Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

εβελινα μου,πως σε καταλαβαινω...εγω γιατι δεν εχω πιασει κανενα νεογεννητο να το γεμισω φιλια??(εκτος απο το δικο μου),δεν θελω να τα πιανω ουτε αγκαλια..τοσα μικροβια κουβαλαμε πανω μας..αλλα αλλοι δεν σκεφτονται το ιδιο..

ασε.. εδω της κολλητης μου και το φιλαω μονο στα πατουσακια και στην πλατουλα αφου πρωτα εχω κανει μπανιο με ντετολ.. και ερχεται μια μερα στο σπιτι μου και ειναι η μπεμπα τοτε 5 μηνων και μολις την ειδε ερχεται και η πεθερα μου (η οποια βεβαια δεν ερχεται σπιτι μου οταν εχω κοσμο αλλα ειδε το μωρο και λιγωθηκε.. ειναι και σε αναμονη των δικων μας που ειναι και τα πρωτα εγγονια) και αρχιζει και φιλαει τα χερια του μωρου και αυτο να γελαει και οσο αυτο γελουσε τοσο επαιρνε θαρρος αυτη και μεχρι μεσα στο στομα της εβαλε τα χερακια του παιδιου.. το λεω και ανατριχιαζω... και μετα τρεχαμε να πλυνουμε το παιδι πριν προλαβει να βαλει τα χερακια του στο στομα.. ευτυχως το εξηγησα στον αντρα μου και συμφωνησε μαζι μου οτι θα κοπουν ολα αυτα μαχαιρι..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εμένα με εκνευρίζει που τα φτύνουν κιόλας!!!!Κάτι μεγάλες γυναίκες!!Δεν καταλαβαίνουν !!!

τραγικο κ αυτο!!!! ή που λες σε φιλους (που συνηθως δεν εχουν παιδια) να μην το πιανουν με απλυτα χερια και σε κοιτανε λες και εισαι τρελη???? γιατι το εχω δει κ αυτο να συμβαινει...

tJYkp3.png

Καλημέρα!!

Σταματήστε μωρέ γερό-παράξενες!!!άλλη καμια δε γέννησε μόνο η Μαριώ το Γιάννη,είσαστε!!!:tongue::tongue: Το φυσιολογικό είναι τα νεογέννητα να τα πιάνει ο καθένας,να τα φιλάει,να τα ζουμπάει και γενικώς να τα κάνει ό,τι θέλει!!!!:D:D:D

Εγώ κορίτσια πάντως μόνο τα δικά μας νεογέννητα έπιασα (απο τ'αδέρφια και του κουνιάδου μου) και το βαφτηστήρι μου!Τα υπόλοιπα στην ώρα τους..επειδή ξέρω τις αδερφές μου θα το πιάσουν όλες και τα παιδιά το ίδιο όχι τα μικρά,τα μεγάλα,κι αυτό για τις φωτό που θα μπούνε στο fb και στα κινητά να το δείχνουν σχολείο,τα ίδια έκανα κι εγω όταν γεννήθηκε η μεγάλη μου ανηψιά κι ήμουν 17!Για τους πιο έξω,θα δω...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εμένα αυτό που θα με ενοχλήσει πολύ είναι να είναι κάποιος κρυωμένος και να έρθει με το σκεπτικό ότι "ε εντάξει βήχω λίγο αλλά είμαι καλύτερα!"

Εκεί σκοτώνω αλλά στα γούτσου γούτσου νια νια νια ε οκ!

Βέβαια θα θέλω να το έχω μόνο εγώ ή ο άντρας μου αγκαλιά συνέχεια... οπότε δεν ξέρω αν θα βρουν ευκαιρία στην αρχή:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

πόσο δίκιο έχεις!!

ο Νίκος δεν ξέω αν θα την πιάνει,θέλω να δω πως θα το κάνω να ταιζω εγω το παιδί εκείνος να το "ρεύει" και γενικώς τις ώρες που θα είναι σπίτι να το "μοιραζόμαστε"!!Λετέ να μπω μετά τη γέννα να σας λέω δε μ'αφήνει να πιάσω τη μικρή καθόλου;;;;;;;:cool::cool:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!!

