Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Annast k m.caramel με καθησυχασατε λιγο με το θεμα των ουλων.Μη μεινουμε κ κουτσοδοντες με την εγκυμοσυνη!Να ειμαστε ομορφες μαμαδες για τα μωρακια μας!

Ρινιω,δεν μου εχει δωσει συμπληρωμα ασβεστιου ο γιατρος μου κ γενικα δεν ειναι υπερ των πολλων χαπιων.Ουτε εξεταση γι΄αυτο εχω κανει.Πινω μια κουπα γαλα κ τρωω λιγη φετα στο φαγητο μου.Επισης το βραδυ τρωω ενα τοστακι.Ξερω ομως οτι δεν κανει να τρωμε γαλακτωκομικα μαζι με το σιδηρο γιατι δεν γινεται καλη απορροφηφη του απο τον ανθρ.οργανισμο.Κ προσεχω επειδη εχω χαμηλο αιματοκριτη.Εφτασα ως 29 κ την τελευταια φορα το ανεβασα στο 30,9!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

Γκρινιάρα Άννα ξύπνια είμαι αλλά σήμερα έχει λαική και μέχρι να πιω καφέ ήρθε κι η πεθερά φορτωμένη και τη βοήθησα να τακτοποιήσουμε τα πράγματα!

Withu το ξέρω πως ΄δεν κάνει καλή απορρόφηση ασβέστιο με σίδηρο αλλά δεν έχω υπομονή!!πίνω το πρωι το φυλλικό οξύ μαζί με το σίδηρο και το γάλα και το ασβέστιο μετά το φαί ούτως ή άλλως το σίδηρο είναι βραδείας αποδέσμευσης οπότε και να πιω γάλα και να περιμένω πάλι θα καθυστερώ το ασβέστιο οπότε....

Κοίταγα κι εγω για αυτοκόλλητα με κολλήσατε!!!!βρήκα και στο stickit.gr πολύ ωραία και σκέφτομαι να τα ζητήσω απο τον κουνιάδο ως δώρο μιας και το ring sling θα το ζητήσω απο τις αδερφές μου.Πάρα πολύ ωραία ιδέα για να στολίσεις τον τοίχο χωρίς να τρυπάς!Βέβαια τους πίνακες που έχω ήδη κεντήσει θα τους κοτσάρω!!!!!!!

Κατά τ'αλλα;;η μικρή μ'εχει τρελλάνει στην κλωτσιά!Να τη φτύσω μη τη ματιάσω είναι η ώρα της!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!!!!

Γκρινιάρα Άννα ξύπνια είμαι αλλά σήμερα έχει λαική και μέχρι να πιω καφέ ήρθε κι η πεθερά φορτωμένη και τη βοήθησα να τακτοποιήσουμε τα πράγματα!

Withu το ξέρω πως ΄δεν κάνει καλή απορρόφηση ασβέστιο με σίδηρο αλλά δεν έχω υπομονή!!πίνω το πρωι το φυλλικό οξύ μαζί με το σίδηρο και το γάλα και το ασβέστιο μετά το φαί ούτως ή άλλως το σίδηρο είναι βραδείας αποδέσμευσης οπότε και να πιω γάλα και να περιμένω πάλι θα καθυστερώ το ασβέστιο οπότε....

Κοίταγα κι εγω για αυτοκόλλητα με κολλήσατε!!!!βρήκα και στο stickit.gr πολύ ωραία και σκέφτομαι να τα ζητήσω απο τον κουνιάδο ως δώρο μιας και το ring sling θα το ζητήσω απο τις αδερφές μου.Πάρα πολύ ωραία ιδέα για να στολίσεις τον τοίχο χωρίς να τρυπάς!Βέβαια τους πίνακες που έχω ήδη κεντήσει θα τους κοτσάρω!!!!!!!

Κατά τ'αλλα;;η μικρή μ'εχει τρελλάνει στην κλωτσιά!Να τη φτύσω μη τη ματιάσω είναι η ώρα της!

να δεις τι επαθα εγω χθες..η παρασκευη ειναι η εξοδος μας,γιατι ερχεται η μανα μου κ κραταει την μικρη,πηραμε το αμαξι λοιπον κ δεν ξεραμε που να παμε,πηραμε τους δρομους κ ειπαμε να φαμε κανα σουβλακι,ολα καλα μεχρι εδω..που????????δεν ξερουμε,παμε κ βλεπουμε λεμε.φτανουμε αγ στεφανο κ βλεπουμε ενα σουβλατζιδικο με πααααααρα πολυ κοσμο..σταματαμε,αραζουμε,περιμεναμε μιση ωρα να παραγγειλουμε,κ ερχεται ο κυριος κ λεει δεν εχω κοτοπουλο σουβλακι(εγω μονο κοτοπουλο τρωω),μονο χοιρινο..σκ@τ@!ξενερωσα..τελικα εφαγα μονο πατατουλες κ σαλατα.κ οπως μου μυρισε,μου ξεμυρισε κιολας.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

να δεις τι επαθα εγω χθες..η παρασκευη ειναι η εξοδος μας,γιατι ερχεται η μανα μου κ κραταει την μικρη,πηραμε το αμαξι λοιπον κ δεν ξεραμε που να παμε,πηραμε τους δρομους κ ειπαμε να φαμε κανα σουβλακι,ολα καλα μεχρι εδω..που????????δεν ξερουμε,παμε κ βλεπουμε λεμε.φτανουμε αγ στεφανο κ βλεπουμε ενα σουβλατζιδικο με πααααααρα πολυ κοσμο..σταματαμε,αραζουμε,περιμεναμε μιση ωρα να παραγγειλουμε,κ ερχεται ο κυριος κ λεει δεν εχω κοτοπουλο σουβλακι(εγω μονο κοτοπουλο τρωω),μονο χοιρινο..σκ@τ@!ξενερωσα..τελικα εφαγα μονο πατατουλες κ σαλατα.κ οπως μου μυρισε,μου ξεμυρισε κιολας.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

εμάς χτες ο μπαμπάς μας ήταν Ζάκυνθο με τη δουλειά και κοιμηθήκαμε μόνες..οπότε έξοδο (και αν) ίσως σήμερα..

