Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

μήπως ρώτησες για τυχόν εκπτώσεις;

κοιτα,πηγα εκει που πηρα κ της μικρης.κ ειχε προσφορες ηδη.ειχε κ ενα ωραιο σετ κρεβατι+αλλαξιερα-συρταριερα+παντα+παπλωματακι+κουνουπιερα 550 ευρω..με παρασταση winnie

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά εγω μόνο καρότσι θέλω!!

με ποιόν θα πάω να δω δεν ξέρω!!!χαχαχαχα!!!!!ο Νικολάκης δε νομίζω ν'ακολουθήσει εξόρμηση σε μπεμπεδομαγαζιά!!!!πρέπει να ξεκινήσω να ψάχνω απο τώρα;;είναι νωρίς ακόμα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλά εγω μόνο καρότσι θέλω!!

με ποιόν θα πάω να δω δεν ξέρω!!!χαχαχαχα!!!!!ο Νικολάκης δε νομίζω ν'ακολουθήσει εξόρμηση σε μπεμπεδομαγαζιά!!!!πρέπει να ξεκινήσω να ψάχνω απο τώρα;;είναι νωρίς ακόμα;

για καροτσι νομιζω ειναι νωρις,τα κρεβατακια θελουν 1 μηνα παραδοσης κ ξεχναμε τον αυγουστο που ειναι κλειστες οι βιοτεχνιες.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα!!!!!!!!

evelina.t, καλώς όρισες. Με το καλό τα μωράκια σου.

Βλέπω τις κούνιες που έχετε διαλέξει. Είναι όλες υπέροχες!!! Ελπίζω και τα μικρά σας/μας να τις ευχαριστηθούν.:P

Επαναλαμβάνω: μην αγχώνεστε με τις αγορές. Όλα θα τα προλάβετε κι όλα θα είναι μια χαρά. Στο πρώτο μωράκι, κάποια αγοράστηκαν (εκτός από λίγα ρουχαλάκια και κάποια πραγματάκια φροντίδας του μωρού) μετά τη γέννα και τα περισσότερα (κούνια, πάρκο, ρηλάξ και δεν θυμάμαι τι άλλο), αφού σαράντησα και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Πάρτε όλο σας το χρόνο. Ψάξτε με την ησυχία σας. Αφήστε τον κάθε πωλητή να σας λέει "τα δικά του", είναι η δουλειά του. Δείτε όσα πιο πολλά μπορείτε και καταλήξτε σε αυτό που πραγματικά θα σας εξυπηρετήσει.

Miss caramel, νομίζω ότι έγραψες ότι έχετε καλοριφέρ λαδιού. Επειδή σκεφτόμαστε να αγοράσουμε κι εμείς ένα. Σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις, εάν σε έχει εξυπηρετήσει κι εάν ζεσταίνει επαρκώς ένα μεγάλο δωμάτιο. Για να σε διευκολύνω, μένω σε μονοκατοικία με ενιαίο χώρο κουζίνας καθιστικού κι εκεί θα έχω το μωρό. Έχω και καλοριφέρ, αλλά δεν νομίζω ότι θα με καλύπτει, επειδή είναι μεγάλος χώρος και φέτος είδα ότι είχα κάποια θεματάκια με τη θέρμανση σε αυτό το δωμάτιο. Κι εννοείται, εάν γνωρίζεις από τιμές, μάρκες κι ό,τι μπορείς να μου πεις. :P

πω πω,σημερα κοιταξα το tickeraki μου,κ ειδα οτι μειναν 100 μερες..ουφ..

κι εγω αυτό σκεφτόμουν το πιστεύεις;;οτι έχω 15- εβδομάδες...συζήταγα με τηνν πεθερά μου για το οτι την έχουν καθυστερήσει τα μαστόρια στη μετακόμιση και θα "τελειώσει" σε 15-20 μέρες και μετά θα πάρουμε κι εμείς σειρά και έλεγα θα μπεί Αύγουστος και μετά;;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

να σας ρωτήσω κάτι συν-γκαστρωμένες;;

σας πιάνει κάνας πόνος στην κοιλιά όπως ας πούμε μετά απο κοιλιακούς;δηλαδή σαν μυικός πόνος;

Τώρα, είδα την ερώτησή σου. :rolleyes:

Ναι, έχω κι εγώ αυτόν τον πόνο. Ιδιαίτερα, μετά από κούραση ή όταν βήχω ή όταν προσπαθώ να αλλάξω πλευρό, όταν (κι όποτε) κοιμάμαι.

