Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μπορείς να τις δώσεις και στο γιατρό σου αν δε βρεις κάποια κοπέλα, καπου θα τις χρησιμοπιησει/δώσει. Καλημερα!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλό μήνα κοριτσάκια μου!

marant το πρόβλημα με τις κούνιες του ικέα δεν είναι ότι δεν γίνονται κρεβάτι, γιατί κάποιες όπως αυτή που έχω δεί, έχουν τη δυνατότητα να βγεί τελείως το κάγκελο κλπ, αλλά ότι το μήκος είναι μικρό (1.20)!

Στη δική μου περίπτωση που υπάρχει μόνο κρεβάτι σίγουρα το να έχω και προεφηβικό δεν είναι στα πλάνα.

Βέβαια θες ένα 300αρι ευρώ minimum για να πάρεις κανονικό μόνο κρεβάτι από το ικεα (με στρώμα η τιμή) οπότε σίγουρα δεν αξίζει να πάρεις μια κούνια που γίνεται προεφηβικό (άλλα είναι έως 1.50 άλλα 1.70) πάνω από 400 ευρώ περίπου μιας και δε θα είναι μόνιμο!

Εχω δεί πάντως κούνια που γίνεται μετά γραφείο και μικρή ντουλαπίτσα με 140-180 ευρώ... Αυτό να σας πω την αλήθεια αν και ποιοτικά είναι οκ μου φαίνεται σαν πολύ καλή ιδέα!

Για 50 ευρώ διαφορά από κούνια του ικεα αξίζει να το δω από κοντά (απλά φοβάμαι την ποιότητα)

Συναυλία έχουμε σήμερα... πικ νικ στη Μαλακάσα.... Ε ρε γλέντια που θα κάνει η μικρή:P

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κατερίνα σωστή παρατήρηση...θα έχουν εκπτώσεις;;κι αν ναι σε ποιά βρεφικά προιόντα ακριβώς;;

Εχτές μου είπε η αδερφή μου η μεγάλη οτι βρήκε και τον μάρσιπο του μεγάλου της και τα μπουκάλια του,χωρίς θηλές βέβαια...κάνει καλό να έχεις και κάνα "ρακοσυλλέκτη" στην οικογένεια!!!Τόσο καιρό την κοροιδεύαμε και τη λέγαμε μαζώχτρα χαχαχαχα!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Επειδή τα βρεφικά και εν μέρη τα παιδικά δεν είναι και πολύ εποχιακά (εκτός ίσως από τα ρούχα και αυτό με επιφύλαξη) μπορεί να μη κάνουν σοβαρές εκπτώσεις τον Αύγουστο... ακόμα και αν είναι τέλος σαιζόν τα καρότσια πχ είναι παντός καιρού!!!!

Προσφορές τείνουν να βγάζουν μετά από εκθέσεις (πουλώντας τα εκθεσιακά) και φυσικά πριν το νέο έτος ή όποτε βγαίνουν καινούρια μοντέλα από τις εταιρείες για να απαλλαχτούν από το στοκ...

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Κορίτσια όλα πρέπει να τα δούμε από κοντά και να έχουμε μαζί μας και τεφτέρι να σημειώνουμε! Αν είναι να πουλάνε την ίδια ποιότητα με του ικεα πιο ακριβά γιατί έχει σχεδιάκια και χρωματάκια μια κούνια να το χέσω...

Άσε που εμπιστεύομαι πιο πολύ το ικεα στο θέμα ασφάλειας παρά μια κούνια ελληνικής κατασκευής σε πολύ χαμηλή τιμή... δεν ξέρω αν είμαι παράλογη αλλά πρώτα απ'όλα έρχεται η ασφάλεια και μετά όλα τα άλλα!

KATRINDM εδώ και πολλούς μήνες που περνάω έξω από το ΗΡΑ (ενδεικτικά) όλο προσφορές -20% -30% έως -50% λέει ότι έχει... κάθε φορά είναι και σε κάτι διαφορετικό και σίγουρα δεν είδα τέτοια προσφορά σε καρότσια. Μόνο κάποια ρουχαλάκια, κανα παρκοκρέβατο... αναλόγως

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Σωπάτε βρε κορίτσια...δηλαδή άμα πας σ'ενα στοκατζίδικο και πάρεις κούνια με σχέδιο 3-4 χρόνων πίσω,σε μιρκότερη τιμή θ'αλλάξει κάτι στην ασφάλεια του παιδιού;Τίποτα απολύτως!Γνώμη μου.

Κι απο κει και έπειτα αναλόγως το τί χρήματα έχει και θέλει κι ο καθένας να διαθέσει...το δωμάτιο του Νίκου το άλλαξε πριν 5 χρόνια..το κρεβάτι γερό,το στρώμα καινούργιο,η βιβλιοθήκη καινούργια γιατί να τ'αλλάξω;Κι αφού έχω και την κούνια;Θα διαμορφώσω τον χώρο με τα υπάρχοντα έπιπλα και με ένα φρέσκο βάψιμο και κάποια διασκόσμηση στον τοίχο..ούτως ή άλλως όλο το σπίτι ανακαίνηση θέλει απο την αρχή δεν είναι καλύτερα να διαθέσω τα χρήματα εκεί;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Σωπάτε βρε κορίτσια...δηλαδή άμα πας σ'ενα στοκατζίδικο και πάρεις κούνια με σχέδιο 3-4 χρόνων πίσω,σε μιρκότερη τιμή θ'αλλάξει κάτι στην ασφάλεια του παιδιού;Τίποτα απολύτως!Γνώμη μου.

