Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Εγώ που δε θα πάρω αλλαξιέρα παρά μόνο το πάνω κομμάτι σκοπεύω να αλλάζω το παιδί καθισμένη στο κρεββάτι ή στον καναπέ ή πάνω στο πλυντήριο μετά το μπάνιο στο νιπτήρα (είναι μεγάλος και βολεύει).

Αν θες αποθηκευτικό χώρο όμως καλό είναι να το πάρεις σαν έπιπλο!

Σίγουρα αν είσια όρθια βολεύει να είναι στο ύψος σου.

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

riniw τον είδαμε και 3D και ήταν πολύ γλυκούλης!!!! Έκανε συνέχεια παιχνίδια και πιπιλούσε το δάχτυλό του!!!!Πολύ γλυκιά φατσούλα και σε κάθε εξέταση μας δείχνει τις πατούσες του!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ απορώ για την μπλιαχ εξέταση γιατί μου αρέσουν πολύ τα γλυκά (δλδ μια Lacta κάθε απόγευμα την έχω άνετα το χειμώνα) αλλά για να λέτε εσείς κατι παραπάνω θα ξέρετε...Πότε την κάνουμε?

Miss caramel στάνταρ θα πάρω ενισχύσεις μαζί μου ;)

Να σας ρωτήσω κάτι κορίτσια πιστευετε ότι η αλλαξιέρα είναι απαραίτητη? Εγώ σκεφτόμουν μήπως πάρω το στρωματάκι μόνο και το βάζω στο κρεβάτι μας. Έπιπλο δεν θα έπαιρνα έτσι κι αλλιώς γιατί συρτάρια- ντουλάπα έχω διαθέσιμα. Λέγαμε μήπως παίρναμε αυτό που είναι σαν δίσκος και προσαρμόζετε πάνω στην κούνια αλλά επειδή βρήκαμε ένα καροτσάκι λίγο ακριβότερο που μας άρεσε έλεγα αν είναι να αποφύγω την αλλαξιέρα και να διαθέσω τα χρηματα εκει. Τι λέτε?

Οσο η ταζμανιτσα μου ηταν μικρουλα και ειμασταν Ξανθη, την αλλαζα στο τραπεζι. Στο κρεβατι ειναι χαμηλα και μπορει να σε πονεσει η μεση οποτε προσεχε! Αν το στρωματακι ειναι χωρις πλαινα προστατευτικα μπορεις να παρεις και τα υποστρωματα της ΤΕΝΑ που βολεβουν και εξω και γλυτωνεις και το πλυσιμο καθε φορα που εχεις ατυχιματα και ειναι και πιο φτηνα απο τα αντιστοιχα βρεφικα. Εμεις ειχαμε το στρωματακι απ την αλλαξιερα-τσαντα που ειχε το καροτσι, αλλα με τα πολλα πλησιματα διαλιθηκε και το πεταξα.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ένα απο τα πράγματα που είδα σαν μαμά 2 μικρών έιναι οτι το 70% των αγορών σε βρεφικά είδη έιναι πράγματι άχρηστα. Ενα απο αυτά έιναι και η αλλάξιέρα. Όχι ότι αν έχεις δεν βολεύει αλλά όχι ότι αν δεν την έχεις κιόλας έιναι κάτι τρομερό.Εγω στον πρώτο την χρησιμοποιήσα στο δεύτερο τον άλλαζα καθιστή στο κρεββάτι και ήμουν μια χαρά. Δεν έσκυβα και η μέση μου δεν με πόνεσε:D και πολλά πράγματα ακόμα αλλα όταν είσαι πρωτομανούλα θα τα πάρεις γιατί αυτη είναι και η γλύκα. πρωτον: αγοράζεςι πράγματα για το μωράκι σου, δεύτερον: καλό είναι να έχεις άποψη μόνη σου και να δεις ή ιδια τι βολεύει και τι όχι.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Ένα απο τα πράγματα που είδα σαν μαμά 2 μικρών έιναι οτι το 70% των αγορών σε βρεφικά είδη έιναι πράγματι άχρηστα. Ενα απο αυτά έιναι και η αλλάξιέρα. Όχι ότι αν έχεις δεν βολεύει αλλά όχι ότι αν δεν την έχεις κιόλας έιναι κάτι τρομερό.Εγω στον πρώτο την χρησιμοποιήσα στο δεύτερο τον άλλαζα καθιστή στο κρεββάτι και ήμουν μια χαρά. Δεν έσκυβα και η μέση μου δεν με πόνεσε:D και πολλά πράγματα ακόμα αλλα όταν είσαι πρωτομανούλα θα τα πάρεις γιατί αυτη είναι και η γλύκα. πρωτον: αγοράζεςι πράγματα για το μωράκι σου, δεύτερον: καλό είναι να έχεις άποψη μόνη σου και να δεις ή ιδια τι βολεύει και τι όχι.