Σταματήστε μωρέ γερό-παράξενες!!!άλλη καμια δε γέννησε μόνο η Μαριώ το Γιάννη,είσαστε!!!:tongue::tongue: Το φυσιολογικό είναι τα νεογέννητα να τα πιάνει ο καθένας,να τα φιλάει,να τα ζουμπάει και γενικώς να τα κάνει ό,τι θέλει!!!!:D:D:D

Εγώ κορίτσια πάντως μόνο τα δικά μας νεογέννητα έπιασα (απο τ'αδέρφια και του κουνιάδου μου) και το βαφτηστήρι μου!Τα υπόλοιπα στην ώρα τους..επειδή ξέρω τις αδερφές μου θα το πιάσουν όλες και τα παιδιά το ίδιο όχι τα μικρά,τα μεγάλα,κι αυτό για τις φωτό που θα μπούνε στο fb και στα κινητά να το δείχνουν σχολείο,τα ίδια έκανα κι εγω όταν γεννήθηκε η μεγάλη μου ανηψιά κι ήμουν 17!Για τους πιο έξω,θα δω...

στα αδερφια σου και στα πιτσιρικια οπως κ να χει βαζεις και λιγο χερι αμα λαχει για το τι πρεπει να κανουν ομως...

tJYkp3.png

Εμένα αυτό που θα με ενοχλήσει πολύ είναι να είναι κάποιος κρυωμένος και να έρθει με το σκεπτικό ότι "ε εντάξει βήχω λίγο αλλά είμαι καλύτερα!"

Εκεί σκοτώνω αλλά στα γούτσου γούτσου νια νια νια ε οκ!

Βέβαια θα θέλω να το έχω μόνο εγώ ή ο άντρας μου αγκαλιά συνέχεια... οπότε δεν ξέρω αν θα βρουν ευκαιρία στην αρχή:tongue:

εμενα μου το εκανε μια φιλη τωρα στην εγκυμοσυνη αυτο.. με πηρε τηλ και μου λεει ειμαι με αντιβιωση γιατι εχω αμυγδαλες και της λεω στα ισα μακρυα μου γιατι εχω ευαισθησια στο λαιμο και την επομενη μερα συναντηθηκαμε σε σπιτι φιλων και ηρθε να με φιλησει.. επισης μου ηρθε σπιτι μου μια μερα με πυρετο ενω εγω ημουν ξαπλα και μολις ειχα κανει την εξωσωματικη και της τα εχωσα.. και δεν το κανει επειτηδες απλα δεν της κοβει.. ειναι ή δεν ειναι να τρελαινεσαι?

tJYkp3.png

πόσο δίκιο έχεις!!

ο Νίκος δεν ξέω αν θα την πιάνει,θέλω να δω πως θα το κάνω να ταιζω εγω το παιδί εκείνος να το "ρεύει" και γενικώς τις ώρες που θα είναι σπίτι να το "μοιραζόμαστε"!!Λετέ να μπω μετά τη γέννα να σας λέω δε μ'αφήνει να πιάσω τη μικρή καθόλου;;;;;;;:cool::cool:

το εχεται συζητησει καθολου? γιατι να μην θελει? λες να φοβαται να το πιασει κ ετσι?

tJYkp3.png

το εχεται συζητησει καθολου? γιατι να μην θελει? λες να φοβαται να το πιασει κ ετσι?

ναι Εβελίνα μου λόγω φόβου!την ανηψιά του την αγκάλιασε μετά που τη φέρανε στο σπίτι 5-6 ημερων ήτανε κι αυτό εγω του την έδωσα στα χέρια!!!μετά βέβαια ξεκόμπλαρε κι όσο μεγάλωνε το μωρό του ερχόταν και πιο φυσικά.Αλλά άλλο να το πιάσεις για 5-10 λεπτά ενω κοιμάται π.χ. κι άλλο να το αλλάζεις να το μπανιάρεις κ.λ.π...

