Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

δεν τρωω,καλη μου..κ τωρα που ειπες για κραμπες,με επισε μια τη νυχτα ακομα ποναω..μου δωσε μαγνησιο για τις κραμπες,να δουμε αν θα βοηθησει..

άμα σου έδωσε μαγνήσιο οκ!εμένα κράμπες δεν έχω παρατηρήσει να με πιάνουν και η αλήθεια είναι οτι δεν κουράζομαι..'έχω γίνει γαιδούρι με τις δουλειές τα έχει φορτωθεί η καημένη η πεθερά μου τα βαριά κι εγω όπως βλέπεις κι απο εδω αλλά κι απο fb είμαι σχεδόν όλη μερα μπροστά στο λάπι τόπι!Το περπάτημα με αυτή τη ζέστη το σταμάτησα και για μπάνιο έχω να πάω σχεδόν 2 βδομάδες.Σε επαφή έρχεστε;Μήπως επηρεάζει κι αυτό

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άμα σου έδωσε μαγνήσιο οκ!εμένα κράμπες δεν έχω παρατηρήσει να με πιάνουν και η αλήθεια είναι οτι δεν κουράζομαι..'έχω γίνει γαιδούρι με τις δουλειές τα έχει φορτωθεί η καημένη η πεθερά μου τα βαριά κι εγω όπως βλέπεις κι απο εδω αλλά κι απο fb είμαι σχεδόν όλη μερα μπροστά στο λάπι τόπι!Το περπάτημα με αυτή τη ζέστη το σταμάτησα και για μπάνιο έχω να πάω σχεδόν 2 βδομάδες.Σε επαφή έρχεστε;Μήπως επηρεάζει κι αυτό

μπααα,αφου σου λεω,εχω συσπασουλες κ φοβομαστε,αν κ ο γιατρος μας αφηνει,κ δουλειες κανω,γιατι δεν θελω να μου τις κανει αλλος,τα παιρνω..κ με την μικρη να τρεχει συνεχεια,δεν εχω κουραγιο ουτε το ποδι μου να σηκωσω,οχι να κανω κ κατι...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Το μαγνήσιο κάνει θαύματα για τις κράμπες!!!

Εγώ μέχρι και την 13η εβδομάδα το έπαιρνα με χαρά γιατί είχα πολλά πονάκια μέχρι να μεγαλώσει η μήτρα. Μετά σταμάτησαν οπότε το έχω κόψει.

Βέβαια ο γιατρός μου είπε αν αισθανθώ κραμπίτσες και τέτοια να το αρχίσω πάλι.

Πόσο σου είπε να παίρνεις Άννα???

Άσε κι εγώ έχω κόψει το περπάτημα και πήρα άλλο ένα κιλό (στα +7 τώρα :? )

Να τελειώνουμε με τον καύσωνα να μπορούμε να κουνηθούμε λίγο..

Όχι ότι είμαι κλεισμένη με το AC αλλά τελευταία φορά που περπάτησα έξω με καύσωνα πολύ ζορίστηκα... μένω και ψηλά και η ανηφόρα δεν παλεύεται εύκολα!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

μπααα,αφου σου λεω,εχω συσπασουλες κ φοβομαστε,αν κ ο γιατρος μας αφηνει,κ δουλειες κανω,γιατι δεν θελω να μου τις κανει αλλος,τα παιρνω..κ με την μικρη να τρεχει συνεχεια,δεν εχω κουραγιο ουτε το ποδι μου να σηκωσω,οχι να κανω κ κατι...

Άννα μου καλύτερα δεν είναι να συμβιβαστείς λιγάκι με τα οικιακά-άσε και κάναν άλλον- για να μην έχεις τρεξίματα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Άννα μου καλύτερα δεν είναι να συμβιβαστείς λιγάκι με τα οικιακά-άσε και κάναν άλλον- για να μην έχεις τρεξίματα;

miss caramel,1 την ημερα μου ειπε..

ρινιω να δεις τι επαθα στην κορη μου,μια μερα στον 7 με πιασαν οι προκοπες,κ σηκωσα ολο το σπιτι,καναπεδες,τζακια,ντουλαπια..ολα..κ για 2 μερες δεν το ακουγα το παιδι.΄.χε...κα..ετρεξα γρηγορα να δω με υπερηχο να δω αν ειναι καλα..να μου πηγε...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

miss caramel,1 την ημερα μου ειπε..

