Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Μανάρι ο πρωινός καφές είναι κανονικότατος, διπλός και αλεσμένος για max γεύση!

(Λατρεύω την καφετιέρα μου... από τις καλύτερες επενδύσεις που έχω κάνει φτού φτού)

Ευτυχώς ο γιατρός δε μου έκοψε εντελώς την καφεϊνη... Αν τύχει και θέλω 2ο καφέ μέσα στην ημέρα τότε θα φτιάξω decaf.

Αν κόψεις τελείως την καφεϊνη μετά έχεις ζόρια με το θηλασμό σε περίπτωση που πιείς κανονικό καφέ ή φας σοκολάτα και λοιπά...

αααα...κι εγω το πρωι διπλό ελληνικό πίνω..τον απογευματινό τον έκοψα γιατί έπινα νες και μου έφερνε ταχυκαρδία άσε που μια φορά ήπια μονό ελληνικό-χωρίς να κοιμηθώ το μεσημέρι υπ'όψην-και το βράδυ δεν έκλεινε το ρημάδι το μάτι με τίποτα!!απλώς σκέφτομαι οτι ο απογευματινός καφές θα γίνει ή πολυτέλεια ή αναγκαιότητα...αναλόγως το τι παιδί θα βγει!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η δικιά μου από τώρα, και που πίνω καφέ... κοιμάται του καλού καιρού!

Αν μοιάσει στη μαμά της, μεγαλώνοντας το χειμώνα θα πίνει ένα ζεστο νες το βράδυ πριν πέσει για νάνι έτσι για να ζεσταθεί λίγο:tongue:

Η μανούλα είναι ανώμαλη... τι να κάνουμε!!!!

Τι να μαγειρέψω σήμερα????

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Η δικιά μου από τώρα, και που πίνω καφέ... κοιμάται του καλού καιρού!

Αν μοιάσει στη μαμά της, μεγαλώνοντας το χειμώνα θα πίνει ένα ζεστο νες το βράδυ πριν πέσει για νάνι έτσι για να ζεσταθεί λίγο:tongue:

Η μανούλα είναι ανώμαλη... τι να κάνουμε!!!!

Τι να μαγειρέψω σήμερα????

σαν την αδερφή μου κι εσυ!!δεν σας πιάνει τίποτα...

εγω κοκκινίζω μοσχαράκι...μάλλον με ρυζάκι αν κι ο άντρας του σπιτιού θα θέλει πατατούλες τηγανητές αλλά δεν έχει...και χτες τηγανητό έφαγε...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Να ναι καλα η μαμακα μου δε μαγειρευω! Ειναι πολυ παραξενο πμως γιατι μαγειρευω απο γημνασιο 1 στις 2 βδομαδες και μονο αρρωστη τη γλιτωνα! Τωρα βοηθαω ελαχιστα οταν μαγειρευει και ειναι κατι πολυ καινουριο για μενα! Στη μικρη μαγειρευαμε, τον 1,5 μηνα που ειμουν εδω εναλαξ, τωρα μονο τα λιγα που μπορω καθησμενη και αν καταφερω να παω αρκετα νωρις! Με παρανταντευει μου φενετε και να δω τι θα κανω οταν γυρησω σπιτι με τα 2 μικρα ΧΑΧΑΧΑ! Σημερα το μενου εχει κρυα ριζοσαλατα (μεξικανα-τονο με διαφορα αλλα), ντοματοσαλατα και χουμους που εκανα χθες!!!

Χθες δεν ηπια το απογευματινο καφεδακι και κοιμηθηκα στις 6,30 φρικη! Κανονικα πινω 2 εσπρεσσο (κανονικα) και ποτε δε με ξενυχτησαν. Το αστειπ ειναι οτι αρχησα να πινω καφε στην πρωτη εγκυμοσυνη, μεχρι τοτε δε μου αρεσε. Τωρα αν πιω εξω θα ειναι καπουτσινο με 5 ζαχαρες-φακελακια και σπιτι, 3 κουταλιες ζαχαρι και κρεμα γαλακτος σλουρπ!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Να ναι καλα η μαμακα μου δε μαγειρευω! Ειναι πολυ παραξενο πμως γιατι μαγειρευω απο γημνασιο 1 στις 2 βδομαδες και μονο αρρωστη τη γλιτωνα! Τωρα βοηθαω ελαχιστα οταν μαγειρευει και ειναι κατι πολυ καινουριο για μενα! Στη μικρη μαγειρευαμε, τον 1,5 μηνα που ειμουν εδω εναλαξ, τωρα μονο τα λιγα που μπορω καθησμενη και αν καταφερω να παω αρκετα νωρις! Με παρανταντευει μου φενετε και να δω τι θα κανω οταν γυρησω σπιτι με τα 2 μικρα ΧΑΧΑΧΑ! Σημερα το μενου εχει κρυα ριζοσαλατα (μεξικανα-τονο με διαφορα αλλα), ντοματοσαλατα και χουμους που εκανα χθες!!!

