Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μωρομάνες!!

Marant κούκλα μου ΟΛΑ τα ονοματά σας είναι υπέροχα!!και το Αχιλλέας υπέροχο και κουβαλάει και βαριά ιστορία πίσω του όπως και το Αλέξανδρος!Όσο για τα πεθερικά...ε,αυτοί είναι αγάπη!!!Δεν έχουν κάρτα αλλαγής,δυστυχώς!!Ευτυχώς εγω παράπονο δεν έχω κι ο πεθερός μου ο μακαρίτης αδυναμία μεγάλη μου είχε και το έδειχνε κιόλας κι η πεθερά μου το ίδιο.Να θυμάσαι οτι δεν παντρεύτηκες αποκλειστικά αυτούς αλλά το γιο και να λες κι ευτυχώς που είναι μακριά!Θα σου έρθουν για τη γέννα;Εμένα υπερηχογραφικά και ημερολογιακά μου βγαίνει το ίδιο..σε μερικές μετρήσεις επιμέρους βγαίνει η μικρή είτε λίγο μικρότερη είτε λίγο μεγαλύτερη..το άγχος μου ήταν η μύτη του πατέρα της,καταπως φαίνεται την πήρε ε,τι να κάνω ευτυχώς κάνει θαύματα η πλαστική χειρουργική!!!!!;););)

Άννα διάβασα το άρθρο απο το Link που παρέθεσες...η μόνη μου ένσταση οσον αφορά τη δωρεά σπέρματος είναι οτι επί της ουσίας ΟΛΑ αυτά τα παιδιά είναι αδέρφια..σκέψου τώρα σε 20-25 χρόνια να βρεθούν τυχαία να δημιουργήσουν οικογένεια..να τα γενετικά,να τα χρωμοσωμιακά να γενικώς ένα σωρό προβλήματα σ'ενα έμβρυο..να ξεκαθαρίσω οτι δεν είμαι κατά της μεθόδου αλλά νομίζω οτι θα έπρεπε να ήταν ένας δότης π.χ. για μια οικογένεια και μετά απο 20 χρόνια να γονιμοποιούσαν γυναίκα με το ίδιο σπέρμα..τελοσπάντων!

Miss Caramel εμάς το σκατό στους υπερήχους κάνει ΜΟΝΟ σβούρες!!οπότε ναι το λέω με σιγουριά είναι παιδι του πατέρα της...απο τη μανούλα τίποτις...ελπίζω όταν γεννηθεί να είναι κομμάτι πιο ήσυχη..

...διοτι και πάλι χτες απο τις 3 παρά..ως τις 5:30 που έφυγε ο μπαμπάς της είχαμε τρελλό κούνημα...έχω την εντύπωση οτι καταλαβαίνει πως όσο πειράζει την κύστη σηκώνομαι και γελάει κάπως έτσι :tongue: εντός κοιλίας που σηλώνει τη μαμά και μένει ξύπνια...ελπίζω στον έξω κόσμο να μη μου τα κάνει αυτά γιατί δεν παίρνω και πολλά χαμπάρια!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

το φανταζεσαι τι εχει να γινει?τον αλητη!!!εχει κ 600 παιδια ο αχρηστος!

κοριτσια υποφερωωωωωωω.....τι ζεστη ειναι αυτη?κ εχω κ απογευματινη βαρδια..ποιος ερχεται?ετσι μου ερχεται να κατσω στην μπανιερα μου με κρυο νερο,μεχρι να πουντιασω.

S4iNp3.png

BU56p3.png

το φανταζεσαι τι εχει να γινει?τον αλητη!!!εχει κ 600 παιδια ο αχρηστος!

κοριτσια υποφερωωωωωωω.....τι ζεστη ειναι αυτη?κ εχω κ απογευματινη βαρδια..ποιος ερχεται?ετσι μου ερχεται να κατσω στην μπανιερα μου με κρυο νερο,μεχρι να πουντιασω.

