Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Άσε μη μου μιλάς για ανεργία... ήμουν άνθρωπος που σχολεία, φροντιστήρια, σχολή, μεταπτυχιακό και δουλειά έτρεχα συνέχεια και δούλευα 12ωρα!!!

Από το φθινόπωρο του 2010 (κυρίως) δεν παίζει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ από δουλειά!!!! (Δεν το έχω πολύ και με τις τηλεπωλήσεις και door 2 door που βρίσκεις αγγελίες)

Ολική επαναφορά μιλάμε, από το τρέξιμο στο απόλυτο ξύσιμο! Η ψυχολογία μου ήταν στο πάτωμα... προσπαθούσαμε και για παιδί και όλα στραβά πήγαιναν και αισθανόμουν ο πιο άχρηστος άνθρωπος στη γη!

Τουλάχιστον τώρα έχω κάτι να περιμένω... κάτι να κάνω να αναλάβω!

katesps Οι 6 μήνες ανατροφής είναι αυτό που ή δεν πας για δουλειά τις Παρασκευές ή φεύγεις 1 ώρα νωρίτερα καθημερινά???

Όσο για το επίδομα ευτυχώς που απλά πληρώνεις τη διαφορά και δεν τρέχεις εσύ ή κανένας άλλος σε ΙΚΑ και λοιπά... δε μας χάλασε καθόλου η απλοποίηση!

marant που μένεις και λες ότι δε σε βολεύει το ΡΕΑ?

Το ΓΑΙΑ είνα αυτό δίπλα στο Ντυνάν???

άρα με καταλαβαίνεις απόλυτα....και καλά όσο είχα τον μπαμπά κατέβαινα και Φάληρο 2-3 φορές την εβδομάδα κάτι ασχολιόμουν εκεί,πλυσίματα,μαγειρέματα κ.λ.π.

Το ΓΑΙΑ μετακόμισε στο Ιατρικό δεν ξέρω αν μεταφέρθηκαν και οι εγκαταστάσεις..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

riniw όντως οι εγκαταστάσεις μεταφέρθηκαν εκεί που είναι και το ιατρικό κέντρο στο δαχτυλίδι στην Κηφησίας.

Miss caramel δυστυχώς μέση λύση δεν υπάρχει ή που θα ξεπατώνεσε στη δουλειά ή που θα πέφτει ξύσιμο....:tongue:

Εγώ γενικά ευχαριστημένη είμαι απο τη δουλειά γιατί μένω πολύ κοντά(10 λεπτά με αυτοκίνητο και χωρίς κίνηση γιατί είναι επαρχία ;)), απλά το γεγονός ότι είναι οικογενειακού τύπου επιχείρηση την κάνει να μην είναι και πολύ τυπική....δλδ αφήνουν θέση όπως του χημείου με ένα άτομο προσωπικό...αν πάθεις κάτι κρεμάει όλη η εταιρία:shock:

τελικά συμφωνίσαμε να πάρουμε κάποιον με σύμβαση ορισμένου χρόνου αλλά μέχρι να εκπαιδευτεί θα χάσω και κανένα μήνα απο την άδειά μου.

Αυτό με το εξάμηνο που λέτε δεν το συζητώ καν...ελπίζω να πάρω το μειωμένο ωράριο και να αφήνω το μωρό για ένα εξάωρο στη μαμά μου τουλάχιστον.

Για το μαιευτήριο επειδή μένω Μέγαρα ότι είναι στην Κηφησίας μου έρχεται πιο κοντά λόγω Αττικής οδού, τώρα είπαμε θα κάνω test drive τον άλλο μήνα και θα καταλήξουμε :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Update στην παρεούλα του Οκτωβρίου για να μην ξεχνιόμαστε:

