Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες!!!! Τι κάνετε;;; Πώς περάσατε το τριήμερο;;; Τι κάνουν τα μωράκια σας;;;; :D

καλημερα μαριαλενακι!! ωραια περασαμε αλλα ηταν λιγο..:-( τωρα ολοι στο προγραμμα... αντε αυριο παμε να δουμε τα μωρακια μας..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα μαριαλενακι!! ωραια περασαμε αλλα ηταν λιγο..:-( τωρα ολοι στο προγραμμα... αντε αυριο παμε να δουμε τα μωρακια μας..

Αχ πώς και πώς περιμένω!!!! :) :) Εγώ έλειπα από την πέμπτη το βράδυ αλλά ο καιρός μας τα χάλασε χθες :(

Αχ πώς και πώς περιμένω!!!! :) :) Εγώ έλειπα από την πέμπτη το βράδυ αλλά ο καιρός μας τα χάλασε χθες :(

aaaaaaaaaaaaaa.......εσυ δεν εκανες τριημερο αλλα 5ημερο!!! περασες καλα?κ εμεις φυγαμε την κυριακη,γιατι ειχαμε να παμε σε αποκριατικο παρτι το σαββατο.. αλλα παλι καλα ηταν. κ εμας αρχισε να χιονιζει,ισα ισα προλαβαμε να φυγουμε.. κ φαγαμε κ σε ολη την διαδρομη πολυ βροχη.. κ τωρα ανυπομονω..ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη,φοβαμαι να χαρω πριν το ακουσω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

aaaaaaaaaaaaaa.......εσυ δεν εκανες τριημερο αλλα 5ημερο!!! περασες καλα?κ εμεις φυγαμε την κυριακη,γιατι ειχαμε να παμε σε αποκριατικο παρτι το σαββατο.. αλλα παλι καλα ηταν. κ εμας αρχισε να χιονιζει,ισα ισα προλαβαμε να φυγουμε.. κ φαγαμε κ σε ολη την διαδρομη πολυ βροχη.. κ τωρα ανυπομονω..ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη,φοβαμαι να χαρω πριν το ακουσω..

Εγώ έχω ένα άγχος με τις εξετάσεις που ξεκινούν από δω και πέρα!! Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται ούτε πώς γίνονται ούτε πόσο κοστίζουν και όσο να ναι ανησυχώ λιγάκι :/

Εγώ έχω ένα άγχος με τις εξετάσεις που ξεκινούν από δω και πέρα!! Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται ούτε πώς γίνονται ούτε πόσο κοστίζουν και όσο να ναι ανησυχώ λιγάκι :/

θα σου γραψει γενικες αιματος,ουρων,καλλιεργεια κολπικου υγρου κτλ. δεν ειναι κατι τρομερο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

εγω τις γλυτωσα αυτην την φορα,μου ειπε επειδη ειχα κανει τις ιδιες τον ιουλιο,οτι ειναι ψιλοπροσφατες κ να μην κανω καμια..

S4iNp3.png

BU56p3.png

θα σου γραψει γενικες αιματος,ουρων,καλλιεργεια κολπικου υγρου κτλ. δεν ειναι κατι τρομερο..

Και μόνο που περιλαμβάνει αίμα για μένα είναι !χαχαχαχ έχω ένα θέμα με τις βελόνες!!!

Και μόνο που περιλαμβάνει αίμα για μένα είναι !χαχαχαχ έχω ένα θέμα με τις βελόνες!!!

μεγαλυτερο απο το δικο μου αποκλειεται.. στο υπογραφω. αλλα κ στην κορη μου που επρεπε να κανω καθε μηνα για τοξοπλασμα,συνηθισα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

μεγαλυτερο απο το δικο μου αποκλειεται.. στο υπογραφω. αλλα κ στην κορη μου που επρεπε να κανω καθε μηνα για τοξοπλασμα,συνηθισα..

To τοξόπλασμα δε σχετίζεται με κατοικίδια ή κάνω λάθος;;

Το Τοξόπλασμα έχει σχέση με Γάτες που μπορεί να έχουν φάει απ'εξω και αρνιά.

Η συμβουλή βέβαια είναι να αλλάζει κάποιος άλλος την άμμο της γάτας και όχι να διώξεις το έρμο το ζωντανό όπως κάνουν πολλοί!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Το Τοξόπλασμα έχει σχέση με Γάτες που μπορεί να έχουν φάει απ'εξω και αρνιά.

Η συμβουλή βέβαια είναι να αλλάζει κάποιος άλλος την άμμο της γάτας και όχι να διώξεις το έρμο το ζωντανό όπως κάνουν πολλοί!

Νομίζω και με θαλασσινά χωρίς να είμαι σίγουρη!:/ Εγώ που δεν έχω κατοικίδιο ούτε κάποιος στενός συγγενής μου θα πρέπει να κάνω αυτή την εξέταση τόσο τακτικά;

οταν εκανα γενικη αιματος,μου εδειξε οτι δεν ειχα καθολου αντισωματα για τοξοπλασμα κ επρεπε να προσεχω πολυ.. μπορεις να κολλησεις απο μαρουλι που δεν πλυθηκε καλα,απο μισοψημενο κρεας απο χωματα αν ασχολεισαι με κηπουρικη(εγω ουτε γατες εχω ουτε χωματα πιανω)αλλα φοβηθηκα κ 9 μηνες δεν ειχα φαει τιποτα απο μαρουλια,μονο ντοματα+αγγουρι ξεφλουδισμενα κ ποτε μα ποτε φαγητο απ'εξω..κ ολα πολυ καλοψημενα.

S4iNp3.png

BU56p3.png

οταν εκανα γενικη αιματος,μου εδειξε οτι δεν ειχα καθολου αντισωματα για τοξοπλασμα κ επρεπε να προσεχω πολυ.. μπορεις να κολλησεις απο μαρουλι που δεν πλυθηκε καλα,απο μισοψημενο κρεας απο χωματα αν ασχολεισαι με κηπουρικη(εγω ουτε γατες εχω ουτε χωματα πιανω)αλλα φοβηθηκα κ 9 μηνες δεν ειχα φαει τιποτα απο μαρουλια,μονο ντοματα+αγγουρι ξεφλουδισμενα κ ποτε μα ποτε φαγητο απ'εξω..κ ολα πολυ καλοψημενα.

Ωχου στα καλά καθούμενα ε;;; :/ Πωπω, άντε να δούμε τι θα δούμε αύριο!

Από τα κρέατα μπορεί κάποιος να πάθει σαλμονέλα, από τα όχι καλά καθαρισμένα λαχανικά και φρούτα ...κάτι άλλο! Όπως και να έχει θέλει προσοχή γιατί όλα αυτα τα μικρόβια μπορούν να σου προκαλέσουν πρόβλημα. ;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Από τα κρέατα μπορεί κάποιος να πάθει σαλμονέλα, από τα όχι καλά καθαρισμένα λαχανικά και φρούτα ...κάτι άλλο! Όπως και να έχει θέλει προσοχή γιατί όλα αυτα τα μικρόβια μπορούν να σου προκαλέσουν πρόβλημα. ;)

Σαλμονέλα παθαίνεις από ωμό κοτόπουλο ή από φρούτα ή λαχανικά που έχουν έρθει σε επαφή με ωμό κοτόπουλο ή τα υγρά του και επιμολύνονται και αυτά. Τεσπα, το θέμα είναι οτι ειδικά στην κατάσταση μας μέλλουσες μανούλες πρέπει να προσέχουμε πολύ τι τρώμε πού και πώς για να μην έχουμε τρεξίματα δυσάρεστα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...