Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Οταν ελεγα οτι εχω αυπνιες δεν εκανα πλακα κοριτσια! 5-6 καμια φορα και 7 κοιμαμαι σνιφ σνιφ! Καθε μερα με ξυπναει και η μικρη κατα τις 10 και αλλο υπνο δεν εχει! Χθες δεν την παλεψα ομως! Κοιμηθικα στις 8.30 και με ξυπνισε 9.30 και εκλαιγα απο την κουραση! Τα παιξε η μικρη, κατατρομαξε! Ειμασταν και προχθες απ το απογευμα σε ενα παιδοτοπο που μια επραιπε να την προσεχει η μανα μου μια εγω (δεν ξαναπαω, λιγοτερο τρεξιμο εχει η παιδικη και ειναι και δωρεαν!) μετα πιτσα εξω και οι 3 γυναικες για ποτακι! Φυγαμε πριν καν τελιωσω το ποτο γιατι ενιωθα χαλια! Τελικα ο μικρος ειχε κατσει σε τετια θεση που πιεζε καπου στην εξοδο της φουσκας και δεν ειχα παει για πιπι για ωρες, κουνηθικε οταν φυγαμε και ουτε εγω δεν ξερω πως οδηγισα μεχρι το σπιτι!!! Ειμουν τοσο κομματια χθες που πηγαμε για φαει στη μαμα μου (δεν εχω κουζινα και τρωμε εκει) και της αφησα τη μικρη και ηρθα σπιτι να κοιμιθω, πρωτη φορα στα 3,5 χρονια!!! 1,5 ωρα μπορεσα (και εκει αυπνια) και μετα βουρ στην αυλη για πατινια και ποδηλατο!

To πορτ μπεμπε δένεται , το μωρό μέσα δεν έχει ζώνες.

Για καπια πορτ μπεμπε εχει ζωνες για το μωρο αλλα κανενα δεν εχει την ασφαλια του καθησματος... Μια φορα το εβαλα εκει (Ξανθη-Αρτα :oops:) γιατι ηρθαν τα πεθερικα να μας παρουν (πηγεναμε στην Πυλο που δουλευαμε) και φεραν οι @#$%^&* 2 βαλιτσες για 1 βραδυ και επρεπε να παρω ΟΛΑ τα πραγματα της μικρης και λιγα δικα μου! Τοσες ωρες ταξιδι με το μωρο 30 ημερων στο πορτ μπεμπε κι εγω με τα ποδια ακουμπισμενα σε μια βαλιτσα και να μην δεχοντε να παρουν μονο τα πραγματα και να παω εγω αλλη μερα με αεροπλανο (βλακας εγω που μπηκα στο αυτοκινητο, ποναγα κι ολας ακομα απο την κυστη που μου καναν με τα ραματα). Σ ολη τη διαδρομη τραγουδαγα στη μικρη για να μην τους βρισω και ολο να μου λενε οτι δεν πηραζει και οδηγαει προσεχτικα ο πεθερος (ναι καλα... πλεον δεν ξαναμπενει στο αμαξι του η μικρη) και οτι αυτοι στα δικα τους δεν ειχαν ουτε αυτο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν θέλω να επιβάλω την γνώμη μου αλλά μόνο να την εκφράσω. Οι συμβατικοί μάρσιποι δεν κάνουν για τόσο νεογέννητα μωράκια. Στηρίζουν όλο το βάρος στην μέση και στον ποπώ τους συν ότι το μωράκι κρέμεται απο πάνω σου και θα σε κουράσει. Τα έχω δοκιμάσει;) Θα έλεγα να μην το φοβάσαι τόσες και τόσες μαμάδες τα χρησιμοποιούν το ήξεραν απο πριν? Τον πρώτο καιρο θα βάζεις το χέρι σου απο κάτω εντικτωδώς......Εγώ το πρτείνω ανεπιφύλακτα. Είνα σαν να έχεις το μωράκι σου αγκαλίτσα και θηλάζεις χωρίς να γίνεσαι στόχος.;);)

