Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Δεν ξέρω βρε Αννα μπορεί. Πάντως αισθάνομαι ένα ΄΄μπούκωμα΄΄ χαμηλά. Πάντως ε΄γω σήμερα φεύγω για την μαμά να ξεκουραστώ όσο γίνεται γιατι δεν έιμαι για τέτοια.

κ καλα θα κανεις..οσο για παιδικο,εμεις θα περιμενουμε μεχρι του χρονου,γιατι ολοι μου ειπαν να μην στειλω την μικρη στο σταθμο,τωρα που θα ερθει ο μπεμπης!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ καλα θα κανεις..οσο για παιδικο,εμεις θα περιμενουμε μεχρι του χρονου,γιατι ολοι μου ειπαν να μην στειλω την μικρη στο σταθμο,τωρα που θα ερθει ο μπεμπης!

αν μπορείς να το αποφύγεις καλά θα κάνεις. Εγώ θα δηλώσω μόνο για ιδιωτικό σταθμό που θα τον φέρνουν, θα τον πέρνουν και αν συμβεί οτιδήποτε τον κραταώ σπίτι . Δωρεάν έιναι δεν με ενδιαφέρει.;);)

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Πρόσθεσα και την Καλλιθέα:

marikious 6/10/12 κοριτσάκι

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

rita_ki 18/10/12 κοριτσάκι

ΚΑΤRINDM 18/10/12 κοριτσάκι

καλλιθέα 20/10/12 κοριτσάκι

withu 23/10/12 αγοράκι

katesps 25/10/12 κοριτσάκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι

marant 30/10/12 αγοράκι

evelina.t. 3/11/12 αγοράκι κοριτσάκι

8dkvp3.png

VcWhp3.png

αν μπορείς να το αποφύγεις καλά θα κάνεις. Εγώ θα δηλώσω μόνο για ιδιωτικό σταθμό που θα τον φέρνουν, θα τον πέρνουν και αν συμβεί οτιδήποτε τον κραταώ σπίτι . Δωρεάν έιναι δεν με ενδιαφέρει.;);)

σωστηηηηη!!!εγω σκεφτομαι πως θα τα βγαλει περα η πεθερα μου με 2 παιδια..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα!!!!

Καλλιθέα, καλώς ήρθες!!! Με το καλό το μωράκι σου.

katesps Οι 6 μήνες ανατροφής είναι αυτό που ή δεν πας για δουλειά τις Παρασκευές ή φεύγεις 1 ώρα νωρίτερα καθημερινά???

Miss caramel, αυτό είναι το μειωμένο. Είτε δεν πας τις Παρασκευές, είτε φεύγεις μία ώρα νωρίτερα ή πας στη δουλειά μία ώρα αργότερα (αυτό έγινε στη δική μου περίπτωση) για δύο χρόνια είτε φεύγεις δύο ώρες νωρίτερα ή πας στη δουλειά δύο ώρες αργότερα για έναν χρόνο. Νομίζω ότι κι αυτό συμψηφίζεται με επιπλέον 3,5 περίπου μήνες, χωρίς να πας στη δουλειά, αλλά όταν επιστρέψεις, δεν δικαιούσαι πλέον μειωμένο ωράριο. Αλλά, αυτό δεν το έχω ψάξει ακόμη καλά. Όλο λέω ότι έχω καιρό.

Στο εξάμηνο της ανατροφής δεν πας καθόλου στη δουλειά. Γι' αυτό το διάστημα, λαμβάνεις ένα μηνιαίο επίδομα από τον ΟΑΕΔ. Αλλά, πρέπει να συμφωνήσει ο εργοδότης, διαφορετικά δεν το παίρνεις. Συμψηφίζεται με άδειες ή πάλι με ώρες. Πάντως, από γνωστές μου που δεν το πήραν, επέστρεψαν στη δουλειά κανονικότατα κι ούτε συμψηφισμός ούτε τίποτα.

Σημείωσε ότι για όλο αυτό το διάστημα, ο εργοδότης δεν σου πληρώνει τίποτα, ούτε μισθό, ούτε επιδόματα (ποια;;;;;;;;), ούτε ένσημα. Κι εδώ μπορείς να "πατήσεις", προκειμένου να το πάρεις. Ότι, δηλαδή, δεν θα σε πληρώνει και εσύ θα κάθεσαι. Τουλάχιστον, αυτό έκανα.