Μετα απο τετια ποστ στενοχοριεμαι που δεν εχει like το φορουμ.

Επεσε θεματακι με αλλες μαμαδες για το θεμα ριλαξ! Το εχετε σκευτει αν θα παρετε και τι ειδος? Οι πιο πολοι παιδιατροι λενε οχι πριν τους 4 μηνες (εμας μας αφησε γιατι γινοταν ξαπλωτο και ανεβενε με σκαλες)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Μωρέ το θέμα της μέσης είναι πως θα σηκώσεις κάποια πράγματα....

Επειδή κι εγώ έχω μια ευαισθησία όταν πάω να σηκώσω κάτι κατά 95% θα κάνω βαθύ κάθισμα πχ... όλοι ξέρουν ότι έτσι πρέπει να το κάνουν αλλά πόσοι το κάνουν?

Άσε που αν ρωτήσουμε μαμάδες, γιαγιάδες, τα μισά πράγματα θα μας τα βγάλουν περιττά (αν και όμορφα!)

tatum όταν λες είδος relax τι εννοείς???? Είμαι ασχετίλα και το μόνο που έχω δεί είναι αυτό που μπαίνει στο καρότσι που θέλω να πάρω και είναι και κάθισμα αυτοκινήτου!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια θα πάρω συρταριέρα - αλλαξιέρα γιατί δεν έχω στο παιδικό και πολύ μεγάλη ντουλάπα και χρειάζομαι χώρο αποθηκευτικό!!!Και είναι και πανακριβες ρε παιδί μου!!Όσο κάνει το κρεβατάκι κάνει και η συρταριέρα!!!Αφήστε μεγάλο εξοδο!!Όσες μπορούν να το αποφύγουν καλό είναι!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ναι, το έπαθα αυτό που λες. Κάποια στιγμή που δεν έπαιρνε γραμμάρια, ναι φρίκαρα (πώς αλλιώς), αλλά αμέσως τηλεφώνημα και με..... καθησύχασε. Μου είπε ότι σου είπε και σε σένα, παίρνουν - χάνουν, να μην ανησυχώ. Αλήθεια, ο παιδίατρος κάθε πότε σας έβλεπε;;; Εμάς στην αρχή, ήρθε στο σπίτι πριν σαραντίσω (την τρίτη ή την τέταρτη μέρα που βγήκα από το μαιευτήριο), μετά αφού έγινε δύο μηνών το μωρό και μετά κάθε μήνα μέχρι ενός έτους. Τώρα, ο παιδίατρος (μετακόμισα κι άλλαξα παιδίατρο) μου είπε τη δέκατη μέρα, αφού βγω από το μαιευτήριο, μετά μόλις σαραντίσω και μετά θα μου πει ανάλογα.

Αχ, αυτά τα πόδια, χάλια είναι. Και δεν μπορώ να σκύψω να κάνω κάτι....:evil:

Έτσι κ εμείς. Ήρθε την επόμενη μέρα που βγήκα απο το μαιευτήριο, κ μετά 2 μηνών για το πρώτο εμβόλιο. Κ μετά κάθε μήνα.. Α να σας πω σε δευτερομανουλες.. 3 χρόνων στην κορη μου μου είπε να κάνουμε εμβόλιο ανεμοβλογιας, κ όταν του είπα ότι γενναω τότε, μου είπε να το αφήσουμε για αργότερα, γιατί είναι επικίνδυνο για το βρεφακι..μπορεί να αρρωστησει με ανεμοβλογια...σας το λέω, να ρωτήσετε.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Κ εγώ έχω ριλαξ,αλλα αν θυμάμαι καλά, εβαζα την μικρή μετά τους 3-4 μήνες..θα το χρησιμοποιήσω κ αυτήν την φορά. Εμένα με βόλευε..αλλα κ να μην το είχα δεν θα εσκαγα κιόλας..

Κορίτσια ακόμα χάλια είμαι απο την καμπύλη. Δεν έχω συνέλθει.κοιμήθηκα κ 2 ώρες κ πάλι χάλια..μέχρι κ το μωρό είχε αηδιασει. Απο το πρωί δεν έχει σταματήσει να γυρνάει κ να κλωτσαει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλησπερα κουκλες!