marikious 6/10/12 κοριτσάκι

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

rita_ki 18/10/12 κοριτσάκι

ΚΑΤRINDM 18/10/12 κοριτσάκι

withu 23/10/12 αγοράκι

katesps 25/10/12 κοριτσάκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι

marant 30/10/12 αγοράκι

evelina.t. 3/11/12 αγοράκι κοριτσάκι

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Λοιπόν να σας πω.. Βρήκα μετα σπο πολλά βάσανα μέσω parents την Μαια που νε ξεγεννησε, είχα χάσει το Κιν της, κ ακούστε σύμπτωση δουλεύει στο γαια. Μιλήσαμε σήμερα κ με θυμήθηκε κορίτσια μετα απο σχεδόν 3 χρόνια απο την φωνή.τέλος πάντων, την ρώτησα για το γαια κ μου είπε ότι είναι τέλειο κ θα μείνω πολυ ευχαριστημένη., κ φυσικά κ θα με αναλάβει στη γέννα. Χάρηκα πολυ, γιατί την αισθάνομαι δικό μου άνθρωπο, την είχα κ 12 χρόνια σαν βοηθό του παλιού μου γυμαικολογου,επίσης μου είπε τα καλύτερα για τον γιατρό μου, ουφφφφ ευτυχώς!!

Όσο για επίδομα, παλιά για να το πάρεις έπρεπε να μαζέψεις κάτι χαρτιά, τώρα δεν χρειάζονται;; Γεννας κ τα βρίσκουν με την ασφάλεια σου;;

Κορίτσια εγώ 20 μέρες που γεννησα έπρεπε να γυρίσω στη Δουλεια για λίγο καιρό κ μετα μίλια σαραντησα κανονικοτατα...είναι δική μας Δουλεια βέβαια αλλα δεν παύει να ήταν παααααρααααα πολυυυυυ δύσκολο, η μικρή βέβαια μόλις σαραντησε σταμάτησε απο Μονή της θυλασμο, κ τουλάχιστον δεν είχα θυλαστρο παρά μόνο για 2-3 μέρες.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Έχει αρχίσει ο άντρας να μου κάνει νούμερα.... με το όνομα της μικρής!:evil:

Πρέπει να έχει μπεί δάκτυλος πεθεράς ελαφρώς,

αλλά που θα μου πάει δε θα του περάσει!

Μαρλέν(α) λέω εγώ,

Μαριλένα θέλει αυτός.... με αυτό το "Μαρί" στην αρχή που μου κάνει πολύ "Μαρήήήήή μάζεψ τις κότες σου!!!"'

Η δικαιολογία του είναι το Μαρλέν(α) είναι σα βλάχικο κομμένο!

Τστστστστς.... θα δυσκολευτεί το σοϊ του να καταλάβει αλλά και τι να κάμω?

Να κάτσω να τους βάλω μυαλό, να τους μάθω εγώ τα του κινηματογράφου και της Ντίντριχ??:cool:

Όχι αγάπη μου δε θα υποκύψω εγώ σε τέτοια... άντε μη τσαντιστώ και από το Μαρία- Ελένη, το τελευταίο δεν ακουστεί και καθόλου!!!!:mad:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλημέρα και ζεσταινομαι πολύυυυυυυυυυυυυ. Δεν την παλεύω όμως.

Πηγα εχθες στα leroy merlin .....απο αυτοκολλητα και διακοσμητικά μαπα. Προτιμώ το ικεα. Πήρα πολύ ωραία χρώματα για τα παιδικά. Της μικρής με τεχνοτροπία ένα πολύ γλυκό ροζάκι.

Για την αφαίρεσεη χρηματικού ποσού στα νοσοκομεία ισχύει μόνο για όσα είναι με το εοπυυ. Για το Ρέα ας πούμε δεν ισχύει.

Καραμελένια και εμένα μου αρέσει το Μαριλένα καλύτερα:oops:Το Μαρλέν και σε εμένα μου κάνει βλαχονεοπλουτίστικο :oops::oops: sorry, αλλά αν θέλει η μαμά που θα είναι όλη την ημέρα και θα φωνάζει το μωρό της,πίστεψε με έτσι θα μείνει.Εμείς ευτυχώς βγάλαμε τις υποχρεώσεις μας και αυτό είναι δικό μας. Αν και το όνομα δεν μας αρέσει πολύ αλλά υπάρχει λόγος που θα θα βγεί η μικρή μας έτσι.:-P

