Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα και πάλι!!

Άννα ένα καφεδάκι δεν πειράζει!!Είναι και ντεκαφεινε!!!

Κορίτσια εσάς κάνουν κωλοτούμπες τα μικρά!!Τις καταλαβαίνετε??? Γιατί εμένα νομίζω όλο σε ένα σημείο καθεται!!!

μαλλον ετσι νομιζεις..εκτος αν ειναι πολυ του υπνου το μπεμπακι σου!κ εμενα χαμος γινεται,με το που θα ξαπλωσω ολο τουμπες κανει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασε ρινιω εγω εκοψα τον καφε για να κοψω και το τσιγαρο... βεβαια τους πρωτους μηνες επειδη ειχα τρελες αναγουλες και ξερναγα μεχρι τις 16-17 εβδομαδες δεν ηθελα να το σκεφτομαι.. ομως τωρα πια ερχονται στιγμες που θα ηθελα ενα καφεδακι με ενα τσιγαρο.. αλλα δεν ξερω.. δεν μου παει καρδια..

παντως ειμαι της αποψης οτι οκ αν δεν αντεχεις καθολου καλυτερα να κανεις ενα τσιγαρο παρα να εχεις σπασμενα νευρα ολη την ημερα..

τις τουμπες μερικες φορες τις καταλαβαινω... αλλα δεν ειμαι και σιγουρη γιατι απορω που βρισκουν το χωρο δυο μωρα να κανουν και τουμπες????

tJYkp3.png

ασε ρινιω εγω εκοψα τον καφε για να κοψω και το τσιγαρο... βεβαια τους πρωτους μηνες επειδη ειχα τρελες αναγουλες και ξερναγα μεχρι τις 16-17 εβδομαδες δεν ηθελα να το σκεφτομαι.. ομως τωρα πια ερχονται στιγμες που θα ηθελα ενα καφεδακι με ενα τσιγαρο.. αλλα δεν ξερω.. δεν μου παει καρδια..

παντως ειμαι της αποψης οτι οκ αν δεν αντεχεις καθολου καλυτερα να κανεις ενα τσιγαρο παρα να εχεις σπασμενα νευρα ολη την ημερα..

τις τουμπες μερικες φορες τις καταλαβαινω... αλλα δεν ειμαι και σιγουρη γιατι απορω που βρισκουν το χωρο δυο μωρα να κανουν και τουμπες????

εβελινα,θα βρισκουν τροπο αυτα...πω πω...να σε ρωτησω,την περιδεση την εκανες προληπτικα?sorry κιολας που ρωταω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

ναι έχει δίκιο η Άννα!!η νονά της ανηψιάς μου με 3δυμα και βρίσκαν χώρο τα μωρούλια!!!

μη νομίζεις για το τσιγάρο..στην αρχή κι εγω μόλις το έκοψα--άσε που το έκοψα μαχαίρι--δε μ'ενοχλούσε καθόλου..τώρα τελευταία ξεκίνησε αυτό κι όχι καθημερινά...βέβαια όταν ο άλλος με κάνει τούρμπο κάνω ένα-δυο να ηρεμήσω!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εβελινα,θα βρισκουν τροπο αυτα...πω πω...να σε ρωτησω,την περιδεση την εκανες προληπτικα?sorry κιολας που ρωταω..

ειχα καποια πονακια στην 18η εβδομαδα και ειδα και 2 σταγονες καφε.. βεβαια φταιω κ εγω γιατι μεχρι τοτε κ@@λο δεν εβαζα κατω.. εκανα κολπικο και μετρησαμε τραχηλο 3,2 μια χαρα δηλαδη.. αλλα μου προτεινε ο γιατρος να την κανουμε για να ειμαστε ησυχοι επειδη λογω διδυμων υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα προωρου τοκετου και συμφωνησα.. τελικα παλι καλα που την εκανα γιατι μεσα σε 4 μερες ο τραχηλος ειχε πεσει κατω απο 2.. γυρω στο 1,5.. τωρα περιμενω να τον μετρησουμε παλι την παρασκευη.. συνηθως μετα την περιδεση και με αρκετη ξαπλα επανερχεται εως ενα σημειο...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορώ να καταλάβω αν κάνει τούμπες!!!Κλώτσιες νιώθω μια αριστερά και μια δεξία!!! Πάντως όταν πάω για υπέρηχο πάντα το κεφαλάκι είναι αριστερά !!!Τι να πώ τώρα δεν ξέρω!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Δεν μπορώ να καταλάβω αν κάνει τούμπες!!!Κλώτσιες νιώθω μια αριστερά και μια δεξία!!! Πάντως όταν πάω για υπέρηχο πάντα το κεφαλάκι είναι αριστερά !!!Τι να πώ τώρα δεν ξέρω!!!

