Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άννα μάλλον είσαι η πρώτη!!εγω την κάνω την άλλη βδομάδα....κι εμένα μου είπε η συννυφάδα για λεμόνι να έχω μαζί!

1 κιλό θα πάρω μαζί μου, σίγουρα θα χρειαστω.. Αν δεν μπω αύριο μέχρι τις 12 θα σημαίνει ότι ξερναω την γλυκοζη κ ξανακανω την εξέταση.... Χαχαχα....τι τραβαω η μάνα;;;;;

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλησπερα κοριτσια! Καλος την εβελινα που δε θημαμαι αν καλοσορησα, συγνωμη (αν ξεχασα και καμια αλλη παλι συγνωμη αλλα το... αλτσχαιμερ με αυπνιες με εχει τσακισει χαχαχα). Αυριο παω φαρμακιο, μαλον για τις διαριες που εχω κατα καιρους φταινε οι... βιταμινες (εκτος του ασβεστιου τις ειχα πακετο), μαλον τελος η τρομαρα!!!

Αξιωθηκα να ζηγιστω! 2,300 πηρα!

Πονακια εδω και μερες εχω αλλα δεν τους δηνω σημασια, μονο που ειχα 2-3 φορες πετρωματα-συσπασουλες αλλα λιγα οποτε η μονη αντιδραση ηταν... "αρχισαμεεεε"! Ψιχολογικα ειμαι ετιμη να (ξανα)βρεθω στο κρεβατι αλλα λιπαμε τη μανουλα μου που θα κηνιγαει τη μικρη μου ταζμανιτσα ΧΑΧΑΧΑ! Στη μικρη (εκτος απ τα αρχικα κρεβατωματα λογο αποκολησεων) απ τον 6ο μεχρι τον 7ο, σχεδον ολο ξαπλα με ειχε ο γιατρος και με χαπακια καθημερηνα. Αντε να δουμε!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα!Εχτές έκανα την β' επιπέδου! Όλα καλά μέχρι στιγμής 536gr ο μπέμπης!!!:P

Μου έκανε και μέτρηση τραχύλου μια χαρά κι αυτός μου είπε ;)

Μετά κάναμε μια γύρα στα μαγαζία φάγαμε και το παγωτάκι μας και επιστρέψαμε στο Μεγαροχώρι.

Tatum ελπίζω να μην χρειαστείς να μείνεις ξάπλα και να σου φύγουν τα πονάκια.

Δίπλα στον αφαλό με είχε πιάσει κι εμένα πόνος αλλα μετά απο 1-2 μέρες μου έφυγε οπότε μια χαρά!

Πωπω κορίτσια με έχετε αγχώσει λιγάκι με την καμπύλη σακχάρου...τόσο χάλια είναι αυτό που πίνουμε???Ελπίζω να την παλέψω αν και έχω χρόνο μπροστά μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!όλα καλά;;;;

Άννα δεν την πάλεψες τελικά,ε;;;!!!μάλλον αρωματίζεις κι ομορφαίνεις την τουαλέτα του μικροβιολογικού!!!!!

Tatum ελπίζω κι εύχομαι να μην την περάσεις ξάπλα..όχι μόνο για σένα αλλά και για τη μικρή σου..ευτυχώς κι έχεις τη μαμά να βοηθάει αν χρειαστεί!

Marant αργείς ακόμα κοριτσάκι μου για την μπλιάχ-εξέταση!!!!φάνηκε καθόλου ο μπέμπης;τον είδατε σε 3D;

Κατερινιώ εμείς πιστές στο ραντεβού!!!

Εμείς εδω...χτες πήγα για μπανάκι στην Κινέττα αλλά δεν το ευχαριστήθηκα και πολύ..μπροστά μας 2 ζευγάρια που έπαιζαν ρακέτες και είτε μέσα είτε έξω κοίταγες πως ν'αποφύγεις τις ξώφαλτσες!!!οπότε δεν κολύμπησα πολύ....:cry::cry::cry:

Η πεθερά μου τελειώνει σε λιγάκι το σπίτι και υπολογίζουμε οτι σε περίπου 20 μερούλες θα είμαστε κι εμείς τακτοποιημένοι με τα δικά μας πραγματάκια στις ντουλάπες,τα συρτάρια και με τα επιπλάκια μας!!!οπότε και θα ξεκινήσω να μαζεύω όλα τα μωρουδιακά απο γύρω-γύρω (εξόρμηση στα σόγια!!!) και να πλένω και να τακτοποιώ!!είναι νωρίς;;;υπολογίστε οτι θα έχουμε πιάσει τέλος Ιουλίου αρχές Αυγουστου,πια...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Άννααααααα που είσαι????

tatum ας ελπίσουμε ότι δε θα έχεις πάλι τα ίδια και θα κηνυγάς εσύ τη μικρή ταζμανίτσα;)

marant χαίρομαι που πήγε καλά η β επιπέδου! Μπράβο Μπράβο και είς άλλα με υγεία!

