Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Πάντως μην αγχωθείς είδα σε μαγαζιά ότι ακόμα και αν λόγω χώρου δε σου χωράει μεγάλη κούνια με αλλαξιέρα κλπ, υπάρχουν αλλαξιέρες (το πάνω κομμάτι) που κλειδώνουν πάνω στην κούνια, στα κάγκελα! Οπότε όταν τελειώνεις με το άλλαγμα το βγάζεις. Είναι λίγο βάλε βγάλε αλλά είναι και αυτό μια κάποια λύση!

Καλά ρηνιώ μου αν είχα χρήματα σίγουρα θα έπαιρνα κούνια με σχεδιάκια και θα έφερνα και ένα καλλιτέχνη να φτιάξει το δωμάτιο χωρίς να κουνήσω ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι. Δες εδώ ας πούμε http://pinterest.com/tracysvendsen/baby-girl-nursery/

έχεις δίκιο...κάτι τέτοια φτηνοπράματα ονειρεύομουν κι εγω για τη μικρή!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχεις δίκιο...κάτι τέτοια φτηνοπράματα ονειρεύομουν κι εγω για τη μικρή!!!

αχ και ποια απο μας δεν εχει ονειρευτει το τελειο παιδικο δωματιο...??? ετσι οπως μας εκαναν ομως... κ εμεις παρολο που θα μας δωσουν αρκετα πραγματα φιλοι και παλι θα χρειαστουμε αρκετα πραγματα να αγορασουμε.. εμεις τα θελουμε και οοοολα διπλα...

wuthu σιγουρα θα βρεις κατι ομορφο... απλα ισως χρειαστει να ψαξεις λιγο παραπανω...

tJYkp3.png

Εβελίνα εσύ μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια!!κι οι διπλές χαρές θέλουν και διπλά έξοδα!!Αλλά και πάλι σκέψου τί θα ξόδευες αν δε σου είχαν φέρει κιόλας...κι οι περισσότερες νομίζω αυτό θέλουμε για τα παιδιά μας..το οτι προσγειωνόμαστε ανώμαλα λόγω καταστάσεων είναι άλλο καπέλο!!!

Να ρωτήσω κάτι με αφορμή ένα θέμα απο parents σχετικά με τις επισκέψεις στο μαιευτήριο;Το έχετε σκεφτεί;θα δεχτείτε;θα δεχτείτε μόνο εκεί ή στο σπίτι;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εβελίνα εσύ μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια!!κι οι διπλές χαρές θέλουν και διπλά έξοδα!!Αλλά και πάλι σκέψου τί θα ξόδευες αν δε σου είχαν φέρει κιόλας...κι οι περισσότερες νομίζω αυτό θέλουμε για τα παιδιά μας..το οτι προσγειωνόμαστε ανώμαλα λόγω καταστάσεων είναι άλλο καπέλο!!!

Να ρωτήσω κάτι με αφορμή ένα θέμα απο parents σχετικά με τις επισκέψεις στο μαιευτήριο;Το έχετε σκεφτεί;θα δεχτείτε;θα δεχτείτε μόνο εκεί ή στο σπίτι;

αυτο που ανοιγεις ειναι μεγαλο θεμα.. το καλο ειναι οτι εγω δεν εχω πολλους συγγενεις στην αθηνα γιατι εχω και μεγαλο σοι.. ο αντρας μου δεν εχει μεγαλο σοι.. εχουμε ομως πολλους φιλους.. πααααααρα πολλους ομως... αυτο που εχω σκεφτει ειναι να τους ζητησω να μην ερθουν την πρωτη μερα που φανταζομαι οτι θα ειμαι χαλια απο την καισαρικη.. αν θελουν ας ερθουν τις επομενες μερες.. επισης σκεφτομαι καλυτερα να δεις οσους περισσοτερους στο μαιευτηριο για να μην τους εχεις μετα στο σπιτι...

tJYkp3.png

αυτο που ανοιγεις ειναι μεγαλο θεμα.. το καλο ειναι οτι εγω δεν εχω πολλους συγγενεις στην αθηνα γιατι εχω και μεγαλο σοι.. ο αντρας μου δεν εχει μεγαλο σοι.. εχουμε ομως πολλους φιλους.. πααααααρα πολλους ομως... αυτο που εχω σκεφτει ειναι να τους ζητησω να μην ερθουν την πρωτη μερα που φανταζομαι οτι θα ειμαι χαλια απο την καισαρικη.. αν θελουν ας ερθουν τις επομενες μερες.. επισης σκεφτομαι καλυτερα να δεις οσους περισσοτερους στο μαιευτηριο για να μην τους εχεις μετα στο σπιτι...

