Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

κοιλούμπες;;τί εννοείς ακιβώς;;;;;χαχαχαχαχα!!!!Καλημέρα!!!

Πήγα στο Ι.Κ.Α. πριν λίγο να πάρω τα αποτελέσματα της γενικής ούρων..απορώ γιατί δε τα δίνουν κι αυτά σε καμιά ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ να τελειώνουμε..αχ..ευτυχώς καθαρή η γενική!!τ'απόγευμα πάμε να πάρουμε και τ'αλλα και κλείνουμε ραντεβού με τον γιατρό σε καμιά 10αριά μέρες για τον τακτικό μηνιαίο...

Έχετε σκεφτεί να κάνετε μαθήματα ανώδυνου;πρωτομάνες και μη;

οχι ρινιω μου,δεν το σκεφτομαι,σκεφτομουν στην μικρη,αλλα τωρα οχι.κ τοτε δεν εκανα,μου ειχε πει η μαια μου οτι δεν χρειαζεται..κ οταν πηγα να γεννησω,μου εδειξε τις αναπνοες κ γεννησα μετα απο 14 ωρες κ πολυ ταλαιπωρια,ενα κατασπρο μωρακι,καθολου ταλαιπωρημενο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ βρε Άννα επειδή δε θα έχω μαία..κι αφού στο ΑΤΤΙΚΟ πάω με τα πόδια σκέφτομαι να κάνω..να χάσω κάτι-δε θα χάσω-να κερδίσω κάτι-πιο πιθανό!Τώρα..1500 ζήτησε ο ντόκτορ..150 ο αναισθησιολόγος,μας είπε..να ρωτήσω και για μαία να μου πει κάνα 300άρι τουλάχιστον;Άσε που δε νομίζω να την αφήσουν σε δημόσιο νοσοκομείο να πάρει ενεργό ρόλο...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εγώ βρε Άννα επειδή δε θα έχω μαία..κι αφού στο ΑΤΤΙΚΟ πάω με τα πόδια σκέφτομαι να κάνω..να χάσω κάτι-δε θα χάσω-να κερδίσω κάτι-πιο πιθανό!Τώρα..1500 ζήτησε ο ντόκτορ..150 ο αναισθησιολόγος,μας είπε..να ρωτήσω και για μαία να μου πει κάνα 300άρι τουλάχιστον;Άσε που δε νομίζω να την αφήσουν σε δημόσιο νοσοκομείο να πάρει ενεργό ρόλο...

ρινιω μου εμενα ειχε ζητησει 150ευρω,αλλα επειδη αυτη με εσωσε κυριολεκτικα,θα της εδινα ευχαριστως τα 2000 που εδωσα στον αχρηστο γιατρο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

για δειτε το..ωραιο φαινεται ε?πρωτη φορα το βλεπω βεβαια,κ ουτε επισκεψη δεν εχω παει εκει.πηρα τηλ να ρωτησω τιμες,μου ειπε 890 το τρικλινο(δεν θυμαμαι αν σας το εγραψα),λιγα μου φανηκαν γιατι στο μητερα ειχαμε δωσει 2.300 καπου..

πως κρατιεμαι να μην παω να παρω ζιπουνακια,δεν μπορω να σας πω....

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια γιαμ επιδομα τοκετου ρωτησατε?

το επίδομα τώρα δεν αφαιρείται αυτόματα απο το κόστος τοκετού σε κάθε νοσοκομείο;εμάς ο γιατρός μας είπε οτι δεν θα πάρουμε επίδομα αλλά δε θα πληρώσουμε το νοσοκομείο γιατί το κρατάνε αυτόματα

io6Qp3.png

TyPTp2.png

το επίδομα τώρα δεν αφαιρείται αυτόματα απο το κόστος τοκετού σε κάθε νοσοκομείο;εμάς ο γιατρός μας είπε οτι δεν θα πάρουμε επίδομα αλλά δε θα πληρώσουμε το νοσοκομείο γιατί το κρατάνε αυτόματα

δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο κ για τα ιδιωτικα?ξερεις κατι?

S4iNp3.png

BU56p3.png

δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο κ για τα ιδιωτικα?ξερεις κατι?

Άννα το ίδιο απλώς πληρώνεις την διαφορά στο ιδιωτικό γι'αυτό και έρχεται τόσο οικονομικά...όπου γεννήσεις πάρε τηλ. στο λογιστήριο και ζήτα διευκρινίσεις!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Γεια σας και απο εμένα!!!

anast είναι όπως τα λέει η riniw.

Το κρατάνε απευθείας στο μαιευτήριο το επίδομα οπότε δεν παίρνεις κάτι στο χέρι. Και καλύτερα δλδ έτσι γιατί άντε να πληρώσεις στο μαιευτήριο τα λεφτά και να περιμένεις πότε θα βάλει το επίδομα το ΙΚΑ......

anast τέλειο φαίνεται!!!να πας να το δεις και απο κοντά!!!Στο ΜΗΤΕΡΑ που ρώτησα μου είπαν 800 περίπου για τετράκλινο, αλλά έχουν κάνει π.....ια, έχουν ΕΝΑ και μόνο τετράκλινο απλά για να δηλώνουν ένα οικονομικό και ζητάς 4κλινο και σε βάζουν σε τρίκλινο, εκτός αν είσαι τόσο γκαντέμω και είναι ελευθερο το 4κλινο :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:, και το τρίκλινο το δίνουν όσο και στο ΓΑΙΑ. Και το ΡΕΑ μου άρεσε εμένα αλλά δεν ξέρω κατάπόσο βολεύει η τοποθεσία. Θα κάνω tour τον Αύγουστο στην άδεια να τα δω όλα και να πάρω προσφορές και να καταλήξω.;)

Αυτό με τα ζιπουνάκια και με όλα τα πραγματάκια δλδ κι εγώ κρατιέμαι μέχρι να μπει και ο Αυγουστος που μπαίνω και στον 7ο :oops:

Kαλησπέρα κορίτσια!Σας έχασα.