Στην καμπύλη ζαχάρου είναι πολύ γλυκό αυτό το πράμα που πίνεις και το αποτέλεσμα είναι το ζάχαρο να πηγαίνει πολύ ψηλά και μετά να πέφτει απότομα... μερικές φορές τόσο απότομα που λιποθυμάς! (Για αυτό σου λένε να πας με κάποιον παρέα)

Τελικά μόνο η δικιά μου ήταν πετσί και κόκκαλο στη β' επιπέδου ε??? πωπωωωωω!!!!

Ρηνιώ δεν τους είπες να πάνε πιο πέρα με τις ρακέτες μην έρθει το μπάλακι σε σένα και τους το κάνεις κλίσμα???? Είναι κάτι στιγμές που πρέπει να είσαι κυριά και άλλες που δικαιολογείσαι λόγω ορμονών.... βγάλε το άχτι σουυυυυυ!!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Δεν μπορώ να πω οτι δεν ήταν προσεκτικοί...αλλά αυτό δε σημαίνει οτι μπορούν να φανταστούν οτι κι εγω αλλά και μικρά παιδιά,που κολυμπάμε όπου πατάμε,οτι δεν έχουμε κι άλλο χώρο να κολυμπήσουμε!

Φοβόμουν κάτι απότομες βουτιές που έκαναν για το μπαλάκι βασικά όχι τόσο όσο καθόμασταν έξω..στράβωσε ο Νίκος κάναδυο φορές και τον συγκράτησα γιατί δεν είμασταν μόνοι,βρήκαμε παρέα εκεί και καταλαβαίνεις.....τελοσπάντων την επόμενη φορά δε θα χαριστώ,θα το κάνω το κολύμπι μου γιατί δεν το ευχαριστήθηκα κι αν κανείς κάνει το λάθος ας τα βρει με τον φορτηγατζή,εγω δε θα επέμβω!!!!

Να ρωτήσω κάτι άλλο;;;έχετε παρατηρήσει ξηροδερμία σε χέρια-πόδια;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

riniw τον είδαμε και 3D και ήταν πολύ γλυκούλης!!!! Έκανε συνέχεια παιχνίδια και πιπιλούσε το δάχτυλό του!!!!Πολύ γλυκιά φατσούλα και σε κάθε εξέταση μας δείχνει τις πατούσες του!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ απορώ για την μπλιαχ εξέταση γιατί μου αρέσουν πολύ τα γλυκά (δλδ μια Lacta κάθε απόγευμα την έχω άνετα το χειμώνα) αλλά για να λέτε εσείς κατι παραπάνω θα ξέρετε...Πότε την κάνουμε?

Miss caramel στάνταρ θα πάρω ενισχύσεις μαζί μου ;)

Να σας ρωτήσω κάτι κορίτσια πιστευετε ότι η αλλαξιέρα είναι απαραίτητη? Εγώ σκεφτόμουν μήπως πάρω το στρωματάκι μόνο και το βάζω στο κρεβάτι μας. Έπιπλο δεν θα έπαιρνα έτσι κι αλλιώς γιατί συρτάρια- ντουλάπα έχω διαθέσιμα. Λέγαμε μήπως παίρναμε αυτό που είναι σαν δίσκος και προσαρμόζετε πάνω στην κούνια αλλά επειδή βρήκαμε ένα καροτσάκι λίγο ακριβότερο που μας άρεσε έλεγα αν είναι να αποφύγω την αλλαξιέρα και να διαθέσω τα χρηματα εκει. Τι λέτε?

να μαι κ εγωωωω,,,αηδιασμενη μεχρι αηδιας.12 η ωρα τελειωσα.ακιμα ανακατευομαι,πως δεν τα εβγαλα απορω με τον εαυτο μου..

εσεις τι κανετε?

marant μια χαρα το μπεμπακι σου!!!η αλλαξιερα δεν νομιζω να ειναι απαραιτητη,αλλα εμενα αν ρωτησεις,δεν θα την αλλαζα με τιποτα,γιατι το εχεις το μωρο στο υψος σου κ δεν χρειαζεται να σκυβεις,εγω ακομα την χρησιμοποιω,κ οσο χωρο κ να εχεις,ποτε δεν ειναι αρκετος..αυτα απο μενα.

