Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Katker είπε:

Μπράβο τέλειο μικροβιωμα!!! Πιο τέλειο δεν γινόταν. 
      Με το καλό να έχεις μια θετική χοριακη! 🙏🏻 πόσα εμβρυα να περιμένουμε; ☺️

Ναι ήταν εξαιρετικό από 8 % που είχε φτάσει!!!εχω βάλει 2 έμβρυα 5ημερων 🙏

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημέρα!!!Ο μικρούλης απο εχτές έχει τρελά κέφια και κάνει κωλοτούμπες!!!:)

Εμείς είμαστε λίγο( ε χμ..καλα μπορεί και πολύ)παράξενοι με τις καφετέριες, δεν έχει και πολλές επιλογές στο Μεγαρόπολις οπότε καλύτερα σπιτάκι ο καφες ή όταν κατεβαίνουμε Αθήνα.

Εγώ βρε κορίτσια δεν έχω νιώσει ακόμα ανακούφιση απο τη ζέστη..:oops: μάλλον είχα υπερθερμανθεί και τώρα δεν δροσίζομαι με τπτ. Αύριο θα πάω και για τις τυπικές μηνιέες εξετάσεις μου πριν έρθω στη δουλειά. Θα ρωτήσω και για την καμπύλη αν μπορώ να πάρω λεμόνια μαζί μου ;)

Απο εκπτώσεις για τα είδή bebe δεν βλέπω να παίζει τπτ καλό πέρα απο το 10% που υπάρχει πάντα.

Να δούμε στα ρουχαλάκια αν θα παίξει τπτ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Marant!ωραίος ο μικρός σου!

ναι το λεμόνι σε βοηθάει..κι εγω μόλις τους το έδωσα μου είπαν:διαβασμένη ήρθες εσυ!

Νομίζω οτι στα κλασσικά (κούνιες-λίκνα-καρότσια κ.λ.π.) λογικά δεν θα έχει εκπτώσεις αλλά προσφορές,στα ρούχα είναι πιο πιθανόν να έχει εκπτώσεις...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

έλα μου ντε!!Λυσιστράτη θα γίνω για ένα παλιοκινέζικο!!:D:D

Κι εμένα μ'αρέσαν οι καφετιέρες σας..είχα ζητήσει δωρο μια διπλή δεν μου την πήραν τώρα αν με ξαναρωτήσει κανείς θα τη ζητήσω εκ νέου..να φτιάχνω κι εγω φρέντους κι εσπρέσους και καπουτσίνους γιατί είχα ακούσει παλαιότερα οτι "καλά πως αντέχεις και πίνεις ακόμα φραπέ;"..ε,τί να κάνω παραδοσιακή ελληνίδα,γαρ!!!!

Δρόσισε,έχεις δίκιο Άννα μου...μετράς αντίστροφα ή ακόμα;

αν μετραω????????σαν τους φανταρους!

ακουστε τι επαθα το βαρδυ..ξυπναει η μικρη κ με φωναζει..παω να σηκωθω απο πλαι γιατι κοιμομουν ανασκελα,κ δεν ειχε αλλο κρεβατι..λαθος υπολογισμος!κ βρισκομαι στον αερα..πως με προλαβε ο αντρας μου κ δεν σαβουρδιαστηκα,δεν ξερω,μαλλον εχει καλα αντανακλατικα..κ παω να στηριχτω στα ποδια,κ που τετοια χαρη,με τις κρεμες που βαζω στα ποδια μου,εκανα πατιναζ!θα εσκαγα σαν το καρπουζι..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Μπράβο Marant!ωραίος ο μικρός σου!

ναι το λεμόνι σε βοηθάει..κι εγω μόλις τους το έδωσα μου είπαν:διαβασμένη ήρθες εσυ!

Νομίζω οτι στα κλασσικά (κούνιες-λίκνα-καρότσια κ.λ.π.) λογικά δεν θα έχει εκπτώσεις αλλά προσφορές,στα ρούχα είναι πιο πιθανόν να έχει εκπτώσεις...

ναι,αλλα με ρουχα,υπαρχει ενα θεμα..τωρα ειναι τα καλοκαιρινα σε εκπτωσεις,κ εμεις θα χρειαστουμε φθινοπωρινα-χειμονιατικα..αρα.........

S4iNp3.png

BU56p3.png

κουκλες τι κανετε? πως τα πατε με την ζεστη.. εγω παντως ειμαι με το κλιματιστικο αγκαλια... ολο το σ/ ειχα κοσμο στο σπιτι και περασε πολυ γρηγορα και ευχαριστα..

ρινιω μου ανοιξες την ορεξη με το κινεζικο και εχω καιρο να φαω..

να ρωτησω κατι τις ηδη μανουλες.. ζιπουνακια κοντμανικα θα βολεψουν? ακομα και αργοτερα.. πχ τελος οκτωβρη αρχες νοεμβρη δεν θα βολευουν για μεσα απο τα μακριμανικα φορμακια..? σκεφτομουν να παρω μερικα τωρα με τις εκπτωσεις..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

κουκλες τι κανετε? πως τα πατε με την ζεστη.. εγω παντως ειμαι με το κλιματιστικο αγκαλια... ολο το σ/ ειχα κοσμο στο σπιτι και περασε πολυ γρηγορα και ευχαριστα..

ρινιω μου ανοιξες την ορεξη με το κινεζικο και εχω καιρο να φαω..

να ρωτησω κατι τις ηδη μανουλες.. ζιπουνακια κοντμανικα θα βολεψουν? ακομα και αργοτερα.. πχ τελος οκτωβρη αρχες νοεμβρη δεν θα βολευουν για μεσα απο τα μακριμανικα φορμακια..? σκεφτομουν να παρω μερικα τωρα με τις εκπτωσεις..