Κι απο κει και έπειτα αναλόγως το τί χρήματα έχει και θέλει κι ο καθένας να διαθέσει...το δωμάτιο του Νίκου το άλλαξε πριν 5 χρόνια..το κρεβάτι γερό,το στρώμα καινούργιο,η βιβλιοθήκη καινούργια γιατί να τ'αλλάξω;Κι αφού έχω και την κούνια;Θα διαμορφώσω τον χώρο με τα υπάρχοντα έπιπλα και με ένα φρέσκο βάψιμο και κάποια διασκόσμηση στον τοίχο..ούτως ή άλλως όλο το σπίτι ανακαίνηση θέλει απο την αρχή δεν είναι καλύτερα να διαθέσω τα χρήματα εκεί;

Βρε η τιμή στοκατζίδικου θα είναι καλή... ακόμα και το εκθεσιακό κομμάτι μια χαρά είναι (σιγά μη το δοκόμασαν 100 παιδάκια χοροπηδώντας στην έκθεση) Το μόνο που κοιτάς είνα να είναι σταθερό από το μοντάρισμα-ξεμοντάρισμα.

Από θέμα ασφαλείας δεν ξέρω τα εργοστάσια εδώ τι κάνουν! Για την ακρίβεια δεν ξέρω ούτε τα πρότυπα που πρέπει να έχουν... αν τα βρω θα βάλω link να ξέρουμε τι ψάχνουμε!

Δείτε εδώ

www.octopus.com.gr/en/images/Octopus.pdf

http://www.healthview.gr/node/14633

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα κορίτσια! Η κούνια που εχω δει γίνεται κρεβάτι με διαστάσεις 96χ 208 που νομίζω ότι είναι κανονικό κρεβάτι οπότε χρειάζεσαι μόνο το στρώμα έξτρα ! Εκει θα καταλήξω νομίζω , θα περάσω να την δώ την τρίτη μετα την β επιπέδου. Γενικά νομίζω ότι όλες έχουμε ένα badjet στο μυαλό μας και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε όσο καλύτερα γινεται( δεν ξεχυλωνει το άτιμο)και ευτυχώς υπάρχουν οι πιο έμπειρες να μας φρενάρουν να μην κάνουμε ατασθαλίες xixi!!!

Καλησπέρα κορίτσια!Δεν προλαβαίνω να μπω στο forum και έχω χάσει τα νέα σας. Από τα λίγα που πρόλαβα να διαβάσω περαστικά στο ritaki. Kαι επίσης καλωσήρθες στο forum evelina.t και με το καλό τα διδυμάκια σου. Στις καινούριες μαμάδες που θέλουν να πάρουν κρεβατάκι εγώ προτείνω παρκοκρέβατο. Εγώ είχα πάρει και κούνια και παρκοκρέβατο αλλά τελικά το παρκοκρέβατο με βόλεψε περισσότερο.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!!

Katrindm σε αυτό το μαγαζί που πόσταρες έχει και την κούνια που θέλουμε να πάρουμε!!!Είναι η τελευταία που είναι καφέ τελείως απλή με λευκά κάγκελα!Η διαφορά στην τιμή με εκεί που την έχω δει είναι -25 euro οπότε μάλλον θα τα πάρω όλα μαζί απο το ίδιο απο το να τρέχω για τόσο μικρή διαφορά, αλλά αν μένεις κοντά συμφέρει!

Αχ.... τι την ήθελα την πίτσα εχτές το βράδυ??? όλη τη νύχτα είχα καούρες και ζεσταινόμουν, παρόλο που είχα και τo aircondition :(

Καλύτερα να επανέλθω στα φρουτάκια, άντε κανένα γιαούρτι στο τσακίρ κέφι :tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορασίδες!!

Εγω χτες ενα σουβλάκι έφαγα μιας και ο γιατρός μας μπανάρισε κι αυτό χατιρικώς!!!Ξεκίνησα και το καθημερινό περπάτημα να καίμε τίποτις γιατί μου φαίνεται οτι αυτό έφταιγε-με τη ζέστη δεν περπάταγα και τα κιλάκια κατσικώθηκαν!!(παρηγοριά στον άρρωστο!)

Ωραίες οι κούνιες που διαλέξατε βρε κορίτσια.......αχχχχ.......σαν να ζηλεύω λιγάκι.....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κοριτσια!λοιπον εγω μολις τελειωσα με την πρωτη μου εξορμηση στα μαγαζια για κρεββατακια!ηρθε κ μια φιλη μου που ειναι εγκυος κ αυτη,κ πηγαμε 2 γκαστρωμενουλες να δουμε..κατω απο 300ευρω μαζι με το στρωμα δεν βρηκαμε..να ειναι κ προεφηβικο φυσικα,γιατι με την μικρη κουνια που ρωτησα ειχε 60 ευρω διαφορα,αρα δεν αξιζει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα κοριτσια!λοιπον εγω μολις τελειωσα με την πρωτη μου εξορμηση στα μαγαζια για κρεββατακια!ηρθε κ μια φιλη μου που ειναι εγκυος κ αυτη,κ πηγαμε 2 γκαστρωμενουλες να δουμε..κατω απο 300ευρω μαζι με το στρωμα δεν βρηκαμε..να ειναι κ προεφηβικο φυσικα,γιατι με την μικρη κουνια που ρωτησα ειχε 60 ευρω διαφορα,αρα δεν αξιζει..

μήπως ρώτησες για τυχόν εκπτώσεις;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...