Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Άννα νομίζω απο κει πήρε κι η συννυφάδα μου την κούνια μαζί με το στώμα της πήγε γύω στα 300..κάτι ευρώ...άμα μπορεί η μαμά σου να κάνει τον κόπο αξίζει....

εγώ πάλι καημό το έχω που δε θα ψωνίσω κάτι απο την αρχή...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.moroudokosmos.com/

http://www.beboulino.gr

για το πρωτο σαιτ λες ρινιω?πηρα τηλ για αυτο με τον mickey κ το εχουν δωσει γιατι ηταν εκθεσιακο λεει..η κανονικη τιμη του ειναι 0420,αρα ακυρο.στο δευτερο μ'αρεσε το dream k to dessi σε γαλαζιο φυσικα..η λαχανι..

ναι εβελινα,αγορακι αυτην την φορα.. :wink:

S4iNp3.png

BU56p3.png

για το πρωτο σαιτ λες ρινιω?πηρα τηλ για αυτο με τον mickey κ το εχουν δωσει γιατι ηταν εκθεσιακο λεει..η κανονικη τιμη του ειναι 0420,αρα ακυρο.στο δευτερο μ'αρεσε το dream k to dessi σε γαλαζιο φυσικα..η λαχανι..

ναι νομίζω κάπου εδω κοντά,στα δυτικά..η αλήθεια είναι πάντως οτι θέλει προσωπική ενέργεια..να πας,να ψάξεις,να δεις με τα ματάκια σου!κι εγω του αδερφού μου την κούνια την ήξερα γι'αυτό τη δέχτηκα

io6Qp3.png

TyPTp2.png

πολυ ωραιες οι κουνιες.. εγω εχω καταμπερδευτει και θελω καποια στιγμη να αρχισω να βγαινω για να δω και απο κοντα..

συμφωνω με την ρινιω.. καλυτερα να εχεις προσωπικη αποψη...

tJYkp3.png

ωραία Εβελίνα εσύ τα έχεις και ζευγάρι και καθάρισες με τα παιδιά!!!

πως την παλεύεις με την ζέστη;;;;

υπομονή βρε κοριτσάκι μου θα έχει δροσίσει λογικά μέχρι να μπορείς να σηκωθείς να κάνεις κι εσύ την "ερευνά" σου!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

ωραία Εβελίνα εσύ τα έχεις και ζευγάρι και καθάρισες με τα παιδιά!!!

πως την παλεύεις με την ζέστη;;;;

υπομονή βρε κοριτσάκι μου θα έχει δροσίσει λογικά μέχρι να μπορείς να σηκωθείς να κάνεις κι εσύ την "ερευνά" σου!!

αστο.. αυτο με την ζεστη ειναι θεμα σοβαρο.. ολη μερα με το κλιματιστικο στο φουλ... στους 20 βαθμους το εχω μερα νυχτα...

εγω εχω δει αυτη την κουνια και το σκεφτομαι...

http://www.motherbaby.gr/products1.php?wh=1〈=1&the1id=16&the2id=36&theid=36&open1=16&open2=36

πιστευω θα βολευει και για αργοτερα...

tJYkp3.png

αστο.. αυτο με την ζεστη ειναι θεμα σοβαρο.. ολη μερα με το κλιματιστικο στο φουλ... στους 20 βαθμους το εχω μερα νυχτα...

εγω εχω δει αυτη την κουνια και το σκεφτομαι...

http://www.motherbaby.gr/products1.php?wh=1〈=1&the1id=16&the2id=36&theid=36&open1=16&open2=36

πιστευω θα βολευει και για αργοτερα...

εγω θελω μικρη,γιατι θελω να τους βαλω μαζι κ να μην μπουκωσει ο χωρος,ασε που μολις παει ο μικρος 2,θα αλλαξουμε δωματιο κ θα το κανουμε με διοροφη κουκετα...

S4iNp3.png

BU56p3.png

εγω θελω μικρη,γιατι θελω να τους βαλω μαζι κ να μην μπουκωσει ο χωρος,ασε που μολις παει ο μικρος 2,θα αλλαξουμε δωματιο κ θα το κανουμε με διοροφη κουκετα...

ε τοτε θελεις κατι οικονομικο και απλο αν ειναι για 2 χρονια μονο...

εγω τις κοιταζω αυτες γιατι θα τις χρησιμοποιησουν πιστευω εως 7-8 χρονων...

και χωρο εχω οποτε ειμαι οκ.. ετσι κ αλλιως δεν θα βαλω και κατι αλλο σ'αυτο το δωματιο.. θελω μονο να παω να τις δω και απο κοντα...

βεβαια ολο και θα ριξω και καμια ματια και σε κανενα αλλο μαγαζι...

tJYkp3.png

evelina.t καλώς ήρθες! Με το καλό να σφίξεις στην αγκαλιά σου τα καμάρια σου!

