Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Εβελινα μου, δουλεύω ώρες καταστημάτων κ είναι λίγο δύσκολο να κάτσω.. Απο δω θα φύγω μου φαίνεται να γέννησω. Έτσι έκανα κ στην κόρη μου. Βέβαια αν χρειαστεί να κάτσω, αναγκάστηκα θα κάτσω..αλλα δεν είναι εύκολο.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εβελινα μου, δουλεύω ώρες καταστημάτων κ είναι λίγο δύσκολο να κάτσω.. Απο δω θα φύγω μου φαίνεται να γέννησω. Έτσι έκανα κ στην κόρη μου. Βέβαια αν χρειαστεί να κάτσω, αναγκάστηκα θα κάτσω..αλλα δεν είναι εύκολο.

ωχ.. καταλαβα... τουλαχιστον προσπαθησε οταν εισαι σπιτι να εισαι ξαπλα...

tJYkp3.png

Εγώ πάλι έχω εκπαιδευμένη κύστη (πάντα έπινα πολλά νερά) οπότε και να χοροπηδάει δε γίνεται τίποτα...βέβαια αν κατουριέμαι και έχω περπάτημα... τα βλέπω κωλυόμενα!!!!

Ρηνιώ κι εμένα χθές το βράδυ η μικρή στηνόταν και αισθανόμουν καρούμπαλο (κεφαλάκι-κωλαράκι... ποιός ξέρει!!!!) Το είδε και ο άντρας και έπαθε πλάκα!!!

Ευτυχώς από την αρχή πίνω καφέ κανονικά, καπουτσίνο με πολύ γάλα (που κανονικά ο καπουτσίνο έχει 2πλή δόση καφέ)!

Η μικρή το έχει συνηθίσει οπότε και που πίνω αυτή κοιμάται του καλού καιρού!

Μια φίλη που είχε κόψει την καφεϊνη τελείως είχε πρόβλημα μετά στο θηλασμό, αν έπινε κοκακόλα, καφέ ή έτρωγε σοκολάτα ο μπέμπης ήταν όλο το βράδυ με το μάτι ΓΑΡΙΔΑ!!!

Μερικές μέρες χτυπάω και δεύτερο καφεδάκι decaf το απόγευμα... να'ναι καλά η υπέροχη espressιέρα μου (Φτου φτου σκόρδα!)

Όσο για τον τράχηλο, ανα 2-3 μήνες κάνουμε και μια κολποσκόπηση να ξέρουμε πως τα πηγαίνει και ο HPV μας... τέλος του μήνα έχω πάλι!!!

Μέχρι στιγμής όλα καλά!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

τελικα πηρα τον γιατρο,γιατι μπορει να μην εχω συσπασεις σημερα αλλα ποναω πολυ διπλα στον ομφαλο,δεξια,σαν να χτυπησα την κοιλια μου κ εχω μελανια..μου ειπε ειναι φυσιολογικο στην εβδ.που βρισκομαι...τι να πω κ εγω,μαλλον κατι παραπανω απο μενα θα ξερει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Annast κατα καιρούς έχω κι εγώ πόνο κοντά στον αφαλό λες και έχω χτυπήσει αλλά φεύγει...

Όλα καλά λοιπόν!!!!:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Annast κατα καιρούς έχω κι εγώ πόνο κοντά στον αφαλό λες και έχω χτυπήσει αλλά φεύγει...

Όλα καλά λοιπόν!!!!:D

βρε παιδι μου,αυτη η εγκυμοσυνη ολο περιεργα μου βγαζει...δεν ειχα τετοια στην κορη μου..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Θαρραλέααααααα!!!

Συμβουλή του γιατρού μου για την καμπύλη ζαχάρου... "Πάρε λεμονάδα, έτοιμη, σπιτική ακόμα και σκέτα λεμόνια μαζί σου!!!!!"

Εγώ θα κάνω τέλος του μήνα την καμπύλη... θα στίψω 1-2 λεμόνια σε λίγο νερό και θα πάω... αλλιώς δε με βλέπω καθόλου καλά! Και οι ρημάδες οι λεμονάδες οι ετοιματζήδικες, όλο ζάχαρη είναι οπότε τι άλλο να κάνεις!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

βρε παιδι μου,αυτη η εγκυμοσυνη ολο περιεργα μου βγαζει...δεν ειχα τετοια στην κορη μου..

Κι εμενα τα ιδια... και να πεις οτι κουραζομαι... ειμαι στη μαμα μου διπλα και δε δουλευω κι ολας! Λες να παραγερασαμε? χαχαχα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Θαρραλέααααααα!!!

Συμβουλή του γιατρού μου για την καμπύλη ζαχάρου... "Πάρε λεμονάδα, έτοιμη, σπιτική ακόμα και σκέτα λεμόνια μαζί σου!!!!!"

Εγώ θα κάνω τέλος του μήνα την καμπύλη... θα στίψω 1-2 λεμόνια σε λίγο νερό και θα πάω... αλλιώς δε με βλέπω καθόλου καλά! Και οι ρημάδες οι λεμονάδες οι ετοιματζήδικες, όλο ζάχαρη είναι οπότε τι άλλο να κάνεις!

κ την πινω στο τελος?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

κ την πινω στο τελος?

Ναί για να συγκρατηθείς μη τα βγάλεις κιόλας και πάει στραφι η προσπάθεια... τουλάχιστον για να καθαρίσει η γλώσσα σου!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ναί για να συγκρατηθείς μη τα βγάλεις κιόλας και πάει στραφι η προσπάθεια... τουλάχιστον για να καθαρίσει η γλώσσα σου!

μονο που θυμαμαι την γευση,μου ερχεται ηδη να κανω εμετο..καλα τοσα φαρμακα,τοση εξελιξη,δεν μπορουν να βρουν εναν τροπο να μην πινουμε αυτην την αηδια?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...