Άσχετο έχει υπάρξει ένα μικρό πρόβλημα. Υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα για πρόωρο τοκετό λόγω κούρασης μάλλον και κακής θέσης της μικρής. Είναι και την αισθάνομαι και εγώ βέβαια πολύ χαμηλά. Έτσι και αλλίως πάμε για πιο νωρίς λόγω καισαρικών αλλα το θέμα έιναι να μην έχουμε απρόοπτα πριν τις 20 -9. Οποτε Διακοπές και Πάρος γιοκ.:cry:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Καλημέρα!

manti ξεπερασες κι εμένα στο πρωινό ξύπνημα :tongue:

Για το ΡΕΑ είναι συμβεβλημάνο με τον εοπυυ, το γράφει στη σελίδα του αλλά μου το είπαν και απο το τηλ. http://www.reamaternity.gr/page.aspx?id=1036

Να ρωτήσω κάτι θα βάλει καμία μπορντούρα στο παιδικό δωμάτιο? Τι κόλα θα χρησιμοποιήσετε γιατί αυτή που βρίσκω και μου αρέσει δεν είναι αυτοκόλητη :(

Καλημέρα!

Για το ΡΕΑ είναι συμβεβλημάνο με τον εοπυυ, το γράφει στη σελίδα του αλλά μου το είπαν και απο το τηλ. http://www.reamaternity.gr/page.aspx?id=1036

Να ρωτήσω κάτι θα βάλει καμία μπορντούρα στο παιδικό δωμάτιο? Τι κόλα θα χρησιμοποιήσετε γιατί αυτή που βρίσκω και μου αρέσει δεν είναι αυτοκόλητη :(

Υπό φυσιολόγικες συνθήκες ξυπνάω στις 6 για τα παιδιά. Σήμερα ξύπνησα απο τις 5 απο την ζέστη.

Το Ρεα πιθανόν να μπήκε τώρα. Ο γιατρός μου που έιναι και στο Ρεα μου είχε πει πριν 2-3 μήνες ότι δεν ήταν. Οσο για κόλλα αγόρασε αυτην για τις ταπετσαρίες για να μην σου ξεκολάει και εύκολα.

Καλημέρα!

Καλημέρα κορίτσια!!

Marant, λογικά είναι η κολλά για ταπετσαριες. Είναι διαφανή κ συγχωρεί τα λάθη!! Χαχα!!

Μαντυ μου, κ τι ξεκούραση να έχεις με 2 παιδιά; Εγώ με ένα κ δεν την παλεύω ώρες ώρες, κουραζομαι.. Όλα καλά να πανε κ δεν πειράζει να είναι λιγάκι προωρακι...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Marant, λογικά είναι η κολλά για ταπετσαριες. Είναι διαφανή κ συγχωρεί τα λάθη!! Χαχα!!

Μαντυ μου, κ τι ξεκούραση να έχεις με 2 παιδιά; Εγώ με ένα κ δεν την παλεύω ώρες ώρες, κουραζομαι.. Όλα καλά να πανε κ δεν πειράζει να είναι λιγάκι προωρακι...

Αννα μου πειράζει για εμένα. Είμαι με 3 ουσιαστικά καισαρικές και πάω για τέταρτη. Δεν πρέπει να με πιάσουν πόνοι και να μην κάνω καθόλου συσπάσεις γιατι θα με κλάψετε:tongue:. Να πω την αλήθεια αυτές τις μέρες όμως ουράστηκα πολύ γιατί είχα πολλές εξωτερικές δουλειές μαζι με τα παιδιά και όσο να ναι ταλαιπωρήθηκα και με την ζέστη......

Αννα μου πειράζει για εμένα. Είμαι με 3 ουσιαστικά καισαρικές και πάω για τέταρτη. Δεν πρέπει να με πιάσουν πόνοι και να μην κάνω καθόλου συσπάσεις γιατι θα με κλάψετε:tongue:. Να πω την αλήθεια αυτές τις μέρες όμως ουράστηκα πολύ γιατί είχα πολλές εξωτερικές δουλειές μαζι με τα παιδιά και όσο να ναι ταλαιπωρήθηκα και με την ζέστη......