Ειρήνη μου όσον αφορά τον ανώδυνο τοκετό, εγώ δεν είχα κάνει καθόλου μαθήματα στην κόρη μου, απλά μου έδειξε η μαία τις αναπνοές την ώρα του τοκετού και φυσικά έκανα κι επισκληρίδιο και μετά από 4-5 ώρες γέννησα. Καλά αποτελέσματα και με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου.

marant αν κατάλαβα καλά δεν μπορείς να πάρεις την άδεια κύησης που κανονικά δικαιούσαι? Ιδιωτικός τομέας γαρ. Ενώ στο δημόσιο παίρνουν σχεδόν όλες επαπειλούμενη με το θετικό τεστ κύησης και άδεια ανατροφής σε έναν χρόνο. Δυστυχώς, οι μητέρες είναι 3 ταχυτήτων. Η άλλη κατηγορία είναι οι αυτοαπασχολούμενες, άλλη πίκρα κι αυτή.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Αχ, βρε κορίτσια, πείτε τα. Γιατί πίστευα ότι είμαι μόνη. Τεσσάρων μηνών μωρό άφησα τη μικρή μου κι ενώ θήλαζα για να επιστρέψω στη δουλειά με μειωμένο, που ούτε κατάλαβα. Ακόμη τύψεις έχω. Και τώρα, που τους είπα ότι θα λείψω περίπου 11 μήνες, τρελλάθηκαν. Αλλά, δεν με νοιάζει. Τεσσάρων μηνών μωρό, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω εκ νέου.

Η marant έχει δίκιο. Έτσι γίνεται τώρα. Στο μαιευτήριο (ιδιωτικό) πληρώνεις τη διαφορά και δεν παίρνεις το επίδομα. Κι εγώ νομίζω ότι είναι έτσι καλύτερα.

Όχι!!! Στον ιδιωτικό τομέα είμαι και στην ίδια δουλειά.

Απλώς υπολογίζω 2 μήνες περίπου η άδεια εγκυμοσύνης + 2 μήνες περίπου η άδεια λοχείας + 6 μήνες που έχει δώσει ένας νόμος της Πετραλιά (άδεια ανατροφής νομίζω ότι λέγεται, αλλά δίνεται με τη σύμφωνη γνώμη του εργοδότη, αλλιώς κάπως αντιλογίζεται, με άδειες, με μισθό, δεν είμαι σίγουρη) + 1 μήνας η καλοκαιρινή άδεια.

Χαρά να δεις, να βγάζεις γάλα με το θήλαστρο, να το φυλάς στο ψυγείο, να έρχεται η ώρα να φάει το μωρό. Στο μεταξύ, είχα κι αρκετό γάλα και τι να κάνω. Όλο στο μπάνιο και να προσπαθώ να το βγάλω κι..... η δουλειά να τρέχει. Και σιγά την οργανική θέση που έχω. :confused::rolleyes:

Να σας πω την αλήθεια βρε κορίτσια έχω κουραστεί μες στο σπίτι και λόγω ανεργίας αλλά κι επειδή δεν μπορώ να κάνω δουλειές και αφού είναι δίπλα το νοσοκομείο είπα να τα κάνω να λέω κι εγω οτι έχω κάνει κάτι...άσε που φοβάμαι μην πετύχω σε καμιά εφημερία και με ξεπετάξουνε χωρίς να πάρω είδηση...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Άσε μη μου μιλάς για ανεργία... ήμουν άνθρωπος που σχολεία, φροντιστήρια, σχολή, μεταπτυχιακό και δουλειά έτρεχα συνέχεια και δούλευα 12ωρα!!!

Από το φθινόπωρο του 2010 (κυρίως) δεν παίζει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ από δουλειά!!!! (Δεν το έχω πολύ και με τις τηλεπωλήσεις και door 2 door που βρίσκεις αγγελίες)

Ολική επαναφορά μιλάμε, από το τρέξιμο στο απόλυτο ξύσιμο! Η ψυχολογία μου ήταν στο πάτωμα... προσπαθούσαμε και για παιδί και όλα στραβά πήγαιναν και αισθανόμουν ο πιο άχρηστος άνθρωπος στη γη!

Τουλάχιστον τώρα έχω κάτι να περιμένω... κάτι να κάνω να αναλάβω!

katesps Οι 6 μήνες ανατροφής είναι αυτό που ή δεν πας για δουλειά τις Παρασκευές ή φεύγεις 1 ώρα νωρίτερα καθημερινά???

Όσο για το επίδομα ευτυχώς που απλά πληρώνεις τη διαφορά και δεν τρέχεις εσύ ή κανένας άλλος σε ΙΚΑ και λοιπά... δε μας χάλασε καθόλου η απλοποίηση!

marant που μένεις και λες ότι δε σε βολεύει το ΡΕΑ?

Το ΓΑΙΑ είνα αυτό δίπλα στο Ντυνάν???

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...