Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Ανναστ ζημια μου εκανες και με βοηθισες να αποφασισω απο που θα το παρω!!!! Παω να τα διξω στη μαμα μου!

Μις Καραμελ ωραιο το κοκκινο, εμεις κοκκινο σκουρο εχουμε, το μονο που δεν με τρελενει ειναι οτι μιαζει πολυ φωτινο και μη σου λερονετε ευκολα..

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά tatum τι να σου πω... σε πάει @@^&@#%$@$@)*&^ όλον αυτόν τον καιρό και δεν έχω λόγια!!!

Θα γυρίσει ο τρόχος και τέτοια μου έχουν μείνει μόνο!!!!

Μιας και θα είναι αγοράκι θα μου άρεσε το Μάξιμος ή Κορνήλιος

(Είμαι ανωμαλιάρα και ψωνάρα... το'παμε)

Μαλον δεν εισαι η μονη γιατι το Ιταλικο ονομα μαλον θα ειναι Μάσσιμο (Μαξιμος) :P

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ανναστ ζημια μου εκανες και με βοηθισες να αποφασισω απο που θα το παρω!!!! Παω να τα διξω στη μαμα μου!

Μις Καραμελ ωραιο το κοκκινο, εμεις κοκκινο σκουρο εχουμε, το μονο που δεν με τρελενει ειναι οτι μιαζει πολυ φωτινο και μη σου λερονετε ευκολα..

ειναι πολυ μεγαλη διαφορα τιμης..30 ευρω μονο??????? :shock:

πηγαινε να σε διαβασει κανας παπας..χαχαχα!μαξιμος ειναι πολυ ωραιο ονομα!

miss caramel εγω εχω το καφε με λιγο πορτοκαλι,δεν λερωνει πολυ..κ ειναι κ χαρουμενο χρωμα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Κι εγω ανισηχουσα λιγο μην ειναι μουντο το δικο μας αλλα με το χρωμα στα ρουχα της μικρης και τα διαφορα παιχνιδακια-χαζουλακια κρεμασμενα γινοταν σαν ουρανιο τοξο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

miss caramel το καροτσι πολυ ωραιο.. κ εμενα το Μαξιμος μου αρεσει πολυ!!! αν ηταν 2 αγορια μαλλον ετσι θα το εβγαζα..

tatoum τι θα γινει με σενα ρε κοριτσι μου? ποιος σε εχει μουτζωσει???

tJYkp3.png

εξηγείστε μου τί συμβαίνει με σας;;;τα μεσημέρια σας πιάνει;;;

Κι εμείς αν είχαμε αγόρι Μανώλη θα βγάζαμε...κι εμένα ο μπαμπάς μου κι ο πεθερός μου το ίδιο όνομα..

Tatum.....κοριτσάρα μου.....μούντζες να σωθείς!!!!!ε,δε γίνεται!!!σε γλωσσοτρώνε ματάκια μου!

Ο γιατρός μου είπε οτι οι τιμές της καμπύλης είναι μια χαρά και του αιματοκρίτη επίσης!!!Όλα good!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εξηγείστε μου τί συμβαίνει με σας;;;τα μεσημέρια σας πιάνει;;;

Κι εμείς αν είχαμε αγόρι Μανώλη θα βγάζαμε...κι εμένα ο μπαμπάς μου κι ο πεθερός μου το ίδιο όνομα..

Tatum.....κοριτσάρα μου.....μούντζες να σωθείς!!!!!ε,δε γίνεται!!!σε γλωσσοτρώνε ματάκια μου!

Ο γιατρός μου είπε οτι οι τιμές της καμπύλης είναι μια χαρά και του αιματοκρίτη επίσης!!!Όλα good!!!

με τετοια ζεστη τι αλλο να κανουμε?μας πιανει γλωσσοδιαρροια!!χαχαχα!θα με απολυσει ο αντρας μου απο την δουλεια,γιατι μονο στο pc καθομαι!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!!! Όλα τα ονοματάκια που έχετε διαλέξει είναι πολύ ωραία!!!!Ρε γμτ εγώ την πάτησα με το όνομα, είναι και το πρώτο παιδάκι και τραβάνε όλοι μαζί....Εγώ ήθελα Αριστοτέλη και να το φονάζουμε Άρι (ναι ναι με γιώτα), ο πατέρας μου ελπίζει να βγάλουμε το δικό του (Αλέξανδρος) και ο άντρας μου ενώ γενικά είναι πολύ χαλαρός επιμένει να βγάλουμε του πατέρα του (Αχιλέας):evil:, το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου......Μ' αρέσει που κοροιδευε πέρσι που γενήθηκε ο ανηψιός μας το γαμπρό του που δεν το συζήτησε καθόλου και απαίτησε να πάρει το όνομο του πατέρα του.....

Απλά είπα να μην προσθέσω ένα ακόμα άγχος όσο είμαι έγκυος και όταν με το καλό γεννηθεί βλέπουμε. Και να φανταστείτε ότι τα πεθερικά μου μένουν στην Καρδίτσα και έχουν έρθει 3 φορές όλες κι όλες, τις υπόλοιπες πάμε πάντα εμείς, και είναι και νεότατοι και συνταξιούχοι... τέλος πάντον ας μην φουντώσω πρωι πρωί και έχω ένα σωρό δουλειά και σήμερα.

Το καροτσάκι που έχουμε δει εμείς είναι αυτό: http://www.lapinbebe.gr/v2/gr/Details/3995/%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A4%CE%A3%CE%99-URBO-TURQUOISE.html

για χρώμα δεν έχουμε καταλήξει ακόμα αλλά μάλλον γρι με μπέζ κουκούλα για να είναι ουδέτερο και θα κρεμάσουμε πάνω διάφορα μπλιμπλίκια!!!!

Εχτές πήγαμε και στη γιατρό μας, με είχε πιάσει μία ανησυχία και πήγα μία εβδομάδα νωρίτερα. όλα καλά μας είπε και την επόμενη εβδομάδα θα κάνω και τις εξετάσεις μου και θα ξαναπάω. Για καμπλύλη σακχάρου μου είπε σε 3 εβδομάδες.

Τη ρώτησα και για μαιευτήριο και μου είπε ότι περισότερο εμπιστέυεται το ΙΑΣΩ και το ΓΑΙΑ οπότε να επιλέξουμε ένα απο τα δύο.

καλημέρα κοριτσάκια!!!!! Όλα τα ονοματάκια που έχετε διαλέξει είναι πολύ ωραία!!!!Ρε γμτ εγώ την πάτησα με το όνομα, είναι και το πρώτο παιδάκι και τραβάνε όλοι μαζί....Εγώ ήθελα Αριστοτέλη και να το φονάζουμε Άρι (ναι ναι με γιώτα), ο πατέρας μου ελπίζει να βγάλουμε το δικό του (Αλέξανδρος) και ο άντρας μου ενώ γενικά είναι πολύ χαλαρός επιμένει να βγάλουμε του πατέρα του (Αχιλέας):evil:, το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου......Μ' αρέσει που κοροιδευε πέρσι που γενήθηκε ο ανηψιός μας το γαμπρό του που δεν το συζήτησε καθόλου και απαίτησε να πάρει το όνομο του πατέρα του.....

Απλά είπα να μην προσθέσω ένα ακόμα άγχος όσο είμαι έγκυος και όταν με το καλό γεννηθεί βλέπουμε. Και να φανταστείτε ότι τα πεθερικά μου μένουν στην Καρδίτσα και έχουν έρθει 3 φορές όλες κι όλες, τις υπόλοιπες πάμε πάντα εμείς, και είναι και νεότατοι και συνταξιούχοι... τέλος πάντον ας μην φουντώσω πρωι πρωί και έχω ένα σωρό δουλειά και σήμερα.

Το καροτσάκι που έχουμε δει εμείς είναι αυτό: http://www.lapinbebe.gr/v2/gr/Details/3995/%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A4%CE%A3%CE%99-URBO-TURQUOISE.html

για χρώμα δεν έχουμε καταλήξει ακόμα αλλά μάλλον γρι με μπέζ κουκούλα για να είναι ουδέτερο και θα κρεμάσουμε πάνω διάφορα μπλιμπλίκια!!!!

Εχτές πήγαμε και στη γιατρό μας, με είχε πιάσει μία ανησυχία και πήγα μία εβδομάδα νωρίτερα. όλα καλά μας είπε και την επόμενη εβδομάδα θα κάνω και τις εξετάσεις μου και θα ξαναπάω. Για καμπλύλη σακχάρου μου είπε σε 3 εβδομάδες.

Τη ρώτησα και για μαιευτήριο και μου είπε ότι περισότερο εμπιστέυεται το ΙΑΣΩ και το ΓΑΙΑ οπότε να επιλέξουμε ένα απο τα δύο.

καλημερα!!!!!!

marant πολυ ωραιο το καροτσι!!οσο για το ονομα,κ τα 3 ειναι ωραια,αλλα πιο πολυ μ'αρεσει το αχιλλεας κ το αλεξανδρος!ααλ δικο σας ειναι το μωρακι!:-)παντως για το γαια δες αυτο!