ρινιω να δεις τι επαθα στην κορη μου,μια μερα στον 7 με πιασαν οι προκοπες,κ σηκωσα ολο το σπιτι,καναπεδες,τζακια,ντουλαπια..ολα..κ για 2 μερες δεν το ακουγα το παιδι.΄.χε...κα..ετρεξα γρηγορα να δω με υπερηχο να δω αν ειναι καλα..να μου πηγε...

εγώ Άννα μου δεν μπορώ να κάνω δουλειές..μου λείπει το νεύρο που τις έκανα πριν άσε που 2 νοικοκυρές σ'ενα σπίτι δεν κάνουν..αλλιώς τα θέλω εγω αλλιώς η πεθερά και προτιμώ να κάνω κάποια πραγματάκια επιμέρους παρά να σκάω που δεν τα κάνω όπως θέλω εγω..

Και τώρα έχω ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!Ο Νίκος έχει την κακή συνήθεια να τρώει/πίνει στο κρεβάτι..με αποτέλεσμα μερικές φορές να του πέφτει π.χ. στο πάτωμα χυμός ψίχουλα κ.λ.π.....και ανακάλυψα πριν λίγο οτι έχει γεμίσει το δωμάτιό μας μυρμήγκια...εν τω μεταξύ με τη ζέστη δεν έχουμε σφουγγαρίσει μέσα-βασικά δεν κάναμε δουλειές όλη τη βδομάδα και τώρα τα έχω πάρει.:evil::evil::evil:

Έχω και τη θεία του εδω--καλή,χρυσή,άγια..αλλά τα ξέρει ΟΛΑ και τα κάνει όλα εκείνη σωστά...πεθερά με τα όλα της!!!!Δεν της απαντώ της λέω όλο ναι και ξέρω εγω πως ν'αντιδράσω όταν έρθει ώρα..ε,τώρα που έλεγα της πεθεράς για τα μυρμήγκια λέω "πεθερά να βάλουμε την ηλεκτρική να τα μαζέψουμε" (εννοώντας να πατήσω σφουγγάρισμα μετά) και πετάγεται η θεία:τί να μαζέψεις τώρα παιδί μου;να τα ψεκάσεις πρώτα να ψοφήσουν και μετά να τα σκουπίσεις και να σφουγγαρίσεις...της λέω θεία δε γίνεται..μετά θα κλείσω την πόρτα θα βάλω κλιματιστικό δε μπορώ να αναπνέω το ΤΕΖΑ..μου λέει να ψεκάσετε με άοσμο..βρε θεία της λέω και άοσμο πάλι φάρμακο είναι και πάλι ανακυκλώνεται...θα κοιμηθώ έγκυος με το ΤΕΖΑ μες στη μύτη;;:evil::evil:

Άντε βγάλε άκρη!!θα τον σκοτώσω και τον άλλον!συνέχεια τσακωνόμαστε για να μην τρώει στο κρεβάτι..τώρα θα αφήσω τα μυρμηγκάκια να του φάνε το πουλί να δει!!:D

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εγώ Άννα μου δεν μπορώ να κάνω δουλειές..μου λείπει το νεύρο που τις έκανα πριν άσε που 2 νοικοκυρές σ'ενα σπίτι δεν κάνουν..αλλιώς τα θέλω εγω αλλιώς η πεθερά και προτιμώ να κάνω κάποια πραγματάκια επιμέρους παρά να σκάω που δεν τα κάνω όπως θέλω εγω..

