Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

miss caramel,πρωι πρωι ειδα κ εγω μια κοπελα εξω απο το μαγαζι κ εμοιαζε απιστευτα στον καραμανλη,μηπως ησουν εσυ? χαχαχα!!

Έχει χάρη που δεν έχω βγεί ακόμα όξω!!!! Αχαχαχαχαχα:tongue:

Βρε κορίτσια αυτές οι ορμόνες μου βαράνε καμπανάκια και η λίμπιντο έχει ανακαλύψει καινούρια ταβάνια!!! Πόσο horny πια!!!!

Εσείς είστε νορμάλ με το θέμα φίκι φίκι???

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχει χάρη που δεν έχω βγεί ακόμα όξω!!!! Αχαχαχαχαχα:tongue:

Βρε κορίτσια αυτές οι ορμόνες μου βαράνε καμπανάκια και η λίμπιντο έχει ανακαλύψει καινούρια ταβάνια!!! Πόσο horny πια!!!!

Εσείς είστε νορμάλ με το θέμα φίκι φίκι???

miss caramel,εγω δεν μπορω να σηκωσω ουτε το ενα ποδι μου,οχι να ανοιξω δυο... ΥΠΟΦΕΡΩ,ουτε το παντελονι μου δεν μπορω να βαλω,πρεπει να καθομαι κατω..αρα ΟΣΟ κ να θελω,δεν την παλευω για πολυ συχνα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αννα τελικά τι σου είπε για καμπύλη???

Αύριο τελικά φεύγουμε και μεις διακοπουλες στο χωριο του άντρα μου!!!Χαλαρά πράγματα!!Ο ντοκ είπε να προσέχω!!! Πάω για χαλάρωση και ξεκούραση και αλλαγή παραστάσεων!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αννα τελικά τι σου είπε για καμπύλη???

Αύριο τελικά φεύγουμε και μεις διακοπουλες στο χωριο του άντρα μου!!!Χαλαρά πράγματα!!Ο ντοκ είπε να προσέχω!!! Πάω για χαλάρωση και ξεκούραση και αλλαγή παραστάσεων!!!

καλα να περασεις!! για την καμπυλη μου ειπε να μην αγχωνομαι,ειναι λιγο ανεβασμενη η πρωτη μετρηση πριν την ληψη γλυκοζης,αλλα δεν ειναι να φοβαμαι κατι..ολα οκ μου ειπε..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέα κορίτσια και σ'αυτήν που δε μιλάω!!!:tongue::tongue:

Το πρωι πήγα για την καμπύλη,τ'αποτελέσματα θα τα έχω αύριο τ'απόγευμα έκανα και γενική αίματος και ούρων και αντισώματα για τοξόπλασμα-τα οποία δε σκέφτηκα να ρωτήσω γιατί τα ήθελε σε επανάληψη,σας τα ζήτησε κι εσάς ο γιατρός;

Κατερινάκι καλά να περάσεις!!!!έχετε θάλασσα κοντά;εγω την ξέχασα...ελπίζω όταν θα έρθει η συννυφάδα μου με τη μικρή να πηγαίνουμε 2-3 φορές την εβδομάδα γιατί Κυριακές στραβώνει ο homo sappiens -οδηγός γαρ και τον εκνευρίζει η κίνηση!

Καραμελένια μου...όχι μόνο ορέξεις αλλά η απόλαυση έχει φτάσει στο 300%!!!λόγω ορμονών;λόγω καλής αιμάτωσης του κόλπου;λόγω του οτι μου 'φυγε κι ένα άγχος;Το μόνο είναι οτι θέλω να είμαι απο πάνω!!;);) Κρητικιά η μάνα κρητικιά κι η κόρη,όχι παίζουμε!!Τους άντες απο κάτω μρε!!!!(Άννααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!μπορεί να έχω να πάω 2 χρόνια αλλά δεν τα ξεχνάω!)Επίσης το φρύδι και ό,τι έχει να κάνει με τον καλλωπισμό (peeling εβδομαδιαίως κ.λ.π.) τα ξέχασα....ενδεχομένως όταν θα πάει κάτω η πεθερά μου και θα είμαι home alone να τα ξανακάνω γιατί τώρα ψιλοσπάζομαι γιατί θέλω να τα κάνω 'όταν θ'ελω,να είμαι ύσηχη κ.λ.π....

Το doppler ενδεχομένως να μου το έβαλε 21/8 γιατί θα είναι κλειστό το κέντρο λόγω διακοπών.

