Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια,μελλουσες μανουλες κ με το καλο τα μωρακια μας!

Μηπως μπορει καποια απο σας σας να μου γραψει links απο καταστηματα με πολυμορφικες κουνιες(κουνιες μαζι με αλλαξιερα) σε καλες τιμες;

Ευχαριστω προκαταβολικα.:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα εγκυουλες !

φουσκωνεται ? κ γωωωωωωωωωωωωωωωωω

ουφ

σας διαβαζω τα βραδια αλλα τα πρωινα τρεχω κ μετα δεν προλαβαινω η δεν θυμαμαι τιποτα να σχολιασω .

μου λειπει ο αντρουλης μου αλλα προσπαθω να βασταω γερα. η μπεμπα στην κοιλια τις τελευταιες μερες λυσσαει κ μου δειχνει την παρουσια της, μαλλον για να νου δωσει δυναμη .

ελπιζω ολες να ειστε καλα! σας φιλω

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα!

Μarant και στο πλυντήριο είναι ωραία ιδέα και στην κούνια που σκέφτομαι εγω..

Withu αν γυρίσεις 1 ή 2 σελίδες πίσω κάποια κορίτσια βάλανε κάποια links ίσως βοηθηθείς.

Εβελίνα υπομονή και υπομονή....απόλαυσε και την ξάπλα τώρα που μπορείς γιατί με 2 μαζί σε βλέπω να ξανακοιμάσαι ολόκληρη τη νύχτα στους επόμενους Ολυμπιακούς!!!:tongue::tongue:

Tatum δεν το ήξερα αυτό με το ριλάξ..αν και βέβαια τους πρώτους 2 μήνες τα μωράκια κοιμούνται πολύ κι έτσι δεν έχεις το άγχος κάνωντας δουλειές κ.λ.π.,οι παλιές θα μας πείτε αν όντως είναι έτσι!!!

Να ρωτήσω κάτι;να πάρω καρότσι τώρα ή μετά τη γέννα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!

Μarant και στο πλυντήριο είναι ωραία ιδέα και στην κούνια που σκέφτομαι εγω..

Withu αν γυρίσεις 1 ή 2 σελίδες πίσω κάποια κορίτσια βάλανε κάποια links ίσως βοηθηθείς.

Εβελίνα υπομονή και υπομονή....απόλαυσε και την ξάπλα τώρα που μπορείς γιατί με 2 μαζί σε βλέπω να ξανακοιμάσαι ολόκληρη τη νύχτα στους επόμενους Ολυμπιακούς!!!:tongue::tongue:

Tatum δεν το ήξερα αυτό με το ριλάξ..αν και βέβαια τους πρώτους 2 μήνες τα μωράκια κοιμούνται πολύ κι έτσι δεν έχεις το άγχος κάνωντας δουλειές κ.λ.π.,οι παλιές θα μας πείτε αν όντως είναι έτσι!!!

Να ρωτήσω κάτι;να πάρω καρότσι τώρα ή μετά τη γέννα;

καλημερΑ!!!ρινιω μου,νομιζω το παιρνεις οποιαδηποτε στιγμη,παρτο καλυτερα νωριτερα,να μην εχεις κ αυτο το αγχος.ξερω κ εγω?επειδη δεν ειμαι κ ανθρωπος της τελευταιας στιγμης, (την μικρη γεννησα 3οκτ)ειχα παραγγειλει ολα τα πραγματα απο ιουλιο.κ του ειπα να μου τα φερει 20σεπτ.ετσι θα τα κανω κ τωρα..αλλα αν καταληξεις ποιο καροτσι θελετε,το πολυ πολυ,στελνεις τον αντρα σου κ το παιρνει.

S4iNp3.png

BU56p3.png

lete για τα ριλαξ ?

εμας στην πρωτη επισκεψη που εκανε η παιδιατρος σπιτι της δειξαμε το ριλαξ κ ρωτησαμε αν μπορουμε να βαζουμε το μωρο . μας ειπε ναι αλλα οχι αρκετη ωρα γιατι ειχε μια σχετικη κλιση . γενικα παντως μας εσωσε το ριλαξ-κουνια

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημερΑ!!!ρινιω μου,νομιζω το παιρνεις οποιαδηποτε στιγμη,παρτο καλυτερα νωριτερα,να μην εχεις κ αυτο το αγχος.ξερω κ εγω?επειδη δεν ειμαι κ ανθρωπος της τελευταιας στιγμης, (την μικρη γεννησα 3οκτ)ειχα παραγγειλει ολα τα πραγματα απο ιουλιο.κ του ειπα να μου τα φερει 20σεπτ.ετσι θα τα κανω κ τωρα..αλλα αν καταληξεις ποιο καροτσι θελετε,το πολυ πολυ,στελνεις τον αντρα σου κ το παιρνει.