αντε εγω ξεμπερδεψα με την αηδια!! σειρα σας κοριτσια!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

riniw τον είδαμε και 3D και ήταν πολύ γλυκούλης!!!! Έκανε συνέχεια παιχνίδια και πιπιλούσε το δάχτυλό του!!!!Πολύ γλυκιά φατσούλα και σε κάθε εξέταση μας δείχνει τις πατούσες του!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ απορώ για την μπλιαχ εξέταση γιατί μου αρέσουν πολύ τα γλυκά (δλδ μια Lacta κάθε απόγευμα την έχω άνετα το χειμώνα) αλλά για να λέτε εσείς κατι παραπάνω θα ξέρετε...Πότε την κάνουμε?

Miss caramel στάνταρ θα πάρω ενισχύσεις μαζί μου ;)

Να σας ρωτήσω κάτι κορίτσια πιστευετε ότι η αλλαξιέρα είναι απαραίτητη? Εγώ σκεφτόμουν μήπως πάρω το στρωματάκι μόνο και το βάζω στο κρεβάτι μας. Έπιπλο δεν θα έπαιρνα έτσι κι αλλιώς γιατί συρτάρια- ντουλάπα έχω διαθέσιμα. Λέγαμε μήπως παίρναμε αυτό που είναι σαν δίσκος και προσαρμόζετε πάνω στην κούνια αλλά επειδή βρήκαμε ένα καροτσάκι λίγο ακριβότερο που μας άρεσε έλεγα αν είναι να αποφύγω την αλλαξιέρα και να διαθέσω τα χρηματα εκει. Τι λέτε?

Marant εγώ την άλλη εβδομάδα που την κάνω θα είμαι στις 26 εβδ. οπότε υποθέτω απο την 25η-28η εβδ. είναι ο απαιτούμνος χρόνος για να γίνει..και μην συγκρίνεις το γλυκό γιατί το γλυκό δεν είναι σκέτη ζάχαρη,καθαρή!!έχει και άρωμα και βούτυρο αλλά και άλλες ουσίες που το κάνουν πιο θελκτικό στη γεύση..

Όσο για την αλλαξιέρα που λες..ούτε κι εγω θα πάρω αλλαξιέρα-συρταριέρα..θα παρω όπως πρότεινες μια που να εφάπτεται στα κάγκελα της κούνιας-μιας κι έχω ήδη την κούνια.Καλύτερα να πάρεις τέτοια γιατί αν γεννήσεις με καισαρική ή έχεις αρκετά ράμματα απο τον φυσιολογικό ενδεχομένως να μην μπορείς να σκύβεις χαμηλά για να αλλάζεις το μωρό,ειδικά το πρώτο διάστημα που θα θέλει συνέχεια άλλαγμα.Νομίζω στα JUMBO πρέπει να κοστίζουν γύρω στα 10-15 ευρώ,μη λέω και πολλά!Χίλιες φορές να πάρεις το καροτσάκι που σου "γυάλισε"!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κορίτσια, καλημέρα!!!!

Ναι, η καμπύλη ζαχάρου είναι η πιο αηδιαστική, η χειρότερη εξέταση της εγκυμοσύνης. Απαραίτητη, δεν λέω, αλλά η χειρότερη.:evil: Προμηθευτείτε όσα λεμόνια νομίζετε ότι θα χρειαστείτε. Είναι αναγκαία. Την έκανα πριν από 15 ημέρες περίπου και για άλλη μία φορά ένιωσα τη μεγαλύτερη αηδία. Για όσα κορίτσια δεν την έχουν κάνει και χωρίς να θέλω να σας φοβίσω, η γεύση, τουλάχιστον για μένα, είναι περίπου όπως το σιρόπι από τα γλυκά ταψιού, χωρίς τα γλυκά. Σκεφθείτε ότι τρώτε σκέτο σιρόπι. Τίποτα άλλο.

Για την αλλαξιέρα, συμφωνώ. Στο πρώτο μου μωράκι δεν την αγόρασα και δεν κατάλαβα διαφορά από φίλες που την είχαν. Ισχύει, όμως, αυτό για την αλλαγή του μωρού σε κάποιο ύψος, ιδιαίτερα για όσες προχωρήσουν σε καισαρική. Προσωπικά, χρησιμοποίησα ένα κρεβάτι που είχα κι έχω από τη μητέρα μου, από αυτά τα παλιά, που έχει χώρο για φύλαξη κουβερτών, παπλωμάτων, κουρτίνων, το οποίο έχει καλό ύψος και το χρησιμοποιούσα ως καναπέ. Και τώρα το ίδιο θα κάνω. Αυτό, όμως, που με βόλεψε ήταν κι είναι μία συρταριέρα, όχι, όμως, αυτές οι καινούργιες. Αυτή από τη γιαγιά μου, είναι σαν στήλη με πολλά συρτάρια και μέσα είχα ό,τι έχει με εσωρουχάκια, καλτσάκια, μαντιλάκια και τέτοιου είδους "ψιλοπράγματα". Μέχρι σήμερα, τα εσωρουχάκια της μικρής εκεί είναι. Τώρα να δω πώς θα τα χωρίσω. Εάν μπορέσετε να βρείτε κάτι τέτοιο, νομίζω ότι θα σας είναι χρήσιμο, εκτός εάν έχετε ντουλάπα με πολλά συρτάρια.