να κάτσεις κοριτσάκι μου!!!!να κάτσεις και να χαίδευτείς λιγάκι!!!κακό δεν κάνει!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

riniw χαχαχαχαχα τα είπες πολύ ωραία, με την καρτούλα αλλαγής :tongue::tongue::tongue:

Δεν έχω ιδιαίτερο θέμα μωρέ αφού έτσι κι αλλιώς μακριά είναι, ούτε είναι ανθρωποι που επεμβαίνουν απλά λέω ότι θα βγάλω ένα όνομα που δεν με ξετρελαίνει αφού ούτως η άλλως ο παπούς του δεν θα το ακούει....

anast η απογευματινή βάρδια όντως δεν παλεύεται( το ξέρω απο τον άντρα μου, αλλά κι εγώ όταν δουλεύω και σε δεύτερη δουλειά το απόγευμα τα παίζω μετά)

Κι εμένα που πήρα τόσα μου είπαν στο ΓΑΙΑ αλλα μου είπαν για 4 βράδια, και τη ρώτησα αν είναι υποχρεωτικά τα 4 βράδια και μου είπε οχι μπορείς και 3 με 775. Γιατι να μείνεις 4 βράδια?? Για 4κλινο δεν μου είπαν κάτι οπότε φαντάστηκα ότι δεν υπάρχει.

όσο για το σορτσάκι άστο.. πριν 3 εβδομάδες και δεν έβρισκα νούμερα :cry:

Πάντως ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το όνομα. Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν μαλώνουμε με τον άντρα μου και τώρα δεν θέλω να γίνω σαν κάτι ξεροκέφαλους που επιμένουν για πράγματα που δεν έχουν ουσία.

Αμα του είναι τόσο σημαντικό ας δώσουμε το όνομα του πατέρα του.

Διαφημίσεις

riniw χαχαχαχαχα τα είπες πολύ ωραία, με την καρτούλα αλλαγής :tongue::tongue::tongue:

Δεν έχω ιδιαίτερο θέμα μωρέ αφού έτσι κι αλλιώς μακριά είναι, ούτε είναι ανθρωποι που επεμβαίνουν απλά λέω ότι θα βγάλω ένα όνομα που δεν με ξετρελαίνει αφού ούτως η άλλως ο παπούς του δεν θα το ακούει....

anast η απογευματινή βάρδια όντως δεν παλεύεται( το ξέρω απο τον άντρα μου, αλλά κι εγώ όταν δουλεύω και σε δεύτερη δουλειά το απόγευμα τα παίζω μετά)

Κι εμένα που πήρα τόσα μου είπαν στο ΓΑΙΑ αλλα μου είπαν για 4 βράδια, και τη ρώτησα αν είναι υποχρεωτικά τα 4 βράδια και μου είπε οχι μπορείς και 3 με 775. Γιατι να μείνεις 4 βράδια?? Για 4κλινο δεν μου είπαν κάτι οπότε φαντάστηκα ότι δεν υπάρχει.

όσο για το σορτσάκι άστο.. πριν 3 εβδομάδες και δεν έβρισκα νούμερα :cry:

Πάντως ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το όνομα. Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν μαλώνουμε με τον άντρα μου και τώρα δεν θέλω να γίνω σαν κάτι ξεροκέφαλους που επιμένουν για πράγματα που δεν έχουν ουσία.

Αμα του είναι τόσο σημαντικό ας δώσουμε το όνομα του πατέρα του.

κι εγω δεν καταλαβαίνω τις 4 διανυκτερεύσεις και καισαρική να έχεις κάνει τον λόγο δεν τον βρίσκω...εγω απο τώρα το σκέφτομαι πως θα κάτσω μέσα..γι'αυτό παρακαλάω απο τώρα να γεννήσω χωρίς ντράβαλα μπας και την κάνω νωρίτερα!!Σκέφτομαι και να ρωτήσω τη διαφορά μεταξύ 3κλινου και 2κλινου αν και επειδή έχω την ξαδέρφη της πεθεράς μου στο ΑΤΤΙΚΟ λέω μήπως μας "φτιάξει"..

Κοίτα οι παππούδες κι απο μακριά θα καμαρώνουν.Έμένα επειδή έχει πεθάνει η μάνα μου μου έλεγε ο Νίκος στην αρχή να τη βγάλουμε..του λέω:εμάς 2 φορές έχει ακουστεί το Στέλλα απο τις αδερφές μου..τη μαμά σου να βγάλουμε αφού του αδερφού σου βγήκε Εμμανουέλα (του πεθερού) και πρόλαβε ο άνθρωπος και τ'ακουσε...Και πραγματικά η οικογένειά του μ'εχει περιελάβει με τόση αγάπη που δε με νοιάζει..αν είχα άλλη αντιμετώπιση δεν θα την έβγαζα,αλήθεια...