αυτο με την καμπυλη ζαχαρου κ εγω δεν θελω να το σκεφτομαι.. ασε που με την εγκυμοσυνη δεν θελω ουτε να τα βλεπω τα γλυκα.. ποια ? εγω.. που τσακιζα οτι γλυκο εβρισκα μπροστα μου... το μονο γλυκο που τρωω που και που ειναι κανενα παγωτακι..

για το ριλαξ κ εγω εχω ακουσει οτι δεν επιτρεπεται για τους πρωτους μηνες...

tatum ευχομαι να μην χρειαστει να κατσεις στο κρεβατι.. ειναι πραγματικο βασαανιστηριο.. ειδικα αν εχεις μαθει να εισαι ενεργητικο ατομο και να μην καθεσαι και μεσα στο σπιτι..

εγω παντως απο χθες ειμαι υποχρεωμενη στην απολυτη ξαπλα.. δεν κανει να καθισω ουτε καθιστη.. χθες το απογευμα ειδα αιμα.. που ευτυχως σταματησε μετα απο 1 ωρα και απο τοτε δεν εχω ξαναδει αλλα ο γιατρος ηταν καθετος.. απο δω και περα ξαπλα και μονο ξαπλα.. ουτε καθιστη.. και θα σηκωνομαι μονο για τουαλετα.. και αυτο μεχρι τουλαχιστον τις 32-35 εβδομαδες.. δηλαδη μεχρι σεπτεμβρη... αυτα τα καταπληκτικα μου νεα..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κουκλες!

αυτο με την καμπυλη ζαχαρου κ εγω δεν θελω να το σκεφτομαι.. ασε που με την εγκυμοσυνη δεν θελω ουτε να τα βλεπω τα γλυκα.. ποια ? εγω.. που τσακιζα οτι γλυκο εβρισκα μπροστα μου... το μονο γλυκο που τρωω που και που ειναι κανενα παγωτακι..

tatum ευχομαι να μην χρειαστει να κατσεις στο κρεβατι.. ειναι πραγματικο βασαανιστηριο.. ειδικα αν εχεις μαθει να εισαι ενεργητικο ατομο και να μην καθεσαι και μεσα στο σπιτι..

εγω παντως απο χθες ειμαι υποχρεωμενη στην απολυτη ξαπλα.. δεν κανει να καθισω ουτε καθιστη.. χθες το απογευμα ειδα αιμα.. που ευτυχως σταματησε μετα απο 1 ωρα και απο τοτε δεν εχω ξαναδει αλλα ο γιατρος ηταν καθετος.. απο δω και περα ξαπλα και μονο ξαπλα.. ουτε καθιστη.. και θα σηκωνομαι μονο για τουαλετα.. και αυτο μεχρι τουλαχιστον τις 32-35 εβδομαδες.. δηλαδη μεχρι σεπτεμβρη... αυτα τα καταπληκτικα μου νεα..

Ωχ εβελινα μου, τι έγινε πάλι;; Χαλάλι βέβαια, αλλα είναι ζόρι να κάθεσαι στο κρεβάτι τόσους μήνες.. Αλλα όταν έρθουν τα μωρακια θα τα ξεχάσεις όλα!!!! Περαστικουλια κ υπομονή.. Θα είμαστε εδώ να σου κάνουμε παρεουλα!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλησπερα κουκλες!

ωχ!!βρε Εβελίνα μου!!τί να σου πω βρε κορίτσι μου...κοίτα τουλάχιστον αφού θα κάθεσαι που θα κάθεσαι να το "απολαύσεις" όσο μπορείς..το λαπ-τοπ αγκαλιά να βλέπεις ταινίες,ο,τι βιβλίο είχες σκοπό να διαβάσεις δίπλα κ.λ.π....ποιός σε βοηθάει με το σπίτι;ο σύζυγος;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ευχαριστω για την συμπαρασταση κοριτσια..

στο σπιτι για τις δουλειες εχω γυναικα μια φορα την εβδομαδα..

μαγειρεμα εχει αναλαβει η πεθερα μου και γενικοτερα επειδη μενει διπλα ερχεται καθε τοσο να δει αν χρειαζομαι κατι.. τα υπολοιπα τα εχει αναλαβει ο αντρας μου.. σουπερ μαρκετ, πλυντηρια κτλ..

οι γονεις μου μενουν επαρχια και λογω δουλειας ειναι δυσκολο να ερθουν για βοηθεια..