το συζήταγα προχθές με την πεθερά μου..της λέω να τακτοποιηθείς εσυ να τακτοποιηθώ κι εγω..να δω τι άλλα χρειάζομαι (απο τα μωρουδιακά) να πάω να τα πάρω ή να δω ποιός θέλει να μου κάνει δώρο να τα σημειώσω κάπου να πω εσύ πάρε αυτό,εσύ εκείνο..το μόνο σίγουρο,της λέω,είναι να πάμε για καρότσι που το θέλω οπωσδήποτε..και μου απαντάει μη βιάζεσαι το παίρνεις και μετά...το πήρα ελαφρώς στραβά...αν γεννήσω π.χ. στις 40+.. ημέρες..δηλ. γύρω στις 20/10...θα έχω κουράγιο με βυζανιάρικο μωρό,άυπνη να τρέχω για καρότσια;ή θα πω πάρτε μου ένα καρότσι στα γκαβά;γιατί έτσι έκανε κι η συμπεθέρα στη συννυφάδα μου (η μάνα της δηλ.) και της πήρε ένα καρότσι άστα....100 ευρώ και έπαιρνε τότε 3.500 ευρουλάκια το μήνα...κι εν πάσει περιπτώσει θέλω να πάω να πάρω εγω το καρότσι του παιδιού...εγω κι ο Νίκος..να το πληρώσει ο πατέρας του,να τρέξει να το δει να το διαλέξει μόνος...μήπως οι ορμόνες βαράνε κόκκινο και τα βλέπω στραβά;ή είναι στραβή η κουβέντα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

το συζήταγα προχθές με την πεθερά μου..της λέω να τακτοποιηθείς εσυ να τακτοποιηθώ κι εγω..να δω τι άλλα χρειάζομαι (απο τα μωρουδιακά) να πάω να τα πάρω ή να δω ποιός θέλει να μου κάνει δώρο να τα σημειώσω κάπου να πω εσύ πάρε αυτό,εσύ εκείνο..το μόνο σίγουρο,της λέω,είναι να πάμε για καρότσι που το θέλω οπωσδήποτε..και μου απαντάει μη βιάζεσαι το παίρνεις και μετά...το πήρα ελαφρώς στραβά...αν γεννήσω π.χ. στις 40+.. ημέρες..δηλ. γύρω στις 20/10...θα έχω κουράγιο με βυζανιάρικο μωρό,άυπνη να τρέχω για καρότσια;ή θα πω πάρτε μου ένα καρότσι στα γκαβά;γιατί έτσι έκανε κι η συμπεθέρα στη συννυφάδα μου (η μάνα της δηλ.) και της πήρε ένα καρότσι άστα....100 ευρώ και έπαιρνε τότε 3.500 ευρουλάκια το μήνα...κι εν πάσει περιπτώσει θέλω να πάω να πάρω εγω το καρότσι του παιδιού...εγω κι ο Νίκος..να το πληρώσει ο πατέρας του,να τρέξει να το δει να το διαλέξει μόνος...μήπως οι ορμόνες βαράνε κόκκινο και τα βλέπω στραβά;ή είναι στραβή η κουβέντα;

συμφωνω μαζι σου,ρινιω μου,μην το αφησεις για τελευταια στιγμη..ειδικα αφου στο λενε οι αλλοι.παρε τον αντρουλη σου κ ριξτε τα εξω,να χαζεψετε,να το πιασεις το καροτσι στο χερι,να δεις τι σε βολευει πιο πολυ..αν χωραει στο αμαξι!!(βασικο αυτο)εμενα το καροτσι το πηρε η μανα μου,μου ειπε,πηγαινε διαλεξε οτι θες κ θα στα δωσω τα λεφτα.(εκει που πηρα το καροτσι κ κρεβατακι,αυτος μου εκανε δωρο κ καλοκαιρινο καροτσι,δεν το εχω χρησιμοποιησει καθολου..στο κουτι του ειναι ακομα,μπορει να χρειαστει τωρα...)σου ειπα ξανα,επειδη δεν ειμαι της τελευταιας στιγμης,θελω να τα εχω ολα ετοιμα απο πριν,κ τωρα εχω καταληξει σε 2 μαγαζια για κρεβατακι,κ μεχρι το τελος ιουλιου θα το εχω κλεισει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

riniw εγώ την έχω ξαναπεί την αποψή μου, καλύτερα πιο νωρίς για να μπορείς να δεις ότι ότι υπάρχει στην αγορά και να μην το μετανιώσεις μετά!

