-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 13 λεπτά , MK2012 είπε:
Κορίτσι μου σε ευχαριστώ για τα λόγια σου. Μάλλον κάπου υπήρξε παρεξήγηση γιατί δεν έχω μείνει έγκυος ποτέ. Κάναμε ένα χρόνο φυσική προσπάθεια και άλλο ένα χρόνο ωοληψιες Με μία εμβρυομεταφορα που απέτυχε. Δε γνωρίζουμε το λόγο της αποτυχίας. Δε μου ακούγονται εξωγήινα αυτά που μου λες γιατί φαίνεται πως έχεις προσπαθήσει πολύ και έχεις περάσει και εσύ πολλά. Εγώ απλά δεν έχω την δυνατότητα να προσπαθήσω 11 χρόνια με τόσο χαμηλή ΑΜΗ. Είναι πολύ πιθανό αυτά τα αποθέματα στα επόμενα 1-2 χρόνια να τελειώσουν και να μπω στην κλιμακτήριο. Άλλωστε μου το έχουν πει και κανα 2 γιατροί. Προσπαθούμε με ο,τι έχει μείνει και αν βρεθεί κάτι καλό.
Δεν καταδικάζω τα δανεικά απλά δεν έχω προετοιμάσει τον ευατο μου για αυτό. Θέλει και μια ψυχική προετοιμασία και δύναμη να πεις πως σταματάς να προσπαθείς με δικά σου. Προς το παρόν πρέπει να εντοπίσω την άκρη του νήματος στην κακή βλαστοκύστη και την αποτυχημένη ετ.
Σήμερα έκανα και την εξέταση του εύθραυστου Χ που έμαθα μόλις χθες πως υπάρχει. Έχω δρόμο ακόμα αλλα το που θα με βγάλει δε ξέρω.Μέχρι τώρα από τις 8 ωοληψιες, είχα 13 ωάρια, 6 γονιμοποιήσεις εκ των οποίων έγιναν 4 βλαστοκύστες. Όλες από πολύ μέτριας ως κακής ποιότητας και όλες 6ης ημέρας. Αρα παρότι είμαι 33 και ο σύζυγος 35, κάτι παίζει με την ποιότητα των εμβρύων. Παρότι είμαι 33 λοιπόν χθες έμαθα πως έχω τη ορμονολογικη εικόνα γυναίκας 43 ετών. Οποτε τελικά η ηλικία σε εμένα παίζει ρόλο μόνο στο ότι δεν υπάρχουν άλλα θέματα που να αποτρέψουν την εμφύτευση πέρα από ένα κακό έμβρυο ( ή τουλάχιστον δε γνωρίζω να υπάρχουν θέματα).
Θα πεταχτώ πάλι και θα πω ότι εμένα 2 γιατροί μου είπαν έχω το ορμονικό προφίλ μιας 40αρας. Μου το έχουν πει από τα 23.
ποιες ορμόνες σου είναι περίεργες και σου το είπε αυτό;
-
ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????
-
Θέματα
-
- 7.663 απαντήσεις
- 934.574 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 473.705 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.649 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.161.942 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.054 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.060 απαντήσεις
- 42.129 εμφανίσεις
-
- 7.663 απαντήσεις
- 934.574 εμφανίσεις
-
- 1.785 απαντήσεις
- 227.001 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 139 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 66
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 987 απαντήσεις
- 52.741 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 9.842 εμφανίσεις
-
- 966 απαντήσεις
- 98.696 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 192 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 24.626 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 19.209 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα