Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

αχ πολυυυυ ζεστη.. δεν κουνιεμαι ολη μερα απο το κλιματιστικο.. οταν βγαινω στο μπαλκονι νομιζω οτι δεν μπορω να αναπνευσω...

πολυ ωραιο το ονομα του μπεμπακου.. θα το φωναζεται Μανωλη ή Μανο?? εμενα μ'αρεσει καλυτερα το Μανος..

οσο για τη ζεστη,μακαρι να μπορουσα να μην βγαινω εξω,αλλα δουλευω δυστυχως κ πρεπει.. :-( βεβαια παντου με ac,σπιτι,δουλεια,αμαξι.παντου!πολυ πικρα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

'Αννα ωραίο το Μανώλης. Από ζέστη μην τα συζητάς, εγώ είμαι στη Λάρισα αυτό τον καιρό και όταν βγαίνω έξω αισθάνομαι ότι μπαίνω σε κλίβανο.

miss caramel εμένα μου αρέσει το Μαρλέν. Μου θυμίζει τη Μάρλεν Ντίτριχ και το τραγούδι Λιλί Μαρλέν. Και αν πάτε εξωτερικό δένει καλύτερα. Πάντως και το Μαριλένα είναι πολύ ωραίο και πιο χαριτωμένο και λιγότερο ντιβίστικο για μικρό κοριτσάκι. Δύσκολο να αποφασίσεις, νομίζω.

evelina.t ποιο είναι το όνομα της πεθεράς σου?

την πεθερα μου την λενε Ειρηνη αλλα δεν θα την βγαλω.. και τον πεθερο μου θα τον βγαλω μονο και μονο επειδη ξερω οτι θα χαρει πολυ ο αντρας μου γιατι εμενα δεν με τρελαινει.. Σαββας θα βγει ο μικρος.. την μαμα μου την λενε Ευαγγελια (το evelina.t ειναι ψευδονυμο οπως καταλαβες..) και σκεφτομαι μηπως την βγαλω γιατι εχει ωραια υποκοριστικα.. αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.. μ'αρεσει και της γιαγιας μου που την λενε Αντιγονη.. μ'αρεσουν και διαφορα αλλα ασχετα.. και δεν μπορω να αποφασισω καθολου..

εσυ τι εχεις σκεφτει για τον μικρο σου?

tJYkp3.png

προσπαθω να πεισω τον δικο μου,να παμε για την κουνια,να δω ποτε θα τα καταφερουμε..γιατι τις δευτ,τετ,σ/κ δεν θελω ν στερησω μπανια στη μικρη,να δω ποτε θα αξιωθουμε..

S4iNp3.png

BU56p3.png

evelina. t εγώ τον μικρό θα τον πω Νίκο και θα τον φωνάζω Νικόλα. Νίκο λένε και τον μπαμπά και τον πεθερό μου και μ'αρέσει κιόλας και δεν τον πολυσκεφτήκαμε με τον άντρα μου. Την κόρη μου τη λένε Εβελίνα από Ευαγγελία. Με το ψευδώνυμό σου μου τη θυμίζεις.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

την πεθερα μου την λενε Ειρηνη αλλα δεν θα την βγαλω.. και τον πεθερο μου θα τον βγαλω μονο και μονο επειδη ξερω οτι θα χαρει πολυ ο αντρας μου γιατι εμενα δεν με τρελαινει.. Σαββας θα βγει ο μικρος.. την μαμα μου την λενε Ευαγγελια (το evelina.t ειναι ψευδονυμο οπως καταλαβες..) και σκεφτομαι μηπως την βγαλω γιατι εχει ωραια υποκοριστικα.. αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.. μ'αρεσει και της γιαγιας μου που την λενε Αντιγονη.. μ'αρεσουν και διαφορα αλλα ασχετα.. και δεν μπορω να αποφασισω καθολου..

εσυ τι εχεις σκεφτει για τον μικρο σου?

πιο πολυ μ'αρεσει το ευαγγελια..κ γιορταζει ωραια εποχη!τωρα για το αντιγονη,δεν τρελαινομαι,αλλα εσυ ξερεις καλυτερα!!

εμεις ειχαμε πει στον πεθερο μου οτι αν εβγαινε κοριτσακι,δεν θα την βγαζαμε εμμανουελα,μου θυμιζει κατι περιεργα εργα..χαχαχα,αλλα το μανος,μου αρεσε σαν ονομα κ πριν γνωρισω τον αντρα μου!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

προσπαθω να πεισω τον δικο μου,να παμε για την κουνια,να δω ποτε θα τα καταφερουμε..γιατι τις δευτ,τετ,σ/κ δεν θελω ν στερησω μπανια στη μικρη,να δω ποτε θα αξιωθουμε..

ε μπορεις να μην την πας για μπανιο μια μερα και να βρειτε κατι αλλο διασκεδαστικο να κανετε αφου διαλεξετε την κουνια..

tJYkp3.png

evelina. t εγώ τον μικρό θα τον πω Νίκο και θα τον φωνάζω Νικόλα. Νίκο λένε και τον μπαμπά και τον πεθερό μου και μ'αρέσει κιόλας και δεν τον πολυσκεφτήκαμε με τον άντρα μου. Την κόρη μου τη λένε Εβελίνα από Ευαγγελία. Με το ψευδώνυμό σου μου τη θυμίζεις.

ωραιο κ το νικολας!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

ε μπορεις να μην την πας για μπανιο μια μερα και να βρειτε κατι αλλο διασκεδαστικο να κανετε αφου διαλεξετε την κουνια..

μαλλον καπως ετσι θα γινει,ο αντρας μου μου λεει να παω να την κλεισω εγω,αλλα δεν θελω,θελω να ειναι κ εκεινος!κ πρεπει να κλεισω ραντεβου για να μας περιμενουν μια μερα!δυσκολο να εχεις ωρες καταστηματων!ουφ

S4iNp3.png

BU56p3.png

κ εμενα το Νικολας μ'αρεσει.. και εγω σκεφτομαι αν την βγαλουμε Ευαγγελια να την φωναζουμε Εβελινα.. αλλα γενικοτερα εχει ωραια υποκοριστικα.. μ'αρεσουν πολυ και τα αρχαια ονοματα αλλα νομιζω οτι σε λιγο καιρο θα γινουν κ αυτα συνηθισμενα.. αν δεν εχουν γινει ηδη.. και τελευταια μου εχουν κολλησει και το Δαφνη και το Αναστασια..

πιο πολυ μ'αρεσει το ευαγγελια..κ γιορταζει ωραια εποχη!τωρα για το αντιγονη,δεν τρελαινομαι,αλλα εσυ ξερεις καλυτερα!!

εμεις ειχαμε πει στον πεθερο μου οτι αν εβγαινε κοριτσακι,δεν θα την βγαζαμε εμμανουελα,μου θυμιζει κατι περιεργα εργα..χαχαχα,αλλα το μανος,μου αρεσε σαν ονομα κ πριν γνωρισω τον αντρα μου!

να σου πω την αληθεια και το Εμμανουελα μου αρεσει πολυ.. αλλα μια χαρα σας εκατσε με το αγορακι...

tJYkp3.png

κ εμενα το Νικολας μ'αρεσει.. και εγω σκεφτομαι αν την βγαλουμε Ευαγγελια να την φωναζουμε Εβελινα.. αλλα γενικοτερα εχει ωραια υποκοριστικα.. μ'αρεσουν πολυ και τα αρχαια ονοματα αλλα νομιζω οτι σε λιγο καιρο θα γινουν κ αυτα συνηθισμενα.. αν δεν εχουν γινει ηδη.. και τελευταια μου εχουν κολλησει και το Δαφνη και το Αναστασια..

να σου πω την αληθεια και το Εμμανουελα μου αρεσει πολυ.. αλλα μια χαρα σας εκατσε με το αγορακι...

μια χαρα δεν λες τιποτα,κ ο πεθερουλης μου πεταει!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

evelina.t για καρότσι σκεφτόμαστε αυτό

http://justbaby.gr/products/polykarotsia

Σε κόκκινο ή και το πιο παλιό μοντέλο που εβγαινε πορτοκαλί με καφέ.

Όπως και να'χει το έχουμε δεί από κοντά, είναι πολύ πρακτικό και για πολυκαρότσι το βρίσκουμε σε πολύ καλή τιμή!

Εμένα πάλι το Αντιγόνη και πολλά άλλα αρχαία ονόματα πολύ μου αρέσουν :D

Όσο για το Ευαγγελία, και Εβελίνα γίνεται και Εύα/ Εύη, Εβίτα.... ουουουυ και μετά μεγαλώνοντας, αν δε της αρέσει το υποκοριστικό του οικογενειακού κύκλου, μπορεί να συστήνεται και όπως αλλιώς θέλει ;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

evelina.t για καρότσι σκεφτόμαστε αυτό

http://justbaby.gr/products/polykarotsia

Σε κόκκινο ή και το πιο παλιό μοντέλο που εβγαινε πορτοκαλί με καφέ.

Όπως και να'χει το έχουμε δεί από κοντά, είναι πολύ πρακτικό και για πολυκαρότσι το βρίσκουμε σε πολύ καλή τιμή!

Εμένα πάλι το Αντιγόνη και πολλά άλλα αρχαία ονόματα πολύ μου αρέσουν :D

Όσο για το Ευαγγελία, και Εβελίνα γίνεται και Εύα/ Εύη, Εβίτα.... ουουουυ και μετά μεγαλώνοντας, αν δε της αρέσει το υποκοριστικό του οικογενειακού κύκλου, μπορεί να συστήνεται και όπως αλλιώς θέλει ;)

πολυ ωραιο miss caramel!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Να μαι κι εγω... Γκρινια-γκαντεμιας η συνεχια! Προχθες εμφανησα νεα αλεργια και αρχησε μια απιστευτη φαγουρα σε οοοοολο το σωμα οποτε περασαμε 2 οριτσες στο νοσσοκομειο, για να σιγουρευτουν οτι ηταν αλεργια και οχι κατι αλλο και μετα μου ειπαν για κορτιζονη ενεση αλλα προτημισα τη φαγουρα που ψιλουποχωρησε (ετσι κι αλλιος προσορινη λυση ηταν), το καλο ειναι οτι ο γιατρος ειδε τον μικρουλη και μου ειπε οτι ειναι υγειεστατος!!! Και για να μη παει χαμενη η σημερινη μερα μου εσπασε ενα δοντι και οδοντιατρος-φιλη-μακρυνη ξαδερφη ειναι αθηνα για το μωρακι της, να γινει καλα το μωρο της και χεστικα για το δοντι! Για να γκρινιαξω ακομα λιγο μου εσπασε και το τραπεζακι που εβαζα το λαπτοπ για να το εχω στο κρεβατι! Με τοσα που γιναν αντι να θημωσω με επιασε σπαστικο γελειο!!!

Τα καλα τωρα. Στο νοσοκομειο μας πλεον κανουν μαθηματα ανοδινου! Εψαχνα και στο πρωτο και οταν ρωτησα το γιατρο μου, μου ειπε "ειμαστε πισω σ αυτα" και τωρα ειναι διευθιντης της μαιευτικης! Αρχιζεις απο την 28η, δηλαδη τη μερα του ραντεβου μου χαχαχαχα. Σημερα διαλεξαμε και το σχεδιο για την κουβερτουλα που θα πλεξει η μαμα μου, θα ειναι κιτρινο ανιχτο! Ονομα ψαχνουμε κι εμεις και δεν βρισκουμε, θελουμε ελληνικο και οχι πολυ συνυθισμενο και ιταλικο για 2ο (οπως και στη μικρη) οποτε καθε προταση δεκτη! Αυτα τα νεα μας! Τα σχολια τωρα.

Ανναστ κι εμεις Νεφελη θελαμε αλλα μας βγηκε αγορι και χασαμε την μπαλα χαχαχα!

Καραμελενια μου τελειο το μαρλεν αλλα μην ξεχνας οτι οπως και να τη βγαλεις τελικα η μαμα κανει το αποτελεσμα! Εμας ειναι Ελισαβετ Claudia και για χαιδευτικο Ζα... μη ρωτας που βγηκε, δεν εχω ιδεα αλλα την ειπα μια φορα ετσι και της αρεσε τοσο πολυ χαχαχαχα

Μαντι ετσι πως παμε θα ξυπνας την ωρα που κοιμαμε σε λιγο!

Κατεσπς σε ζηλευω! Στη μικρη ειχα επιλογη για μειομενο και διαλεξα 2 ωρες λιγοτερο τη μερα για 1 6μηνο με αποτελεσμα να δουλευω 8,30 ωρες χχαχαχα. Μεχρι τις 11 τα εξηνα (τελειωνα τα της προηγουμενης μερας 7,30-9 το πολυ) γιατι τοτε ερχοταν ο προησταμενος και μου εδινε δουλεια και θημωνε που αντλουσα κανα για 45λεπτο λες και μπορουσα να βγαλω 2 γευματα το πρωι και οταν σχολουσα ΠΑΝΤΑ ζηταγε να μηνω παραπανο και απανταγα "φυσικα αν πας να τη θηλασεις". Εκανε και αναποδο κυκλο η μικρη και αντεξαμε (οικογενιακος) 1 μηνα!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλά tatum τι να σου πω... σε πάει @@^&@#%$@$@)*&^ όλον αυτόν τον καιρό και δεν έχω λόγια!!!

Θα γυρίσει ο τρόχος και τέτοια μου έχουν μείνει μόνο!!!!

Μιας και θα είναι αγοράκι θα μου άρεσε το Μάξιμος ή Κορνήλιος

(Είμαι ανωμαλιάρα και ψωνάρα... το'παμε)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...