Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλησπερα μκοριτσια!!! τι κανετε?

αυτο με τις σομπες λαδιου μαλλον θα πρεπει να το κοιταξω... τον περασμενο χειμωνα δωσαμε μια περιουσια σε πετρελαιο και παλι δεν το αναβαμε πολυ αφου ολη μερα λειπαμε στην δουλεια.. φετος ουτε που θελω να σκεφτομαι ποσα χρηματα θα χρειαστουμε... εχουμε και τζακι αλλα απαγορευεται μεχρι τα μωρα να πανε 6 μηνων οποτε το ξεχναμε για φετος...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια να σας πω... Όλη μέρα έχω κάτι συσπασουλες χαμηλά.. Δεν έκανα κάτι παραπάνω απο άλλες μέρες, αλλά αισθάνομαι κάπως.. Σκέφτομαι να πάρω τον γιατρό αύριο αν συνεχίζονται.το Μωρακι βέβαια το αισθάνομαι κ πιο δυνατό απ΄οτι συνήθως.. Τι άλλο να φταίει;;;

S4iNp3.png

BU56p3.png

Βρε κορίτσια να σας πω... Όλη μέρα έχω κάτι συσπασουλες χαμηλά.. Δεν έκανα κάτι παραπάνω απο άλλες μέρες, αλλά αισθάνομαι κάπως.. Σκέφτομαι να πάρω τον γιατρό αύριο αν συνεχίζονται.το Μωρακι βέβαια το αισθάνομαι κ πιο δυνατό απ΄οτι συνήθως.. Τι άλλο να φταίει;;;

εγω που ειμαι ασχετη να ρωτησω πως ειναι οταν εχεις συσπασεις?

παντως αν εχεις συσπασεις καλο ειναι να ενημερωσεις τον γιατρο σου... ισως χρειαστει να παρεις μαγνησιο.. νομιζω βοηθαει σε τετοιες περιπτωσεις...

tJYkp3.png

Προνοητικά κορίτσια σκέφτεστε από τώρα για τον χειμώνα, ε? Εγώ χρησιμοποίησα θερμοπομπούς φέτος, οι οποίοι δεν καίνε και πάρα πολύ και πλήρωσα λιγότερα για θέρμανση απ'ότι την προηγούμενη χρονιά που είχε και λιγότερο κρύο.

ΚΑΤΡΙΝDM τα πονάκια μου πέρασαν. Ξεκουράστηκα, πήρα και μαγνήσιο και όλα καλά.

Μiss caramel σε ποια συναυλία πήγες στο Terravibe? Zηλεύω.

riniw να πείσεις τον άνδρα σου να πάτε μαζί για μπεμπέ. Μπαμπάς είναι, δεν κατάλαβα. Ο δικός μου αν μου έκανε τέτοια θα τ' άκουγε.

http://www.rocking.gr/live/Rockwave_Festival_Ozzy_Osbourne_&_Friends_Machine_Head_Paradise_Lost_Unisonic_Planet_Of_Zeus_Lucky_Funeral_@_TerraVibe_Park_010712/13298/

Αυτά για τη συναυλία... πολύ απογοητευμένη από την οργάνωση και ποιότητα μέτρια....

Δεν πειράζει... άλλη φορά!

Annast για τα πονάκια, όντως από αυτά που μου έχουν πει αν δεν πετρώνει η κοιλιά πάρε λίγο μαγνήσιο και θα στρώσεις!

Ρηνιώ ο άντρας σου πάντα θα πρέπει να δουλεύει... μην αρχίσουμε τις δικαιολογίες από τώρα! Οκ θα προσαρμώσεις τη μέρα και την ώρα σύμφωνα με το δικό του πρόγραμμα αλλά πρέπει να ασχοληθεί!

Απ'την άλλη αν δε θέλει να ασχολήθεί θα πρέπει να μην έχει απαιτήσεις και να σου δίνει "λευκή επιταγή" για ότι αφορά το σπίτι και το παιδί... όχι και η καλύτερη λύση αλλά είναι μια κάποια λύση!