Νομίζω ότι πρόκειται για μύες που "τραβιούνται" ή για τη μήτρα που μεγαλώνει.

Τώρα, είδα την ερώτησή σου. :rolleyes:

Ναι, έχω κι εγώ αυτόν τον πόνο. Ιδιαίτερα, μετά από κούραση ή όταν βήχω ή όταν προσπαθώ να αλλάξω πλευρό, όταν (κι όποτε) κοιμάμαι.

Νομίζω ότι πρόκειται για μύες που "τραβιούνται" ή για τη μήτρα που μεγαλώνει.

α γειά σου!!τώρα που το είπες παρατήρησα οτι κι εγω μετά την τουαλέτα και το απαραίτητο σφίξιμο το νιώθω πιο έντονο καθώς και μετά το περπάτημα!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπερα κοριτσια.. τι κανετε? πως τα περασατε το σ/κ?

εγω συνεχιζω την ξαπλα.. εχω παρει βεβαια το ελευθερο να βγαινω που και που για εναν καφε.. ή φαγητο... και ευτυχως εχω συνεχεια κοσμο το σ/κ στο σπιτι και ετσι εχω παρεα..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

riniw κι εμένα με πιάνουν αυτά τα πονάκια ειδικά όταν σκύβω έχω ορθοστασία για ώρα ή οταν κάνω καμία δουλειά, για αυτό και τα αποφεύγω αμφότερα... και να φανταστείς ότι γυμναζόμουν συστηματικά πριν την εγκυμοσύνη

Επίσης πριν κανένα μήνα είχα κάτι κράμπες χαμηλά αλλά πήρα μαγνήσιο και μου έφυγαν ευτυχώς.

Annast πολύ ωραία προσφορά βρήκες :P:p:p:p αλλά και η άλλη με το mickey που βρήκες είναι πολύ όμορφη.

Εγώ είπα να κινηθώ πιο minimal.... ελπίζω να μην τη βαριέται το μωράκι αν και σκοπεύω να βάλω μέσα πολλά καραγκιοζιλίκια για να παίζει :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Katesps το σκέφτομαι κι εγώ για εναλακτικό και μετακινούμενο τρόπο θέρμανσης γιατι κι εμας είναι ενιαίο το σαλόνι κουζίνα τραπεζαρία και νομίζω ότι το καλοριφέρ δεν θα είναι αρκετό. Τα σώματα λαδιού αποδίδουν τρελά αλλά καίνε επίσης τρελά:tongue:

Αυτά που δεν καίνε πολύ ρεύμα είναι τα θερμαντικά σώματα αλλά είναι πιο ακριβά σαν κόστος αγοράς.

Ελπίζω ο φετινός χειμώνας να είναι ήπιος και να μην θέλουμε ένα σκασμό πετρέλαιο για να ζεσταθούμε γιατί την κάτσαμε.

Κορίτσια, καλημέρα!!!!!!!!

Miss caramel, νομίζω ότι έγραψες ότι έχετε καλοριφέρ λαδιού. Επειδή σκεφτόμαστε να αγοράσουμε κι εμείς ένα. Σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις, εάν σε έχει εξυπηρετήσει κι εάν ζεσταίνει επαρκώς ένα μεγάλο δωμάτιο. Για να σε διευκολύνω, μένω σε μονοκατοικία με ενιαίο χώρο κουζίνας καθιστικού κι εκεί θα έχω το μωρό. Έχω και καλοριφέρ, αλλά δεν νομίζω ότι θα με καλύπτει, επειδή είναι μεγάλος χώρος και φέτος είδα ότι είχα κάποια θεματάκια με τη θέρμανση σε αυτό το δωμάτιο. Κι εννοείται, εάν γνωρίζεις από τιμές, μάρκες κι ό,τι μπορείς να μου πεις. :P

Δεν έχουμε ακόμα αλλά σκεφτόμαστε να πάρουμε! Η κουμπάρα μου που έχει ένα σώμα πάντως κάνει καλή δουλειά μιας και δεν ξηραίνει τον αέρα. Αν μπείς να δείς τα χαρακτηριστικά τους σου λένε για πόσα τμ είναι. Κυρίως κοιτάζω delonghi επειδή την εμπιστεύομαι και βγαίνουν γύρω στα 100-180 ευρώ αναλόγως τα χαρακτηριτικά και το μέγεθος!

Στα μαγαζιά δυστυχώς λόγω καλοκαιριού δεν έχουν τίποτε να σου δείξουν ακόμα.

