Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!!!

Είχα τρεις ημέρες να "μπω" να σας διαβάσω και τι βλέπω;;; Καλέ, χείμαρρος είστε. Λοιπόν, ό,τι πρόλαβα:

Οι κούνιες για τα μωρά, μέσα από τα sites, είναι πανέμορφες. Όσα κορίτσια αγόρασαν, καλορίζικα.

Για τις κοπέλες που έκανα Β΄επιπέδου, να σας ζήσουν τα μωρούλια. Μια χαρά όλα θα πάνε.

Για τις κοπέλες που φεύγουν έστω και για λίγες μέρες, καλά να περάσουν, και μια βουτιά για εμάς που θα μείνουμε πίσω.

Για όσα αναφέρετε σχετικά με τις επισκέψεις στο μαιευτήριο. Επειδή την πρώτη ημέρα θα είμαστε λιγάκι έως πολύ ταλαιπωρημένες (ανάλογα με τις αντοχές μας), προτιμήστε τις επισκέψεις από τη δεύτερη ημέρα και μετά. Για μένα ήταν πολύ εξοντωτικό να δέχομαι επισκέψεις στο μαιευτήριο αμέσως μετά την καισαρική, ίσα που είχα συνέρθει από τη νάρκωση και να πρέπει να δέχομαι και τις επισκέψεις. Ήταν πολύ κουραστικό. Όσοι ήρθαν από το απόγευμα της δεύτερης ημέρας και μετά, μια χαρά και να μιλήσω μπορούσα και να δεκτώ τα συχαρίκια κι όλα καλά.

Για τις επισκέψεις στο σπίτι, προτιμήστε μετά το σαραντισμό. Επειδή και θα έχετε βρει τη βολή σας (λέμε τώρα) και θα έχετε συνέρθει κάπως (πάλι λέμε τώρα) από τη γέννα και τα πρώτα ξενύχτια. Άλλωστε, και για τα μωράκια σας θα είναι καλό, έτσι τρυφερούδια που θα είναι, να μην μπουν στην ταλαιπωρία των επισκέψεων.

Και δύο ερωτησούλες: τα slings βολεύουν; Επειδή διαβάζω από τις μανούλες με δεύτερα μωρά ότι τις έχουν βολέψει. Προσωπικά, στην κόρη μου δεν αγόρασα και δεν ξέρω. Φοβάμαι, όμως, πολύ έτσι που τα βλέπω. Και μία για τη μανούλα που θα γίνει μαμά για τρίτη φορά (να σου ζήσουν), επειδή η μικρή θα πάει τώρα Α΄ Δημοτικού, οπότε καταλαβαίνεις ότι υπάρχει στο σχολείο θα έρχεται στο σπίτι και στο μωρό, σκέφτεσαι να κάνεις κάτι; Εντάξει, για πλύσιμο μόλις έρθει το παιδί σπίτι ή άλλαγμα των ρούχων, λογικό, κάτι άλλο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρήκα αυτό το τρυφερό υπέροχο βιντεάκι...το μοιράζομαι μαζί σας με την ευχή να ζήσουμε τις ίδιες γλυκές (όσο και ανώδυνες απ'οτι φαίνεται) στιγμές!!

τι ομορφο βιντεακι!!!ρινιω μου,θα του ερθει οταν το δει το μωρο,κ εμεις με τον αντρα μου καναμε απο την πρωτη μερα μπανιο στο μωρο,κ ακομα κ τωρα μαζι της κανουμε..δεν μπορεις μονη σου!!!

λοιπον κοριτσιΑ,εστειλα την μανα μου στο μωρουδοκοσμο,να δει ποιοτηκως τι λεει η κουνια αυτη http://www.moroudokosmos.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=526

της αρεσε λεει..θα κλεισω ραντεβου με το μαγαζι,γιατι δουλευουμε το ιδιο ωραριο κ θα παμε να την κλεισουμε μαλλον.ταιριαζει πολυ με το δωματιο κ νομιζω οτι θα την βολευτω.εχει κ ενα τεραστιο συρταρι απο κατω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

μ'αρεσε πως εγραψα το ποιοτικως..χαχαχα!!για τα σλινγκ κ εγω δεν ξερω τι γινεται,δεν ειχα στη κορη μου κ τωρα το σκεφτομαι,αλλα θα ηθελα να παω απο κει να το δω,να το δοκιμασω...θα δειξει...

S4iNp3.png

BU56p3.png

http://www.livewall.gr/paidika-autokolita.html

κοριτσια δειτε τελεια αυτοκολλητα....

πολυ ωραια!!!! δειτε κ αυτα!

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=1686

εγω ειχα παραγγειλει απο δω αυτο εδω http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=15061

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

τι ομορφο βιντεακι!!!ρινιω μου,θα του ερθει οταν το δει το μωρο,κ εμεις με τον αντρα μου καναμε απο την πρωτη μερα μπανιο στο μωρο,κ ακομα κ τωρα μαζι της κανουμε..δεν μπορεις μονη σου!!!

λοιπον κοριτσιΑ,εστειλα την μανα μου στο μωρουδοκοσμο,να δει ποιοτηκως τι λεει η κουνια αυτη http://www.moroudokosmos.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=526

της αρεσε λεει..θα κλεισω ραντεβου με το μαγαζι,γιατι δουλευουμε το ιδιο ωραριο κ θα παμε να την κλεισουμε μαλλον.ταιριαζει πολυ με το δωματιο κ νομιζω οτι θα την βολευτω.εχει κ ενα τεραστιο συρταρι απο κατω..

annast ωραια η κουνια και βολικη φαινεται... και η τιμη της ειναι πολυ καλη...

tJYkp3.png

annast ωραια η κουνια και βολικη φαινεται... και η τιμη της ειναι πολυ καλη...

