Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

withu καλά αποτελέσματα!

Εγώ ακόμη δεν έχω κάνει καμπύλη σακχάρου και δουλεύω και στο νοσοκομείο τρομάρα μου. Δεν μπορώ να βρω χρόνο για το τρίωρο που απαιτείται τις πρωινές ώρες. Μάλλον θα κάνω την Πέμπτη.΄

Πάντως μια και λέτε για ρουχαλάκια το Prenatal έχει 40% έκπτωση και έχει κάποια ωραία κομμάτια.

evelina.t και τα κοντομάνικα φορμάκια βολεύουν πάντως κάτω από τα μακρυμάνικα. Κι εγώ είχα θυμάμαι αρκετά κομμάτια και θα τα χρησιμοποιήσω και τώρα γιατί τα συγκεκριμένα τα είχα πάρει unisex.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα στις ομορφες μανουλες!

Κοριτσια μου ευχαριστω για τις ευχες σας!

Δοξα τω θεω τα αποτελεσματα απο την καμπυλη σακχαρου βγηκαν τελεια!Ετσι ο γιατρουλης μου μού ειπε να συνεχισω την ιδια διατροφη.Ευτυχως γιατι μου αρεσουν τα παγωτακια!

Αnnast περιμενουμε νεα σου απο το ραντεβου για την κουνια.

Εvelina,αν τρως γλυκακια δεν θα σου φανει ασχημη η γλυκοζη.;)

καλημεεεεεερααααα!!!!τι κανετε κοριτσια?που ειναι η ρινιω μας?χαθηκε?εγω 3 η ωρα κλεινω κ παω να δω για κουνια..miss caramel στρωμα θα παρω το ιδιο με της μικρης..coco me latex αντιακαρεα κ με δυο πλευρες,μαλακη κ σκληρη..γιατι στην αρχη τα ωρεφη χρειαζονται σκληρο στρωμα,κ μετα το ετος το γυρνας απο μαλακη πλευρα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Withu μπράβο και καλά αποτελέσματα...!!Βουρ και στον πατσά (παγωτό!!) τώρα!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!Εγώ έτσι έκανα πάντως!!!

Άννα άντε καλό βόλι σήμερα με την κούνια!! Σας ζηλεύω που πάτε για ψωνάκια,σας το έχω ξαναπεί,αλλά παρηγοριέμαι..

Εγω του έκανα νύξη προχθές οτι θέλουμε καρότσι..και κάνα διακοσμητικό για το δωμάτιο..Ωσαν γνήσιος Ζυγός έκανε τη γνωστή γκριμάτσα γκρίνιας..αλλά δεν είπε παρά εντάξει,το ξέρω..Ελπίζω οτι σε λίγες μέρες που θα πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και θα αρχίσω να φτιάχνω το δωμάτιο να γλυκαθεί..και να με πάει για Shopping therapy..

Εχτές σχόλασε και νωρίς και την κάναμε ως Κινέτα και μπανιαριστήκαμε οικογενειακώς!!Πολύ μου άρεσε κορίτσια!Ήταν κι η θάλασσα ωραία,και δεν είχε και ρακετοπαίχτες μπροστά...ουουουου!!!!!το καταευχαριστήθηκα!Έχει αρχίσει και σκέφτεται και για κάνα 3μεράκι κοντά..λέει για Πόρο,λέω για Αίγινα ή Σύρο εσείς τι λετε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδιααααααααα!!!!

Ρηνιώ εγώ λέω Πόρο για 3 ήμερο.. ωραία παραλιούλα έχει, κοντά είναι!!!!

Τον αγαπώ τον Πόρο :tongue:

Σύρο πάλι για να βρείς καλή παραλία πφφφφφ.... Κατά τα άλλα στη Σύρο έχεις πολλά να δείς και να κάνεις (αν δεν έχεις ξαναπάει)

Annast coco με latex είναι και η δική μου επιλογή... ;)

Χαίρομαι που εκ δικής σου πείρας θα είναι και καλή επιλογή.

withu μια χαρά διατροφή :tongue: παγωτάκι με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!τι κανετε?θα ηθελα και εγω να μπω στο θεμα αυτο...ειμαι 24 ευδομαδων και 2 ημερων κανονικα θα γεννουσα νοεμβρη αλλα επειδη ειναι να γεννησω με καισαρικη θα μου το παρουν νωριτερα στις 25 οκτομβρη..

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλως ηρθες μαριουλα!!με το καλο το μπεμπακι σου!!τι εχεις?αγορακι-κοριτσακι?

καλως σας βρηκα ανναστ μου!ευχαριστω πολυ με το καλο και το δικο σου μωρακι:P με θυμασαι ειχαμε ξανα μιλησει παλιοτερα στο υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος?προσπαθουσα για μωρο τοτε και ημουν πολυυυυυυυ αγχωμενη....αγορακι περιμενω:D:D:D εσυ?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Kαλώς ήρθες Μαριούλα και με το καλό!!!

Κααμελένια Σύρο έλεγα εγω γιατί δεν έχω πάει..αλλά αφού λες για τις παραλίες άσε καλύτερα Πόρο να ευχαριστηθούμε μπάνιο ούτως ή άλλως δε συζητάμε για πολλές μέρες..