Elvina έχω διαβάσει για τους θερμοπομπούς αλλά μου φαίνονται πανάκριβοι οπότε σώμα λαδιού και πολύ είναι! Θα ορίσω και το χρονοδιακόπτη να παίζει με το νυχτερινό και ο Θεός βοηθός στο θέμα ΔΕΗ!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Δεν πετρωνει η κοιλιά,αλλά δεν ήταν κ πολύ ευχάριστο.εβελινα, αισθανόμουν σαν να κλωτσαγε στην φούσκα πάνω.ήταν μικρεσ κ σταθερές κ γρήγορες συσπασεις. Σήμερα που ξύπνησα δεν τις έχω, να δω κ αν δεν έχω σήμερα όλη μέρα, οκ, αλλιώς θα τον πάρω τηλ.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα ομορφιές!

Άννα μάλλον ήθελες ξεκούραση!!Ενδεχομένως κι ο οργανισμός να προετοιμάζεται ολίγον τι και να τα έχουμε κι αυτά απο δω και πέρα--εσύ σαν δευτερομανούλα βέβαια είσαι και τυχερή γιατί και θα μπορείς να ξεχωρίσεις τις συσπάσεις προετοιμασίας και κούρασης απο αυτές του τοκετού!Ξέχασα οτι δε σου μιλάω οπότε θεωρησέ το ως παρένθεση όλο αυτό!!:tongue::tongue::tongue:

Σοφία έχεις δίκιο..κι επειδή μας τα έφεραν κιόλας όλα σχεδό απο το σπίτι δεν ασχολήθηκε ούτε να πάει και να μεταφέει κάτι,οπότε για 5 πραγματάκια,που λέει ο λόγος,θα χωθεί και θα πει κι ένα τραγούδι..κι όχι βλάχικο απο τα μέρη του..πεντοζάλη κανονικό θα χορεύει!!!!!

Διδυμομανούλα Εβελίνα εσυ πως αισθάνεσαι;;τα μωράκια σου σε κλωτσάνε δξιά κι αριστερά;αλήθεια--μη γελάσεις!!!---κουνιούνται ας πούμε σε κύκλο;(απορίες μιας πρώην ξανθιάς με εμποτισμένη τη ντεκαπαζ βαθειά μες στον εγκέφαλο!!)

Υπόλοιπα κορίτσια ολα καλά;;Κατερινάκι;Καλλιθέα;Χαρά;ποιά ξέχασα;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα ομορφιές!

Άννα μάλλον ήθελες ξεκούραση!!Ενδεχομένως κι ο οργανισμός να προετοιμάζεται ολίγον τι και να τα έχουμε κι αυτά απο δω και πέρα--εσύ σαν δευτερομανούλα βέβαια είσαι και τυχερή γιατί και θα μπορείς να ξεχωρίσεις τις συσπάσεις προετοιμασίας και κούρασης απο αυτές του τοκετού!Ξέχασα οτι δε σου μιλάω οπότε θεωρησέ το ως παρένθεση όλο αυτό!!:tongue::tongue::tongue:

Σοφία έχεις δίκιο..κι επειδή μας τα έφεραν κιόλας όλα σχεδό απο το σπίτι δεν ασχολήθηκε ούτε να πάει και να μεταφέει κάτι,οπότε για 5 πραγματάκια,που λέει ο λόγος,θα χωθεί και θα πει κι ένα τραγούδι..κι όχι βλάχικο απο τα μέρη του..πεντοζάλη κανονικό θα χορεύει!!!!!

Διδυμομανούλα Εβελίνα εσυ πως αισθάνεσαι;;τα μωράκια σου σε κλωτσάνε δξιά κι αριστερά;αλήθεια--μη γελάσεις!!!---κουνιούνται ας πούμε σε κύκλο;(απορίες μιας πρώην ξανθιάς με εμποτισμένη τη ντεκαπαζ βαθειά μες στον εγκέφαλο!!)

Υπόλοιπα κορίτσια ολα καλά;;Κατερινάκι;Καλλιθέα;Χαρά;ποιά ξέχασα;;;

βρε συ...αφου ειπαμε..θα σου στελνω φωτο απο τα ματαλα..θα καθομαι κατω απο τις σπηλιες κ θα πινω ενα mojito!...λεμε τωρα!!!!κ φυσικα θα σε σκεφτομαι!!!!χαχαχα!1 μηνας εμεινε κ 1 εβδομαδα!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα κοριτσακια!!!