μηπως για αυτο στο ειπε?γιατι κ εμενα μου ειπαν τον προηγουμενο μηνα για προωρο κ τωρα που πηγα στον γιατρο,μου ειπε οτι γυρισε το παιδι κ ανεβηκε ο πλακουντας..παρολα αυτα κ εγω αγχωνομαι μην γεννησω νωριτερα,γιατι εχω συνεχεια συσπασουλες..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Αυριο ξεκινάνε οι αιτήσεις για τα προγράμματα εσπα για τους παιδικούς σταθμούς οποιο κοριτσάκι ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματια στην σελίδα τους.

Δικαιολογητικά :

Για άνεργες : κάρτα ανεργείας, βεβαίωση εξατομικεύμενης προσέγγισης, ετήσιο οικ. εισόδημα κάτω των 45.000ε , βεβαίωση οικ. κατάστασης.

Για αυτες που δουλεύουν όλα τα παραπάνω εκτος φυσικά τα της ανεργείας και νομίζω βεβαίωση εργοδοτη. Αυτα.:P:p

μηπως για αυτο στο ειπε?γιατι κ εμενα μου ειπαν τον προηγουμενο μηνα για προωρο κ τωρα που πηγα στον γιατρο,μου ειπε οτι γυρισε το παιδι κ ανεβηκε ο πλακουντας..παρολα αυτα κ εγω αγχωνομαι μην γεννησω νωριτερα,γιατι εχω συνεχεια συσπασουλες..

Δεν ξέρω βρε Αννα μπορεί. Πάντως αισθάνομαι ένα ΄΄μπούκωμα΄΄ χαμηλά. Πάντως ε΄γω σήμερα φεύγω για την μαμά να ξεκουραστώ όσο γίνεται γιατι δεν έιμαι για τέτοια.

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ ξύπνια απο τις 7+15 αλλά κοιμήθηκα στις 2 περίπου...μόνο το μεσημέρι ευχαριστιέμαι ύπνο..και υπ'όψην η μπουμπού όταν ξύπνησα έκανε πάρτυ..δεξιά...αριστερά...η κλωτσιά πήγαινε σύννεφο.:cool::cool::cool:

Εχτές πήραμε και τ'αποτελέσματα των εξετάσεων...τα ούρα μια χαρά..το ζάχαρο τσιμπητό!!!νηστική-0,87 στα 60'-129 και στα 120'-125...εντάξει θα τον πάρω σε λίγο τηλ. αλλά ξέρω τι θα μου πει:ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΗΝΙΩ!!το θέμα είναι οτι έπεσε πολύ ο αιματοκρίτης...34,6..ελπίζω να μου πει να παίρνω ακόμα ένα χαπάκι σιδήρου και να μην μου πει για τίποτα αμπούλες (μπλιαχ..)

Καραμελένια το Μαρλεν είναι πολύ ωραίο,το κόλλημα του συζύγου δεν καταλαβαίνω :roll::roll: άσε που εμένα μου κάνει Ντίτριχ και πολύ γουστάρω!!!Σταρούμπα απο κοιλιά η δικιά σου!!Εμείς Αθανασία-Κυριακή θα τη βγάλουμε..Αθανασία της πεθεράς και Κυριακή επειδή το έταξα εγω στην Αγ.Κυριακή ν'ακουστεί και το ονομάτης ο,τι παιδί και να είχαμε αρκεί να πηγαίνανε όλα καλά..ο Νικολάκης κόλλησε στο Κυριακή αλλα εγω θέλω ν'ακουστεί..τη μικρή μάλλον θα τη φωνάζουμε Νάσια.Κι ύστερα όπως είπε η Manti όπως το μάθεις εσύ ν'ακούει έτσι θ'ανταποκρίνεται!!Άκου την παλιά!!!!

Manti κρίμα που θα χάσεις τις διακοπές κυρίως για τα παιδιά αλλά οκ μια χρονιά είναι..Κι εμένα χτες όταν πήγα να πάρω τις εξετάσεις απο το ΙΚΑ μου είπαν οτι είναι χαμηλά η κοιλιά και όταν τους είπα οτι είμαι στην 26η εβδ. τους φάνηκε απίστευτο-λόγω μεγέθους της κοιλιάς!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...