Μαριούλα κι εγω είχα πολύ άγχος μέχρι να μείνω έγκυος-1,5 χρόνο ελέυθερα κάναμε και δεν είχα πιάσει και φοβόμουν...ευτυχώς όλα καλά! Elvina πρέπει να ανανεώσεις τη λίστα!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλως σας βρηκα ανναστ μου!ευχαριστω πολυ με το καλο και το δικο σου μωρακι:P με θυμασαι ειχαμε ξανα μιλησει παλιοτερα στο υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος?προσπαθουσα για μωρο τοτε και ημουν πολυυυυυυυ αγχωμενη....αγορακι περιμενω:D:D:D εσυ?

μπραβο καλη μου!!!!χαιρομαι πολυ!!!!με το καλο ο γιοκας!!!ειδες,μολις φυγει το αγχος,ερχεται το μπεμπακι

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Κααμελένια Σύρο έλεγα εγω γιατί δεν έχω πάει..αλλά αφού λες για τις παραλίες άσε καλύτερα Πόρο να ευχαριστηθούμε μπάνιο ούτως ή άλλως δε συζητάμε για πολλές μέρες..

Μαριούλα κι εγω είχα πολύ άγχος μέχρι να μείνω έγκυος-1,5 χρόνο ελέυθερα κάναμε και δεν είχα πιάσει και φοβόμουν...ευτυχώς όλα καλά! Elvina πρέπει να ανανεώσεις τη λίστα!!

που τριγυρνας παλι?σε χασαμε....φυλαω κ μια εκπληξη για τον πολυαγαπημενο αντρουλη μου..χιχιχιχι,μετα το μαγαζι,θα τον στριμωξω να σταματησουμε στο mothercare στο περιστερι,να χαζεψουμε λιγο κ εκει,αλλα δεν του το λεω απο τωρα...

S4iNp3.png

BU56p3.png

riniw καλως σας βρηκα!εγω δεν προσπαθουσα και πολυ 3 μηνες προσπαθουσα στον τεταρτο μηνα ημουν εγκυος απλα ημουν χαλια ψυχολογικα ειχα χασει μωρο 29 ευδομαδων:(αγορακι ηταν και εκεινο...κ ηθελα απελπισμενα να ξανα μεινω εγκυος οταν ειδα και περασαν 3 μηνες χωρις να μεινω εγκυος απογοητευτηκα νομιζα πως δεν θα ξανα μεινω ποτε! να που τωρα ειμαι 24 ευδομαδων και περιμενω παλι αγορακι:Pχωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι ξεπερασα η ξεχασα ολο αυτο που εζησα...αλλα σιγουρα ειναι καλυτερα που περιμενω μωρακι απο το να ημουν ακομα στην προσπαθεια...εσυ ποσων ευδομαδων εισαι?αναστ μου εσυ τι μωρακι περιμενεις? με θυμηθηκες καθολου τωρα που ξανα ειπα περιληπτικα την ιστορια μου?

83tdp2.pngcWE4p3.png

riniw καλως σας βρηκα!εγω δεν προσπαθουσα και πολυ 3 μηνες προσπαθουσα στον τεταρτο μηνα ημουν εγκυος απλα ημουν χαλια ψυχολογικα ειχα χασει μωρο 29 ευδομαδων:(αγορακι ηταν και εκεινο...κ ηθελα απελπισμενα να ξανα μεινω εγκυος οταν ειδα και περασαν 3 μηνες χωρις να μεινω εγκυος απογοητευτηκα νομιζα πως δεν θα ξανα μεινω ποτε! να που τωρα ειμαι 24 ευδομαδων και περιμενω παλι αγορακι:Pχωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι ξεπερασα η ξεχασα ολο αυτο που εζησα...αλλα σιγουρα ειναι καλυτερα που περιμενω μωρακι απο το να ημουν ακομα στην προσπαθεια...εσυ ποσων ευδομαδων εισαι?αναστ μου εσυ τι μωρακι περιμενεις? με θυμηθηκες καθολου τωρα που ξανα ειπα περιληπτικα την ιστορια μου?

συγνωμη ρινιω μου τωρα ειδα το τικερακι σου εισαι 27 ευδομαδων μπραβο κοντευεις!:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναι ,καλη μου σε θυμηθηκα!!να σαι σιγουρη,ολα θα πανε καλα!!κ εγω ειχα μια παλινδρομη,δεν θα ξεχασω ποτε το μωρακι,ηταν κ εκεινο αγορακι,κλαιω συχνα για το μωρακι εκεινο..αλλα σκεφτομαι οτι μου εστειλε το αδερφακι του στη θεση του!

κ εγω αγορακι περιμενω τωρα...!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

ναι ,καλη μου σε θυμηθηκα!!να σαι σιγουρη,ολα θα πανε καλα!!κ εγω ειχα μια παλινδρομη,δεν θα ξεχασω ποτε το μωρακι,ηταν κ εκεινο αγορακι,κλαιω συχνα για το μωρακι εκεινο..αλλα σκεφτομαι οτι μου εστειλε το αδερφακι του στη θεση του!

κ εγω αγορακι περιμενω τωρα...!!!!

ποσο ευδομαδων ησουν οταν εχασες τον αγγελο σου?θυμαμαι για την παλινδρομη που ειχες αλλα δεν θυμαμαι ποσο ηταν το μωρακι που εχασες?μακαρι ολα να πανε καλα για ολες μας!!!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...