Στην πρώτη μου γέννα, είχα πάρει το επίδομα από το ΙΚΑ και μετά ένα επίδομα (λοχείας λεγόταν) από τον ΟΑΕΔ.

Κορίτσια, σημειώστε και κάτι σημαντικό: από τη στιγμή που θα επιστρέψετε στη δουλειά, ο εργοδότης δεν έχει δικαίωμα απόλυσης για τους επόμενους 18 μήνες. Μπορείτε να πάτε στην Επιθεώρηση Εργασίας και να τον καταγγείλετε ή ακόμη και να προβείτε σε ένδικα μέσα. Εννοείται, βέβαια, ότι μπορεί να σας σπάσει τα νεύρα, προκειμένου να παραιτηθείτε.

Και κάτι τελευταίο: πρέπει να πάτε στο ΙΚΑ (τουλάχιστον 56 ημέρες πριν από την ΠΗΤ), για να σας γράψουν την άδεια, και στον ΟΑΕΔ (δεν θυμάμαι εάν πρέπει πριν τον τοκετό ή μετά) για να πάρετε το εξάμηνο.

Miss caramel, ωραιότατο το όνομα!!! Με το καλό.

Μάλιστα κυρίες μου μάλιστααα!!!

Όσο για το ΡΕΑ είναι στον ΕΟΠΥΥ από τέλος Μαϊου, βλέπε Ιούνη (τότε μου είχε δείξει και ο doc το νέο τιμολόγιο) Επιπλέον δέχεται μέσω εοπυυ εκτός από γέννες και μαστογραφίες και κάτι τέτοια ....τα πήρε το αφτί μου εκεί όταν πήγα για τη β επιπέδου ;)

riniw ωραίο το Νάσια ;)

...Ναί η μαμά είναι ψωνάρα πως να το κρύψωμεν άλλωστε! (Είναι κληρονομικό αυτό, η μανούλα μου είχε στο μυαλό της τη Σοφία Λώρεν όταν διάλεγαν όνομα και ο μπαμπάς τη γιαγιά του που μεγάλωσε όλα τα ορφανά)

Άσε που επειδή το επίθετο του άντρα αρχίζει από Α, το Μαρλέν είναι πιο εύηχο...:tongue:

Άσε που σκέφτομαι ότι μπορεί να την κάνουμε για Καναδά αν δούμε τα σκούρα οπότε το "Marlène" παίζει καλύτερα! Anyway... περι ορέξεως, που λένε:tongue:

katesps @*^&^$& αφεντικά... πάντα σου πατούσαν τον κάλο , μη τυχόν και γεννήσεις μη τυχόν και αρρωστήσεις, πόσο μάλλον τώρα που η ανεργία βαράει κόκκινο!!!!

manti σίγουρα έχεις τα ζόρια σου με τα παιδιά αλλά, χαλαρά τώρα! Υπομονή και κουράγιο να περάσει ο καιρός και να γεννήσεις όπως τα έχεις σχεδιάσει:D

Annast φαντάζομαι ότι οι συσπασούλες δεν είναι τίποτα ε??? Λογικά θα μπορούσε να σου δώσει κάτι για αυτό αν ήταν σοβαρό...

Κοριτσάκια μου τελικώς βρήκα αυτοκόλητα για το δωμάτιο στο ebay με καλές τιμές και θα τα παραγγείλω σύντομα! Τουλάχιστον θα έχουν το ίδιο θέμα ("πιθικάκια" και πολύ unisex να ούμε :tongue: )

Το μόνο που μένει για να ηρεμίσω είναι να τελειώνουμε και με το καρότσι... ουφφφ! Τότε θα έχουμε τελειώσει με τα "χοντρά"

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Βρήκα αυτό το site και ενθουσιάστηκααααα!!!!

