Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Tatum σε καταλαβαίνω... κι εγώ κάθε φορά περιμένω με αγωνία το τέλος του μήνα να τη δω στον υπέρηχο!!!

Τελικά μάλλον την Παρασκευή πάω κι εγώ για την καμπύλη γλυκόζης.... να τελειώνουμε!!!

Τέλος του μήνα προέκυψε υπερατλαντικό ταξίδι... όχι, όχι για διασκέδαση! Για δουλειά θα πάω με τον πατέρα μου....

Έχω να φάω πολλές συγχίσεις...

• 1ον θα είμαι με τον πατέρα μου... δε γλιτώνω άγχος και κρόσσια τα νεύρα μετά από 1-2 μέρες

• 2ον 10 ώρες ταξίδι κι εγώ θα πρέπει να είμαι στο πάνω κάτω πέρα δώθε ανά 45 λεπτά... ούτε βλέφαρο δε θα προλάβω να κλείσω! Έχω να πάρω και ειδικές κάλτσες πφφφφφ!!!!!

• 3ον θα είμαι 8-9 μέρες μακρυά από τον αντρούλη μου και το σκυλοπαίδι μου... πίκρα τρελή!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τί γίνεστε κορίτσια!!!

Άννα δεν ήξερα οτι είχες χάσει και ένα μωρό..πολύ λυπάμαι..

Μαριούλα το ίδιο..ούτε απο μακριά να με φανταστώ στη θέση σας..άντε όλα καλά θα πάνε τώρα...

Καραμελάκι θα δω τα link μετά του συζύγου (όχι για τίποτα άλλο,εγω θα αποφασίσω,απλώς για να πει την κουβέντα του) αν κι εχω το νονό της αδερφής μου χρόνια εκεί με εξοχικό οπότε θα τον "χώσω" να μας πει για τα καλύτερα!!!Υπερατλαντικό ταξίδι μπράβο ρε θηρίο!!χαρά στα κουράγια σου...

Tatum μια χαρά θα είναι όλα μην άγχώνεσαι!!Βρήκες γιατρό εδω;στον παλιό σου θα πας;

Άννα βρήκες τελικά κούνια;

Δε σας είπα και το άλλο που με στεναχώρησε αφάνταστα...η κουμπάρα μου,που της έχω βαφτίσει το παιδί,είναι εδω κι ένα μήνα στο χωριό με τους γονείς της και τα παιδιά και το σάββατο μπήκαν και τους έκλεψαν..φυσικά δεν σήκωσαν home cinema κ.λ.π. αλλά όλα τα χρυσά (πρωτη χρονιά που δεν τα είχε πάρει μαζί)..το σταυρό του παιδιού τον είχα διαλέξει με πολύ αγάπη,δεν ήταν Ο σταυρός αλλά δεν θα τον ξαναβρώ..και δεν θα είναι ο βαφτιστικός ο,τι και να γίνει και να πάω να μου τον φτιάξουν απο φωτό.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Τέλος του μήνα προέκυψε υπερατλαντικό ταξίδι... όχι, όχι για διασκέδαση! Για δουλειά θα πάω με τον πατέρα μου....

• 1ον θα είμαι με τον πατέρα μου... δε γλιτώνω άγχος και κρόσσια τα νεύρα μετά από 1-2 μέρες

• 2ον 10 ώρες ταξίδι κι εγώ θα πρέπει να είμαι στο πάνω κάτω πέρα δώθε ανά 45 λεπτά... ούτε βλέφαρο δε θα προλάβω να κλείσω! Έχω να πάρω και ειδικές κάλτσες πφφφφφ!!!!!

• 3ον θα είμαι 8-9 μέρες μακρυά από τον αντρούλη μου και το σκυλοπαίδι μου... πίκρα τρελή!!!!

Κοριτσαρα μου πρεπει να το κανεις τωρα? Το ανχος δεν ειναι οτι καλυτερο και μην ξεχνας ΠΟΛΛΑ υγρα, η αλλαγη πιεσης αφυδατωνει! Αδεια απ το γιατρο πηρες? Ανυσιχω γιατι ζοριστηκα αρκετα με τις 4 ωρες που εκανα εγω, θα μου πεις ημουν μονη με τη μικρη αλλα... μην ξεχαστεις και κουβαλισεις τιποτα!!! Να προσεχεις πολυ πολυ!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Τί γίνεστε κορίτσια!!!

Άννα δεν ήξερα οτι είχες χάσει και ένα μωρό..πολύ λυπάμαι..

Μαριούλα το ίδιο..ούτε απο μακριά να με φανταστώ στη θέση σας..άντε όλα καλά θα πάνε τώρα...