Άννα πολύ ωραία αυτοκόλλητα...θα τα δω μαζί με το Νικόλα ν'αποφασίσουμε..προφανώς θέλεις 2 πακετάκια των 21 να στολίσεις όλο το δωμάτιο!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

marat το Αχιλλεας ειναι πολυ ωραιο ονομα!!!

ρινιω εχεις δικιο.. καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες για τα το ονομα.. εφ'οσον η πεθερα σου σε κερδιζει σαν ανθρωπος θελεις κ εσυ να την ευχαριστησεις με τον τροπο σου..

miss caramel και η δικια μου στον μπαμπα της μοιαζει.. μολις τρωω κανει παρτυ χαχαχα!!!

καλα χθες ηρθε εδω η φιλη μου με την μπεμπα της και ελιωσα... αλλα πιο πολυ κ απο μενα ελιωσε ο αντρας μου.. την ειχε αναλαβει αποκλειστικα και δεν αφηνε κανεναν να την ακουμπησει.. την ταισε, την εβαλε.. την κρατουσε αγκαλιτσα συνεχεια και μετα την εβαλε και για υπνο.. και ειχε ενα χαμογελο ευτυχιας και μου ελεγε οτι ετσι θα κανει με τα μωρα μας..

ελπιζω μονο να το τηρησει...

tJYkp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Πολύ ωραία τα ονοματάκια για τα παιδάκια σας!!!!

Και το Αχιλλέας, πολύ ωραίο ονοματάκι. Αν και ψηφίζω Αλέξανδρος, έχει κάτι πώς να το πω;;; Μια αύρα πολύ θετική. Και το ιταλικό μου αρέσει. Πολύ ωραία. Μπράβο κορίτσια.

Στο πρώτο μου παιδάκι, έδωσα το όνομα της μαμάς μου και της γιαγιάς μου, έχει δύο ονόματα. Τώρα, στο δεύτερο θα βγει το όνομα του πεθερού μου, δηλαδή Αντωνία, κι επειδή πήρα τα αποτελέσματα του τροφοβλάστη την ημέρα της Ζωοδόχου Πηγής, είπα θα πάρει και το όνομα Πηγή. Δεν με νοιάζει, εάν θα γραφεί ή όχι (η αλήθεια είναι ότι θα το επιδιώξω), αρκεί να ακουστεί το "Πηγή". Και μια κι η μικρή το θέλησε, την αδερφή της θα την φωνάζουμε Τάνια. Τώρα, βέβαια, το Τάνια με το Αντωνία δεν έχει και πολύ σχέση, αλλά αφού έτσι είπε η μικρή, "έκλεισε". Βέβαια, ο πεθερός κι η πεθερά μου δεν κατάλαβαν γιατί δεν θα φωνάζουμε το παιδί Αντωνία, αλλά δεν πειράζει.

Πολλη ζεστη βρε κοριτσια.Αντεχετε;Εγω οσο μπορω βαζω κλιματιστικο κ εχω να βγω εξω απο τη Δευτερα.Εχω βαρεθει,δεν εχει κ τιποτα η τηλεοραση.Μονο επαναληψεις των επαναληψεων!:(

Τα ονοματακια των μωρων σας ειναι ολα πολυ καλα.Το δικο μου μωρο θα το λεμε Σακη ή Νασο απο Θαναση που λενε τον πεθερο μου.

Να ρωτησω κατι αλλο.Οταν βουρτσιζετε τα δοντια σας ,ματωνουν;Εμενα δεν ματωναν πριν σχεδον ποτε κ τωρα σε καθε βουτρσισμα εχω θεμα.Υπαρχει περιπτωση να οφειλεται σε ελλειψη ασβεστιου;Εχετε κανει εξετασεις για ασβεστιο;Σας δινει ο γιατρος καποιο σκευασμα;

Πολλη ζεστη βρε κοριτσια.Αντεχετε;Εγω οσο μπορω βαζω κλιματιστικο κ εχω να βγω εξω απο τη Δευτερα.Εχω βαρεθει,δεν εχει κ τιποτα η τηλεοραση.Μονο επαναληψεις των επαναληψεων!:(

Τα ονοματακια των μωρων σας ειναι ολα πολυ καλα.Το δικο μου μωρο θα το λεμε Σακη ή Νασο απο Θαναση που λενε τον πεθερο μου.