Και τώρα έχω ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!Ο Νίκος έχει την κακή συνήθεια να τρώει/πίνει στο κρεβάτι..με αποτέλεσμα μερικές φορές να του πέφτει π.χ. στο πάτωμα χυμός ψίχουλα κ.λ.π.....και ανακάλυψα πριν λίγο οτι έχει γεμίσει το δωμάτιό μας μυρμήγκια...εν τω μεταξύ με τη ζέστη δεν έχουμε σφουγγαρίσει μέσα-βασικά δεν κάναμε δουλειές όλη τη βδομάδα και τώρα τα έχω πάρει.:evil::evil::evil:

Έχω και τη θεία του εδω--καλή,χρυσή,άγια..αλλά τα ξέρει ΟΛΑ και τα κάνει όλα εκείνη σωστά...πεθερά με τα όλα της!!!!Δεν της απαντώ της λέω όλο ναι και ξέρω εγω πως ν'αντιδράσω όταν έρθει ώρα..ε,τώρα που έλεγα της πεθεράς για τα μυρμήγκια λέω "πεθερά να βάλουμε την ηλεκτρική να τα μαζέψουμε" (εννοώντας να πατήσω σφουγγάρισμα μετά) και πετάγεται η θεία:τί να μαζέψεις τώρα παιδί μου;να τα ψεκάσεις πρώτα να ψοφήσουν και μετά να τα σκουπίσεις και να σφουγγαρίσεις...της λέω θεία δε γίνεται..μετά θα κλείσω την πόρτα θα βάλω κλιματιστικό δε μπορώ να αναπνέω το ΤΕΖΑ..μου λέει να ψεκάσετε με άοσμο..βρε θεία της λέω και άοσμο πάλι φάρμακο είναι και πάλι ανακυκλώνεται...θα κοιμηθώ έγκυος με το ΤΕΖΑ μες στη μύτη;;:evil::evil:

Άντε βγάλε άκρη!!θα τον σκοτώσω και τον άλλον!συνέχεια τσακωνόμαστε για να μην τρώει στο κρεβάτι..τώρα θα αφήσω τα μυρμηγκάκια να του φάνε το πουλί να δει!!:D

αχ βρε ρινιω να σαι καλα,με εκανες κ γελασα....κ εγω λεω για τημωρια,αυτο πρεπει να του κανεις!!χαχαχαχα!!!παντως τεζα μην βαλεις,δεν κανει σιγουρα..με σκουπα καλυτερα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Αννα αν δεις ότι σε ενοχλούν ακόμα οι συσπάσεις πάρε και 2 όπως έπαιρνα κι εγώ στην αρχή, κακό δεν κάνει ;)

Ρηνιώ αχαχαχαχαχχα βρε κουζουλή!!!

Αλλά μεταξύ μας... τώρα δε θα τον πείσεις να μη τρώει στο κρεββάτι... δείχτου τα μυρμήγκια και πες του ότι όταν θα έχετε την καλαθούνα με το παιδί στην κρεββατοκάμαρα καλό θα ήταν να λείπουν τα μυρμήγκια... και δωσε χρόνο να το επεξεργαστεί!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Κοριτσια κι εγω στην μικρη ειχα τσακισει στις κραμπες! Με το που βραδιαζε δεν μπορουσα να περπατησω 4-5 καθε βραδυ! Τωρα στον μικρο πηρα απ την πρωτη μερα! Αν δεις παντος οτι και με το μαγνισιο συνεχιζοντε, μηλα στο γιατρο μηπος ειναι πολυ το ασβεστιο, εγω ειχα τοσο πολυ στον οργανισμο (κι ας ξεχναγα συχνα τα χαπια) που τελικα αναγκαστικα να τα κοψω (τωρα δε μου δηνουν... φοβουντε) γιατι κοντεψα να γεννησω στον 6ο!

ΜΗΗΗΗΗ το πουλι θα το ξαναχριαστεις!!!

Πριν τα σκουπισεις ακολουθατα να βρεις τη φωλια και ριξε γυρω γυρω λιγο λεμονι! Το συχενονται τοσο που μετακομιζουν συνηθος! Επρεπε να δεις τη φατσα της πεθερας μου οταν της το ειπα και επιασε :evil:. Για τα ψαρακια καμια λυση-ιδεα???

Ue8pp3.pngI307p3.png

Tatum έχεις δίκιο...το πουλί θα το ξαναχρειαστώ!!

Λεμονάκι,ε;δεν τη βρήκα τη φωλιά αλλά θα ρίξω λίγο στην μπαλκονόπορτα μπας και σώσουμε μελλοντικά καμια εισβολή..