κοίτα επειδή εγω έχω μεγάλο σόι βασικά κι εγω αυτό θα κυνηγήσω..να έρθουν οι περισσότεροι στο μαιευτήριο..αλλά απο κει και πέρα και στο σπίτι-πρώτα ο Θεός-να γεννήσω καλά θα δεχτώ μετά το πρώτο 10ήμεο (έτσι σκέφτομαι!!)...εμείς Εβελίνα μου είμαστε 10 αδέρφια σε ποιόν θα πω να μην έρθει;απλώς δεν ξέρω πως στο μαιευτήριο δε θα ενοχλήσω τις υπόλοιπες κοπέλες μάλλον στο σαλονάκι θα τη βγάλουμε...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγω θα κανω οτι και στη μικρη... Νοσοκομειο μονο πολυ κοντινοι συγγενεις και μετα (αφου παλι δε σκοπευω να σαραντισω μεσα) οσοι θελουν να τον δουν (αφου συνελθω εγω φυσικα λιγο) σε εξωτερικο χωρο για καφεδακι με το μωρο στο καροτσι-μαρσιπο χωρις να αφηνω κανεναν να τον ακουμπαει μεχρι να νιωσω εηω ανετα και δεν πα να κουρευοντε οι θειτσες που (προσπαθουσαν αδικα) να μου τα ζαλισουν για να ερθουν σπιτι μου ή να παω εγω στα δικα τους(!). Νιωθω μεγαλυτερη ασφαλια σε εξωτερικους χωρους και δε θα χριαζετε να ανυσιχω για την κατασταση του σπιτιου!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Εγω θα κανω οτι και στη μικρη... Νοσοκομειο μονο πολυ κοντινοι συγγενεις και μετα (αφου παλι δε σκοπευω να σαραντισω μεσα) οσοι θελουν να τον δουν (αφου συνελθω εγω φυσικα λιγο) σε εξωτερικο χωρο για καφεδακι με το μωρο στο καροτσι-μαρσιπο χωρις να αφηνω κανεναν να τον ακουμπαει μεχρι να νιωσω εηω ανετα και δεν πα να κουρευοντε οι θειτσες που (προσπαθουσαν αδικα) να μου τα ζαλισουν για να ερθουν σπιτι μου ή να παω εγω στα δικα τους(!). Νιωθω μεγαλυτερη ασφαλια σε εξωτερικους χωρους και δε θα χριαζετε να ανυσιχω για την κατασταση του σπιτιου!

αααχχχ.....εγω γι'αυτες τις θείτσες λεώ στο μαιευτήριο καλύτερα...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εγώ πάλι, όποιος θέλει από συγγενείς στο μαιευτήριο να τελειώνουμε!

Με τους φίλους όποτε θέλουν, μαιρευτήριο, σπίτι ή καφέ, είναι άτομα που δεν παρεξηγούν οπότε και θα είμαι χαλαρή!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Για όλες εσάς που ψάχνετε πολυκούνιες, δείτε και αυτό

http://www.eimaimama.gr/2012/07/diagwnismos-polumorfiki-kounia-dream-moroudokosmos.html

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια-μέλουσες μανούλες και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!! Κουράγιο με τη ζέστη και ασκήσεις ηρεμίας για να την παλέψουμε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι όταν θα γεννάμε θα έχει δροσίσει και παρηγορούμε κάπως ;)

Εμένα δεν είναι και πολλοί αυτοί που θα έρθουν αν κρίνω και απο το γάμο οπότε δεν προβληματίζομαι όπου θέλουν ας έρθουν :P

Σε αυτό που λέτε πάντως για να δώσεις το παιδί αγκαλιά νομίζω ότι κι εγώ ένα θεματάκι το έχω...ψιλοσιχαίνομαι να το πιάνει και το φιλάει ο κάθε ένας :shock: Ας ελπίσουμε να το καταλάβουν απο μόνοι τους και να μην χρειαστεί να γίνω κακιά :evil:

Διαφημίσεις

Για όλες εσάς που ψάχνετε πολυκούνιες, δείτε και αυτό

http://www.eimaimama.gr/2012/07/diagwnismos-polumorfiki-kounia-dream-moroudokosmos.html

καλημερα κοριτσια!miss caramel κ εγω την ειδα αυτην κ μάρεσε..αλλα θελω να παω να την δω κ απο κοντα..

