Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

ποσο ευδομαδων ησουν οταν εχασες τον αγγελο σου?θυμαμαι για την παλινδρομη που ειχες αλλα δεν θυμαμαι ποσο ηταν το μωρακι που εχασες?μακαρι ολα να πανε καλα για ολες μας!!!!!

10 εβδ.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειχα κανει ιστολογικη εξεταση,να δουμε τι εφταιγε,κ εκει εδειξε το φυλο..

ειδες ανναστ μου?ο Θεος ειναι μεγαλος αγορακι σου πηρε και αγορακι σου εστειλε ξανα οπως και σε εμενα..

83tdp2.pngcWE4p3.png

ειδες ανναστ μου?ο Θεος ειναι μεγαλος αγορακι σου πηρε και αγορακι σου εστειλε ξανα οπως και σε εμενα..

ετσι το βλεπω κ εγω!!!σημασια εχει τωρα οοοοολααααα να πανε καλα!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

μεχρι ποτε σε εχει βαλει ο γιατρος για γεννα?φυσιολογικα θα γεννησεις η με καισαρικη?

φυσιολογικα λεω,αλλα δεν ξερω,επειδη ειχα πολυ ζορικη γεννα στην κορη μου,14ωρες με ρηξη μητρας,κ 4κιλα μωρο,φοβαμαι μην αλλαξουν τα δεδομενα..εσυ γιατι καισαρικη?λογω αποβολης?

S4iNp3.png

BU56p3.png

φυσιολογικα λεω,αλλα δεν ξερω,επειδη ειχα πολυ ζορικη γεννα στην κορη μου,14ωρες με ρηξη μητρας,κ 4κιλα μωρο,φοβαμαι μην αλλαξουν τα δεδομενα..εσυ γιατι καισαρικη?λογω αποβολης?

εγω το προηγουμενο μου μωρο το γεννησα με καισαρικη και δεν εχει περασει ουτε ενας χρονος απο τοτε οπως καταλαβαινεις η τομη ειναι ακομα φρεσκια και πρεπει να ξανα κανω καισαρικη

83tdp2.pngcWE4p3.png

τι κανετε κοριτσια? εγω απο το πρωι μιλαω στο τηλ σημερα.. χαχαχχαα..

καλησπερα κοριτσια!!!τι κανετε?θα ηθελα και εγω να μπω στο θεμα αυτο...ειμαι 24 ευδομαδων και 2 ημερων κανονικα θα γεννουσα νοεμβρη αλλα επειδη ειναι να γεννησω με καισαρικη θα μου το παρουν νωριτερα στις 25 οκτομβρη..

καλωσηρθες κοπελα μου! ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα!!! κ εγω για αρχες νοεμβρη ειμαι κανονικα αλλα λογω διδυμων θα ειμαι τυχερη αν καταφερω να φτασω μεχρι τον οκτωβρη..

ρινιω θα σε παει εκδρομουλα το αγορακι σου??? ζηλευω... οπου και να διαλεξετε να περασετε τελεια!!!

annast καλα ψωνια!!!

elvina πως τα πας? τι κανει το αγορακι σου? κλωτσαει???

tJYkp3.png

καλωσηρθες κοπελα μου! ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα!!! κ εγω για αρχες νοεμβρη ειμαι κανονικα αλλα λογω διδυμων θα ειμαι τυχερη αν καταφερω να φτασω μεχρι τον οκτωβρη..

ρινιω θα σε παει εκδρομουλα το αγορακι σου??? ζηλευω... οπου και να διαλεξετε να περασετε τελεια!!!

annast καλα ψωνια!!!

evelina eimaste sxedwn mazi:p2 meroules me pernas mono! ta prwta sou einai i exeis k alla pedakia? didima e? latrevw ta didima!!!:P:p:pme fisiologiko tropo ta epiases?ti einai agoria koritsia?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

evelina eimaste sxedwn mazi:p2 meroules me pernas mono! ta prwta sou einai i exeis k alla pedakia? didima e? latrevw ta didima!!!:P:p:pme fisiologiko tropo ta epiases?ti einai agoria koritsia?