παρα πολυ καλη η τιμη της,αλλα μ'αρεσει κιολας,κ με χωραει μια χαρα εκει που θελω να την βαλω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

πολυ ωραια!!!! δειτε κ αυτα!

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=1686

εγω ειχα παραγγειλει απο δω αυτο εδω http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=15061

πολυ ωραια και σε καλες τιμες.. απο ποιοτητα τι λενε? ειναι οπως φαινονται?

tJYkp3.png

Πολύ ωραία τα αυτοκόλλητα!!! Από αυτά που βλέπω, καταλαβαίνω ότι θα προτιμήσετε αυτοκόλλητα στον ένα τοίχο ή κάνω λάθος;;;

Έχω δει αυτοκόλλητα που μπαίνουν γύρω γύρω σε όλους τους τοίχους του δωματίου και, μάλλον, θα τα προτιμήσω. Ελπίζω μόνο να μην ξεκολλάνε εύκολα κι έχουμε θέματα....:rolleyes:

πολυ ωραια και σε καλες τιμες.. απο ποιοτητα τι λενε? ειναι οπως φαινονται?

Εγώ έμεινα πολυ ευχαριστημένη... Το κολλησαμε κ Μόνοι μας, γιατί μ΄αυτόν που συνεργάζονται εδώ,ήθελε 70?. Κ μας πήγε περίπου 300?αν θυμάμαι καλά.. Το δωμάτιο βγήκε τέλειο.. Έχει πολυ φωτεινά χρωΜατα...Κ είναι κ λίγο γκοφρε το χαρτί όχι γυαλιστερο κ φαίνεται πιο καλο

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία τα αυτοκόλλητα!!! Από αυτά που βλέπω, καταλαβαίνω ότι θα προτιμήσετε αυτοκόλλητα στον ένα τοίχο ή κάνω λάθος;;;

Έχω δει αυτοκόλλητα που μπαίνουν γύρω γύρω σε όλους τους τοίχους του δωματίου και, μάλλον, θα τα προτιμήσω. Ελπίζω μόνο να μην ξεκολλάνε εύκολα κι έχουμε θέματα....:rolleyes:

εγω κοιταζω κατι σχετικα οικονομικο και ευκολο στην εφαρμογη.. εχω βρει και ενα σαιτ με πολυ καλες τιμες και φοβερες φωτοταπετσαριες αν σε ενδιαφερει αλλα θα πρεπει να φερω ανθρωπο να την βαλει μιας και ουτε εγω ουτε ο αντρας μου το κατεχουμε το αθλημα σε οτι αφορα μαστορεματα κτλ...

το θεμα ειναι οτι ψαχνω να βρω και κατι unisex μιας και εχουμε και μπεμπη και μπεμπα..

tJYkp3.png

evelina.t, σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Ταπετσαρίες δεν θέλω, δεν μου αρέσουν. Αυτά που έχω δει (όχι σε internet), αλλά σε διάφορα καταστήματα, εδώ στο κέντρο που εργάζομαι. Τιμές δεν έχω ρωτήσει ακόμα. Κακώς, αλλά προς στιγμήν, απλώς κοιτάω. Αυτά που λέω είναι αυτοκόλλητα, τα οποία μπαίνουν περιμετρικά, περίπου στη μέση του τοίχου, στους τοίχους του δωματίου.

Υπάρχει, δηλαδή, περίπτωση να μην μπορούμε να τα βάλουμε μόνοι μας;;;

Κορίτσια μου για ταπετσαρίες και αυτοκολλητα... ebay... τέλος!

Στα ελληνικά site είναι πανάκριβα!

Φυσικά μπορείς να βάλεις τα αυτοκόλητα και μόνη σου. Συνήθως έχουν οδηγίες χρήσης... μπορεί να χρειαστείς και τη βοήθεια 2ου ατόμου για να κρατάει ή να μετράει για να μπούν ίσια

evelina.t Το κλασσικό θέμα για unisex δωμάτιο είναι τα διάφορα ζωάκια και χρώματα, πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί :)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

evelina.t, σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Ταπετσαρίες δεν θέλω, δεν μου αρέσουν. Αυτά που έχω δει (όχι σε internet), αλλά σε διάφορα καταστήματα, εδώ στο κέντρο που εργάζομαι. Τιμές δεν έχω ρωτήσει ακόμα. Κακώς, αλλά προς στιγμήν, απλώς κοιτάω. Αυτά που λέω είναι αυτοκόλλητα, τα οποία μπαίνουν περιμετρικά, περίπου στη μέση του τοίχου, στους τοίχους του δωματίου.

Υπάρχει, δηλαδή, περίπτωση να μην μπορούμε να τα βάλουμε μόνοι μας;;;

σιγουρα θα μπορεις.. μην κοιτας εμας που δεν πιανουν καθολου τα χερια μας...

κ εγω τελικα αποφασισα να βαλω κατι απαλο στους τοιχους σαν χρωμα και να βαλω αυτοκολλητα.. αν καταφερω να αποφασισω τελικα ποια κουνια θα παρω.. μεχρι στιγμης εχω καταληξει σε δυο τρια σχεδια κ αναλογως θα κινηθω και με την διακοσμηση...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...