Πατατούλες και σαλάτα μια χαρά..σήμερα delinery στην Άννα παρακαλώ σουβλάκι κοτόπουλο!!!!!Κι όταν κατέβεις Μοίρες ξέρεις..τσακίζεις τον ΓΥΡΟ που είναι και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και το ευχαριστιέσαι!!!!!:tongue::tongue::tongue: και βγάζεις και ο,τι άχτι έχεις!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εμάς χτες ο μπαμπάς μας ήταν Ζάκυνθο με τη δουλειά και κοιμηθήκαμε μόνες..οπότε έξοδο (και αν) ίσως σήμερα..

Πατατούλες και σαλάτα μια χαρά..σήμερα delinery στην Άννα παρακαλώ σουβλάκι κοτόπουλο!!!!!Κι όταν κατέβεις Μοίρες ξέρεις..τσακίζεις τον ΓΥΡΟ που είναι και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και το ευχαριστιέσαι!!!!!:tongue::tongue::tongue: και βγάζεις και ο,τι άχτι έχεις!!!!

αυτο ξαναπες το..περιμενω πως κ πως να φαω κρητικο σουβλακι..

S4iNp3.png

BU56p3.png

αυτο ξαναπες το..περιμενω πως κ πως να φαω κρητικο σουβλακι..

πως σε πιάνω!!!άσε που εκεί είναι δικά τους τα κρέατα και έχουν γεύση!!!αααααχχχχ.........και γκαστρωμένη και εντος Αθηνών...πόσο πιο ν'απέχεις απο το να σου στρίψει;;;;;;;;;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

πως σε πιάνω!!!άσε που εκεί είναι δικά τους τα κρέατα και έχουν γεύση!!!αααααχχχχ.........και γκαστρωμένη και εντος Αθηνών...πόσο πιο ν'απέχεις απο το να σου στρίψει;;;;;;;;;;;;

χαχαχαχα!!θα σου στειλω με κουριερ απο κει ενα ''ΝΑ'' μετασυγχωρησεως!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

σημερα παλι αισθανομαι ενα τραβηγμα απο κατω,αισθανομαι οτι αν σηκωθω,θα μου βγει απο κατω το μωρο..

Άννα κι εγω το παθαίνω ώρες-ώρες..νομίζω είναι η μήτρα που μεγαλώνει και προετοιμάζεται για το μεγάλο γεγονός....στη μικρή δε τα είχες αυτά;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Άννα κι εγω το παθαίνω ώρες-ώρες..νομίζω είναι η μήτρα που μεγαλώνει και προετοιμάζεται για το μεγάλο γεγονός....στη μικρή δε τα είχες αυτά;

να πω την αληθεια δεν θυμαμαι..ηταν κ η πρωτη εγκυμοσυνη κ μου ηταν ολα πιο ευκολα,τωρα δεν εχω κουραγιο πια κ μου φαινονται ολα βουνο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

να πω την αληθεια δεν θυμαμαι..ηταν κ η πρωτη εγκυμοσυνη κ μου ηταν ολα πιο ευκολα,τωρα δεν εχω κουραγιο πια κ μου φαινονται ολα βουνο..

λογικό με τόση κούραση και ζέστη κι ένα ακόμα παιδί να σου φαίνονται όλα βουνό!

Εμένα προχθές στο ΙΚΑ μου έλεγαν οτι η κοιλιά μου έχει κατέβει πολύ...απο την αρχή ήταν κατεβασμένη..προβληματίστηκα όμως...λες-σκέφτηκα-να τρέχουμε Αυγουστιάτικα για γέννα;Επηρεάζεσαι όσο και να μη θες..και οι σκέψεις οι άτιμες οι ρημάδες καλές κακές περνάνε απο το μυαλό και μερικές κατσικώνονται κιόλας..

Μπανανούλες τρως;Έχουν μαγνήσιο που βοηθάει σε κράμπες και συσπάσεις.Και μη σκέφτεσαι για πρόωρο γιατί όσο το σκέφτεσαι τόσο πιο πιθανό είναι να το προκαλέσεις.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

λογικό με τόση κούραση και ζέστη κι ένα ακόμα παιδί να σου φαίνονται όλα βουνό!

Εμένα προχθές στο ΙΚΑ μου έλεγαν οτι η κοιλιά μου έχει κατέβει πολύ...απο την αρχή ήταν κατεβασμένη..προβληματίστηκα όμως...λες-σκέφτηκα-να τρέχουμε Αυγουστιάτικα για γέννα;Επηρεάζεσαι όσο και να μη θες..και οι σκέψεις οι άτιμες οι ρημάδες καλές κακές περνάνε απο το μυαλό και μερικές κατσικώνονται κιόλας..

Μπανανούλες τρως;Έχουν μαγνήσιο που βοηθάει σε κράμπες και συσπάσεις.Και μη σκέφτεσαι για πρόωρο γιατί όσο το σκέφτεσαι τόσο πιο πιθανό είναι να το προκαλέσεις.

δεν τρωω,καλη μου..κ τωρα που ειπες για κραμπες,με επισε μια τη νυχτα ακομα ποναω..μου δωσε μαγνησιο για τις κραμπες,να δουμε αν θα βοηθησει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...