Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Koρίτσια καλημέρα. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ο υπέρηχος χθες ήταν άψογος. Δεν βρέθηκε υδρονέφρωση αυτή τη φορά. Μάλλον ήταν κάτι πολύ παροδικό την περίοδο του β επιπέδου. Ο μπέμπης είναι 860 gr. Είδαμε και πρόσωπο και προς το παρόν μοιάζει πιο πολύ στον άνδρα μου, αν μπορείς να πεις κάτι από τόσο νωρίς βέβαια.

evelina.t μπράβο για τα διδυμάκια σου. Αναπτύσσονται μια χαρά.

Κατά τα άλλα η ζέστη σήμερα έχει βαρέσει κόκκινο και έχω και να πάω σε γάμο το βράδι. Το σκέφτομαι και δεν έχω όρεξη να κουνηθώ.Σας φιλώ.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Elvina μπράβο που ο παίδαρος είναι στα καλύτερά του! Πάντα Καλά να είναι το κουρκουμπίνι σου:D

Ρηνιώ όχι δε τη στήσαμε... αυτό θα γίνει καλό Οκτώβρη.... που θεωρητικά θα έχει αδειάσει και το δωμάτιο... Γκούχου γκούχου!!!!

Τελικά αυτή η κούνια http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=2441

μια χαρά ήταν.

Η διαφορά με τις άλλες που της μοιάζουν είναι ότι δεν έχει χρώμα και φαίνονται κάτι βιδάκια (πφφφ τρίχες δλδ)

Αυτοκόλητα δεν είδα αλλά έχει κάτι ωραία φωτάκια τοίχου... αστεράκια, λουλουδάκια, καρδούλες :tongue:

http://www.ikea.gr/DefaultCategory.aspx?page=children_ikea_in&cID=96&tCatID=26&Menu1=0&Menu2=0

Λοιπόν θέλω τα φώτα σας... εσείς με τις καλλιτεχνικές τάσεις:tongue:

Το δώμάτιο είναι πολύ ανοιχτό κρέμ πορτοκαλί, η κουρτίνα είναι πορτοκαλοκόκκινη (Σκούρα για να κάνει αντίθεση) και το φωτιστικό δε θα αλλάξει (είναι άσπρο με έναν απαλό ροζ φιόγκο δωράκι από το μπαμπά μου πολλά χρόνια πριν)

Με τί χρώμα αυτοκόλλητα να παίξω? Έχω δεί αυτά του jumbo τα πολύχρωμα, ωραία είναι αλλά μη γίνει και καραγκιόζ μπερντέ το δωμάτιο!!!

Η λογική μου λέει, καφέ, μπορντώ, κόκκινο, έντονο πορτοκαλί, μπεζ... αλλά ξύνω ακόμα το κεφάλι μου!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Koρίτσια καλημέρα. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ο υπέρηχος χθες ήταν άψογος. Δεν βρέθηκε υδρονέφρωση αυτή τη φορά. Μάλλον ήταν κάτι πολύ παροδικό την περίοδο του β επιπέδου. Ο μπέμπης είναι 860 gr. Είδαμε και πρόσωπο και προς το παρόν μοιάζει πιο πολύ στον άνδρα μου, αν μπορείς να πεις κάτι από τόσο νωρίς βέβαια.

evelina.t μπράβο για τα διδυμάκια σου. Αναπτύσσονται μια χαρά.

Κατά τα άλλα η ζέστη σήμερα έχει βαρέσει κόκκινο και έχω και να πάω σε γάμο το βράδι. Το σκέφτομαι και δεν έχω όρεξη να κουνηθώ.Σας φιλώ.

μπραβο ελβινα!!!μπραβο!! ειναι κ ζουμπουρλιδικο το μωρακι σου!!!!ειδες ολα καλα ειναι..αφου στο λεγαμε..ειμαστε γουρλιδικο τοπικ εδω περα..χαχαχα!!!

