Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια..

elvina μια χαρα ο μπεμπακος σου!!!! ολοκληρος αντρας!!! καλα να περασεις στον γαμο...

miss caramel πολυ ωραια η κουνια!!! με γεια!!!

annast κ εγω αυτη την κουνια εχω δει... και μαλλον αυτη θα παρουμε.. τωρα ακομα δεν εχω καταληξει στο χρωμα.. δεν ξερω τι να κανω με την διακοσμιση μιας και θα το φτιαξουμε απο την αρχη το δωματιο..

με βαλατε σε σκεψεις για το sling.. το εδειξα και στον αντρα μου και θελει κ αυτος να του παρω...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια!

Πραγματικά πολύ ζέστη σήμερα, απο τις 10 βάλαμε το aircondition γιατί δεν την πάλευα.....:tongue::tongue::tongue:

Miss caramel πολύ ωραία η κούνια;)

Anast μ' αρέσει κι αυτή η ιδέα για πολυ-κούνια!!!που ξέρεις μπορεί να την κρατήσεις για περισότερο καιρό αν δεις και σε βολεύει:cool:

Elvina πολύ χαίρομαι που είναι όλα καλά με το μπεμπάκο σου!!!:P:p

Evelina κι εσύ μια χαρά με την β΄επιπέδου!!!

Έχουμε τη ζέστη να παλέψουμε μην μας τρώει και το αγχος για το αν είναι όλα καλά.....

Κάπου δίάβασα ότι το Ρεα κοστίζει γύρω στα 800 euro για τρίκλινο(με ΕΟΠΥΥ), και σκέφτομαι να το κοιτάξω κι αυτό, γιατί μέχρι τώρα έλεγα για το ΛΗΤΩ. Έχει καμία κοπέλα άποψη επι του θέματος?

marant

7xx Πάει στο ΡΕΑ ο φυσιολογικός και 8xx η καισαρική στο οικονομικό τρίκλινο... καλά άκουσες ;)

Ισχύει από το Μαϊο νομίζω το τιμολόγιο (Επιβεβαιωμένο απότο γατρό μου!)

evelina.t

Τα κλασσικά χρώματα είναι το μπλε, ροζ, πράσινο! Βέβαια σε πολλά site του εξωτερικού βλέπω ότι συνιστούν παστέλ αποχρώσεις με λίγες έντονες πινελιές. Όσο πιο παστελ/ουδέτερο είναι το χρώμα, τόσο πιο πολύ μπορείς να παίξεις με το χρώμα και το θέμα στα τάντζαλα, μάντζαλα, αυτοκόλλητα, φάσες, χαλιά, κουρτίνες, φωτιστικά.... κλπ!!!;)

Όσο για sling τα λιγουρεύομαι καιρό... είναι και δίπλα το "Αστεράκι" δε τη γλιτώνει ο άντρας μου με τίποτα χαχαχαχαχα!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα καλησπέρα!!!!

Ελβίνα και εβελίνα μια χαρά τα μωράκια σας!!!

Καραμελ με γεια την κούνια σου!!!Αντε να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες!!

Εγώ σκέφτομαι για την μπουμπου να βάλω ροζ- λαχανί αποχρώσεις!!! Και ροζ πολύ απαλό!!!

Μαντι θα το ξανασκεφτώ αυτό για το σλινγκ!!ϊσως πάω και γω μια βόλτα από αυτό το μαγαζί για να δω ποσο εύκολα φοριέται!!!

Είμαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι!!Δεν έχω ξεμυτίσει καθόλου και το A/C δουλέυει φουλ!!!ΑΥΤΑ !!! ΧΑΧΑ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Άννα νομίζω ο φόβος σου είναι παράλογος απλά είσαι δευτερομανούλα και αγχώνεσαι νωρίτερα απο μας για όλα αυτά...το πολύ-πολύ να γεννήσεις στο κέντρο υγείας!!!!!

Το a/c παιδιά έχει γίνει κολλητός μου χωρίς να το θέλω...στον ύπνο βασικά τις άλλες ώρες ζεσταίνομαι αλλά την παλεύω με μπόλικο νερό μη μου τη βαρέσει όλα κλειστά να είναι,δε μπορώ πνίγομαι!!!