Annast καλυτερα να παρεις τον γιατρο σου να τον ενημερωσεις...

ρινιω δεν γελαω... μην ανησυχεις... λογικο να μην ξερεις.. το καθε μωρακι εχει πιασει τον χωρο του μεσα στην κοιλια.. η μπεμπα ειναι κατω και δεξια και ο μπεμπης ειναι αριστερα και προς τα πανω... συνηθως καταλαβαινω πιο κλωτσαει αναλογα και προς τα που βαραει.. αλλα αυτο που εχει πλακα ειναι οταν βαρανε και τα δυο μαζι και γινεται χαμος μεσα στην κοιλια.. ειδικα οταν τρωω...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!

Annast καλυτερα να παρεις τον γιατρο σου να τον ενημερωσεις...

ρινιω δεν γελαω... μην ανησυχεις... λογικο να μην ξερεις.. το καθε μωρακι εχει πιασει τον χωρο του μεσα στην κοιλια.. η μπεμπα ειναι κατω και δεξια και ο μπεμπης ειναι αριστερα και προς τα πανω... συνηθως καταλαβαινω πιο κλωτσαει αναλογα και προς τα που βαραει.. αλλα αυτο που εχει πλακα ειναι οταν βαρανε και τα δυο μαζι και γινεται χαμος μεσα στην κοιλια.. ειδικα οταν τρωω...

χαμος θα γινεται!!πωπω!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

να σας πω,πινω ενα καπουτσινακι ντεκαφεινε,1καθε μερα,δεν νομιζω να πειραξει τα νευρακια του μπεμπη?ε?γιατι στην μικρη δεν επινα..

εμενα ο γιατρος μου μου εχει πει οτι μπορω να πινω 1 εσπρεσο ή καπουτσινο ή ελληνικο την ημερα.. μονο τον στιγμιαιο μου εχει απαγορευσει γιατι ειναι ο μονος που εχει χημικη επεξεργασια για να φτιαχτει...

tJYkp3.png

Καλημέρα και πάλι!!

Άννα ένα καφεδάκι δεν πειράζει!!Είναι και ντεκαφεινε!!!

Κορίτσια εσάς κάνουν κωλοτούμπες τα μικρά!!Τις καταλαβαίνετε??? Γιατί εμένα νομίζω όλο σε ένα σημείο καθεται!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Κατερίνα πως δεν την καταλαβαίνω.....ειδικά όταν είμαι ξαπλωμένη γίνεται ο χαμός!!!επίσης παρατήρησα οτι περίπου απο τις 11:30 το βράδυ ως τις 1 περίπου γίνεται τρελλό πάρτυ!!!Όπως καταλάβατε ο παλιοφορτηγατζής δεν θα ξέρει απο πού να τη μαζεύει την κόρη!!!:cool::cool::cool:

Καφεδάκι,ε;;;;;;;Έναν ελληνικό διπλό το πρωι τον οποίο και λιβανίζω ως το μεσημέρι και συνήθως δεν τον πίνω και όλο..ο νες με πείραζε πριν καν καταλάβω οτι είμαι έγκυος,μου έφερνε ταχυκαρδίες,οπότε και τον έκοψα..τους υπόλοιπους freddo,esspresso,capuccino κ.λ.π. δεν τους έπινα ούτε πριν οπότε φοβάμαι οτι και τώρα δεν είναι και καλή εποχή να ξεκινήσω να δοκιμάζω!!!!!!!;) Άφήστε που μ'εχει πιάσει τώρα τελευταία να θέλω και τσιγαράκι μαζί με τον καφέ οπότε λέω πάλι καλά που τον απογευματινό τον κόψαμε και μόνο με τον πρωινό το ψιλοπαλεύουμε...άμα βέβαια θέλω πολύ,η αλήθεια είναι οτι "κλέβω" κανένα απο την πεθερά και κάνω.:oops::oops::oops:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...