αχ ρινιω μου χθες που βγηκα απογευμα να παρω τα αποτελεσματα,ειναι απο το μαγαζι 3 στενα,νομιζα οτι θα λιποθυμησω απο την ζεστη..κ σημερα που ειναι χειροτερα,να δω τι θα κανουμε..

miss caramel εγω ειμαι πολυ του πορτοκαλι..μάρεσει πολυ..κ το καφε θα ταιριαζε,αλλα δεν ξερω αν θα βρεις κατι παιδικο σε καφε χρωμα,κ μηπως θα ειναι μουντο?εμενα το παιδικο εχει ροδακινι χρωμα,ετσι το πηραμε,δεν το εχουμε αλλαξει ακομα τουλαχιστον..κ βαλαμε ταπετσαρια με χωριο του μικυ με εντονα πρασινα χρωματα,γρασιδι κτλ,εχω βαλει κ λαχανι χαλι κ εχω λευκα επιπλα..μηπως θα ταιριαζε κ σε σενα κατι σε φωτεινο πρασινο?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Annast κι εγώ και ο άντρας μου έχουμε τρέλα με το πορτοκαλί.

Να σκεφτείς ότι πορτοκαλί (πιο έντονο)ήταν αυτό το δωμάτιο πριν το βάψουμε έτσι και αλλιώς... δε μπορώ να το σκεφτώ αλλιώς!!!

Ίσως να βάλω μονόχρωμα αυτοκόλητα, λίγα βέβαια γιατί δεν έχω πολύ τοίχο ελεύθερο.

Στον 1 είναι η παλιά τουαλέτα των γονιών μου με τεράστειο καθρέφτη (1.80 μήκος) σκούρο καφεκόκκινο ξύλο (με έπεισαν να αφήσω το έπιπλο γιατί... εεε συρτάρια και τεράστειος καθρέφτης... κοριτσάκι θα είναι (Το είχα κι εγώ καημό που δεν είχα μεγάλο καθρέφτη στο δωμάτιο:rolleyes:)

Από την άλλη έχουμε την πόρτα και τη ντουλάπα, στον άλλο τοίχο η μπαλκονόπορτα και το καλοριφέρ (είναι και η πλευρά που θα μπεί η κούνια) και στον άλλο τοίχο μόνο το AC (με την καλυμένη σωλήνα του)σπάει τη μονοτονία και ένας πίνακας με λουλούδια.

Όπως καταλαβαίνεις... μιλάμε για λίγα και όχι πολύ μεγάλα αυτοκόλητα!

Ήδη έχω το έπιπλο και την κουρτίνα σε σκούρο καφεκόκκινομπορντώ οπότε το να βάλω πράσινο... εχμμμ καταλαβαίνεις!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καραμελένια σαν να έχει δίκιο η Άννα...κάτι σε πρασινάκι να σπάει να ηρεμεί και το μάτι..ωραία η κούνια,άντε καλορίζικη!ελπίζω κι εγω σε λιγες εβδομάδες να είμαι τακτοποιημένη και να τη φτιάξω κι εγω (ανυπόμονη όπως πάντα!!) ν'αρχίσω να καμαρώνω!!Μ'αέσουν πολύ τα επιτοίχια φωτιστικά του ΙΚΕΑ και θέλω να πάω να πάρω καναδυο αναλόγως την υπόλοιπη διακόσμηση...

Elvina μου τι ζουμπουρλούδικο αγόρι θα κάνεις;;;;;;;θα στο κυνηγάνε οι γυναίκες βρε!!!!!

