Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Εντάξει, μην είστε και τόσο σίγουρες ότι "πιάνουν" τα χέρια μου. Δηλαδή, πιάνουν στυλό, χαρτί, ψώνια, αλλά για τίποτα άλλο, δύσκολο.

Τέλος πάντων, θα δω τι θα κάνω. Με έχει πιάσει ένας πυρετός, επειδή θα ανακαινίσω το παιδικό δωμάτιο για τα κορίτσια μου (βλέπετε η μεγάλη θέλει να κοιμάται με την μπεμπέκα, άσχετο εάν υπάρχει τρίτη κρεβατοκάμαρα) κι όλο ψάχνω, σκέφτομαι και πουθενά δεν καταλήγω. Εντάξει, κάποια στιγμή θα καταλήξω. Κι εσύ, evelina.t, κάπου θα καταλήξεις, στα καλύτερα.:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα!!! Και μία για τη μανούλα που θα γίνει μαμά για τρίτη φορά (να σου ζήσουν), επειδή η μικρή θα πάει τώρα Α΄ Δημοτικού, οπότε καταλαβαίνεις ότι υπάρχει στο σχολείο θα έρχεται στο σπίτι και στο μωρό, σκέφτεσαι να κάνεις κάτι; Εντάξει, για πλύσιμο μόλις έρθει το παιδί σπίτι ή άλλαγμα των ρούχων, λογικό, κάτι άλλο;
Ναι θα κάνω κάτι....Υπομονή και τον σταυρό μου:D:D Τι άλλο μπορείς να κάνεις? Να απομονώσεις το παιδί σου? Εγω το έζησα μια φορά. Όταν ο μεγάλος πήγε παιδικό έιχα μωρό στο σπίτι λοιπόν κόλλησε (ο μεγάλος) μέχρι την Η1Ν1 τι να έκανα? Ευτυχώς δεν κόλλησε τίποτα. προσέχαμε όσο γινόταν. καλο αερισμό στο σπίτι ,πλύσιμο ....τ΄πετοια πράγαμτα και όχι υπερβολές τύπου μάσκες κλπ. Δεν μπορείς και να απαγορέψεις να το πλησιάζει αλλά ούτε και να ΄΄κόψεις ΄΄ ή να στερήσεις πραγματα απο την ζωή του μεγάλου σου παιδιού λόγω του μωρού. Κα μην ανησυχείς θα ξεπεταχτού και αυτά καιούτε θα το καταλάβουμε.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

καλα τη Η1Ν1 κι εμεις την κολισαμε, μας την εφερε ο μπαμπας απ τη δουλεια μαλον!, πρεπει να ηταν 6-7 μηνων η μικρη και εκανε πυρετο 45 λεπτα με το ρολοι!!! Η παιδιατρος ειπε οτι ειχε πολυ γερα αντισωματα λογο θηλασμου, γι αυτο την περασε ετσι (εγω ενω την περασα δεν ανεβασα και ο μπαμπας 1 μερα κρεβατι). Οταν μαθαμε τι ηταν τρελαθηκε ο μπαμπας και εβριζε τους τρελους που πηγεναν δουλεια χαχαχχαχα! Το αστειο ηταν οτι μεχρι εκηνη τη μερα ακουγε τη μανα του και μου ελεγε να σταματησω να θηλαζω αφου περασε τους 6 μηνες και μετα δε σταματαγε να λεει (κι ακομα τα ιδια) για τα καλα του θηλασμου (εκτος απο το νουμερο του σουτιεν, που μια με ελεγε αγελαδιτσα της Φαγε και μια Παμελα χαχαχα)

Εμεις στο εδω δωματιο εχουμε αυτοκολητες πεταλουδες και αλλα ζουζουνια, πανω απο το κρεβατι μονο και απο αυτα που ξεκολανε και ξανακολανε και στη μπαλκονοπορτα κατι ψαρακια και ζωακια που ειναι σαν αυτοκολητα ζελε. Τα βαλαμε ψηλα να μην τα φτανει και εκτος απο ενα "παρατραγουδο" με την πεθερα δεν ειχαμε προβληματα... Στο Καταρ της βαλαμε, παλι απο αυτα που ξεκολανε αλλα πριγκιπησες Disney, αλλα χαμιλα και τα διαλησε σε χρονο dt!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Κορίτσια μόλις γυρναω απο τον doc.. Ο μπεμπακος μας είναι σχεδόν 1 κιλό... Όλα καλα, έχει πάρει ήδη θέση. Έκλεισαν κ Doppler για τισ 8/8, κ μαλλον θα γεννησουμε στο γαια. Ξερει καμια αν ειναι καλο;Κ εγώ + 8 κιλά απο την αρχή εγκυμοσύνης.. Χαμός!!! Αλλα είπαμε αυτόν τον μήνα που πήρα κιλά φταίει η καμπύλη σακχάρου κ όχι το φαγητό!! Χαχα

S4iNp3.png

BU56p3.png

Annast μπραβο!Με το καλο!Το γαια ειναι του Ιατρικου κεντρου;Αν ειναι αυτο,εχω ακουσει πολυ καλα λογια.