Marant ευθύνη δικιά σου είναι να βρεις αντικαταστάτη;όχι του εργοδότη;δηλαδή κι αν δε βρεθεί;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

riniw άστα .... Δυστυχώς τα πράγματα στις ιδιωτικές εταιρίες, και ειδικά όταν δεν είναι πολυεθνικές, είναι λιγάκι ότι να ναι. Φαντάσου ότι δουλεύω όλο τον ποιοτικό έλεγχο μόνη μου, δλδ για να πάρω άδεια πρέπει να μην με χρειάζονται άμεσα, οπότε παίρνω πάντα μεμονομένες ημέρες. Τώρα μου είχαν πει να βρω κάποιον απο ΤΕΙ που να θέλει να κάνει πρακτική, έλα όμως που δεν μπορώ να βρώ κανέναν πρακτικάριο και θα πρέπει να πληρώσουν κάποιον με σύμβαση ορισμένου χρόνου....ασε με έχει αγχώσει πολύ αυτό το θέμα.

Γεια σας κορίτσια!!!

manti, χίλια ευχαριστώ για την απάντηση. Να ήξερες πόσο με ξεάγχωσες. Μόνο το σταυρό μου, τι άλλο;;; Να μην την στείλω σχολείο, μπαλέτο, σε γιορτή φίλης;;; Δεν γίνεται. Αυτό ακριβώς, να μην αλλάξει ο τρόπος ζωής του μεγάλου παιδιού.

Κορίτσια, με ανησυχήσατε. Ο γιατρός μου ακόμη δεν μου έχει πει για doppler, κι εσείς κλείσατε ραντεβού;;; Δηλαδή, για να μην τον αδικώ, μου έχει πει ότι θα τον κάνουμε στον 8ο μήνα, ήτοι τον Σεπτέμβριο.

Καλά κι εγώ για doppler ούτε κουβέντα ακόμα...

Μου έχει σημειώσει τις κλασσικές αίματος/ούρων συν τοξόπλασμα πάλι just in case και την καμπύλη ζαχάρου για την 26η εβδομάδα.

Από κει και πέρα λογικά θα μου κλείσει για doppler μέσα στον Αύγουστο... κάποια στιγμή από όσο βλέπω στην ενημερωτική μου ρόδα (28εβ-31εβ 6ημ)

marant δεν παίζει κάποιο πρόγραμμα μέσω ΟΑΕΔ???

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Το doppler απ' ότι κατάλαβα γίνεται από την 28η εβδομάδα και μετά!!!Μερικοί γιατροί το κάνουν!!!Άλλοι δεν το ζητάνε καν!!! Όποτε katerinasps μην ανησυχείς και Σεπτέμβρη καλά είναι!!

Σχετικά με το τοξόπλασμα , αν δεν έχεις αντισώματα ζητάνε επαναληψη μήπως έχεις κολλήσει τίποτα!!!

Εγώ μόνο καμπύλη δεν θα κάνω!!!

Ρινιώ Ναύπακτο πάμε!!!Όποτε η θάλασσα είναι πολύ κοντά!!Θα πηγαίνουμε παραλία αλλά δεν ξέρω αν θα μπω !!Είναι και λίγο παγωμένα τα νερά εκεί!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Και η γκαντεμια συνεχιζετε.... Για αρχη να πω οτι μενω ξανθη που εχει ΠΟΛΥ αερα, αν μενεις ψηλα ή στον 4ο σαν εμενα με τις υπολιπες πολυκατικιες σε αποσταση. Χθες το βραδακι αραξαμε στο μπαλκονι με μια λεκανι νερο για να παιζει η μικρη και μια καρεκλα και μια ξαπλωστρα παρεα με τη μαμα μου, παραγγηλαμε και πιτσα και περασαμε δροσερα και ευχαριστα! Αφησαμε εξω την καρεκλα και την ξαπλωστρα για σημερα αφου δεν ειχε αερα. Και φτανουμε στο σημερα που αρχισε να φυσαει και να βρεχει πολυ, μολις τελειωσαμε το μεσημεριανο και ανησιχησα μην παρει ο αερας την καρεκλα (στο παρελθον ειχε παει βολτα την ξαπλωστρα) οποτε πηγε η μαμα μου να τα βαλει μεσα και... εσπασε το κλειδι στην κλειδαρια ΧΑΧΑΧΑ. Τελικα πηγα εγω με πενσα, δεν εξιχε ομως αρκετα και δοκιμασα με το... νυχι και μετα απο 30 λεπτα και τηλεφωνηματα σε κλειδαραδες (η μαμα μου) τα καταφεραααα!!!! 2η φορα κραταει η μαμα μου τη μικρη (γιατι φυσικα η μεση χειροτερεψε λογο στασης) σε 1 βδομαδα και δεν μπορω να πω οτι μου κακοφανηκε!! Εχω και ραντεβουδακι με τον γιατρο την αλλη τεταρτη (επιτελους)! Τελος καλο, ολα καλα λοιπον ΚΑΙ με αυτη την περιπετιουλα, γιατι θα μου ειχε κακοφανει πολυ να δωσω αλλα 30-50 ευρω (μετα τα χθεσινα 75).