Χθες δεν ηπια το απογευματινο καφεδακι και κοιμηθηκα στις 6,30 φρικη! Κανονικα πινω 2 εσπρεσσο (κανονικα) και ποτε δε με ξενυχτησαν. Το αστειπ ειναι οτι αρχησα να πινω καφε στην πρωτη εγκυμοσυνη, μεχρι τοτε δε μου αρεσε. Τωρα αν πιω εξω θα ειναι καπουτσινο με 5 ζαχαρες-φακελακια και σπιτι, 3 κουταλιες ζαχαρι και κρεμα γαλακτος σλουρπ!

tatum απολαυσέ το κοριτσάρα μου!!!δεν είναι κακό να χαιδεύεσαι λιγάκι...ρώτα κι εμένα που δεν 'εχω μαμά κι έυτυχώς με κανακεύει η πεθερά μου!!!!

παρένθεση:εσένα δεν βήκα στο fb;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εγώ πάλι που είμαι η περίεργη της παρέας δε θα ήθελα να μου μαγειρεύει η πεθερά μου... καλή χρυσή αλλά άλλης σχολής!!!!

Απόλαυσα όμως τις προσπάθειες του πατέρα μου το 3ήμερο που είμασταν στο Λουτράκι ;)

Για σήμερα λοιπόν το μενού έχει ως εξής:

Απογευματινή κρύα μπυρίτσα στη μπυραρία (χωρίς αλκοόλ)

και μετά επιδρομή goody's :tongue:

Μαγείρεμα το βράδυ που θα έχουμε γυρίσει για να πάρει και ο άντρας στη δουλειά χιχιχιχι!!!!

tatum... καπουτσίνο γαλακτομπούρεκο είναι αυτό καλέ!!!

Εγώ στο φρεντάκι μια κουταλιά ζάχαρη ακατέργαστη είναι αρκετή... καπουτσίνο ζεστό (αν είναι και καλός ο καφές) τον πίνω και σκέτο ;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Εγώ πάλι που είμαι η περίεργη της παρέας δε θα ήθελα να μου μαγειρεύει η πεθερά μου... καλή χρυσή αλλά άλλης σχολής!!!!

Απόλαυσα όμως τις προσπάθειες του πατέρα μου το 3ήμερο που είμασταν στο Λουτράκι ;)

Για σήμερα λοιπόν το μενού έχει ως εξής:

Απογευματινή κρύα μπυρίτσα στη μπυραρία (χωρίς αλκοόλ)

και μετά επιδρομή goody's :tongue:

Μαγείρεμα το βράδυ που θα έχουμε γυρίσει για να πάρει και ο άντρας στη δουλειά χιχιχιχι!!!!

tatum... καπουτσίνο γαλακτομπούρεκο είναι αυτό καλέ!!!

Εγώ στο φρεντάκι μια κουταλιά ζάχαρη ακατέργαστη είναι αρκετή... καπουτσίνο ζεστό (αν είναι και καλός ο καφές) τον πίνω και σκέτο ;)

Κι εγω δεν πολυσυμπαθω τα φαγητα της πεθερας μου, κανει βεβαια απιστευτες πιτες και μπισκοτα αλλα... τη μια μου το παιζει υγειηνη διατροφη και το φαι ειναι νεροπλυμα και την αλλη τα τσακιζει στο τηγανι και το αλατι! Εγω γενικα με το αλατι δεν τα παω καλα και δε βγαζω ακρη μαζι της!

Καλο καφε Ελλαδα δεν εχω πιει ακομα :tongue:. Ιταλια μονο στο σπιτι ενος θειου που παει μονο σε ενα καφεκοπτιο και ζηταει ενα συνδιασμο δικο του! Εκει και εγω σκετο τον πινω!!!!

Παντος ο καφες το βραδυ ειναι το καλυτερο υπνοτικο μου (εκτος εγκυμοσυνης, τωρα τιποτα δεν πιανει :confused::()

Ue8pp3.pngI307p3.png

Να μαι κ εγωωωωωω..... Μόλις γύρισα απο την θάλασσα κ φάγαμε κ σε μια ψαροταβερνα, μουρλια!!! Μόλις έκανα κρύο ντουζακι, κ περιμένω να κοιμηθεί το βλασταρι μου!!!!!όσο για τις ημέρες, ρινιω εμένα μου γράφει 87 ημέρες!!!! Oh my god,αρχίζω κ το συνειδητοποιώ τώρα... Ουφ!!!!κατα τα αλλα εσείς καλα;;;Πολυ ζέστη κ σήμερα.. Στο αμάξι έδειχνε 41.. σκασαμε πάλι!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Γεια σας κορίτσια και απο εμένα!!!