Μονο 1 μαρσιπο εχω βρει που και τη μεση δε ζοριζει και κανει και για βρεφοι αφου ειναι ξαπλα στην αρχη και με καλη στηριξη αλλα γεννηθικε δεκεμβριο (25!) και τα ποδια τα ειχαμε σε κουβερτουλα για να μην κρεμοντε και να μην κρυωνει! Τον ειχα δει στο ιντερνετ και εβγενε πιο ακριβος απο τους αλλους της ιδιας μαρκας αλλα παλι η τυχη της κορης μου εκανε δουλεια και ενω δεν τον εβρισκα πουθενα, περασα εξω απο 1 μαγαζι με βρεφικα και τον ειχαν 20 ευρω γιατι τους το στειλαν απο λαθος και κανεις δεν τον επαιρνε!!! Τωρα που θα γεννησω οκτοβριο το σκευτομαι σοβαρα για σλιγκ αφου η κουβερτα θα ειναι υπερβολη και θα με βολευει και μεσα στο σπιτι! Να ναι καλα ο προσκοπισμος που εμαθα να ξεχωριζω αν θα εχω προβλημα με τον τροπο δεσιματος του... φορτιου (υψος-υμαντες κτλ) και ταιριαξε και ο μαρσιπος στο σωματοτυπο μου, δεν συμβενει με ολους αυτο ομως (να ταιριαζει ο μαρσιπος στο σωματοτυπο), οποτε κατα τη γνωμη μου καλυτερα σλιγκ!

Ue8pp3.pngI307p3.png

To πορτ μπεμπε δένεται , το μωρό μέσα δεν έχει ζώνες.

βρε μαντυ μου,μπηκα στο αστερακι να δω για σλινγκ,ποιο ειναι πιο καλα το λινο το βαμβακερο?ποιο?να ρωτησω κ κατι ασχετο,μια ερωτηση της ξανθιας?η ουρα απο το σλινγκ μηπως παραειναι μακρια?δεν υπαρχει κατι πιο κοντο?

S4iNp3.png

BU56p3.png

βρε μαντυ μου,μπηκα στο αστερακι να δω για σλινγκ,ποιο ειναι πιο καλα το λινο το βαμβακερο?ποιο?να ρωτησω κ κατι ασχετο,μια ερωτηση της ξανθιας?η ουρα απο το σλινγκ μηπως παραειναι μακρια?δεν υπαρχει κατι πιο κοντο?

Άννα υποθέτω θα κοντένει όσο μεγαλώνει το μωρό αφ'ενος αφ'ετέου είναι ίσως για να δίνει και πιο ελευθερία μιας και δεν είναι όλες οι μανούλες στον ίδιο σωματότυπο!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Μόλις γυρίσαμε από το ΙΚΕΑ με την κούνια.

Και ναί πήραμε την πιο απλή και τελείωσε το πανηγύρι...

Να δούμε τώρα με το στρώμα τι θα κάνουμε γιατί αυτά του ΙΚΕΑ δε μου γέμισαν το μάτι εκτός ίσως από το πιο ακριβό του...

Όταν έλεγα για το πορτ μπεμπέ εννοούσα αυτά που παίρνουν και ζώνη για το μωρό καλέ, εννοείται αυτό!!! Όπως και σε αυτό του βίντεο είναι έξτρα εξάρτημα και η ζώνη μωρού!

Sling και ουρά...ναί είναι θέμα σωματότυπου και να μπορείς με άνεση να το χρησιμοποιείς και όσο το παιδί μεγαλώνει! Στο αστεράκι αν θες μπορείς να δώσεις και προδιαγραφές να σου φτιάξουν ένα (αν δεν κάνω λάθος...)

Όσο για το ύφασμα... έχω μια αγάπη για το βαμβακερό, το ομολογώ!!!

Τώρα στο θέμα του λινού αν μιλάμε για "χοντρό" λινό που αντέχει... εχμμμ μπαααα! Δεν έχω δει τα υφάσματα από κοντά οπότε μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

ξέρεις και τιμές στο ring sling και mei tai?είδα οτι το αστεράκι είναι στην Α.Γλυφάδα και σκεφτόμουν να στείλω την αδερφή μου εκεί να το αγοράσει ή συμφέρει καλύτερα να το παραγγείλει μέσω διαδικτύου;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Λοιπόν η ουρά καταρχήμα μαζεύεται αν θέλεςι γύρω απο τον κρίκο ή γύρω απο το σλινγκ. Αλλα οσο μεγαλώνει το μωρό μαζεύει. Βαμβακερό λινό έιναι πιο καλοκαιρινό ύφασμα έγω προτιμώ τα βαμβακερά λίγο πιο χοντρά υφάσματα λόγω εποχής. Τώρα για μει ται σας είχα πει και παλαιότερα ότι αγόρασα απο το e bay με τα μισά χρήματα σχεδόν. Στο αστεράκι πρέπει να ξεκινάει απο 50 και πάνω αν δεν κάνω λάθος και τα σλινγκ απο 45 τα μονά. Εγώ πήρα διπλό με 55 από άλλο σαιτ.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