καλως την διδυμομανουλα!!!!

εχω στην κορη μου που γεννησα την ιδια εποχη,ειχα παρει κοντομάνικα,που της τα φορουσα κατω απο φορμακια αργοτερα,ασε που βολευουν πιο καλα τα κοντομανικα....

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλως την διδυμομανουλα!!!!

εχω στην κορη μου που γεννησα την ιδια εποχη,ειχα παρει κοντομάνικα,που της τα φορουσα κατω απο φορμακια αργοτερα,ασε που βολευουν πιο καλα τα κοντομανικα....

τι κανεις annast? τι εκανες τελικα με την κουνια? αρα καλα το σκεφτηκα για τα ζιπουνακια.. μια απο αυτες τις μερες θα παω στον γιατρο και θα κανω μια απο τις πρωτες μου εξορμησεις...

tJYkp3.png

τι κανεις annast? τι εκανες τελικα με την κουνια? αρα καλα το σκεφτηκα για τα ζιπουνακια.. μια απο αυτες τις μερες θα παω στον γιατρο και θα κανω μια απο τις πρωτες μου εξορμησεις...

Λέω, αν.. Αν λέω βολέψει θα πάω αύριο!!!αλλα πρέπει να κλείσω ραντεβού για να μας περιμένουν..

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημέρα!!!Ο μικρούλης απο εχτές έχει τρελά κέφια και κάνει κωλοτούμπες!!!:)

Εμείς είμαστε λίγο( ε χμ..καλα μπορεί και πολύ)παράξενοι με τις καφετέριες, δεν έχει και πολλές επιλογές στο Μεγαρόπολις οπότε καλύτερα σπιτάκι ο καφες ή όταν κατεβαίνουμε Αθήνα.

Εγώ βρε κορίτσια δεν έχω νιώσει ακόμα ανακούφιση απο τη ζέστη..:oops: μάλλον είχα υπερθερμανθεί και τώρα δεν δροσίζομαι με τπτ. Αύριο θα πάω και για τις τυπικές μηνιέες εξετάσεις μου πριν έρθω στη δουλειά. Θα ρωτήσω και για την καμπύλη αν μπορώ να πάρω λεμόνια μαζί μου ;)

Απο εκπτώσεις για τα είδή bebe δεν βλέπω να παίζει τπτ καλό πέρα απο το 10% που υπάρχει πάντα.

Να δούμε στα ρουχαλάκια αν θα παίξει τπτ.

Εγω πηγα σημερα για καμπυλη σακχαρου!Δεν μου φανηκαν τοσο δυσκολα τα πραγματα.Κατ΄αρχην η πρωτη γουλια μια χαρα ηταν.Απλα οταν το ειχα πιει ολο πια με επιασε λιγη ανακατοσουρα.Ηπια λιγο νερακι κ καποια στιγμη ειχε περασει κι αυτο.Μην αγχωνεσαι!Ολα καλα θα πανε.Εγω τωρα περιμενω τα αποτελεσματα.;)

Διαφημίσεις

Εγω πηγα σημερα για καμπυλη σακχαρου!Δεν μου φανηκαν τοσο δυσκολα τα πραγματα.Κατ΄αρχην η πρωτη γουλια μια χαρα ηταν.Απλα οταν το ειχα πιει ολο πια με επιασε λιγη ανακατοσουρα.Ηπια λιγο νερακι κ καποια στιγμη ειχε περασει κι αυτο.Μην αγχωνεσαι!Ολα καλα θα πανε.Εγω τωρα περιμενω τα αποτελεσματα.;)

καλα αποτελεσματα καλη μου!!!!!!

και ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!εκλεισα ραντεβου για την κουνια αυριο!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!τον επεισα!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

μου δινεις κουραγιο γιατι εγω ειμαι σιγουρη οτι θα ξερασω.. καλα αποτελεσματα!!!

καλα αποτελεσματα καλη μου!!!!!!

και ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!εκλεισα ραντεβου για την κουνια αυριο!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!τον επεισα!!

επιτελους!!! αντε να ξεμπερδευεις κ μ'αυτο να πας ησυχη στις διακοπες σου.. αληθεια ποτε φευγετε?

tJYkp3.png

μου δινεις κουραγιο γιατι εγω ειμαι σιγουρη οτι θα ξερασω.. καλα αποτελεσματα!!!

επιτελους!!! αντε να ξεμπερδευεις κ μ'αυτο να πας ησυχη στις διακοπες σου.. αληθεια ποτε φευγετε?

11αυγουστου-22..αλλα απο τιποτα καλα ειναι κ αυτα!!!!

να μην ξερασεις,καλη μου,γιατι θα πρεπει να ξανακανεις!εγω με το ζορι ηπια,γιατι γενικα δεν μάρεσει η ζαχαρη,κ τον καφε μου σκετο τον πινω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

11αυγουστου-22..αλλα απο τιποτα καλα ειναι κ αυτα!!!!

να μην ξερασεις,καλη μου,γιατι θα πρεπει να ξανακανεις!εγω με το ζορι ηπια,γιατι γενικα δεν μάρεσει η ζαχαρη,κ τον καφε μου σκετο τον πινω..

οπως ακριβως το ειπες.. απο το τιποτα καλο κ αυτο..

tJYkp3.png

withu θηρίο... μπράβο! Καλά αποτελέσματα να έχεις!!!

evelina.t μη μασάς.....;)

Άντε την επόμενη εβδομάδα θα έρθει και η ώρα μου.....

Annast μπράβο για το ραντεβού σου!

Εύχομαι καλό ψάξιμο και για στρώμα μετά (εγώ αποφάσισα ήδη για grecostrom αφού φτιάχνουν όλες τις διαστάσεις και η τιμή είναι καλή ;) )

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...