Όταν έχει κέφια ο καλλιτέχνης, αυτοσχεδιάζει!!!!:D

http://www.ikeahackers.net/

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλησπερα τσουπριτσες.. τι κανετε? εγω χαθηκα αλλα καθε μερα εχουμε φιλους στο σπιτι κ ετσι δεν μπαινω και πολυ... και σημερα παλι περιμενουμε παρεουλα... καλο αυτο γιατι περνανε οι μερες χωρις να τις καταλαβω..

μου εφεραν και για τον μπεμπη 2 τσαντες ρουχαλακια απο τα οποια τα μισα ειναι με τις ταμπελες.. και ολη μερα τα χαζευω.. αχ θελω να παω στα μαγαζια και να τα σηκωσωωωωωωω!!!!!

ρινιω μου ωραιο το Νασια!!! μπραβο!!!

miss caramel κ εμενα το Μαρλεν μ'αρεσει γιατι ειναι ξεχωριστο!!!

εγω για την μπεμπα ακομα δεν εχω αποφασισει ονομα.. ο μπεμπης θα περει το ονομα του πεθερου μου που εχει πεθανει πολυ νεος και ο αντρας μου του ειχε μεγαλη αδυναμια.. στην μπεμπα που θα αποφασισω εγω το ονομα δεν ξερω τι να κανω.. να βγαλω την μαμα μου? να βγαλω ασχετο ονομα? στο τελος θα ριξω κληρο...

manti τι να σου πω κοριτσακι μου? να ξεκουραζεσαι? ξερω οτι δεν ειναι ευκολο με 2 παιδακια.. οποτε καλα κανεις και πας στην μανουλα να μεινεις.. τα ξερεις βεβαια καλυτερα απο μενα αλλα οσο μπορεις ξαπλα...

tJYkp3.png

evelina.t είδες τελικά... αν τους μαζεύεις σπίτι... περνάτε όλοι καλά και οι μέρες ακόμα πιο γρήγορα χεχεχεχε!!!

Έχεις 2 σακκούλες ρούχα βρε κάθαρμα, μη σηκώσεις ακόμα τα μαγαζιά:tongue:

Όσο για την κορούλα σου και το όνομα... μπορείς να πάρεις ιδέες από όλο το σοϊ ή να δώσεις της μαμάς σου το ίδιο ή υποκοριστικό ή κάποιο άλλο άσχετο!

Είναι τόσες πολλές οι επιλογές ιδίως αν δε σου έχει βάλει κανείς το "μαχαίρι" στο λαιμό!

Αν χρειαστείς βοήθεια εδώ θα είμαστε να σε βομβαρδίσουμε με ιδέες!!!!:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

evelina.t είδες τελικά... αν τους μαζεύεις σπίτι... περνάτε όλοι καλά και οι μέρες ακόμα πιο γρήγορα χεχεχεχε!!!

Έχεις 2 σακκούλες ρούχα βρε κάθαρμα, μη σηκώσεις ακόμα τα μαγαζιά:tongue:

Όσο για την κορούλα σου και το όνομα... μπορείς να πάρεις ιδέες από όλο το σοϊ ή να δώσεις της μαμάς σου το ίδιο ή υποκοριστικό ή κάποιο άλλο άσχετο!

Είναι τόσες πολλές οι επιλογές ιδίως αν δε σου έχει βάλει κανείς το "μαχαίρι" στο λαιμό!

Αν χρειαστείς βοήθεια εδώ θα είμαστε να σε βομβαρδίσουμε με ιδέες!!!!:D

η μαμα μου μου λεει οτι δεν θελει να βγαλω το ονομα της.. αν και ξερω οτι αν το κανω θα λιωσει απο την χαρα της.. βεβαια σκεφτομαι και της γιαγιας μου που την λατρευω και μ'αρεσει.. θα δουμε.. θα περιμενω να γεννηθει κιολας να δω τι της ταιριαζει... βεβαια σαν δευτερο ονομα θα την βγαλουμε Μαρια γιατι τα εχω ταξει και τα δυο στην παναγια..

ενας λογος που δεν εχω βγει ακομα στα μαγαζια ειναι γιατι περιμενω κ αλλα ρουχαλακια κτλ.. οποτε περιμενω να δω πρωτα τι θα μαζεψω και μετα..

