Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Πήρα και ρώτησα στο ΙΚΑ και μου είπαν ότι πρέπει να πάω 56 μέρες πριν στον γιατρό του ΙΚΑ να μου γράψει την άδεια και να καταθέσω τη βεβαίωση απο τη δουλειά που λέει ότι έχω σταματήσει να εργάζομαι και μετά περιμένω το χρήμα ;) Η άδεια μου riniw ξεκινάει κανονικά 7 Σεπτεμβρίου αλλά μάλλον τη μία εβδομάδα θα την χάσω για να ολοκληρώσω την εκπαίδευση στην αντικαταστάτρια.

Αχ για καφεδάκια που λέτε εγώ το πρώτο τρίμηνο τον είχα κόψει τελείως γιατί μου έφερνε ναυτία, απο τον 4ο και μετά όμως κάθε ΣΚ πρωί πίνω έναν και το καταευχαριστιέμαι, miss caramel σαν εσένα με μία κουταλιά ακατέργαστη ;). Ποια μηχανή έχεις? Εμείς πήραμε τη Nesspreso και την έχουμε κορώνα στο κεφάλι μας :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

miss caramel Κι εσένα o άντρας σου δουλεύει σκ? Κι εμένα ρε γμτ το ίδιο δουλεύει τουλάχιστον 2-3 το μήνα και σε βάρδιες :? και αυτό που μας πέρασε και δούλευε και ήταν νυχτερινος :(.

Πάλι καλά που είχα την αδερφή μου και δεν μου πολυφάνηκε.

Νομίζω ότι έκανα πατάτα που ήρθα σήμερα στη δουλειά γιατί ζεστένομαι πααααααααρα πολυ.

Να σας κάνω και μία ερώτηση- σφυγμομέτρηση:tongue:: Θήλαστρο θα πάρετε-έχετε? Ηλεκτρικό ή χειροκίνητο? Εγώ σκοπεύω, αν μπορέσω φυσικά, να θηλάσω για 6 μήνες. Τι χρειάζομαι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marant εμένα με είχε βολέψει πολύ το θήλαστρο στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Τα χειροκίνητα είναι σκέτη ταλαιπώρια. Το καλύτερο είναι το ηλεκτρικό το οποίο μιμείται τις θηλαστικές κινήσεις του μωρού, το Swing της Medela, το οποίο είχα αγοράσει τότε και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Υπάρχει και ένα άλλο μοντέλο της ίδιας εταιρείας εξίσου καλό, το οποίο το νοικιάζουν απ'ότι μου είπαν οι κλινικές σε μητέρες.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Πήρα και ρώτησα στο ΙΚΑ και μου είπαν ότι πρέπει να πάω 56 μέρες πριν στον γιατρό του ΙΚΑ να μου γράψει την άδεια και να καταθέσω τη βεβαίωση απο τη δουλειά που λέει ότι έχω σταματήσει να εργάζομαι και μετά περιμένω το χρήμα ;) Η άδεια μου riniw ξεκινάει κανονικά 7 Σεπτεμβρίου αλλά μάλλον τη μία εβδομάδα θα την χάσω για να ολοκληρώσω την εκπαίδευση στην αντικαταστάτρια.

Αχ για καφεδάκια που λέτε εγώ το πρώτο τρίμηνο τον είχα κόψει τελείως γιατί μου έφερνε ναυτία, απο τον 4ο και μετά όμως κάθε ΣΚ πρωί πίνω έναν και το καταευχαριστιέμαι, miss caramel σαν εσένα με μία κουταλιά ακατέργαστη ;). Ποια μηχανή έχεις? Εμείς πήραμε τη Nesspreso και την έχουμε κορώνα στο κεφάλι μας :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

miss caramel Κι εσένα o άντρας σου δουλεύει σκ? Κι εμένα ρε γμτ το ίδιο δουλεύει τουλάχιστον 2-3 το μήνα και σε βάρδιες :? και αυτό που μας πέρασε και δούλευε και ήταν νυχτερινος :(.

Πάλι καλά που είχα την αδερφή μου και δεν μου πολυφάνηκε.

Νομίζω ότι έκανα πατάτα που ήρθα σήμερα στη δουλειά γιατί ζεστένομαι πααααααααρα πολυ.

Να σας κάνω και μία ερώτηση- σφυγμομέτρηση:tongue:: Θήλαστρο θα πάρετε-έχετε? Ηλεκτρικό ή χειροκίνητο? Εγώ σκοπεύω, αν μπορέσω φυσικά, να θηλάσω για 6 μήνες. Τι χρειάζομαι?