κατα τ'αλλα το εχω ριξει στο διαβασμα και στο ιντερνετ.. δεν εχει και τιποτα η τηλεοραση.. η αληθεια ειναι οτι επειδη ειμαι ατομο πολυ του εξω και της παρεας κτλ μου φαινεται βουνο τωρα που πρεπει να κατσω ξαπλα αλλα αφου αυτο πρεπει αυτο θα κανουμε... η αληθεια ειναι οτι οταν τα νιωθω να κανουν τουμπες το ξεχναω αυτο...

tJYkp3.png

καλησπερα κουκλες!

για το ριλαξ κ εγω εχω ακουσει οτι δεν επιτρεπεται για τους πρωτους μηνες... Το καρεκλακι αυτοκηνιτου ομως??? χιχι Ειχε ο αντρας μου το αμαξι σε αλλη πολη και τις πρωτες 30 μερες η γιατρος με αφηνε να την εχω εκει 30 λεπτα και μετα ξαπλα ή αγκαλια! Και τουαλετα που πηγενα με αυτο την ειχα!!! Μετα μας αφησε το ξαπλωτο ριλαξ!

tatum ευχομαι να μην χρειαστει να κατσεις στο κρεβατι.. ειναι πραγματικο βασαανιστηριο.. ειδικα αν εχεις μαθει να εισαι ενεργητικο ατομο και να μην καθεσαι και μεσα στο σπιτι.. Το ξερω γιατι τα περασα στη μικρη και τωρα στην παραμικρη συσπαση τρεμω και ξαπλωνω! Εγω ειχα το ανχος και οι βλακες στη δουλεια να λενε οτι το εκανα για τις αναρωτηκες!!!

Το κηνιτο-σταθερο απο διπλα ετσι? Ακομα και για ψιχολογικους λογους μονο βοηθαει! Δε λες παλι καλα που δεν τους εχεις μες το σπιτι αλλα σε... αναμονη! Ειχα τη μαμα μου οσο ειμουν ξαπλα (να ναι καλα) και οοολη μερα πανω απ το κεφαλι μου ειχα φρικαρει ΧΑΧΑΧΑ! Οποτε τα... επαιζα εκλεινα τα ματια και σκευτομουν ενα ζεστο μωρακι στην αγκαλια μου και βοηθουσε πολυ! Τωρα που η μικρη ειναι 3,5 οποτε με κουραζει πολυ (ειναι και ζωηρη) σκευτομαι ποσο ανχος ειχα να φτασει να γεννηθει και να μην αποβαλω και πως ενιωθα οταν ειμουν ξαπλα και οχι απλα περνω κουραγιο αλλα χαμογελαω κι απο πανω! Οταν με φιλαει ενω τα σκευτομαι (καλη ωρα σημερα το απογευμα που σε διαβαζα) το μονο που καταφερνω να σκευτω ειναι "αξιζε!". ΚΟΥΡΑΓΙΟ και μετα ολα θα γινουν ενας μικρος παραδεισος, με την κουραση του και τα ανχοι-νευρα του αλλα και με πολλα παραπανω χαμογελα και αγαπη (για σενα και *2!!!!)

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλημέρα κοριτσάκια φουσκωτά!!!

miss caramel έδωσες φοβερή ιδέα με το πλυντήριο!!!!! Είχα σκεφτεί κι εγώ να πάρω το στρωματάκι της αλλαξιέρας και να το βάζω στο κρεβάτι και να κάθομαι, αλλά το πλυντήριο είναι φοβρτή ιδέα!;););)

Και έλεγα 'οχι στο τραπέζι μην έχουμε ατυχήματα και δεν μου ερχόταν με τπτ άλλο ψηλό και σταθερό πράγμα!!

evelina t. μη στεναχωριέσε κοριτσάκι μου όσο μπορείς. είχε μείνει η κουνιάδα μου στο κρεβάτι όλους τους μήνες και σε καταλαβαίνω λιγάκι. Ρίχτο στη μελέτη μετα μουσικής για να χαίρονται και τα μωράκια σου!!!!

Αυτό με το ριλαξ δεν το ήξερα ότι δεν κάνει...είχαμε πάρει πέρσι στην κουνιάδα μου ένα της chicco και βασικά μου το έδωσε το Μαιο που είχαν έρθει για το γάμο, αλλά απο ότι θυμάμαι είναι στην κατηγορία 0+, που σημαίνει απο νεογέννητο...τι να κάνω?Να μην το χρησιμοποιήσω?

Λέμε να πάμε για μπάνιο Κινέτα σήμερα αν ξεμπερδέψουμε νωρίς απο δουλειά και φαγητό. Για να δούμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...