Να ρωτησω κατι αλλο.Οταν βουρτσιζετε τα δοντια σας ,ματωνουν;Εμενα δεν ματωναν πριν σχεδον ποτε κ τωρα σε καθε βουτρσισμα εχω θεμα.Υπαρχει περιπτωση να οφειλεται σε ελλειψη ασβεστιου;Εχετε κανει εξετασεις για ασβεστιο;Σας δινει ο γιατρος καποιο σκευασμα;

κ εμενα ματωνουν,αλλα απ οτι εψαξα ειναι απο μεγαλη αυξηση ποσοτητας αιματος,κ οι περισσοτερες εγκυες το εχουν.μολις γεννησεις με το καλο θα σταματησει..

ωραιο το θανασης!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

όντως είναι απο την αύξηση του όγκου του αίματος που είπε και η Άννα συν οτι τα ούλα γίνονται και πιο ευαίσθητα..δε σου έχει δώσει ο γιατός σου συμπλήρωμα ασβεστίου;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ωραίο το Νάσος (ο μπαμπάς μου :D )

Όσο για τα ούλα... ευαισθησία των βλεννογόνων είναι λογω εγκυμοσύνης! Απόλυτα φυσιολογικό!

Ασβέστιο μου έχει δώσει ο γιατρός αλλά το πίνω 1-2 φορές την εβδομάδα και όχι κάθε μέρα... μου τη δίνουν τα αναβράζοντα και γενικά πίνω αρκετό γάλα οπότε :rolleyes:

Εξετάσεις για το ασβέστιο δε μου έχει δώσει και γενικά δε δίνουν εκτός αν προυπάρχει πρόβλημα!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Ωραίο το Νάσος (ο μπαμπάς μου :D )

Όσο για τα ούλα... ευαισθησία των βλεννογόνων είναι λογω εγκυμοσύνης! Απόλυτα φυσιολογικό!

Ασβέστιο μου έχει δώσει ο γιατρός αλλά το πίνω 1-2 φορές την εβδομάδα και όχι κάθε μέρα... μου τη δίνουν τα αναβράζοντα και γενικά πίνω αρκετό γάλα οπότε :rolleyes:

Εξετάσεις για το ασβέστιο δε μου έχει δώσει και γενικά δε δίνουν εκτός αν προυπάρχει πρόβλημα!

εγω παιρνω καθε μερα.ενα χαπι 700σαρι.αλλα εβλεπα προβλημα,σπασαν οοοολα τα νυχια μου,μα ολα..γιατι δεν ειμαι φαν γαλακτ.ειδικα τους πρωτους μηνες που ουτε να βλεπω γαλα δεν μπορουσα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

εγω παιρνω καθε μερα.ενα χαπι 700σαρι.αλλα εβλεπα προβλημα,σπασαν οοοολα τα νυχια μου,μα ολα..γιατι δεν ειμαι φαν γαλακτ.ειδικα τους πρωτους μηνες που ουτε να βλεπω γαλα δεν μπορουσα..

εγώ πάλι πίνω και μια κούπα γάλα το πρωι και γενικώς τσακίζω και το τυρί μαζί με οτι φαί έχω είτε φέτα είτε γραβιέρα είτε σε τοστ...και ασβέστιο μετά το φαί..το νύχι είναι όνειρο,με το μαλλί έχουμε θέμα που τσουρομαδάει και δεν ξερω αν είναι λόγω εποχής ή μας λείπει σίδηρο..ο γιατρός πάντως δεν ανησύχησε για τον χαμηλό αιματοκρίτη

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εγώ πάλι πίνω και μια κούπα γάλα το πρωι και γενικώς τσακίζω και το τυρί μαζί με οτι φαί έχω είτε φέτα είτε γραβιέρα είτε σε τοστ...και ασβέστιο μετά το φαί..το νύχι είναι όνειρο,με το μαλλί έχουμε θέμα που τσουρομαδάει και δεν ξερω αν είναι λόγω εποχής ή μας λείπει σίδηρο..ο γιατρός πάντως δεν ανησύχησε για τον χαμηλό αιματοκρίτη

εμενα παρολο που εχω χαμηλο αιματοκρητη,το μαλλι ειναι τελειο,λειο,μακραινει γρηγορα κ γενικα ειναι στην καλυτερη φαση του!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...