Ρε κορίτσια....τι ψήσιμο ήταν αυτό σήμερα;;;δεν παλεύεται η ζέστη..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Αννα αν δεις ότι σε ενοχλούν ακόμα οι συσπάσεις πάρε και 2 όπως έπαιρνα κι εγώ στην αρχή, κακό δεν κάνει ;)

Ρηνιώ αχαχαχαχαχχα βρε κουζουλή!!!

Αλλά μεταξύ μας... τώρα δε θα τον πείσεις να μη τρώει στο κρεββάτι... δείχτου τα μυρμήγκια και πες του ότι όταν θα έχετε την καλαθούνα με το παιδί στην κρεββατοκάμαρα καλό θα ήταν να λείπουν τα μυρμήγκια... και δωσε χρόνο να το επεξεργαστεί!!!!

Miss caramel, βλακεία μου..3 την ημέρα παίρνω..όχι 1.. Χαχαχα

S4iNp3.png

BU56p3.png

Αννα μου κι εγώ όταν είχα συσπάσεις έπαιρνα 3 ταμπλέτες μαγνήσιο.

marant από τα 3 ονόματα που ανέφερες εμένα μου αρέσει πιο πολύ το Αλέξανδρος. Κι εγώ αν δεν έβγαζα τον γιο μου στον μπαμπά και στον πεθερό μου που τυχαίνει να έχουν και το ίδιο όνομα, Αλέξανδρο θα τον έβγαζα, πόσο μάλλον εσύ που λένε και τον μπαμπά σου.

Ειρήνη πολλά καψόνια σου κάνει ο άντρας σου μου φαίνεται.

Έχει μια ζέστη πάντως απόψε... Δεν μπορώ να κοιμηθώ, ίσως επειδή ξεράθηκα στον ύπνο το μεσημέρι.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Καλά εεεεεε... είμαι και πολύ πρωινή σήμερα!!!!:tongue:

Ξύπνησα και βρώμαγα χωρτασίλα από ύπνο!

Έπιασα και το σκύλο με τη μια να τον κάνω μπάνιο... 1ον είχε γίνει βρωμόσκυλο 2ον θα με ευγνωμονεί με τέτοια ζέστη, άσχετα αν σιχαίνεται το μπάνιο και κάνει λες και θα τον κρεμάσω!!!!

Και τώρα υπέροχο κρύο φρεντάκι... Αααααααχ!!!:D

Όλη μέρα σήμερα θα κυκλοφορώ με το παρεό και το βρακί μου... ακόμα και στη βόλτα με το σκύλο... ε σήμερα ζεσταίνομαι κι εγώ λίγο:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα παίδες!!!!

Elvina μου τα κάνει δε μου τα κάνει τα καψόνια τώρα θα τον λουστώ!!!κάνει κόρη για να πληρώσει όλες του τις αμαρτίες!!!;););)

Miss Caramel...κοριτσάρα μου...έφτιαξες επιδερμίδα;;;;φρεσκαδούρα μυρίζει απο νότια προάστεια γι'αυτό ρωτάω!!!!το φρεντάκι το ευχαριστιέσαι;ή πίνεις decaf;

Χτες είχε αφόρητη ζέστη...σήμερα χειρότερα...δεν ξέρω κι αν θα αριβάρουμε για καμια παραλία....

Παρατήρησα επίσης οτι προχθές που έλειπε ο σύζευξ κοιμήθηκα υπέροχα στο ημίδιπλο...επιτέλους να γίνει αυτή η μετακόμιση να κοιμηθούμε στο κρεβάτι μας σαν άνθρωποι δε μας χωράει το κρεβάτι...(πάχυνε ο Νίκος!)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Μανάρι ο πρωινός καφές είναι κανονικότατος, διπλός και αλεσμένος για max γεύση!

(Λατρεύω την καφετιέρα μου... από τις καλύτερες επενδύσεις που έχω κάνει φτού φτού)

Ευτυχώς ο γιατρός δε μου έκοψε εντελώς την καφεϊνη... Αν τύχει και θέλω 2ο καφέ μέσα στην ημέρα τότε θα φτιάξω decaf.

Αν κόψεις τελείως την καφεϊνη μετά έχεις ζόρια με το θηλασμό σε περίπτωση που πιείς κανονικό καφέ ή φας σοκολάτα και λοιπά...

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...