Καραμελάκι θα δω τα link μετά του συζύγου (όχι για τίποτα άλλο,εγω θα αποφασίσω,απλώς για να πει την κουβέντα του) αν κι εχω το νονό της αδερφής μου χρόνια εκεί με εξοχικό οπότε θα τον "χώσω" να μας πει για τα καλύτερα!!!Υπερατλαντικό ταξίδι μπράβο ρε θηρίο!!χαρά στα κουράγια σου...

Tatum μια χαρά θα είναι όλα μην άγχώνεσαι!!Βρήκες γιατρό εδω;στον παλιό σου θα πας;

Άννα βρήκες τελικά κούνια;

Δε σας είπα και το άλλο που με στεναχώρησε αφάνταστα...η κουμπάρα μου,που της έχω βαφτίσει το παιδί,είναι εδω κι ένα μήνα στο χωριό με τους γονείς της και τα παιδιά και το σάββατο μπήκαν και τους έκλεψαν..φυσικά δεν σήκωσαν home cinema κ.λ.π. αλλά όλα τα χρυσά (πρωτη χρονιά που δεν τα είχε πάρει μαζί)..το σταυρό του παιδιού τον είχα διαλέξει με πολύ αγάπη,δεν ήταν Ο σταυρός αλλά δεν θα τον ξαναβρώ..και δεν θα είναι ο βαφτιστικός ο,τι και να γίνει και να πάω να μου τον φτιάξουν απο φωτό.

Ναι ρινιω μου, κ το χειρότερο είναι ότι την απόξεση την έκανα 2 μέρες πριν τα γενέθλια της μικρής, κ φαντασου ψυχολογία σε παιδοτοπο, να μου πιάνουν όλοι την κοιλιά κ να με ρωτάνε πως παει το μωρό.. Πίκρα μεγάλη.. Κ φέτος στα γενέθλια της μικρής πιθανών να έχουμε τον μπεμπακι μας!! Πως τα γυρνάει η ζωή ε;;;;

Λοιπόν στα ευχάριστα τώρα.. Πήγα κ δεν μ΄αρεσε καθόλου η κούνια, στον γυρισμο, σταματησαμε στο περιστέρι που έχει το Ήρα,λητω, mothercare. Βρήκαμε 3 που μας άρεσαν πολυ. Απο 250-285?. Έπαθα πλάκα.. Κ τώρα δεν ξέρω ποιο να διαλέξω.. Μάλλον θα καταλήξω στο λητω γιατί μπορούν να μου ζωγραφίσουν τον Mickey. Κ χωρίς έξτρα χρέωση.. 272?+ στρώμα 100?.αν τα καταφέρω,θα ανάβασω φωτό αύριο να σας δείξω.να μου πείτε την γνώμη σας!!! Σας φιλώ, πάμε βολτιτσα!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Πρωτη φορα εχω τετιο ανχος! Λες και παω πρωτη φορα σε γιατρο ειμαι! Ολο σκευτομαι: εξετασεις απο Ντοχα (οσες εχω εδω), πλυσιμο, ασφαλεια θα εχω σε 10 μερες :?. Λυπει κατι αλλο βρε κοριτσια? Νιωθω να ξεχναω κατι και ανχονομαι! Τι κουλο ειναι αυτο παλι? Στα ταξιδια λιγοτερο ανχωνομαι!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Πρωτη φορα εχω τετιο ανχος! Λες και παω πρωτη φορα σε γιατρο ειμαι! Ολο σκευτομαι: εξετασεις απο Ντοχα (οσες εχω εδω), πλυσιμο, ασφαλεια θα εχω σε 10 μερες :?. Λυπει κατι αλλο βρε κοριτσια? Νιωθω να ξεχναω κατι και ανχονομαι! Τι κουλο ειναι αυτο παλι? Στα ταξιδια λιγοτερο ανχωνομαι!

εγώ μαζί μου παίρνω τις τελευταίες εξετάσεις και τα υπερηχογραφήματα της μικρής απο το κέντρο που με στέλνει..κι αυτό πιο πολύ για μενα...το βιβλιάριό μου (είπες σε 10 μέρες θα έχεις ασφάλεια εσυ) λεφτά ;) νερό και προσέχω μην έχω φάει πολλά κρεμμύδια και φασολάδα και κάνα μπρόκολο αλλιώς κινδυνεύει κόσμος!:cool:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ναι ρινιω μου, κ το χειρότερο είναι ότι την απόξεση την έκανα 2 μέρες πριν τα γενέθλια της μικρής, κ φαντασου ψυχολογία σε παιδοτοπο, να μου πιάνουν όλοι την κοιλιά κ να με ρωτάνε πως παει το μωρό.. Πίκρα μεγάλη.. Κ φέτος στα γενέθλια της μικρής πιθανών να έχουμε τον μπεμπακι μας!! Πως τα γυρνάει η ζωή ε;;;;