Την κούνια που είπες πιο πρίν την είδα κι εγώ! Πράγματι πολύ καλή και βολική και τη ζηλεύω κι εγώ.... απλά επαναλαμβάνω στον εαυτό μου ότι έχουμε κρεβάτι για μετά που μόνο ένα νέο στρώμα θα χρειαστεί (κοιμόμουν έκει από τα 6 μέχρι τα 26.... πόσο άντεξε αυτό το στρώμα χωρίς να χαλάσει)

Ρηνιώ εμείς που δεν περιμένουμε από άλλους τίποτε πέρα από μερικά φορμάκια ίσως μπορούμε πιο εύκολα να υπολογίσουμε τα "κενά" μας και μάλλον το ικεα τα καλύπτει καλύτερα!

Ναί όλα τα παπλωματάκια και μαξιλαράκια είναι από 12 μηνών και πάνω οπότε... το κουβερτάκι θα πάει σύννεφο!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

miss caramel εγω αν δεν ειχα τοσους φιλους που προκειται να μου δωσουν τοσα πραγματα δεν ξερω τι θα εκανα γιατι πρεπει να τα αγορασω ολα διπλα... θα ηθελα μια μικρη περιουσια...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

κ αυτο το καταστημα εχει καλες τιμες..

http://www.excellent.gr/?page_id=379

αυτη με τον winnie μου αρεσει..

Εβελινα μου, απ΄αυτο το Μαγαζι πήρα της κόρης μου. Είναι κοντά μας στη νεα Ιωνία, κ σου φτιάχνει ότι σχέδιο θες σε οποίο κρεβατακι θες. K σε καρότσια έχει καλύτερες τιμές. Δεν ξέρω που μένεις, μπορείς να τα δεις.. Εγώ πάντως έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Ειδικά σε καρότσι ήταν 100? διάφορα απο τα πολυκαταστήματα.δεν έχω παει ακόμα απο κει, ίσως τον επισκεφθώ την Δευτέρα...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Εβελινα μου, απ΄αυτο το Μαγαζι πήρα της κόρης μου. Είναι κοντά μας στη νεα Ιωνία, κ σου φτιάχνει ότι σχέδιο θες σε οποίο κρεβατακι θες. K σε καρότσια έχει καλύτερες τιμές. Δεν ξέρω που μένεις, μπορείς να τα δεις.. Εγώ πάντως έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Ειδικά σε καρότσι ήταν 100? διάφορα απο τα πολυκαταστήματα.δεν έχω παει ακόμα απο κει, ίσως τον επισκεφθώ την Δευτέρα...

αληθεια? ειδα οτι εχει ωραια πραγματακια.. εντομεταξυ ψαχνω να βρω και κατι να ειναι unisex γιατι να ταιριαζει και στον μπεμπη και στην μπεμπα.. εχω βρει και κατι ωραιες ταπετσαριες με τον winnie οποτε θα ταιριαζε ολο συνολο..

θα περασω απο κει να δω...

tJYkp3.png

Καλώς ήρθες Evelina t.! Με το καλό τα διδυμάκια σου!!!!!

Νομίζω ότι για κούνια με στρώμα κάτω απο 350 δεν γίνεται να πέσεις, εκτός απο ικεα που όμως δεν γίνονται κρεβάτι μετά.

Θα ρίξω κι εγώ μια ματιά σε αυτά που είπατε μήπως πετύχω καμία προσφορά!

mother care και lapin που έχω κοιτάξει επειδή όταν έρχομαι Αθήνα κατεβαίνω στο κέντρο έχουν σε αυτές τις τιμές οπότε σε ένα απο τα δύο θα καταλήξω πιθανότατα, εκτός κι αν βρω καμία souper προσφορά που να αξίζει τον κόπο να μετακινηθώ προς τα εκεί.

Τι ήταν κι αυτό που έσκασε με τα καρότσια????Άντε να έχεις φάει τόσο καιρό να επιλέξεις και τελικά να πρέπει να παρεις άλλο :tongue::tongue::tongue:

Εμείς για καροτσάκι μάλλον καταλήξαμε σε mamas&papas:D:D:D

Μέτριο σε τιμή, ωραίο design, ελαφρύ και εύκολο στο ανοιξε-κλείσε.

Καλημέρα κορίτσια!!

Εβελίνα καλώς ήρθες στην παρέα και με το καλό τα διδυμάκια σου!!!

Εγώ ακόμα να αξιωθώ να κοιτάξω οτιδήποτε!!Μου φαίνεται τελευταία στιγμή θα τρέχω !!!

Κορίτσια αξίζει να περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο??Υπάρχει περίπτωση να έχουν εκπτώσεις??? Πήγε ο άντρας μου εδώ στο Ανατέλλω που είμαστε δίπλα να ρωτήσει για ένα καρότσι και του είπαν ότι τον Αύγουστο δεν κάνουν εκπτώσεις !!!! Ότι προσφορά υπάρχει τώρα κατι ανάλογο θα υπάρξει και τότε!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...