Λοιπόν κορίτσια μου μύρισε φραπές κι έφτιαξα έναν ελαφρύ,καραβίσιο ;) να δω αν θα την παλέψω..δε νομίζω να τον πιω όλον και δεν ξέρω και τί επιπτώσεις θα έχουμε το βράδυ...το πολύ-πολύ να βολοδέρνω εδω μέσα ή στην τηλεόαση (και κόψαμε και τη NOVA)..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

απο ποιο σαιτ το ειχες παραγγειλει?κ τι εννοεις με το διπλο????

λοιπον κοριτσια πηρα τα αποτελ της καμπυλης.μηπως ξερει να με διαφωτησει καποια?

σακχαρο νηστειας:97% 65-110

μετα απο 60λεπτα:171 120-170

μετα απο 120λεπτα:137% 70-120

εγω με το δικο μου μυαλουδακι καταλαβαινω οτι σε 3 ωρες δεν χωνεψα καλα την γλυκοζη.ετσι ειναι?λεω να μην παρω τον doc γιατι την δευτερα εχω ραντεβου.

α,κ εννοειται ο παλιοαιματοκρητης ειναι στο 34,για αυτο σερνομαι..δηλαδη αν δεν επαιρνα κ το σιδηρο που θα ηταν?

Άννα 75 γρ γλυκόζη ήπιες???

Τα ορια που δίνει το μικροβιολογικό νομίζω είναι εκτός εγκυμοσύνης!!! Από τα λίγα που γνωρίζω νομίζω το σάκχαρο νηστείας είναι λίγο τσιμπημένο για εγκυμοσύνη!!!Και αν ήπιες τα 75 γρ. και η τρίτη τιμή είναι λίγο τσιμπημένη!!ΑΛλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα,.,, μάλλον θα σου πει να προσέχεις λίγο την διατροφή σου!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Άννα 75 γρ γλυκόζη ήπιες???

Τα ορια που δίνει το μικροβιολογικό νομίζω είναι εκτός εγκυμοσύνης!!! Από τα λίγα που γνωρίζω νομίζω το σάκχαρο νηστείας είναι λίγο τσιμπημένο για εγκυμοσύνη!!!Και αν ήπιες τα 75 γρ. και η τρίτη τιμή είναι λίγο τσιμπημένη!!ΑΛλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα,.,, μάλλον θα σου πει να προσέχεις λίγο την διατροφή σου!!

Ναι καλή μου.. 75γρ πήρα απο την αηδία.. Το βλέπω λ εγώ ότι είναι λιγάκι τσιμπιμενο, να δούμε τι θα μου πει την Δευτέρα ο δικός μου...

Λοιπόν κοριτσακια, έκανα το πρώτο μου μπανακι σήμερα, δεν την παλεψα με τίποτα. Αλλα πιο πολυ για να βάλω την μικρή μέσα στη θάλασσα γιατί ήταν 9 φορά κ δεν έβρεχε ούτε τα πόδια της.. Κ τελικά με κλαμματα κ λίγο χαμό, μπήκαμε, κ μετα δεν ήθελε να βγει. Μόλις βγήκα βέβαια έκανα κ ένα ντους κ αλλαξα γρήγορα. Αυτά!!!

Α, μετραω κ ξαναμετραω κ τελικά δεν με χωράει η πολυκουνια. 1.70 είναι η ατιμη.. Θα πρέπει βα βγάλω την συρταριερα κ δεν θέλω γιατί με βολεύει πολυ, άρα πανε σε κλασσικη το πολυ 1,40 κ μάλλον θα πάρω την ίδια με της μικρής, για βα ταιριάζουν κ μεταξύ τους. Φτου, κ έκανα τόσα όνειρα με αυτήν την κούνια....

S4iNp3.png

BU56p3.png

Α, μετραω κ ξαναμετραω κ τελικά δεν με χωράει η πολυκουνια. 1.70 είναι η ατιμη.. Θα πρέπει βα βγάλω την συρταριερα κ δεν θέλω γιατί με βολεύει πολυ, άρα πανε σε κλασσικη το πολυ 1,40 κ μάλλον θα πάρω την ίδια με της μικρής, για βα ταιριάζουν κ μεταξύ τους. Φτου, κ έκανα τόσα όνειρα με αυτήν την κούνια....