καλημερα σε ολες τις κοιλουμπες!!!χαχαχα!!!τι κανετε?

marant,εγω δεν ειχα θυλαστρο,αλλα η κορη μου σταματησε απο μονη της να θυλαζει γυρω στους 2 μηνες..κ εγω κανα τετραμηνο θα μπορουσα,γιαιτ μετα ειχα συνεχες ωραριο στο μαγαζι κ δεν θα μπορουσα..η μαια μου μου ειπε να παρω εναν,αλλα ΜΟΝΟ χειροκινητο,για να ρυθμιζεις εσυ την ταχυτητα κ την δυναμη που βαζεις,κ για να μην πεσει το στηθος..κ οταν σταματησα τον θυλασμο,πριν παρω χαπι για να κοψω το γαλα,επρεπε να αδειασει τελειως το στηθος,για να μην πετρωσει.εγω νομιζα οτι δεν ειχα πια τιποτα κ εβγαλα γυρω στα 20ml.

S4iNp3.png

BU56p3.png

kαλημερα σε ολα τα στρουμπουλα κοιλακια!Τι κανετε;

Ζεστη κ παλι.Ζω με την ελπιδα πως η αυριανη μερα θα ειναι διαφορετικη.Να πεσει λιγο η θερμοκρασια.Βαρεθηκα το aircondition.

Ασε που αυριο παω για καμπυλη σακχαρου κ εχω τρελα κεφια με αυτα που ακουω για τη γευστικοτατη γλυκοζη!Νηστικες παμε,ε;Νερο μπορουμε να εχουμε πιει φανταζομαι...

Διαφημίσεις

Καλημερούδιααααα!!!!

marant μας είχαν φέρει δώρο μια Nesspreso και την αλλάξαμε!

Αν κάθε μέρα φτιάχνεις 5-6 διπλούς οι κάψουλες δε συμφέρουν καθόλου!

Ναί μεν έχει την ευκολία της και είναι καθαρή αλλά οικονομικά και ως ένα σημείο γευστικά σε περιορίζει (στη δική μας περίπτωση έχει πολύ λίγους δυνατούς καφέδες)

Εν τέλει πήραμε αυτή, ημιαυτόματη, λίγο θορυβώδης (εως πολύ)αλλά σε σχέση με Izzy και Krups κλάσεις ανώτερη!

wpgOhK-kW4s

Μέχρι να τη σετάρουμε την πρώτη μέρα, ακριβώς επειδή έχει πάρα πολλές επιλογές πρέπει να είχαμε φτιάξει γύρω τους 10 καφέδες... χαχαχαχα σα ζόμπι κυκλοφορούσαμε μέσα στο σπίτι!!!!

Μετά αρχίσαμε να δοκιμάζουμε διαφορετικές ποικιλίες καφέ απο το Internet (αγοράζουμε τους κόκκους και θέλουμε περίπου 2 κιλά καφέ το μήνα!!!!)

Ο άντρας δε δουλεύει ΣΚ αλλά καθημερινές κοιμάται κανα 5ωρο και όταν έρθει το ΣΚ λιώνει στην ύπνο να αναπληρώσει... οπότε Bye bye ΣΚ!!!!

Κι εγώ για το Swing της Medela έχω ακούσει καλά λόγια... βέβαια εξαρτάται και πόσο σκοπεύεις να το χρησιμοποιείς... αν είναι μια στο τόσο τότε το χειροκίνητο είναι οκ, διαφορετικά θές κάτι καλύτερο;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

kαλημερα σε ολα τα στρουμπουλα κοιλακια!Τι κανετε;

Ζεστη κ παλι.Ζω με την ελπιδα πως η αυριανη μερα θα ειναι διαφορετικη.Να πεσει λιγο η θερμοκρασια.Βαρεθηκα το aircondition.

Ασε που αυριο παω για καμπυλη σακχαρου κ εχω τρελα κεφια με αυτα που ακουω για τη γευστικοτατη γλυκοζη!Νηστικες παμε,ε;Νερο μπορουμε να εχουμε πιει φανταζομαι...

απ'οτι ξερω,νερο δεν κανει.κ πρεπει να εισαι νηστικη,σιγουρα παρε στο μικροβιολογικο κ ρωτα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

απ'οτι ξερω,νερο δεν κανει.κ πρεπει να εισαι νηστικη,σιγουρα παρε στο μικροβιολογικο κ ρωτα..