οσο αφορα τις επισκεψεις,του αντρας μου το σοι ειναι ολο κρητη,εγω δεν εχω μεγαλο,αλλα οταν γεννησα την μικρη,ειχα πει,οσοι προλαβουν στο μαιευτηριο,κ μετα οταν σαραντισει στο σπιτι,κ μαλιστα επειδη εκανε καλο καιρο μεχρι τα χριστουγεννα,βγηκαμε με ολους οσους θελαν να μας δουν εξω κ οχι στο σπιτι..ετσι θα κανω κ τωρα.κ οποιος θελει να παρεξηγηθει,ας παρεξηγηθει,δεκαρα δεν δινω,καποιοι πρεπει να εχουν κ δικο τους μυαλο να σκεφτουν οτι λεχωνα δεν εχεις ορεξη για επισκεψεις..αυτες τις αρχες τις τηρω κ εγω..

τωρα ρινιω μου,η δικη σου περιπτωση ειναι λιγο πιο πολυπλοκη..μαλλον δεν γλυτωνεις τις επισκεψεις στο σπιτι...

πως περασατε το σκ?εμεις λιωσαμε στις παραλιες..ειχε παααααααραααα πολυ ζεστη...κ σημερα θα εχει,βρε κοριτσια πως θα την βγαλουμε φετος?εχω γιατρο σημερα 5 η ωρα στο κεντρο.ποιος παει?????????????

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ουφ ζέστη!!! Ανυπομονώ να έρθει Τετάρτη!!!Πάμε στο χωριό του άντρα μου για κανά 10 ήμερο!!! Να ξελαμπικάρουμε λίγο, γιατί εμένα μέχρι στιγμής με έχει φάει το μέσα!!!! Σήμερα βέβαια έχουμε γιατρό, να δούμε αν επιτρέψει το ταξίδι πρώτα!!!Να δούμε και την ζουζουνίτσα μας!!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημεραααα

marat αυτο που λες που θα θελουν να τα παιρνουν αγκαλια και μερικοι τα φιλανε κιολας με τρελαινει... εγω σκοπευω να παρω αντιβακτηριακα και θα τους κανω μπανιο πριν πιασουν τα μωρα μου.. ασε που πολυ πιθανον να ειναι προωρα οποτε θα ειναι ακομα πιο ευαισθητα.. ειδικα κατι θειες που τα πιανουν και τα φιλανε κιολας.. τρελαινομαι.. και βεβαια η πρωτη απ'ολες που θελει μαθημα ειναι η πεθερα μου.. δεν το συζητω.. και ευτυχως συμφωνει και ο αντρας μου...

katrindm γιατι να μην στο επιτρεψει καλε ο γιατρος? πιστευω θα σε αφησει..

annast στο κεντρο με τετοια ζεστη? χαρα στο κουραγιο σου....

tJYkp3.png

καλημεραααα

marat αυτο που λες που θα θελουν να τα παιρνουν αγκαλια και μερικοι τα φιλανε κιολας με τρελαινει... εγω σκοπευω να παρω αντιβακτηριακα και θα τους κανω μπανιο πριν πιασουν τα μωρα μου.. ασε που πολυ πιθανον να ειναι προωρα οποτε θα ειναι ακομα πιο ευαισθητα.. ειδικα κατι θειες που τα πιανουν και τα φιλανε κιολας.. τρελαινομαι.. και βεβαια η πρωτη απ'ολες που θελει μαθημα ειναι η πεθερα μου.. δεν το συζητω.. και ευτυχως συμφωνει και ο αντρας μου...

katrindm γιατι να μην στο επιτρεψει καλε ο γιατρος? πιστευω θα σε αφησει..

annast στο κεντρο με τετοια ζεστη? χαρα στο κουραγιο σου....

εβελινα μου,πως σε καταλαβαινω...εγω γιατι δεν εχω πιασει κανενα νεογεννητο να το γεμισω φιλια??(εκτος απο το δικο μου),δεν θελω να τα πιανω ουτε αγκαλια..τοσα μικροβια κουβαλαμε πανω μας..αλλα αλλοι δεν σκεφτονται το ιδιο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...