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Tatum ρίχνε εσύ μούντζες δεξιά κι αριστερά για καλό και για κακό κοριτσάκι μου....δε γίνονται αυτά!!

Marant αν τους είχες ενημερώσει απο νωρίς για την κατάσταση και γνώριζαν όφειλαν να είχαν κάνει το κουμάντο τους (γνώμη μου)

Κατερίνα είχα κάνει στην αρχή για τοξόπλασμα και εχω αντισώματα...τώα γιατί το ξαναζήτησε;μάλλον για επιβεβαίωση του πρώτου αποτελέσματος και για να είναι καλυμένος για παν ενδεχόμενο.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αχ κορίτσια όπως προείπα όταν πρόκειτε για ιδιωτική εταιρία και μάλιστα όχι πολυ μεγάλη ακούς ότι τρέλλα θες...

Είχα ενημερώσει απο τον Απρίλιο και μου είχαν πει ψάξε για αντικαταστάτη απο ΤΕΙ. Απο εκεί μου είπαν ότι θα μου έστελναν μέσα στον Ιούλιο γιατί πιο νωρίς έχει εξετάστική. Και πήρα εχτές και μου λένε συγνώμη δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για τη θέση.... άντε βγάλε άκρη.

Τελικά θα κοιτάξουμε να πάρουμε κάποιον με σύμβαση ορισμένου χρόνου αλλά πιθανότατα θα χάσω κάποιο διάστημα απο την άδειά μου για να τον-την εκπαιδεύσω.

Φοβάμαι λιγάκι με το θέμα εγκυμοσύνη και δουλειά γιατί η προκάτοχος μου είχε διαφωνίες και αποχώρησε κακήν κακώς μετά τη γέννα της.

Γενικά έδειξε καλή διάθεση η διεύθυνση οπότε ελπίζω να μην έχουμε θέματα. Ουφ.....

αχ κορίτσια όπως προείπα όταν πρόκειτε για ιδιωτική εταιρία και μάλιστα όχι πολυ μεγάλη ακούς ότι τρέλλα θες...

Είχα ενημερώσει απο τον Απρίλιο και μου είχαν πει ψάξε για αντικαταστάτη απο ΤΕΙ. Απο εκεί μου είπαν ότι θα μου έστελναν μέσα στον Ιούλιο γιατί πιο νωρίς έχει εξετάστική. Και πήρα εχτές και μου λένε συγνώμη δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για τη θέση.... άντε βγάλε άκρη.

Τελικά θα κοιτάξουμε να πάρουμε κάποιον με σύμβαση ορισμένου χρόνου αλλά πιθανότατα θα χάσω κάποιο διάστημα απο την άδειά μου για να τον-την εκπαιδεύσω.

Φοβάμαι λιγάκι με το θέμα εγκυμοσύνη και δουλειά γιατί η προκάτοχος μου είχε διαφωνίες και αποχώρησε κακήν κακώς μετά τη γέννα της.

Γενικά έδειξε καλή διάθεση η διεύθυνση οπότε ελπίζω να μην έχουμε θέματα. Ουφ.....

δε σου φτάνει δηλαδή το άγχος της εγκυμοσύνης και του τοκετού γενικά έχεις και τα της δουλειάς...μάλιστα....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κοιλουμπες!!!!

κοιλούμπες;;τί εννοείς ακιβώς;;;;;χαχαχαχαχα!!!!Καλημέρα!!!

Πήγα στο Ι.Κ.Α. πριν λίγο να πάρω τα αποτελέσματα της γενικής ούρων..απορώ γιατί δε τα δίνουν κι αυτά σε καμιά ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ να τελειώνουμε..αχ..ευτυχώς καθαρή η γενική!!τ'απόγευμα πάμε να πάρουμε και τ'αλλα και κλείνουμε ραντεβού με τον γιατρό σε καμιά 10αριά μέρες για τον τακτικό μηνιαίο...

Έχετε σκεφτεί να κάνετε μαθήματα ανώδυνου;πρωτομάνες και μη;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...