Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

τωρα μου ηρθε κ μια φλασια..πες οτι το παιδι εχει εντονους κολικους κ κλαιει οοοολη την νυχτα..λεω εγω τωρα..στα χερια θα το κρατας κ θα το κουνας για 40 μερες?εγω εβαζα την μικρη στο καροτσι κ την κοιμιζα εκει,την κουναγα κτλ.παρε πιο νωρις καροτσι..μην ακους κανεναν.γνωμη μου τωρα..

ναι έχεις δίκιο....είναι λίγο ζόρικα τα οικονομικά και την καταλαβαίνω αλλά ρε φούστη μου ΕΛΕΟΣ!!δεν έχουμε ψωνίσει και τίποτα όλα μας τα έδωσαν!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω καλά. Έχετε γράψει τόσα πράγματα από τότε που μπήκα τελευταία φορά. Εγώ δεν έχω πλέον συσπάσεις, δουλεύω κανονικά και γενικώς τρέχω και δεν φτάνω.

Παρεπιπτόντως κουράγιο evelina.t. Είμαι σίγουρη ότι θα αξιοποιήσεις δημιουργικά τον χρόνο σου και ξαπλωμένη. Σκέψου μόνο ότι σε λίγο καιρό θα κρατάς αγκαλιά τα διδυμάκια σου.

Annast για το εμβόλιο της ανεμευλογιάς που είπες, σαν παιδίατρος έχω να πω ότι τα ζώντα εξασθενημένα εμβόλια, όπως είναι της ανεμευλογιάς αλλά και το MMR (ιλαράς-παρωτίτιδας-ερυθράς) αντενδείκνυνται στο περιβάλλον εγκύου λόγω της έστω και χαμηλής μεταδοτικότητας που εμφανίζεται στον εμβολιασθέντα.

Aνυπομονώ να δω αύριο τον μπέμπη μου στον υπέρηχο. Φιλιά.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

@Elvina Ξερω οτι θα ακουστει χαζομαρα αλλα ειδα το τικερ του μεγαλου παιδιου σου και... βγενει ΑΚΡΙΒΟΣ 5 μηνες διαφορα με τη δικια μου!

Μετα θημιθηκα το δολιμενο το δικο μου τικερ (του μωρου) και παλι τιποτα δεν εκανα εκτος απ το να σοκαριστω που περασαν 2 μηνες (60 μερες ακριβος!) απ την ωρα που το εβαλα!!! Πολυ γρηγορα τρεχει αυτη η εγκυμοσηνη!!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

@Elvina Ξερω οτι θα ακουστει χαζομαρα αλλα ειδα το τικερ του μεγαλου παιδιου σου και... βγενει ΑΚΡΙΒΟΣ 5 μηνες διαφορα με τη δικια μου!

Μετα θημιθηκα το δολιμενο το δικο μου τικερ (του μωρου) και παλι τιποτα δεν εκανα εκτος απ το να σοκαριστω που περασαν 2 μηνες (60 μερες ακριβος!) απ την ωρα που το εβαλα!!! Πολυ γρηγορα τρεχει αυτη η εγκυμοσηνη!!!!

βρε τατουμ τι εκανες ξυπνια τετοια ωρα?χαρα στο κουραγιο κοπελα μου..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!!

Έπεισα τον άντρα να πάμε ΙΚΕΑ σήμερα (χεχεχεχε)

Τον τσίγκλισα λίγο και έπιασε δόξα το Θεό... επόμενο βήμα το καρότσι να τελειώνουμε και με αυτό!

Ρηνιώ σε έχει σώσει η πολυτεκνία... βλέπω να δανείζομαι το σοϊ σου για τα έπιπλα χαχαχαχαχαχα!!!!!!

Αλήθεια έχει το ικεα αυτοκόλητα για παιδικό δωμάτιο??? Δε θα χρειαστεί να βάψουμε αλλά ένα κατιτίς στον τοίχο θα μπεί... (θυμάμαι να έχω κάτι πεταλούδες και κάτι αφίσες μετέπειτα... των Metallica σαν καλό κοριτσάκι :tongue: )

tatum τα 5 και 6 η ώρα να τα κόψεις... κάνουν κακό :P

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερούδια!!!!