Σ΄Ευχαριστω Annast.Πηρα στο μικροβιολογικο.Μου ειπαν μπως λιγο νερακι μπορω να πιω.Δεν απαγορευεται.;)

Σ΄Ευχαριστω Annast.Πηρα στο μικροβιολογικο.Μου ειπαν μπως λιγο νερακι μπορω να πιω.Δεν απαγορευεται.;)

καλα κ εγω εκανα κ γενικες αιματος,για αυτο δεν ηπια..σιγουρα ενδιαμεσα δεν σε αφηνουν να πιεις,τουλαχιστον εμενα δεν με αφησαν..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημερούδιααααα!!!!

marant μας είχαν φέρει δώρο μια Nesspreso και την αλλάξαμε!

Αν κάθε μέρα φτιάχνεις 5-6 διπλούς οι κάψουλες δε συμφέρουν καθόλου!

Ναί μεν έχει την ευκολία της και είναι καθαρή αλλά οικονομικά και ως ένα σημείο γευστικά σε περιορίζει (στη δική μας περίπτωση έχει πολύ λίγους δυνατούς καφέδες)

Εν τέλει πήραμε αυτή, ημιαυτόματη, λίγο θορυβώδης (εως πολύ)αλλά σε σχέση με Izzy και Krups κλάσεις ανώτερη!

wpgOhK-kW4s

Μέχρι να τη σετάρουμε την πρώτη μέρα, ακριβώς επειδή έχει πάρα πολλές επιλογές πρέπει να είχαμε φτιάξει γύρω τους 10 καφέδες... χαχαχαχα σα ζόμπι κυκλοφορούσαμε μέσα στο σπίτι!!!!

Μετά αρχίσαμε να δοκιμάζουμε διαφορετικές ποικιλίες καφέ απο το Internet (αγοράζουμε τους κόκκους και θέλουμε περίπου 2 κιλά καφέ το μήνα!!!!)

Ο άντρας δε δουλεύει ΣΚ αλλά καθημερινές κοιμάται κανα 5ωρο και όταν έρθει το ΣΚ λιώνει στην ύπνο να αναπληρώσει... οπότε Bye bye ΣΚ!!!!

Κι εγώ για το Swing της Medela έχω ακούσει καλά λόγια... βέβαια εξαρτάται και πόσο σκοπεύεις να το χρησιμοποιείς... αν είναι μια στο τόσο τότε το χειροκίνητο είναι οκ, διαφορετικά θές κάτι καλύτερο;)

Ερωτευτικααααα!!!!!! Μονο που δε θες εξτρα μηχανιμα για να τριβεις τους κοκους μου κανει!!! Γενικα η αυτοματες-ημιαυτοματες δεν μ αρεσουν αλλα αυτο με τους κοκους ειναι ολα τα λεφτα! Να ρωτησω... δεν καθαριζετε καθε φορα τα υποληματα καφε ε? Εμεις εχουμε (και η μαμα μου και εγω) μια απ το lidl, δε θημαμε μαρκα αλλα τελικα ειναι απο το ιδιο εργοστασιο με τις delonghi και κανει πολυ καλο καφε και ηταν και πολυ φτηνη... Μηπος ξερεις ποσο περιπου εχει η δικια σας?

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

miss caramel πολύ όμορφη και η δική σας. Εμείς προτιμήσαμε τη nesspreso γιατί λόγω δουλειάς θέλουμε να πίνουμε esspreso τις μέρες που χαλαρώνουμε και φοβηθήκαμε μην μας εξατμίζεται η γεύση του καφε, αν μένει για μέρες ανοιχτο, και διαλέξαμε μία με κάψουλες. έχουν βγάλει τώρα και άλλες ποικιλίες πιο δυνατές ;)

Πάντως είναι γενικά καλή φάση να έχεισ εσπρεσάκι σπίτι :P:p:p:p

tatum η δική μας κόστισε 280 euro, της miss caramel φαντάζομαι θα είναι λιγο πιο ακριβή.

Ερωτευτικααααα!!!!!! Μονο που δε θες εξτρα μηχανιμα για να τριβεις τους κοκους μου κανει!!! Γενικα η αυτοματες-ημιαυτοματες δεν μ αρεσουν αλλα αυτο με τους κοκους ειναι ολα τα λεφτα! Να ρωτησω... δεν καθαριζετε καθε φορα τα υποληματα καφε ε? Εμεις εχουμε (και η μαμα μου και εγω) μια απ το lidl, δε θημαμε μαρκα αλλα τελικα ειναι απο το ιδιο εργοστασιο με τις delonghi και κανει πολυ καλο καφε και ηταν και πολυ φτηνη... Μηπος ξερεις ποσο περιπου εχει η δικια σας?