εσυ εχεις κανει καμια βολτα για μωρουδιακα?

για καροτσι τι σκεφτεσαι?

tJYkp3.png

η μαμα μου μου λεει οτι δεν θελει να βγαλω το ονομα της.. αν και ξερω οτι αν το κανω θα λιωσει απο την χαρα της.. βεβαια σκεφτομαι και της γιαγιας μου που την λατρευω και μ'αρεσει.. θα δουμε.. θα περιμενω να γεννηθει κιολας να δω τι της ταιριαζει... βεβαια σαν δευτερο ονομα θα την βγαλουμε Μαρια γιατι τα εχω ταξει και τα δυο στην παναγια..

ενας λογος που δεν εχω βγει ακομα στα μαγαζια ειναι γιατι περιμενω κ αλλα ρουχαλακια κτλ.. οποτε περιμενω να δω πρωτα τι θα μαζεψω και μετα..

εσυ εχεις κανει καμια βολτα για μωρουδιακα?

για καροτσι τι σκεφτεσαι?

hello κοριτσια!!ωραιοτατα τα ονοματα σας!εμενα θ παρει του πεθερου μου,που ειναι μανωλης.μ'αρεσει πολυ κ για αυτο κ δεν ειχα προβλημα που κ η κορη μου πηρε το ονομα της πεθερας μου!αν ηταν κοριτσι κ δευτερο,σκεφτομασταν για το νεφελη,που μ'αρεσει πολυ,αλλα ευτυχως ο μπεμπης μας ελυσε τα χερια!

κατα τα αλλα τι κανετε?λιωνω κοριτσια!!λιωνω,τι ζεστη ειναι αυτη?

S4iNp3.png

BU56p3.png

hello κοριτσια!!ωραιοτατα τα ονοματα σας!εμενα θ παρει του πεθερου μου,που ειναι μανωλης.μ'αρεσει πολυ κ για αυτο κ δεν ειχα προβλημα που κ η κορη μου πηρε το ονομα της πεθερας μου!αν ηταν κοριτσι κ δευτερο,σκεφτομασταν για το νεφελη,που μ'αρεσει πολυ,αλλα ευτυχως ο μπεμπης μας ελυσε τα χερια!

κατα τα αλλα τι κανετε?λιωνω κοριτσια!!λιωνω,τι ζεστη ειναι αυτη?

αχ πολυυυυ ζεστη.. δεν κουνιεμαι ολη μερα απο το κλιματιστικο.. οταν βγαινω στο μπαλκονι νομιζω οτι δεν μπορω να αναπνευσω...

πολυ ωραιο το ονομα του μπεμπακου.. θα το φωναζεται Μανωλη ή Μανο?? εμενα μ'αρεσει καλυτερα το Μανος..

tJYkp3.png

'Αννα ωραίο το Μανώλης. Από ζέστη μην τα συζητάς, εγώ είμαι στη Λάρισα αυτό τον καιρό και όταν βγαίνω έξω αισθάνομαι ότι μπαίνω σε κλίβανο.

miss caramel εμένα μου αρέσει το Μαρλέν. Μου θυμίζει τη Μάρλεν Ντίτριχ και το τραγούδι Λιλί Μαρλέν. Και αν πάτε εξωτερικό δένει καλύτερα. Πάντως και το Μαριλένα είναι πολύ ωραίο και πιο χαριτωμένο και λιγότερο ντιβίστικο για μικρό κοριτσάκι. Δύσκολο να αποφασίσεις, νομίζω.

evelina.t ποιο είναι το όνομα της πεθεράς σου?

8dkvp3.png

VcWhp3.png

αχ πολυυυυ ζεστη.. δεν κουνιεμαι ολη μερα απο το κλιματιστικο.. οταν βγαινω στο μπαλκονι νομιζω οτι δεν μπορω να αναπνευσω...

πολυ ωραιο το ονομα του μπεμπακου.. θα το φωναζεται Μανωλη ή Μανο?? εμενα μ'αρεσει καλυτερα το Μανος..

μανο φυσικα,δεν με χαλαει κ το μανωλης,αλλα μου φαινεται οτι ειναι για πιο μεγαλους!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...