η μαια μου δουλευει εκει μεσα,κ εφυγε απο το μητερα,για να παει εκει..ειναι πολυ καλο λεει..οσο για το ιασω,εμενα προσωπικα δεν μ'αρεσει..εχω παει απειρες φορες για επισκεψη κ δεν ,μ'αρεσει.ειναι κ διπλα μας..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Σ΄ευχαριστώ anast!!!Αντε αφού μου λες κι εσύ ότι σου αρέσει το Αχιλέας ...να μην το πάρω με κακό μάτι.

Νομίζω ότι εσύ έχει κλείσει για γέννα στο ΓΑΙΑ? Το Ιασώ δεν το έχω δει απο internet, θα το ρίξω μία ματιά αλλά αν είναι ίδια λεφτά με το Γαια γιατί να μην πάω εκεί που είναι καινουριο?

630gr ήταν ο μπέμπης εχτές και είχε και λόξυγγα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μα τον άκουγα πολύ λίγο απο την Τετάρτη το απόγευμα και αγχώθηκα και πήρα τη γιατρό εχτες και μου λέει μη βασανίζεσε έλα απο εδώ.;)

Μου είπε ότι είμαι 24 +5 εχτές...μία μου τη βάζουν την εβδομάδα μία μου τη βγάζουν με έχουν τρελάνει :tongue:

Σ΄ευχαριστώ anast!!!Αντε αφού μου λες κι εσύ ότι σου αρέσει το Αχιλέας ...να μην το πάρω με κακό μάτι.

Νομίζω ότι εσύ έχει κλείσει για γέννα στο ΓΑΙΑ? Το Ιασώ δεν το έχω δει απο internet, θα το ρίξω μία ματιά αλλά αν είναι ίδια λεφτά με το Γαια γιατί να μην πάω εκεί που είναι καινουριο?

630gr ήταν ο μπέμπης εχτές και είχε και λόξυγγα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μα τον άκουγα πολύ λίγο απο την Τετάρτη το απόγευμα και αγχώθηκα και πήρα τη γιατρό εχτες και μου λέει μη βασανίζεσε έλα απο εδώ.;)

Μου είπε ότι είμαι 24 +5 εχτές...μία μου τη βάζουν την εβδομάδα μία μου τη βγάζουν με έχουν τρελάνει :tongue:

ε καμια φορα κανουν λαθη κ υπερηχοι..

οσο για το αχιλλεα,οποτε ακουω αυτο το ονομα θυμαμαι τον brad pitt χαχαχαχα!!!!εμενα μου ειπε 890 για τρικλινο κ 1900 για δικλινο(που δεν το βλεπω).ασε που απ'οτι εψαξα στα φορουμ,τα κοριτσια λενε οτι το τετρακλινο ειναι το καλυτερο,τεραστιο κ εχει κ 2 μπανια.αλλα με βλεπω στο τρικλινο..σε τρικλινο γεννησα κ την μικρη στο μητερα,κ ηταν αρκετα ανετο.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημερούδια!!!

Α το ΓΑΙΑ έχει και τετράκλινα??? (Άσχετη!!)

Όσο για το Αχιλλέας... πολύ μ'αρέσει σαν όνομα, δε φαντάζεσαι πόσο!!!

Eκτός από τον Brad Pitt που τον υποδήθηκε:D... γενικά το αγόρι είχε τη φήμη του ομορφάντρα... ε πως να πεις όχι!!!!:tongue:

Η μικρή μου είναι πάρα πολύ ήσυχη... μοιάζει στον μπαμπά της σε αυτό!!!

Γενικά εμείς σε θέμα ανάπτυξης πάμε ακριβώς μέχρι και τη μέρα... σε θέμα συμπεριφοράς, πιπίλισμα, λόξυγκας και τέτοια σίγουρα τα έχουμε δει στον υπέρηχο πριν την εβδομάδα που κατά Μ.Ο. συμβαίνουν!

Την έχουμε πετύχει τη μικρή σε κουλές φάσεις υπερηχογραφικά χαχαχαχα!!!

Τώρα περιμένω πως και πως το τέλος του μήνα, εξετάσεις, καμπύλη ζαχάρου και υπέρηχος να δούμε πως τα πάμε!

Ήδη σκέφτομαι τη γέννα και δεν κρατιέμαι... και έχουμε δρόμο ακόμα!!!:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

αξιωθηκα κ εγω η καημενη να παω επιτελους στα h&m να παρω κανα σορτσακι,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ..κ δεν φτανει αυτο,την ωρα που διαλεξα κατι χαζομαριτσες,κοβεται το ρευμα κ μας πεταξαν εξω κακην κακως..τα νευρα μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...