Λοιπόν στα ευχάριστα τώρα.. Πήγα κ δεν μ΄αρεσε καθόλου η κούνια, στον γυρισμο, σταματησαμε στο περιστέρι που έχει το Ήρα,λητω, mothercare. Βρήκαμε 3 που μας άρεσαν πολυ. Απο 250-285?. Έπαθα πλάκα.. Κ τώρα δεν ξέρω ποιο να διαλέξω.. Μάλλον θα καταλήξω στο λητω γιατί μπορούν να μου ζωγραφίσουν τον Mickey. Κ χωρίς έξτρα χρέωση.. 272?+ στρώμα 100?.αν τα καταφέρω,θα ανάβασω φωτό αύριο να σας δείξω.να μου πείτε την γνώμη σας!!! Σας φιλώ, πάμε βολτιτσα!!!

Γλυκια μου και Μαριουλα μου, συγνωμη που αποφευγω να διαβασω και να σχολιασω για τις παληνδρομισεις. Στον πρωτο υπερηχο η γιατρος μεσες ακρες μας ειπε οτι ειχε παλινδρομισει ο μικρος και τελικα ηταν προβλημα στο μηχανιμα μαλον (την επομενη φορα το ειχαν στον τεχνικο και μας πηγαν σε αλλο δωματιο) και παρολο που τελικα ολα ηταν οκ δε θελω να τα σκευτομαι!

Με τα Λυτω προσεχε! Εμεις απο κει πηραμε την κουνια της μικρης (αγ παρασκευη νομιζω) και μας ηρθε χωρις το 1 (μεγαλο) σχεδιο και ακρη δεν βγαλαμε! Βεβαια μας τη φεραν σε αλλη πολη... αν εισαι κοντα ολα ειναι πιο ευκολα.

Ue8pp3.pngI307p3.png

εγώ μαζί μου παίρνω τις τελευταίες εξετάσεις και τα υπερηχογραφήματα της μικρής απο το κέντρο που με στέλνει..κι αυτό πιο πολύ για μενα...το βιβλιάριό μου (είπες σε 10 μέρες θα έχεις ασφάλεια εσυ) λεφτά ;) νερό και προσέχω μην έχω φάει πολλά κρεμμύδια και φασολάδα και κάνα μπρόκολο αλλιώς κινδυνεύει κόσμος!:cool:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ να σαι καλα με εκανες και γελασα! Το μεσημερη λουκανικα με μανιταρια και πατατες στην κατσαρολα εφαγα, λες να χουμε προβλημα? Να το θημαμαι για την επομενη φορα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ολα καλα κοριτσια! Με κοιταξε λιγο παραξενα βεβαια η νοσοκομα οταν ακουσε οτι πηρα 3 κιλα χχαχαχαχα. Ο μικρος στην κιλια συμπαθησε το γιατρο και κλοτσουσε, πραγμα που δεν εχει ξανακανει σε υπερηχο (ουτε τις προαλες που πηγα με τη φαγουρα)!!!! Σε καμια 10αρια μερες που θα εχω την ασφαλεια θα μου γραψει και τις εξετασεις και ολα οκ! Το αστειο ειναι οτι η μαμα μου σοκαριστηκε που με ειδε ανχομενη ΧΑΧΑΧΑ

Ue8pp3.pngI307p3.png

ναι ειμαστε μαζι.. ειναι τα πρωτα μου παιδακια μετα απο εξωσωματικη.. βεβαια σταθηκα τυχερη γιατι εμεινα εγκυος με την πρωτη προσπαθεια.. και ειναι ενα αγορακι και ενα κοριτσακι.. τωρα ειμαι ξαπλα γιατι εχω κανει περιδεση τραχηλου και γενικοτερα ειμαι σε προσοχη τουλαχιστων μεχρι τις 30-32 εβδομαδες, λογω διδυμων υπαρχει ο φοβος προωρου τοκετου..