ξέρεις και τιμές στο ring sling και mei tai?είδα οτι το αστεράκι είναι στην Α.Γλυφάδα και σκεφτόμουν να στείλω την αδερφή μου εκεί να το αγοράσει ή συμφέρει καλύτερα να το παραγγείλει μέσω διαδικτύου;

η τιμή είναι ίδια με την μόνη διαφορά ότι αν σου το στείλει θα χρεωθεί και τα μεταφορικά. Γιατι δεν πας και εσύ να σου δείξει πως να το χρησιμοποιείς?

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Λοιπόν η ουρά καταρχήμα μαζεύεται αν θέλεςι γύρω απο τον κρίκο ή γύρω απο το σλινγκ. Αλλα οσο μεγαλώνει το μωρό μαζεύει. Βαμβακερό λινό έιναι πιο καλοκαιρινό ύφασμα έγω προτιμώ τα βαμβακερά λίγο πιο χοντρά υφάσματα λόγω εποχής. Τώρα για μει ται σας είχα πει και παλαιότερα ότι αγόρασα απο το e bay με τα μισά χρήματα σχεδόν. Στο αστεράκι πρέπει να ξεκινάει απο 50 και πάνω αν δεν κάνω λάθος και τα σλινγκ απο 45 τα μονά. Εγώ πήρα διπλό με 55 από άλλο σαιτ.

απο ποιο σαιτ το ειχες παραγγειλει?κ τι εννοεις με το διπλο????

λοιπον κοριτσια πηρα τα αποτελ της καμπυλης.μηπως ξερει να με διαφωτησει καποια?

σακχαρο νηστειας:97% 65-110

μετα απο 60λεπτα:171 120-170

μετα απο 120λεπτα:137% 70-120

εγω με το δικο μου μυαλουδακι καταλαβαινω οτι σε 3 ωρες δεν χωνεψα καλα την γλυκοζη.ετσι ειναι?λεω να μην παρω τον doc γιατι την δευτερα εχω ραντεβου.

α,κ εννοειται ο παλιοαιματοκρητης ειναι στο 34,για αυτο σερνομαι..δηλαδη αν δεν επαιρνα κ το σιδηρο που θα ηταν?

S4iNp3.png

BU56p3.png

βρηκα αυτο...

Φυσιολογικά, το σάκχαρο στις 2 ώρες πρέπει να είναι κάτω από 140 mg/dl. Η διάγνωση του διαβήτη μπαίνει αν το σάκχαρο έχει φτάσει (ή ξεπεράσει) τα 200 mg/dl. Οι ενδιάμεσες τιμές χαρακτηρίζονται ως «διαταραγμένη ανοχή στη γλυκόζη»

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Annast καλά είσαι... το πολύ πολύ να σου πει να προσέχεις λίγο να μη τρώς γλυκά (ζάχαρη)

Δε νομίζω να σε βάλει σε ειδική δίαιτα με μειωμένα σάκχαρα από παντού (ψωμί, ρύζι, μακαρόνια... κάποια φρούτα)

Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

κοριτσια καλησπερα!!!

δεν εχω προλαβει να σας διαβασω.. αλλα θα το κανω αμεσα...

λοιπον εμεις σημερα καναμε την β-επιπεδου και ολα ηταν αψογα!!!

τα μωρακια μεγαλωνουν μια χαρα.. υπερκινητικα και τα δυο.. δεν σταματησαν να κανουν τουμπες και να κλωτσανε σε ολη την διαρκεια του υπερηχου... ο μπεμπης ειναι 481γρ και η μπεμπα ειναι 606γρ (θρεμμενο το κοριτσακι μου)..