Παίρνει κόκκους αλλά παίρνει και χύμα καφέ( για decaf μόνο χρησιμοποιώ τη μεζούρα αλλά βέβαια είναι μανούρα)

Έχει και ρύθμιση και για το κόψιμο του καφέ ...την αγαπώ σου λέωωωωω!!!!

Μπροστά της ο καφές στις καφετέριες είναι νερόπλυμα.

Άδειασμα θέλει περίπου κάθε 7-8 διπλούς καφέδες. Νερό αναλόγως αν θα κάνεις και αφρόγαλο (ο μηχανισμός της σε βοηθάει να το φτιάξεις ακόμα και αν είσαι κουλή)

Με τη χρήση που κάνουμε εμείς μια φορά το μήνα μας ανάβει για τα άλατα όπου τη μια φορά βάζω υγρό και την άλλη απλά λίγη σόδα ;)

Όσο για τιμή... έχει πέσει κάπως (υπάρχει και η version με lcd οθόνη)

δες εδώ http://www.skroutz.gr/s/33186/Delonghi-ESAM-3200-Magnifica.html

marant τις έχω δοκιμάσει και μου αρέσει πολύ η indrya ή κάπως έτσι αλλά με τις ποσότητες που πίνουμε θα θέλαμε τα διπλά λεφτά!!!

Για τους φυσιολογικούς ανθρώπους είναι καλή και καθαρή επιλογή!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

ΟΧΙ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ....Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΛΟΠΙΑΣΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΟΥΦΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΝΗΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΛΑΓΝΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ...:evil::evil::evil:

τουτεστιν θα πάω μόνη μάλλον με τη νονά της μπέμπας να κουτσομπολέψω με ησυχία.Κι όσο για τις λάγνες υποσχέσεις σκατα θα φάει εγω δεν του κάθομαι πάντως.

Πήγα για μπανάκι το πωι στην Κινέτα με την πεθερά και μια θεία (ευτυχώς η πεθερά μου είναι 52 χρ.) αρκετά καλά και με τη ζέστη ο,τι έπρεπε....Πάλι βέβαια δεν κολύμπησα όπως ήθελα όχι γιατί πήγαμε σε σημείο με ρακετοπαίχτες αλλά ήρθαν 4 πούλμαν-τώρα απο ΚΑΠΗ με εισητήριο δεν ξέρω-και όλοι οι γέροι ήταν στη ζώνη κολύμβησης!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Ευτυχώς συμφωνήσαμε την επόμενη φορά να πάμε αλλού,αν πάμε πάλι προς Κινέτα.

Withu πως σου φάνηκε η εξέταση;είχες πάρει λεμονάκι μαζί;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!τι κανετε?ωραιες οι καφετιερες σας,κ εμεις θελαμε να παρουμε παλια,αλλα δεν πινουμε καφε σπιτι καθολου..ειμαστε συνεχεια στο μαγαζι κ παιρνουμε απέξω. :-( κ κυριακη,παντα βγαινουμε βολτα,αρα,τσαμπα θα πηγαινε..

ρινιω δν του ειπες του αντρα σου οτι σου μυρισε κ τετοια?κανε απεργια τωρα να δει την γλυκα!!!!!χαχαχα!

επιτελους δροσισε!

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!τι κανετε?ωραιες οι καφετιερες σας,κ εμεις θελαμε να παρουμε παλια,αλλα δεν πινουμε καφε σπιτι καθολου..ειμαστε συνεχεια στο μαγαζι κ παιρνουμε απέξω. :-( κ κυριακη,παντα βγαινουμε βολτα,αρα,τσαμπα θα πηγαινε..

ρινιω δν του ειπες του αντρα σου οτι σου μυρισε κ τετοια?κανε απεργια τωρα να δει την γλυκα!!!!!χαχαχα!

επιτελους δροσισε!

έλα μου ντε!!Λυσιστράτη θα γίνω για ένα παλιοκινέζικο!!:D:D

Κι εμένα μ'αρέσαν οι καφετιέρες σας..είχα ζητήσει δωρο μια διπλή δεν μου την πήραν τώρα αν με ξαναρωτήσει κανείς θα τη ζητήσω εκ νέου..να φτιάχνω κι εγω φρέντους κι εσπρέσους και καπουτσίνους γιατί είχα ακούσει παλαιότερα οτι "καλά πως αντέχεις και πίνεις ακόμα φραπέ;"..ε,τί να κάνω παραδοσιακή ελληνίδα,γαρ!!!!

Δρόσισε,έχεις δίκιο Άννα μου...μετράς αντίστροφα ή ακόμα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...