οντως σταθηκες πολυ τυχερη διδυμα και με την πρωτη:P και ζευγαρακι με την πρωτη τελεια:P:p:pμεινε ξαπλα και ολα θα πανε καλα!!!προσπαθουσες καιρο μονη σου?ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλωσήρθες marioula 1234. Σου εύχομαι μια υγιή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Update στη λίστα του Οκτωβρίου λοιπόν:

marikious 6/10/12 κοριτσάκι

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

rita_ki 18/10/12 κοριτσάκι

ΚΑΤRINDM 18/10/12 κοριτσάκι

καλλιθέα 20/10/12 κοριτσάκι

withu 23/10/12 αγοράκι

katesps 25/10/12 κοριτσάκι

marioula 1234 25/10/12? αγοράκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι

marant 30/10/12 αγοράκι

evelina.t. 3/11/12 αγοράκι κοριτσάκι

φοβερη η λιστα σας κοριτσια!!! ελβινα με το καλο το αγορακι σου!!! εμενα η ημερομηνια μου εκτος απροωπτου ειναι σιγουρη γιατι θα γεννησω με καισαρικη..εχει καμια αλλη κοπελα που θα γεννησει με καισαρικη?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα!

Μυρσινάκι μπράβο όλα καλά,απ'οτι είδα κι απ'το φατσοβιβλίο πρόβλημα κιλών δεν έχεις οπότε και τα 3 που πήρες πολλά είναι!!!Αντιθέτως με μένα που θα γίνω γουρουνίτσα :evil::evil: !!!

Μαριούλα ίδια περίπτωση με σένα η συννυφάδα μου..τώρα χαίρεται το παιδάκι της,οπότε όλα καλά θα πάνε και θα τα λέμε εδω για τα βασανάκια μας (τα μικρά γιατί τα μεγάλα βασανάκια δεν πιάνονται πουθενά!!!)

Διάβασα ένα άρθρο σχετικά με την κτάργηση του επιδόματος πάλι στα δημόσια νοσοκομεία...τί γίνεται ρε κορίτσια;Εύη εσυ που είσαι στο χώρο δεν μας ρίχνεις μια ενημέρωση;

Κατά τ' άλλα;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Γειά σου marioula 1234, καλώς ήρθες!!!

Δε μπορώ να φανταστώ καν τι έχεις περάσει αλλά τώρα σίγουρα είσαι σε καλό δρόμο ;)

Σου εύχοαμαι όλα να πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει :D

Ρηνιώ http://www.poros.com.gr/eo/in/?category=110

Εδώ είχα μείνει προ αμνημονεύτων ετών http://www.poros.com.gr/maria-studios/gr-rates.html πριν το κάνει spa (μια μπανιέρα whatever!!!!)

Έχει μια μικρή ανηφορίτσα από την παραλία αλλά όλα στο Ασκέλι από την παραλία κι πάνω τα βρίσκεις (δεν ξέρω αν έχεις ξαναπάει!)

Εμένα η μικρή μου ευτυχώς είναι πολύ ήσυχη και έχει μοιάσει στο μπαμπά της... αλλιώς δε θα με άφηνε ούτε να κοιμηθώ... ουφφφ!!!

Ζέστη σήμερα αλλά όχι τραγική... πήγα Γλυφάδα και γύρισα (με συγκοινωνία και ποδαράκια) Επιτέλους, τώρα που τελείωσε ο καύσωνας ξαναρχίζουμε τους ποδαρόδρομους :tongue:

γεια σου μις καραμελ ασε δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ασχημο ηταν αυτο που εζησα ηταν πολυ μεγαλο σε μηνα το μωρο ειχα μπει στους 8 και πεθανε μεσα μου!:(μακαρι αυτη τη φορα να πανε ολα καλα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριουλα καλοσορισες και καλα να περασεις στην παρεουλα μας με μονο καλα νεα!

Τετιο εχω και εγω και για μας και για τη μικρη, μεχρι και στο πορτ μπεμπε, να ναι καλα μια φιλη που δουλευει εκει και μου το εφτιαξε! Χριαστηκε 1 φορα η μαμα μου, οσο λιπαμε, να κοιμηθει στο δικο μας σπιτι και δεν ηθελε να φυγει!!!

8,30 εχω ραντευου με το γιατρο και μετραω τα λεπτα! 1,5 μηνα εχω να το δω καλα το μικρακι μου, χωρις να ειναι για προβλημα δικο μου και ειμαι λιγο ανχομενη...

ευχαριστω tatum μου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Tatum σε καταλαβαίνω... κι εγώ κάθε φορά περιμένω με αγωνία το τέλος του μήνα να τη δω στον υπέρηχο!!!

Τελικά μάλλον την Παρασκευή πάω κι εγώ για την καμπύλη γλυκόζης.... να τελειώνουμε!!!

πω πω απαισια εξεταση 2 φορες την εκανα σε αυτη μου την εγκυμοσυνη μια 2 μηνων και μια πριν μια ευδομαδα ολα να σου πανε καλα με καλα αποτελεσματα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...