Εξάλου τι άλλο έχουμε να κάνουμε αυτό το διάστημα? Αφού ρούχα για εμάς δεν αγοράζουμε, να πάμε για ποτό δεν πάμε , το φαγητό κι αυτό με μέτρο ε άσε να ασχολούμαστε με κάτι ευχάριστο να μας γεμίζει και τη μέρα!!!

Σίγουρα και η λύση για πάνω στην κούνια είναι πολύ ωραία απλά έλεγα να αποφύγω την αγορά της αλλαξιέρας γενικά και να περιοριστώ μόνο σε στρωματάκι.

Επίσης η κούνια που έχω διαλέξει είναι για στρωματάκι 60*120, δλδ αρκετά μικρή αλλά γίνεται κρεβάτι για στρώμα 90*200. Πιστεύετε ότι θα στενευτεί το μωρό στην κούνια μέχρι να το κάνουμε κρεβάτι?

Καλημερούδια κοριτσάκιαααα!!!

Εβελίνα αφού είσαι άνθρωπος του έξω, κάνε το μέσα έξω...οργάνωσε συνάντηση με φίλους στο σπίτι και πες τους το μαγαζί είναι self service, εκεί είναι το ψυγείο, η κουζίνα, εκεί τα ποτά και τα ξηροκάρπια... και φέρτε μου και μένα κανά τυροπιτάκι :tongue:

Για να μη σου πω τώρα που σφιγγόμαστε όλοι, ας φέρει ο καθένας από κάτι μαζί του!!!

Ριτάκι και στη μπέμπα λείπει ο μπαμπάς της, αν μιλάτε στο τηλ να βάζεις ανοιχτή ακρόαση!!!!

marant Πίστεψέ με, αν το κάνεις το παιδί μπανάκι στο νιπτήρα ιδίως στην αρχή που είναι μια σταλίτσα, θα σε βολέψει πάνω στο πλυντήριο 100%

Όσο για το κρεββάτι και να κάθεσαι... θα χρειαστεί και αυτό! Άσε που μετά την αλλαγή μπορείς να τη βάλεις στην άκρη και να κάνετε γούτσου γούτσου με το μικρό στο κρεββάτι χεχεχεχε;)

Αχ βρε κορίτσια... να δω πότε και πως θα φύγουν τα περιττα έπιπλα από το παιδικό δωμάτιο! Από τη μια είναι πολύ βαριά και δε νομίζω να μπορούν να βοηθήσουν πολύ τα φιλαράκια μας και από την άλλη σε ποιον να έχεις εμπιστοσύνη να έρθει να τα κατεβάσει με 50-80 ευρώ.... :(

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

κοριτσακια μου καλημερα τι μο0υ κανετε???

δεν εχω διαβασει τιποτα δεν εχω προλαβει ελπιζω να ειστε ολες καλα

εμεις μια χαρα με τη β επιπεδου δε 2-3 βδομαδες θα κανω και απαισια εξεταση με τη γλυκοζη και μονο που το σκεφτομαι με πιανει ενα κατι δε θελω καθολου επισης ανυπομονω να ερθει η ωρα να φτιαξω το παιδικο δωματιο σκεφτομαι να τα βαλω και τα δυο μαζι αν και εχω δωματιο αλλα επειδη ειναι και αγορια σκεφτομαι οτι για αρχη τουλαχιστον θα ειναι καλυτερα. ψαχνω να βρω ιδιεες για τη καινουργια διακοσμηση και κουνια του μικρου ευτυχως η ντουλαπα στο παιδικο ειναι 5φυλλη και θα χωραει τα ρο0υχα και των δυο τι αλλο δε θυμαμαι παω γιατι εχω πολυ δουλεια στο γραφειο ελπιζω να καταφερω να μπω αργοτερα ξανα

πολλα φιλια

ααααααααααααααα ξεχασα να πω οτι τωρα πια εχω αρχισει να ανυπομονω να φτασει η ωρα να γεννησω και επισης να πω οτι με εχει ταραξει στη κλωτσια και το ακουω και πολυ ευκολα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Άννα ήθελα απλώς κάποιος να μου πει οτι δεν είμαι παράλογη!!!η Marant έχει απόλυτο δίκιο και με κάλυψε..

Καραμελένια τά 'χεις για πέταμα τα πράγματα που είχες στο παιδικό;

Η αλλαξιέρα που λέω κορίτσια είναι όπως αυτή που λέτε οτι θα βάλετε πάνω στο πλυντήριο απλώς θα την έχω να στηρίζεται πάνω στα κάγκελα της κούνιας..πλυντήριο δεν έχω μέσα στο μπάνιο και σκέφτομαι να ξηλώσω ένα μπιντέ να το βάλω αλλά θα κλείνει την πρόσβαση προς τον "θρόνο" αλλά και απο την άλλη να έχω μόνο της πεθεράς μου κάτω στη γκαρσονιέρα και να τρέχω πάνω κάτω δε θέλω...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Άννα ήθελα απλώς κάποιος να μου πει οτι δεν είμαι παράλογη!!!η Marant έχει απόλυτο δίκιο και με κάλυψε..