Τα έχω δει όλα με τη ζέστη:shock:

Είχε έρθει η αδερφή μου που ζει στο εξωτερικό και είχαμε πολλά να πούμε οπότε δεν μπήκα καθόλου απο Παρασκευή;)

Νομίζω ότι βρήκα άτομο για την αντικατάστασή μου και θέλω απο Δευτέρα να πάρω στο ΙΚΑ να ρωτήσω τι χρειάζεται για την άδεια και τα επιδόματα, γιατί τον Αύγουστο μάλλον θα δυσκολευτώ να βγάλω άκρη.

miss caramel τυχαιρή είσαι που μπορείς και αράζεις Λουτρακάκι!!!;) Πήγαινε και μία βόλτα απο ριγάνι για μένα;)

Τώρα θα κάτσω σαν φυτό στον καναπέ μπας και δροσιστώ λιγάκι.

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ααααα......ζηλεύω τις μπανιαρισμένες..............

ο δικός μου λόγω δουλειάς δεν ξεκουνάει κυριακή να πάει θάλασσα με τίποτα..τί γκρίνιαξα τί γλυκομίλησα...τίποτα..κέρατο ο δικός μου..τελοσπάντων..ωραία κάναμε μπάνιο στον ιδρώτα,big deal!!

Marant πολύ ευχάριστο αυτό δεν μπαίνεις και στο site του Ι.Κ.Α. μπας και βγάλεις κι απο κει καμια άκρη;πότε ξεκινάει κανονικά η άδειά σου;

Καραμελένια δεν σκέφτηκα την επιδομή στα GOODY'S καλή ιδέα αλλά σκεφτομαι μήπως -αφού δε με πήγε θάλασσα- με πάει σ'αυτό το κινέζικο τη χριστιανή!;)χλωμο αλλά θα κάνω μια νύξη...

Η πεθερά μου μαγειρεύει μια χαρά,βέβαια μιας και δε μπορω να κάνω πολλά το μαγείρεμα το έχω σχεδόν αναλάβει εγω..βέβαια σαν το φαί της μανούλας (γκουχ-γκουχ!!) δεν είναι κανένα αλλά που θα πάει.....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρηνιώ κινέζικο τελικά????

Πες ναί πες ναί πες ναί!!!!

marant καλά είναι αλλά μη νομίζεις ότι μπορούμε να πηγαίνουμε και συνέχεια, ο άντρας δουλεύει και πολλά ΣΚ περνάνε απλά με το "λιώσιμο" στο σπίτι.

Αλλά για 1-2 εβδομάδες αξίζει σίγουρα τον κόπο... (είναι και το σκυλί που πάντα ξερνάει στη διαδρομή....)

Annast θάλασσα και ψαροταβέρνα Ααααααααααχ!!!!!!! Τέλεια!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Marant τυχερουλα, θα σταματήσεις σε λίγο να δουλεύεις.. Εγώ ξεραθηκα στον ύπνο 5-8, να ναι καλα κ η κοράκλα μου, που πήρε απο την Μαμα της!!! Μετα πήγαμε Κηφισιά για μια βόλτα, να περπατησουμε.. Ηπιαμε κ ένα φρεντοτσινο, κ τώρα Σπιτι.. :-(

Πολυ ζέστη βρε κοριτσια'!! Τα έχω δει όλα!! Ασε που κάηκε η μούρη μου σήμερα κ είμαι σαν ντομάτα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια. Πήγες τελικά κινέζικο Ειρήνη? Κι εμένα μ'αρέσει η κινέζικη κουζίνα. Μάλιστα στην πρώτη εγκυμοσύνη ενώ μου άρεσαν δεν ήθελα ούτε να τα δω, ιδιαίτερα το πρώτο τρίμηνο, ενώ τώρα όλο λέω να είχα μπροστά μου νουντλς ή γλυκόξινο κοτόπουλο.

Από καφέ που λέτε ένα φρέντο καπουτσίνο decaf παίζει που και που.

Τελικά πήγα για να δηλώσω και στο ΕΣΠΑ αλλά κόπηκα με το καλημέρα σας λόγω εισοδηματικών κριτηρίων, γκρρ.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...