επισης ειδαμε πολυ καθαρα οτι ειναι ιδια ο πατερας της.. μεχρι και ο γιατρος το ειδε αυτο.. και οπως καταλαβαινεται ο αντρας μου απο εκεινη τη στιγμη εχει χαζεψει τελειως.. ηταν που ηταν.. τωρα θα τον μαζευω απο τα πατωματα.. ολη μερα με τον υπερηχο στο χερι ειναι...

επισης ο τραχηλος ειναι μια χαρα, οπως και το ραμμα της περιδεσης.. και οι 2 πλακουντες μια χαρα.. το αιμα βεβαια δεν ξερουμε απο που προηλθε οποτε η ξαπλα συνεχιζεται τουλαχιστον μεχρι τις 30 εβδομαδες.. απλα θα μπορω να καθομαι και λιγο καθιστη.. τι να κανουμε.. αφου αυτο πρεπει να γινει θα το κανουμε...

tJYkp3.png

Μπράβο εβελίνα!!!! Ωραία νέα!

Η μικρή τσαούσα δείχνει από τώρα ποιος είναι το αφεντικό εκειμέσα :tongue:

Ααααχχχχ... και ο δικός μου με τη μικρή είναι από τώρα έρμαιο!!!! Με τον υπέρηχο στο χέρι και λοιπό πακέτο!

Όλα καλά μέχρι εδώ, λίγη υπομονή προληπτικά περισσότερο μέχρι τις 30 εβδομάδες δεν είναι κακό (εδώ έχουμε σχεδόν φάει το γαϊδαρο!!!) :)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Μπράβο εβελινα!!!!μια Χαρα είναι τα μωρακια σου!!!:wink:

Αυτό με τους μπαμπάδες κ κορίτσια θα το δείτε στην πράξη.. Ο δικός μου να δείτε να κάνει πονι στα 4 σε όλα τα δωμάτια κ η μικρή απο πάνω του.. Αν του το έλεγε κανείς ότι θα τα κάνει πριν απο 3-4 χρόνια θα έλεγε... Εγωωωωω;;;; Όχι βέβαια...απο την μύτη τον σέρνει...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα μαμάδες!!!

Άννα καλά μου φάνηκαν τ'αποτελέσματα...σκέψου τα δικά μου που θα φτάσουν...χαχαχα!!!!εγω μες στη βδομάδα θα την κάνω οπότε και θα ξέρω..

Εβελίνα μπράβο που όλα είναι καλά,κάνε το σταυρό σου για τη συνέχεια γιατί βλέπω η κόρη σου δε παίρνει πολλά χαμπάρια..!!:Dτουλάχιστον απο τώρα θα κάθεσαι και λίγο,κάτι είναι κι αυτό τουλάχιστον να ξεπιάνεσαι..

Miss Caramel ωραία η κούνια;την συναρμολογήσατε;είδες τελικά αν έχει αυτοκόλλητα στο ΙΚΕΑ;σίγουρα έχει πολύ ωαία διακοσμητικά για το δωμάτιο...μπας κι είδες και κάνα φωτιστικό;;;;;;;:tongue::tongue:

Manti σκεφτόμουν να πω στις αδερφές μου να βάλουν χρήματα όλες μαζί να μου πάρουν και sling και mei tai κι έλεγα να τις αφήσω free.....ως προς το γούστο...αλλά σαν να έχεις δίκιο οτι θα πρέπει να μου δείξουν και πως να το χρησιμοποιώ σωστά οπότε θα κανονίσω εξόρμηση κατά Σεπτέμβρη που θα έχουμε επιστρέψει όλοι στο κλείνον άστυ-οχι οτι εγω θα πάω πουθενά!!-και θα έχει ηρεμήσει κι ο καιρός,να έχει δροσίσει λίγο...

Κατά τ'αλλα;;;σήμερα θα χτυπήσει 40άρι ο υδράγυρος...μιας και δε βλέπω να φτάνουμε σε παραλία θα πάρουν φωτιά τα κλιματιστικά!!!!

Λοιπόν χτες πήγα στο πατρικό,λόγω της γιορτής της Αγ. Κυριακής έχει πανηγύρι-απο τα μεγαλύτερα παρακαλώ!!,και πσούνισα κάτι βρακάκια πολύ ωραία με μια ελαφριά πουτ@νι@ μια δαντελίτσα ένα κάτιτις..επιτέλους..να νιώσω λίγο γυναίκα!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...