ναι ειμαστε μαζι.. ειναι τα πρωτα μου παιδακια μετα απο εξωσωματικη.. βεβαια σταθηκα τυχερη γιατι εμεινα εγκυος με την πρωτη προσπαθεια.. και ειναι ενα αγορακι και ενα κοριτσακι.. τωρα ειμαι ξαπλα γιατι εχω κανει περιδεση τραχηλου και γενικοτερα ειμαι σε προσοχη τουλαχιστων μεχρι τις 30-32 εβδομαδες, λογω διδυμων υπαρχει ο φοβος προωρου τοκετου..

tJYkp3.png

annast καλα ψωνια!!!

evelina μου όχι απλά κλωτσάει ο μπέμπης μου, με έχει ταράξει στις κλωτσιές.

riniw καλά να περάσεις όπου και να πας. Εγώ στη θέση σου θα επέλεγα Αργοσαρωνικό, μάλλον Πόρο. Έχω φάει κόλλημα τελευταία με τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Πέρυσι είχα πάει Σπέτσες που είναι βέβαια αρκετά πιο μακριά από Αθήνα. Τυχεροί εσείς οι Αθηναίοι. Έχετε τόσες επιλογές από νησιά και σχετικά κοντά.

annast περιμένουμε τα νέα σου από το μέτωπο της κούνιας.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Καλωσήρθες marioula 1234. Σου εύχομαι μια υγιή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Update στη λίστα του Οκτωβρίου λοιπόν:

marikious 6/10/12 κοριτσάκι

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

rita_ki 18/10/12 κοριτσάκι

ΚΑΤRINDM 18/10/12 κοριτσάκι

καλλιθέα 20/10/12 κοριτσάκι

withu 23/10/12 αγοράκι

katesps 25/10/12 κοριτσάκι

marioula 1234 25/10/12? αγοράκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι

marant 30/10/12 αγοράκι

evelina.t. 3/11/12 αγοράκι κοριτσάκι

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Γειά σου marioula 1234, καλώς ήρθες!!!

Δε μπορώ να φανταστώ καν τι έχεις περάσει αλλά τώρα σίγουρα είσαι σε καλό δρόμο ;)

Σου εύχοαμαι όλα να πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει :D

Ρηνιώ http://www.poros.com.gr/eo/in/?category=110

Εδώ είχα μείνει προ αμνημονεύτων ετών http://www.poros.com.gr/maria-studios/gr-rates.html πριν το κάνει spa (μια μπανιέρα whatever!!!!)

Έχει μια μικρή ανηφορίτσα από την παραλία αλλά όλα στο Ασκέλι από την παραλία κι πάνω τα βρίσκεις (δεν ξέρω αν έχεις ξαναπάει!)

Εμένα η μικρή μου ευτυχώς είναι πολύ ήσυχη και έχει μοιάσει στο μπαμπά της... αλλιώς δε θα με άφηνε ούτε να κοιμηθώ... ουφφφ!!!

Ζέστη σήμερα αλλά όχι τραγική... πήγα Γλυφάδα και γύρισα (με συγκοινωνία και ποδαράκια) Επιτέλους, τώρα που τελείωσε ο καύσωνας ξαναρχίζουμε τους ποδαρόδρομους :tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Μαριουλα καλοσορισες και καλα να περασεις στην παρεουλα μας με μονο καλα νεα!

καλημεεεεεερααααα!!!!τι κανετε κοριτσια?που ειναι η ρινιω μας?χαθηκε?εγω 3 η ωρα κλεινω κ παω να δω για κουνια..miss caramel στρωμα θα παρω το ιδιο με της μικρης..coco me latex αντιακαρεα κ με δυο πλευρες,μαλακη κ σκληρη..γιατι στην αρχη τα ωρεφη χρειαζονται σκληρο στρωμα,κ μετα το ετος το γυρνας απο μαλακη πλευρα..

Τετιο εχω και εγω και για μας και για τη μικρη, μεχρι και στο πορτ μπεμπε, να ναι καλα μια φιλη που δουλευει εκει και μου το εφτιαξε! Χριαστηκε 1 φορα η μαμα μου, οσο λιπαμε, να κοιμηθει στο δικο μας σπιτι και δεν ηθελε να φυγει!!!

8,30 εχω ραντευου με το γιατρο και μετραω τα λεπτα! 1,5 μηνα εχω να το δω καλα το μικρακι μου, χωρις να ειναι για προβλημα δικο μου και ειμαι λιγο ανχομενη...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...