Εγώ έριξα μια ματιά στο skroutz.gr και στο site της εταιρείας... όταν αρχίσουν τα κρύα θα τα δω από κοντά ή θα στείλω τον άντρα!

Πάντως σε μεγάλους χώρους θα έχεις απώλειες αρκετές... από την άλλη τα σώματα λαδιού έχουν ροδάκια οπότε θα φροντίσεις να είναι κοντά σχετικά στο μωρό!

Όσο για πονάκια... μόνο η σπλήνα μου με έπιασε χθές που περπατούσα φαγωμένη στον ήλιο από το πάρκιν μέχρι την είσοδο στο Terravibe... κατά τα άλλα κανά τραβηγματάκι μυικό μετά το φίκι φίκιον! (ντάξει... ανακαλύπτουμε και καινούριες στάσεις λόγω κοιλιάς!!)

Αυτά τα ολίγα!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Miss caramel, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

Ναι, αυτό σκέφτομαι να είναι το καλοριφέρ κοντά στο μωρό, όχι πολύ κοντά, ώστε να είναι ζεστή η ατμόσφαιρα, όχι αποπνικτική. Ο χώρος είναι μεγάλος κι ενιαίος. Για να καταλάβεις, εκεί μαγειρεύω, βλέπουμε τηλεόραση, τρώμε, σιδερώνω, στο σιδέρωμα, π.χ. το χειμώνα, αισθανόμουν κρύο με το καλοριφέρ να...... καίει.

Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα με το κόστος για τη ΔΕΗ, οπότε θα το κοιτάξω και πάλι. Αλλά, μάλλον, είμαι υπέρ της αγοράς.

Κορίτσια, αυτά τα πονάκια τα είχα και στην πρώτη εγκυμοσύνη. Οπότε, δεν μου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση. Απλώς, όταν τα αισθάνομαι έντονα, φροντίζω να ξεκουράζομαι λίγο. Όσο μπορώ, βέβαια, γιατί με ένα ζουζούνι να τρέχει και με δουλειά και σπίτι, μου φαίνεται ότι μένω στην προσπάθεια.

evelina.t, προσπάθησε να είσαι ξαπλωμένη όσο μπορείς. Είναι απαραίτητο και χρειάζεται. Στην οικογένειά μου έχουμε δίδυμες κυήσεις και ξέρω ακριβώς πώς είσαι, αλλά είναι για λίγο. Όλα καλά θα πάνε.:P

Προνοητικά κορίτσια σκέφτεστε από τώρα για τον χειμώνα, ε? Εγώ χρησιμοποίησα θερμοπομπούς φέτος, οι οποίοι δεν καίνε και πάρα πολύ και πλήρωσα λιγότερα για θέρμανση απ'ότι την προηγούμενη χρονιά που είχε και λιγότερο κρύο.

ΚΑΤΡΙΝDM τα πονάκια μου πέρασαν. Ξεκουράστηκα, πήρα και μαγνήσιο και όλα καλά.

Μiss caramel σε ποια συναυλία πήγες στο Terravibe? Zηλεύω.

riniw να πείσεις τον άνδρα σου να πάτε μαζί για μπεμπέ. Μπαμπάς είναι, δεν κατάλαβα. Ο δικός μου αν μου έκανε τέτοια θα τ' άκουγε.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Προνοητικά κορίτσια σκέφτεστε από τώρα για τον χειμώνα, ε? Εγώ χρησιμοποίησα θερμοπομπούς φέτος, οι οποίοι δεν καίνε και πάρα πολύ και πλήρωσα λιγότερα για θέρμανση απ'ότι την προηγούμενη χρονιά που είχε και λιγότερο κρύο.

ΚΑΤΡΙΝDM τα πονάκια μου πέρασαν. Ξεκουράστηκα, πήρα και μαγνήσιο και όλα καλά.

Μiss caramel σε ποια συναυλία πήγες στο Terravibe? Zηλεύω.

riniw να πείσεις τον άνδρα σου να πάτε μαζί για μπεμπέ. Μπαμπάς είναι, δεν κατάλαβα. Ο δικός μου αν μου έκανε τέτοια θα τ' άκουγε.

αααχχχ....Ευάκι μια χαρά τα λες...δεν τον έχω χώσει κιόλας πουθενα τον λυπάμαι κι ολίγον τι που φεύγει πρωι έχεται βράδυ και οδηγάει όλη μέρα..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...