Άννα αν δεν είναι πολύ ζόρι κορίτσι μου μην πας...τώρα αν είναι η αίθουσα που θα γίνει το τραπέζι (θα έχει τραπέζι;) είναι κλιματιζόμενη τί να σου πω;;τί ώρα είναι ο γάμος;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καραμελένια σαν να έχει δίκιο η Άννα...κάτι σε πρασινάκι να σπάει να ηρεμεί και το μάτι..ωραία η κούνια,άντε καλορίζικη!ελπίζω κι εγω σε λιγες εβδομάδες να είμαι τακτοποιημένη και να τη φτιάξω κι εγω (ανυπόμονη όπως πάντα!!) ν'αρχίσω να καμαρώνω!!Μ'αέσουν πολύ τα επιτοίχια φωτιστικά του ΙΚΕΑ και θέλω να πάω να πάρω καναδυο αναλόγως την υπόλοιπη διακόσμηση...

Elvina μου τι ζουμπουρλούδικο αγόρι θα κάνεις;;;;;;;θα στο κυνηγάνε οι γυναίκες βρε!!!!!

Άννα αν δεν είναι πολύ ζόρι κορίτσι μου μην πας...τώρα αν είναι η αίθουσα που θα γίνει το τραπέζι (θα έχει τραπέζι;) είναι κλιματιζόμενη τί να σου πω;;τί ώρα είναι ο γάμος;

καλη μου η ελβινα εχει γαμο..οχι εγω...χαχααχ,αυτο το μωρο σου σου εχει παρει τα μυαλα!!!

για δες την κουνια που επικολλησα..σας αρεσει?

S4iNp3.png

BU56p3.png

καραμελένια με γειά η κούνια.

Αννα απο το ebay ψωνισα και τα 2 που σου ειπα, το Αγγλικο. Και μπορει να παρω ενα σλινγκ ακομα από το παντου μαζί που μου άρεσαν τα σχέδια.

Εγώ δεν θα κολήσω αυτοκόλητα στο δωμάτιο. Σκέφτομαι για κάτι τέτοιο http://toixografies.wordpress.com/2011/02/05/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%87%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89/

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

καλη μου η ελβινα εχει γαμο..οχι εγω...χαχααχ,αυτο το μωρο σου σου εχει παρει τα μυαλα!!!

για δες την κουνια που επικολλησα..σας αρεσει?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

έχουμε και ιστορικό άνοιας στην οικογένεια μην παρεξηγείτε!!!!

Elvina κορίτσι μου ελπίζω να γελάς!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

έχουμε και ιστορικό άνοιας στην οικογένεια μην παρεξηγείτε!!!!

Elvina κορίτσι μου ελπίζω να γελάς!!!!!

εγω ακρατεια,εσυ ανοια...μια χαρα τα παμε!!!!χαχαχα,μην παμε μαζι βολτα,γιατι θα μας ψαχνει η νικολουλη..χαχαχαχα!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

εγω ακρατεια,εσυ ανοια...μια χαρα τα παμε!!!!χαχαχα,μην παμε μαζι βολτα,γιατι θα μας ψαχνει η νικολουλη..χαχαχαχα!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

χαθήκαν ένα βράδυ στα στενά των Μοιρών!!!ααααχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

παρεπιμπτόντως η κούνια υπέροχη!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

χαθήκαν ένα βράδυ στα στενά των Μοιρών!!!ααααχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

παρεπιμπτόντως η κούνια υπέροχη!!

Μόλις πάω Σπιτι να μέτρησω αν χωράει εκεί που θέλω να την βάλω..μ΄αρεσει που έχει πολλά συρτάρια. Γιατί η κόρη μου σαν γυναίκα έχει πιάσει όλες τις ντουλάπες.. Χαχαχα!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Αννα η κούνια είναι υπερπλήρης δε το συζητώ.... Εφόσον θα την κρατήσεις για αρκετό καιρό είναι καλά!

Εγώ πάλι που θα την έχω για 1,5-3 χρόνια max... ε καλά! Ότι γλιτώσαμε από την κούνια θα το βάλουμε για να πάρουμε ένα καλό στρωματάκι.

Είναι και στριμοκωλέ το budget!!! Συν το ότι στα 3 χρόνια θα χρειαστεί καλό στρώμα και το κανονικό κρεβάτι (βλέπω πολύ μπροστά τελικά:tongue:)

Έχω 33 βαθμούς μεσα στο σπίτι και είναι ακόμα 14.30.... Καλά πάμε!!!!