Εγω θα παω την αλλη βδομαδα για καμπυλη ζαχαρου κ 1-8-12 για ντοπλερ.

Διαφημίσεις

Τί έγινε καλέ μεσημεριάτικα σας πιάνει οίστρος;;;;

Εγώ πάω αύριο για την καμπύλη ζαχάρου γεν.αίματος αντισώματα για τοξόπλασμα και γενικη ούρων.Doppler μου έκλεισαν για 21/8 όταν πήγα κι εκανα τη Β' κι απορώ γιατί σας έκλεισαν σχεδόν 2 εβδομάδες νωρίτερα :evil::evil: θα είμαι η τελευταία που θα δω τη φάτσα της μπουμπούς!!!

Το δωμάτιο του παιδιού είναι σε γαλάζιο χρώμα...σκέφτομαι να κρατήσω 1-2 τοίχους ως έχουν και να βάψω με άλλο χρώμα τους άλλους να ταιριάζει με όλα τα γούστα..γι'αυτοκόλλητα σκέφτομαι απο JUMBO ή LEROY MERLIN καθως και για αυτοκόλλητα στο τζάμι...ταπετσαρίες δε μ'ενθουσιάζουν..

Άννα μπράβο ωραία νέα..τελικά πως την πάλεψες μες στη ντάλα του μεσημεριού;Εγώ γιατρό έχω στο τέλος του μήνα..Πήρε θέση νωρίς;Δεν ξέρω κιόλας,ρωτάω.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Βρε κοριτσια ειναι η δικια μου μερα μονο ΣΚΑΤΑ ή ειναι γενικο το φενομενο???

Χθες γυρισα απο βολτα και ειδα οτι ειχα ξεχασει να βαλω το λαστιχο του πλυντιριου σωστα, ειχα και λαθος πατακι στο μπανιο, και τα νερα ειχαν φτασει σε οοοολο το σαλονι! Τελικα ειχε προβλημα και το πληντιριο!!! 75 ευρω αλλα τα αξιζει (δεν θα χαμε τι να βαλουμε σε λιγες μερες). Ευτιχος ανεβηκα μαζι με τη μαμα μου (και τα μαζεψε) και χαλασε και πανω στην ωρα το πληντιριο αλλιος θα ειχαν μπει και στο δωματιο μου και το παιδικο!!!

Συνεχιζω... Ξυπναω το πρωι και οπως παντα (αφου κανονησω τη μικρη) χουζουρευω λιγο στο κρεβατι με το λαπτοπ, το οποιο δεν αναβε!!! Τελικα ευτιχος ηταν η μπριζα! Σηκωνωμαι με χιλια ζορια (οπως παντα λογο αυπνιας, μονο 4.5 εφτασα εχθες) και χτηπαει το κηνιτο, ηταν ο αντρας μου για να μου πει οτι του κοψαν την αδεια και απο 2 βδομαδες+ ταξιδι του το καναν 10 ΜΑΖΙ με το ταξιδι!!! Παμε σουπερ με τη γιαγια (σοφερ εγω) ερχετε ο τεχνικος, φτιαχνει το πληντιριο (αντε λεω καλυτερεψε η μερα) και πριν 2 λεπτα μιλησα με ενα φιλο στο FB που μου ειπε οτι σκοτωθηκε ενας φιλος και παλιος συμφοιτητης μας... Χειροτερα μπορουσε να αρχισει???

Ue8pp3.pngI307p3.png

Βρε κοριτσια ειναι η δικια μου μερα μονο ΣΚΑΤΑ ή ειναι γενικο το φενομενο???

Χθες γυρισα απο βολτα και ειδα οτι ειχα ξεχασει να βαλω το λαστιχο του πλυντιριου σωστα, ειχα και λαθος πατακι στο μπανιο, και τα νερα ειχαν φτασει σε οοοολο το σαλονι! Τελικα ειχε προβλημα και το πληντιριο!!! 75 ευρω αλλα τα αξιζει (δεν θα χαμε τι να βαλουμε σε λιγες μερες). Ευτιχος ανεβηκα μαζι με τη μαμα μου (και τα μαζεψε) και χαλασε και πανω στην ωρα το πληντιριο αλλιος θα ειχαν μπει και στο δωματιο μου και το παιδικο!!!

Συνεχιζω... Ξυπναω το πρωι και οπως παντα (αφου κανονησω τη μικρη) χουζουρευω λιγο στο κρεβατι με το λαπτοπ, το οποιο δεν αναβε!!! Τελικα ευτιχος ηταν η μπριζα! Σηκωνωμαι με χιλια ζορια (οπως παντα λογο αυπνιας, μονο 4.5 εφτασα εχθες) και χτηπαει το κηνιτο, ηταν ο αντρας μου για να μου πει οτι του κοψαν την αδεια και απο 2 βδομαδες+ ταξιδι του το καναν 10 ΜΑΖΙ με το ταξιδι!!! Παμε σουπερ με τη γιαγια (σοφερ εγω) ερχετε ο τεχνικος, φτιαχνει το πληντιριο (αντε λεω καλυτερεψε η μερα) και πριν 2 λεπτα μιλησα με ενα φιλο στο FB που μου ειπε οτι σκοτωθηκε ενας φιλος και παλιος συμφοιτητης μας... Χειροτερα μπορουσε να αρχισει???