όσο για το άλλο που μου είπες ναι όντως τους δικούς σου εύκολα τους ξε χέζεις αν και μη νομίζεις εγω αυτό που είδα είναι οτι όσοι πραγματικά ξέρουν απο παιδιά (κι όχι όσοι νομίζουν οτι τα ξέρουν όλα) είναι αυτοί που είναι και οι πιο προσεκτικοί.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

ναι Εβελίνα μου λόγω φόβου!την ανηψιά του την αγκάλιασε μετά που τη φέρανε στο σπίτι 5-6 ημερων ήτανε κι αυτό εγω του την έδωσα στα χέρια!!!μετά βέβαια ξεκόμπλαρε κι όσο μεγάλωνε το μωρό του ερχόταν και πιο φυσικά.Αλλά άλλο να το πιάσεις για 5-10 λεπτά ενω κοιμάται π.χ. κι άλλο να το αλλάζεις να το μπανιάρεις κ.λ.π...

όσο για το άλλο που μου είπες ναι όντως τους δικούς σου εύκολα τους ξε χέζεις αν και μη νομίζεις εγω αυτό που είδα είναι οτι όσοι πραγματικά ξέρουν απο παιδιά (κι όχι όσοι νομίζουν οτι τα ξέρουν όλα) είναι αυτοί που είναι και οι πιο προσεκτικοί.

πιστευω οτι απλα θα θελει τον χρονο του.. σιγα σιγα θα παρει θαρρος.. θα τον βοηθησεις κ εσυ λιγο στην αρχη και θα παρει τον αερα..

εμενα ο δικος μου μου εχει δηλωσει απο μονος του οτι θα τα κανει ολα.. για να δουμε ομως θα τα κανει ή θα βαρεθει μετα απο 4-5 φορες?

tJYkp3.png

πιστευω οτι απλα θα θελει τον χρονο του.. σιγα σιγα θα παρει θαρρος.. θα τον βοηθησεις κ εσυ λιγο στην αρχη και θα παρει τον αερα..

εμενα ο δικος μου μου εχει δηλωσει απο μονος του οτι θα τα κανει ολα.. για να δουμε ομως θα τα κανει ή θα βαρεθει μετα απο 4-5 φορες?

εσένα αγάπη μου θα τα κάνει θέλωντας και μη!!!!!!πως θα τα προλαβαίνεις όλα με 2 χέρια και 2 μωρά;;;;;;και να θες δηλαδή δεν μπορείς!!!!

Αλλά πάλι καλά που δηλώνει προθυμος..εμένα ο Νίκος με το ζόρι πιάνει την κοιλιά...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπέρες . Ζέστη σήμερα και είχα δουλείες σε οαεδ και εφορίες.

Εγώ κοριτσάκια δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις επισκέψεις όπου και να είναι αυτές. Χαρές έχουμε οπότε το σπίτι ανοιχτό. Αλλα με εκνευρίζει και δεν αφήνω αγκαλίτσες φιλάκια και φτυσίματα. Τα μωρά είναι πάντα σε άλλο δωμάτιο όταν έχω επισκέψεις. ποτε δεν με ένόχλησε και τώρα ακόμα περισσότερο μιας και έχω παιδί που θα πηγαίνει σχολείο (ιώσεις στο φούλ) θα βγούμε έξω απο την πρώτη μέρα ,δραστηριότητες, εξωτερικές δουλειές. βοήθεια καμία.....οπότε οι επισκέψεις θα μας πειράξουν?

Όσο για τους άντρες και εμένα δεν πρόκειται να κάνει κάτι όχι όμως γιατί δεν θέλει αλλά γυρνάει γύρω πάρα πολύ αργά και δεν έχει ούτε ρεπό ούτε άδειες. Άρα μουναχούλια μας θα βρούμε το πρόγραμμα μας.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Κάποιοι άνθρωποι είναι γαϊδούρια!

Εδώ η κουμπάρα μου που λόγω σκλήρυνσης δεν πρέπει να αρρωσταίνει και το ξέρουν όλοι και πάλι κάποιο μαλακίζονται!

Ο ένας θεωρεί ότι ο λαιμός πονάει από τις κρύες μπύρες και ο άλλος θεωρεί ότι δεν είναι πολύ άρρωστος πια.... οπότε μετά πάρτην κάτω με πυρετό και να είναι χάλια... ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ!!!!

Ρηνιώ, μια φίλη κάποτε μου είπε, ο άντρας γίνεται πατέρας όταν το παιδί του σφίξει το δάχτυλο την πρώτη φορά... δε μπορεί... θα του κάνει και ματάκια η μικρή και θα "πέσει"

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...