Η αλλαξιέρα που λέω κορίτσια είναι όπως αυτή που λέτε οτι θα βάλετε πάνω στο πλυντήριο απλώς θα την έχω να στηρίζεται πάνω στα κάγκελα της κούνιας..πλυντήριο δεν έχω μέσα στο μπάνιο και σκέφτομαι να ξηλώσω ένα μπιντέ να το βάλω αλλά θα κλείνει την πρόσβαση προς τον "θρόνο" αλλά και απο την άλλη να έχω μόνο της πεθεράς μου κάτω στη γκαρσονιέρα και να τρέχω πάνω κάτω δε θέλω...

Ρηνιώ μου όχι σίγουρα δεν είναι για πέταμα. Θέλω να τα μεταφέρω στην αποθήκη. Το πρόβλημα είναι ότι τα έπιπλα (παλιά τουαλέτα και κομοδίνα των γονιών μου) δεν ξεμοντάρονται και είναι μασίφ!

Για αυτό λέω ότι χρειάζομαι κάποιον μεταφορέα (που να αντέχει το βάρος) και να είναι εμπιστοσύνης (μη δίνουν σήμα σε συμμορίες να σου αδειάσουν το σπίτι μετά)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Ρηνιώ μου όχι σίγουρα δεν είναι για πέταμα. Θέλω να τα μεταφέρω στην αποθήκη. Το πρόβλημα είναι ότι τα έπιπλα (παλιά τουαλέτα και κομοδίνα των γονιών μου) δεν ξεμοντάρονται και είναι μασίφ!

Για αυτό λέω ότι χρειάζομαι κάποιον μεταφορέα (που να αντέχει το βάρος) και να είναι εμπιστοσύνης (μη δίνουν σήμα σε συμμορίες να σου αδειάσουν το σπίτι μετά)

καλά άσε!!!μάζεψε καμια 10αιά φίλους καλύτερα,κάν'τους κι ένα ωραίο τραπέζι μετά να είσαι πιο ήσυχη...αλήθεια στο λέω..

(ευτυχώς που ΚΑΙ στο συγκεκριμένο θέμα μ'εχει σώσει η πολυτεκνία!!!)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπέρα μανούλες.

tatum εγώ εχω και ρηλαξ:D....για εμένα είναι περιτο έξοδο μιας και θα έχεις καρεκλάκι αυτοκινήτου που σχεδόν κανει την ίδια δουλειά και το ρηλαξ θα το χρησιμοποιήσεις για μικρο διάστημα. Βέβαια να πω ότι πράγματα που μου φανήκαν περιτα στο πρ'ωτο τα χρησιμοποίησα στο δεύτερο. Κάται αλλό που θέωρησα περιτο είανι η καλαθούνα. Αφού όλα τα καρότσια σχεδόν πάνε με καρεκλάκι αυτοκινήτου και πορτ μπεμπέ δεν θα έχανα και τίποτα αν δεν την είχα.;)

katindm για συρταριέρα γιατι δεν κοιτά και στο ικεα που έχει πιο οικονομικές λύσεις και αγόρασε μια αλλαξιέρα ανεξάρτητη να την βάλεις επάνω?

Εγώ θα σας πω κάτι που αν το έλεγαν σε εμένα δεν θα το άκουγα:tongue::tongue::D:D Μην ξοδλεψετε πολλά χρήματα σε προίκες ,στράτες και διάφορα αξεσουάρ. Είναι πραγματικά για πολύ λίγο διάστημα και με αυτα τα λεφτά πέρτε κάτι που για εμενα τουλάχιστον θα πρέπει να είναι καλά για την ασφάλεια και την άνεση του μωρού. Όπως ένα καλό καρότσι, ένα καλό κάθισμα αυτοκινήτου ή ένα παιχνίδι -γυμναστήριο.

για καρεκλάκι φαγητού θα πρότειναι αυτά που εφαρμόζπυν στην καρέκλα που το πέρνεις μετά παντού ή αυτα που γίνονται μετά και κανονική καρέκλα. Μετα θα σας τρώει τον χώρο.;););)

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

τωρα μου ηρθε κ μια φλασια..πες οτι το παιδι εχει εντονους κολικους κ κλαιει οοοολη την νυχτα..λεω εγω τωρα..στα χερια θα το κρατας κ θα το κουνας για 40 μερες?εγω εβαζα την μικρη στο καροτσι κ την κοιμιζα εκει,την κουναγα κτλ.παρε πιο νωρις καροτσι..μην ακους κανεναν.γνωμη μου τωρα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...