ποιόν πλανήτη έχεις ανάδρομο είπαμε;;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ποιόν πλανήτη έχεις ανάδρομο είπαμε;;;;;

Ελα μου ντε... Καιρος να αρχισω να πιστευω στο ματι και να παω για ξεματιαγμα. Εφτιχος εγινε και ενα καλο!!! Ενας απ τους αδερφους της μητερας μου Ιταλια μενει στην περιοχη που τσακισαν προσφατα οι σεισμοι και σημερα μπορεσαν (χωρις κυνδινο) να πανε να δουνε την κατασταση στο σπιτι τους και βρηκαν τη... γατα τους ζωντανη και μετα απο τοσο καιρο πρωτη φορα τον ακουσα αισιοδοξο! Αυτο πρεπει να σκευτομαι τωρα και τιποτα αλλο....

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Αλο κοριτσάκια!!!

Γυρίσαμε και μεις από γιατρό!!!940 γρ. η μικρή !!! Εμένα μου έκλεισε νωρίς ντοπλερ!!!23-25 Ιουλίου!!Γιατί έτσι???

Αννα μια χαρά και σένα ο μπεμπάκος σου!!!

Τατουμ τι να πω???? Κάποιος σας μάτιασε!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Tatum ok, όλο το πλανητικό σύστημα βρέθηκε ανάδρομο.... μια κι έξω!!!

Φτάνει όμως εεεεε!!!!

Πάμε για άλλα, πιο καλά και πιο μεγάλααααα!!!:tongue:

KATRINDM κάτι θα ξέρει ο doc που θέλει να ελένξει τον πλακούντα νωρίτερα!

Πρέπει να βγάλω κανα φρύδι.... τστστστς, πως κυκλοφορώ έτσι το γυφτρόνι πια!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!

Tatum η miss caramel έχει δίκιο μου φαίνεται αλλά τώρα θα πιάσετε την ανοδική πορεία!!! ;)

Anast έχεις doppler ένα μήνα νωρίτερα απο εμένα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Πω πω, όλες θα γενάτε κι εγώ θα έχω ένα μήνα μπροστά μου :shock::shock::shock::shock::shock:

Γενικά για doppler πάντως λένε απο την 28η εβδομάδα και μετά και μέχρι το τέλος την κύησης οπότε είναι ευρύ το χρονικό περιθώριο :P

Κορίτσια sos έχω θέμα με τη δουλειά μου , δεν βρίσκω άτομο να με αντικαταστησει. Μήπως έχει καμιά σας υπόψιν κανένα φοιτητή που να ψάχνετε για πρακτική άσκηση σε εργαστήριο??????

Annast μπραβο!Με το καλο!Το γαια ειναι του Ιατρικου κεντρου;Αν ειναι αυτο,εχω ακουσει πολυ καλα λογια.

Εγω θα παω την αλλη βδομαδα για καμπυλη ζαχαρου κ 1-8-12 για ντοπλερ.

καλημερα κοριτσια!

withu απο οτι ξερω για το ιδιο λεμε..του ιατρικου κεντρου.

ρινιω μου,ευτυχως εχει ενα υπογειο parking διπλα στο ιατρειο,κ ετσι δεν με ειδε κ πολυ η ζεστη,με ενα μπουκαλι παγωμενο νερο παραμασχαλα ημουν ολη μερα!η κορη μου πηρε θεση μολις μπηκα στον 6 μηνα.τωρα μπηκα στον 7,αργησε ενα μηνα,αλλα εξαρταται κ απο παιδι..αλλα παιρνουν κ τελευταια στιγμη,απλως εμενα ηταν σε ασχημη σταση,εγκαρσια,κ δεν γινοταν φυσιολογικος αν δεν αλλαζε σταση,τεμπελικο μωρακι εχω..

marant εμενα μου εκλεισε νωρις γιατι θα φυγω στις 11 αυγουστου ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ (ΡΙΝΙΩΩΩΩΩ), για αυτο μαλλον..

παντως εχω βαρυνει πολυ βρε κοριτσια..αισθανομαι τα ποδια μου πολυ βαρια,δεν εχουν πρηστει ακομα,αλλα δεν βλεπω να την γλυτωνω για πολυ ακομα..χθες ο γιατρος μου εδωσε κ μαγνησιο,για τους πονους που εχω στα κοκκαλα,για να δουμε τι θα κανουμε..

S4iNp3.png

BU56p3.png

tatum,ξεματιαστειτε κ παμε για πιο ευχαριστα!!

κατριν,μια χαρα κ εσενα το ζουζουνακι σου!!!

miss caramel,πρωι πρωι ειδα κ εγω μια κοπελα εξω απο το μαγαζι κ εμοιαζε απιστευτα στον καραμανλη,μηπως ησουν εσυ? χαχαχα!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...