κόλπο της Ειρήνης:τρώω λίγη σοκολάτα...ξαπλώνω και περιμένω..σε ανύποπτο χρόνο παρατηρώ τα "καρουμπαλάκια" στην κοιλιά..εμένα η βιόλα μου (χεχεχε Αννούλα το πέταξα το πατριώτικο!!) πάει δεξιά αριστερά πάνω και κάτω!!!

Άσε δε που ορισμένες φορές εκεί που κλωτσάει ας πούμε αριστερά τσούπ κλωτσάει στην ουρήρθρα-μου φεύγουν και τσισάκια ενίοτε,κάναδυο σταγόνες!!

Απλώς δεν έχεις κάτσει να το παρατηρήσεις μου φαίνεται..τώρα αν είσαι υποψιασμένη θα το καταλάβεις!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ειχα καποια πονακια στην 18η εβδομαδα και ειδα και 2 σταγονες καφε.. βεβαια φταιω κ εγω γιατι μεχρι τοτε κ@@λο δεν εβαζα κατω.. εκανα κολπικο και μετρησαμε τραχηλο 3,2 μια χαρα δηλαδη.. αλλα μου προτεινε ο γιατρος να την κανουμε για να ειμαστε ησυχοι επειδη λογω διδυμων υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα προωρου τοκετου και συμφωνησα.. τελικα παλι καλα που την εκανα γιατι μεσα σε 4 μερες ο τραχηλος ειχε πεσει κατω απο 2.. γυρω στο 1,5.. τωρα περιμενω να τον μετρησουμε παλι την παρασκευη.. συνηθως μετα την περιδεση και με αρκετη ξαπλα επανερχεται εως ενα σημειο...

Ευτυχώς που το προλάβατε!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

αααααα...κοιτα κ εμενα στην β μου ειπαν οτι ειναι χαμηλα ο τραχιλος.τωρα στις 9 εχω ραντεβου παλι με τον γιατρο να μου πει τι εγινε..

ρινιω μου κ εγω χθες παρατηρησα οτι εχω πια ακρατεια,(ελπιζω οχι γεροντικη)με ενα φτερνισμα μου φυγανε..λετε να χρειαστω πανες ακρατειας????? χαχαχαχα????

S4iNp3.png

BU56p3.png

αααααα...κοιτα κ εμενα στην β μου ειπαν οτι ειναι χαμηλα ο τραχιλος.τωρα στις 9 εχω ραντεβου παλι με τον γιατρο να μου πει τι εγινε..

ρινιω μου κ εγω χθες παρατηρησα οτι εχω πια ακρατεια,(ελπιζω οχι γεροντικη)με ενα φτερνισμα μου φυγανε..λετε να χρειαστω πανες ακρατειας????? χαχαχαχα????

αααχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!α να χαθείς!!!!!!!!

πάντως νομίζω οτι όταν είναι σε θέση το παιδί πρέπει να σου φεύγουν αλλιώς όχι!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εβελίνα δεν θυμάμαι !!Έχεις κάνει β' επιπέδου??

β επιπεδου θα κανω την παρασκευη και ανυπομονω...

αν ηταν κατι ανησυχιτικο θα σου το ελεγε... παντως προσπαθησε να ξεκουραζεσαι οσο περισσοτερο μπορεις.. και να ξαπλωνεις αρκετα μεσα στην ημερα...

παντως εγω εχω αλλο κολπο,αλλης ειρηνης..της δικιας μου..ερχεται,με ζουλαει στην κοιλια,μιλαει στο μωρο κ αυτο αρχιζει κ κουναει...

εμενα ερχεται το σκυλακι μου και ακουμπαει το κεφαλι του πανω στην κοιλια μου.. και τα μωρα αρχιζουν και κλωτσανε... λες και το καταλαβαινουν...

tJYkp3.png

αααχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!α να χαθείς!!!!!!!!

πάντως νομίζω οτι όταν είναι σε θέση το παιδί πρέπει να σου φεύγουν αλλιώς όχι!

κ εμενα προχθες καποιο κλωτσαγε την κυστη μου.. μαλλον η μπεμπα.. και νομιζα οτι θα μου φυγουν...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...