Έπεισα τον άντρα να πάμε ΙΚΕΑ σήμερα (χεχεχεχε)

Τον τσίγκλισα λίγο και έπιασε δόξα το Θεό... επόμενο βήμα το καρότσι να τελειώνουμε και με αυτό!

Ρηνιώ σε έχει σώσει η πολυτεκνία... βλέπω να δανείζομαι το σοϊ σου για τα έπιπλα χαχαχαχαχαχα!!!!!!

Αλήθεια έχει το ικεα αυτοκόλητα για παιδικό δωμάτιο??? Δε θα χρειαστεί να βάψουμε αλλά ένα κατιτίς στον τοίχο θα μπεί... (θυμάμαι να έχω κάτι πεταλούδες και κάτι αφίσες μετέπειτα... των Metallica σαν καλό κοριτσάκι :tongue: )

tatum τα 5 και 6 η ώρα να τα κόψεις... κάνουν κακό :P

αν δεν εχει,εχει σιγουρα στο jumbo,ειχα παρει εγω για τις ντουλαπες στο παιδικο..κ αν πας σε βρεφικα πολυκαταστηματα κ εκει θα βρεις..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εβελίνα μου !!! Υπομονή !!Ξέρω είναι δύσκολο και εκνευριστικό να είσαι σε πλήρη ακινησία!! Αλλά υπομονή για τα μωράκια σου!!!

Εμείς βγήκαμε χθες στα μαγαζιά!!!Λοιπόν έχω καταλήξει ότι συρταριέρα- αλλαξιέρα θα πάρω !!! Βρήκαμε κάτι κούνιες - κρεβάτια πολύ όμορφά 350-370 ευρώ μαζί με το στρώμα!! Θα πάω βέβαια και σε άλλα καταστήματα να δω!!!

Σχετικά με το καρότσι, σκεφτόμαστε να μην πάρουμε πολυκαρότσι!!! το πορτμπεμπε όπως το είδαμε είναι τεράστιο και δεν ξέρω αν θα μας βολέψει!Ένα πολυκαρότσι που μας άρεσε έκανε 600 ευρώ!!! Η ίδια μάρκα σε απλό καρότσι έκανε 160 ευρώ!!!! Μαζί μέ ένα κάθισμα αυτοκινήτου και μια καλαθούνα (μου φαίνεται πιο βολική) βγαίνει πολύ πιο οικονομικά!!!Τι λέτε???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εβελίνα μου !!! Υπομονή !!Ξέρω είναι δύσκολο και εκνευριστικό να είσαι σε πλήρη ακινησία!! Αλλά υπομονή για τα μωράκια σου!!!

Εμείς βγήκαμε χθες στα μαγαζιά!!!Λοιπόν έχω καταλήξει ότι συρταριέρα- αλλαξιέρα θα πάρω !!! Βρήκαμε κάτι κούνιες - κρεβάτια πολύ όμορφά 350-370 ευρώ μαζί με το στρώμα!! Θα πάω βέβαια και σε άλλα καταστήματα να δω!!!

Σχετικά με το καρότσι, σκεφτόμαστε να μην πάρουμε πολυκαρότσι!!! το πορτμπεμπε όπως το είδαμε είναι τεράστιο και δεν ξέρω αν θα μας βολέψει!Ένα πολυκαρότσι που μας άρεσε έκανε 600 ευρώ!!! Η ίδια μάρκα σε απλό καρότσι έκανε 160 ευρώ!!!! Μαζί μέ ένα κάθισμα αυτοκινήτου και μια καλαθούνα (μου φαίνεται πιο βολική) βγαίνει πολύ πιο οικονομικά!!!Τι λέτε???