Για δες και αυτή http://www.kidplanet.gr/%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%AC-juno.el.aspx

και

http://www.beboulino.gr/p.Krevataki-koynia-Toni-70-140-111.304741.html

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλα η πρώτη είναι πολυ ωραία.. Κ η τιμή οκ... Thanks!!!θα το μελετισω!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

miss caramel κ εγω στην αρχη σκεφτομουν πιο εντονες αποχρωσεις αλλα τελικα εχω αρχισει να καταληγω σε πιο απαλα χρωματακια...

katrindm κ εγω μεσα στο κλιματιστικο ειμαι ολη την ημερα.. δεν μπορω καθολου με την ζεστη..

αυτο το "αστερακι" ειναι μαγαζι με sling? και αν ναι που βρισκεται?

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

το ΑΣΤΕΡΑΚΙ βρίσκεται στην Α.Γλυφάδα αν μπεις στο site θα δεις πού ακριβως...

Εγώ κορίτσια προσπαθώ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ να είμαι χωρίς κλιματιστικό...μόλις δω οτι δεν την παλεύω άλλο τότε πάω και στήνομαι μες στο δωμάτιο αλλά πνιγομαι απο τηνκλεισούρα...

Ωραίες οι κούνιες Καραμελένια!αχχχχ....άτιμα φράγκα!!!!μια ζωή ονειρευόμουν οτι θα τα διάλεγα απο την αρχή όταν θα έκανα παιδί,μας έπιασε η κρίση+του οτι ξύπνησα κιόλας και είδα πόσα χρήματα χρειάζονται....γερά να είναι και το κομμάτι μου θα το κάνω αλλού!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

miss caramel,ωραιο site το kidplanet!

Εγω ψαχνω μια κουνια με αλλαξιερα μαζι επειδη δεν εχω πολυ χωρο για 2 διαφορετικα απιπλα.Θα αφηουμε στο δωματιο του μωρου το γραφειο κ τη βιβλιοθηκη που χρειαζομαστε εγω κ ο αντρας μου για τη δουλεια μας κ δυστυχως δεν υπαρχει χωρος στο σαλονι γι΄αυτα.Λυση αναγκης!

κουκλες που ειστε σημερα??? μυριζομαι παραλιες ε???

στην Α.Γλυφαδα ειναι το αστερακι? μμμ θα μπω στο site να ερευνισω...

withu αν δεν εχεις χωρο τοτε πιστευω οι κοινιες με ενσωματομενες αλλαξιερες ειναι ιδανικες.. και μπορεις να βρεις και σε πολυ καλες τιμες..

tJYkp3.png

miss caramel,ωραιο site το kidplanet!

Εγω ψαχνω μια κουνια με αλλαξιερα μαζι επειδη δεν εχω πολυ χωρο για 2 διαφορετικα απιπλα.Θα αφηουμε στο δωματιο του μωρου το γραφειο κ τη βιβλιοθηκη που χρειαζομαστε εγω κ ο αντρας μου για τη δουλεια μας κ δυστυχως δεν υπαρχει χωρος στο σαλονι γι΄αυτα.Λυση αναγκης!

Πάντως μην αγχωθείς είδα σε μαγαζιά ότι ακόμα και αν λόγω χώρου δε σου χωράει μεγάλη κούνια με αλλαξιέρα κλπ, υπάρχουν αλλαξιέρες (το πάνω κομμάτι) που κλειδώνουν πάνω στην κούνια, στα κάγκελα! Οπότε όταν τελειώνεις με το άλλαγμα το βγάζεις. Είναι λίγο βάλε βγάλε αλλά είναι και αυτό μια κάποια λύση!

Καλά ρηνιώ μου αν είχα χρήματα σίγουρα θα έπαιρνα κούνια με σχεδιάκια και θα έφερνα και ένα καλλιτέχνη να φτιάξει το δωμάτιο χωρίς να κουνήσω ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι. Δες εδώ ας πούμε http://pinterest.com/tracysvendsen/baby-girl-nursery/

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...