Εσείς AC?? Ανεμιστήρες??

Ρηνιώ δείχνουμε κατανόηση.... Εγώ πάλι ήμουν πάντα Τσίου.... έχω τουλάχιστον τη δικαιολογία του ξανθού:tongue::tongue::tongue::tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Αννα η κούνια είναι υπερπλήρης δε το συζητώ.... Εφόσον θα την κρατήσεις για αρκετό καιρό είναι καλά!

Εγώ πάλι που θα την έχω για 1,5-3 χρόνια max... ε καλά! Ότι γλιτώσαμε από την κούνια θα το βάλουμε για να πάρουμε ένα καλό στρωματάκι.

Είναι και στριμοκωλέ το budget!!! Συν το ότι στα 3 χρόνια θα χρειαστεί καλό στρώμα και το κανονικό κρεβάτι (βλέπω πολύ μπροστά τελικά:tongue:)

Έχω 33 βαθμούς μεσα στο σπίτι και είναι ακόμα 14.30.... Καλά πάμε!!!!

Εσείς AC?? Ανεμιστήρες??

Ρηνιώ δείχνουμε κατανόηση.... Εγώ πάλι ήμουν πάντα Τσίου.... έχω τουλάχιστον τη δικαιολογία του ξανθού:tongue::tongue::tongue::tongue:

το ac εχει γινει ο κολλητος μου.χωρις αυτονβ δεν παω πουθενα...σκεφτομαι τι θα κανω στην κρητη,κοριτσια που μονο ανεμν,εχουμε.θα λιωσω..

miss caramel αυτη η κουνια γινεται μεχρι 9-10 χρονων,εχει βιντεο να δεις.βεβαια δεν εχω σκοπο να την κρατησω τοσο,λεμε με το καλο,μολις παει η μικρη σχολειο,να το κανουμε με διοροφη κουκετα κ ενα αλλο δωματιο που ειναι τωρα "γυμναστηριο"(τρομαρα μας) να το κανουμε γραφειο.αυτα ειναι τα σχεδια μας,αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε..

βρε κοριτσια,να σας κανω μια ερωτηση,μονο εγω εχω την εντυπωση οτι θα γεννησω πιο νωρις απο την ημερομηνια μου?ισως οι συσπασεις που εχω,δεν ξερω,αλλα αυτην την εντυπωση εχω,κ φοβαμαι μην με πιασει απροετοιμαστη στη κρητη κ τρεχουμε...

το εχετε κ εσεις? η εγω εκτος απο ακρατεια,αρχιζω κ παραλογιζομαι?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Το έχω δει το βιντεάκι Άννα, μιλάμε για πολυκούνια :P

Αν όμως δεν έχει σκοπό να την κρατήσεις πολύ σκέψου αν αξίζει τα χρήματα.

Αν θελήσεις πάρεις κουκέτα καλύτερα να δώσεις να χρήματα τότε στα στρώματα που θα καταπονηθούν και περισσότερο...

Σίγουρα αυτή η κούνια είναι πολύ ελκυστική... την κοιτούσα κι εγώ και μετά με μάλωνα :rolleyes: Εγώ και ο άλλος μου εαυτός.... εχμμμ δείγμα σχιζοφρένειας λες???

Όσο για την Κρήτη, καλά δεν πας και σε κανένα ξερονήσι ρε συ για να ανησυχείς... χαζόόόόό!!!!

Καλά είναι και οι συσπασούλες που δε σε αφήνουν να ηρεμίσεις αλλά οκ, χαλάρωσε! 1ον δεν ξέρεις τι θα γίνει, 2ον δεν είσαι και πρωτάρα... άσε μας εμάς να αγχωνόμαστε για τέτοια καλύτερα (Σειρά μας!!!!)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...