κατριν αν ειναι τοσο μεγαλη διαφορα,σιγουρα συμφερει να τα παρεις χωρια,αν κ εγω θα σου ελεγα να μην παρεις καλαθουνα,ειναι λιγο αχρηστη,κ αφου δεν θα εχεις πορτ μπεμπε να το κοιμιζεις στο κρεβατακι του απο την αρχη.εγω επειδη ειχα πολυκαροτσι,την κοιμιζα την μικρη στο πορτ μπεμπε.αλλα εμενα εκανε 450 ευρω το καροτσι μονο του κ 650 πηγε το 3 σε 1,αρα με συμφερε πιο πολυ,για αυτο το πηρα ετσι..τωρα εσυ θα δεις πιο καλα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

κατριν αν ειναι τοσο μεγαλη διαφορα,σιγουρα συμφερει να τα παρεις χωρια,αν κ εγω θα σου ελεγα να μην παρεις καλαθουνα,ειναι λιγο αχρηστη,κ αφου δεν θα εχεις πορτ μπεμπε να το κοιμιζεις στο κρεβατακι του απο την αρχη.εγω επειδη ειχα πολυκαροτσι,την κοιμιζα την μικρη στο πορτ μπεμπε.αλλα εμενα εκανε 450 ευρω το καροτσι μονο του κ 650 πηγε το 3 σε 1,αρα με συμφερε πιο πολυ,για αυτο το πηρα ετσι..τωρα εσυ θα δεις πιο καλα..

ΈΛεγα να πάρω καλαθούνα για τις μεταφορές από το μαιευτήριο και όπου αλλού χρειαστεί!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Άννα βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης???

το απογευμα βγαινουν.7,30..θα μεταφερεις το παιδι με το καθησματακι αυτοκινητου,ιδια δουλεια κανει κ θα σε βολεψει πιο πολυ..

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημέρα και απο εμένα!!!:P:p:p Παρασκευή επιτέλους!!! Μακάρι να πληρωθούμε κι όλας για να περάσουμε καλό σκ, αν και ο αντρας θα δουλευει απογευματινός αλλά λέμε τωρα :tongue:

Anast κι εμένα αυτό που είπε η katrindm μου είπαν και απο μαγαζιά και απο γνωστούς, ότι καλύτερα καθισματάκι αυτοκινήτου είναι πιο ασφαλές για μεταφορά και η καλαθούνα ή port bebe δεν είναι και τόσο βασικά.

Εμένα τελικά θα μου δανείσει μία φίλη καθισματάκι για αυτοκίνητο οπότε δεν θα πάρω, αλλά αν κάτι συμβεί και δεν μου το δώσει τελικά θα αγοράσω μόνο καθισματάκι και καρότσι, αλλά όχι ασορτί γιατι είναι λιγάκι ακριβό ;)

katrindm καλή τιμή η κούνια με το στρωματάκι!

tatum τις ώρες που γράφεις έχω ξυπνήσει για τουαλέτα και έχω τις αυπνίες μου μετά :tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημέρα κοιλίτσες και απο εμένα.

Εγώ είμαι υπερ του πορτ μπεμπέ γιατι όμως? Τον πρώτο καιρό με βόλεψε αφάνταστα η τοποθέτηση του στο καρότσι ειδικα τους χειμερινούς μήνες. το μωρό ήταν σαν να ήταν στην κούνια του οπότε ήταν πολύ άνετα και ζεστά εκεί μέσα. Όσο για την μεταφορά του μωρού στην καλαθούνα ήστο πορτ μπεμπε μέσα στο αυτοκινήτο εγω είμαι εντελώς αντίθετη. Δεν παρέχουν ασφάλεια οπότε αν γίνει κάτι? Μεταφορά μωρού σε αυτοκίνητο μόνο με το ειδικό καρεκλάκι το οποιο μπορείς και να το βγάλεις να το προσαρμόσεις στο καρότσι αν ταιριάζει και να το έχεις και σαν ρηλάξακι όπου πας για τον πρώτο καιρό.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...