Αυτό που σκέφθηκα και θέλω να σας πω, σίγουρα θα σας το πει κι ο παιδίατρος, είναι ότι θα χρειαστείτε ζυγαριά, για να παρακολουθείτε το βάρος του μωρού. Επειδή έχουν ένα κάποιο κόστος (δεν θυμάμαι πόσο την είχα αγοράσει, άλλωστε έχουν περάσει κι έξι χρόνια) και χρησιμοποιούνται για λίγο διάστημα (περίπου εξάμηνο, νομίζω, ο παιδίατρος θα σας πει), έχετε τη δυνατότητα της ενοικίασης για κάποιο διάστημα. Στο μαιευτήριο, ίσως (τουλάχιστον στην πρώτη γέννα μου είχαν δώσει), σας δώσουν κάποια ενημερωτικά έντυπα για ενοικίαση, μπορείτε να τα δείτε ή όσες έχετε από τώρα παιδίατρο, ρωτήστε τον.

Ποια κοπέλα έγραψε για ξηροδερμία;;; Ναι, έχω στα χέρια. Και φαγούρα, ενίοτε. Ποια άλλη κοπέλα έγραψε ότι η δεύτερη εγκυμοσύνη είναι διαφορετική; Ναι, είναι. Νομίζω ότι όλα τα παράξενα σε μένα συμβαίνουν.:rolleyes:

katesps,εμενα μου ειπε το αντιθετο ο παιδιατρος.να μην παρω,γιατι θα φρικαρω,πηρε 100γρ,εχασε 100,ξαναπηρε,ξαναεχασε....κτλ..ετσι κ αλλιως πας στον παιδιατρο να σε παρακολουθει,εγω προσωπικα δεν χρειαστηκα κ δεν μετανιωσα κιολας..ουτε τωρα θα παρω φυσικα..

οσο για ξηροδερμια,εχω μπολικη,χερια,ποδια,στηθος....ειδικα στα ποδια κομματια ειναι το δερμα μου..3 φορες την ημερα βαζω κρεμα κ δεν βοηθαει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημέρα κορίτσια μου.

Βλέπω και μια διδυμομανούλα? με το καλό.

Είμαστε χαμένοι ,πολλά τρεξίματα με τα παιδιά και με δουλειά. με εχει βαρέσει και ζέστη άσχημα δεν μπορώ να κάτσω σπίτι με τίποτα. θα προσπαθήσω να κοιτάξω τα νέα σας. Φιλιά.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

katesps,εμενα μου ειπε το αντιθετο ο παιδιατρος.να μην παρω,γιατι θα φρικαρω,πηρε 100γρ,εχασε 100,ξαναπηρε,ξαναεχασε....κτλ..ετσι κ αλλιως πας στον παιδιατρο να σε παρακολουθει,εγω προσωπικα δεν χρειαστηκα κ δεν μετανιωσα κιολας..ουτε τωρα θα παρω φυσικα..

οσο για ξηροδερμια,εχω μπολικη,χερια,ποδια,στηθος....ειδικα στα ποδια κομματια ειναι το δερμα μου..3 φορες την ημερα βαζω κρεμα κ δεν βοηθαει..

Ναι, το έπαθα αυτό που λες. Κάποια στιγμή που δεν έπαιρνε γραμμάρια, ναι φρίκαρα (πώς αλλιώς), αλλά αμέσως τηλεφώνημα και με..... καθησύχασε. Μου είπε ότι σου είπε και σε σένα, παίρνουν - χάνουν, να μην ανησυχώ. Αλήθεια, ο παιδίατρος κάθε πότε σας έβλεπε;;; Εμάς στην αρχή, ήρθε στο σπίτι πριν σαραντίσω (την τρίτη ή την τέταρτη μέρα που βγήκα από το μαιευτήριο), μετά αφού έγινε δύο μηνών το μωρό και μετά κάθε μήνα μέχρι ενός έτους. Τώρα, ο παιδίατρος (μετακόμισα κι άλλαξα παιδίατρο) μου είπε τη δέκατη μέρα, αφού βγω από το μαιευτήριο, μετά μόλις σαραντίσω και μετά θα μου πει ανάλογα.

Αχ, αυτά τα πόδια, χάλια είναι. Και δεν μπορώ να σκύψω να κάνω κάτι....:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...