Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μπορείς να τις δώσεις και στο γιατρό σου αν δε βρεις κάποια κοπέλα, καπου θα τις χρησιμοπιησει/δώσει. Καλημερα!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα!!!!

Εγώ Σάββατο ξεσάββατο ξύπνησα απο τις 7:00 :tongue::tongue:

Απο ότι βλέπω το θέμα ψώνια για το μωρό έχει τρελό σουξέ χαχαχαχαχαχα!!!

Κι εγώ όλο αυτά σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι, αλλάζω γνώμη για το καροτσάκι μία λέω αυτό μια λέω το άλλο.....καλύτερα να το πάρω γιατί έτσι που το πάω και ανεβαίνω σε τιμή σε λίγο θα φτάσω στα 1000 euro xaxaxaxaxaxa .

Και όχι τίποτα άλλο αλλά δεν θα έχουμε να το πάρουμε και μετα θα στεναχωριέμαι :tongue::tongue::tongue::tongue:.

Miss caramel εγώ παλωματάκι δεν θα π'αρω για φέτος γιατί νομίζω ότι λένε απο 12 μηνών και πάνω, οπότε μόνο κουβερτούλες και υπνόσακο για φέτος.

Tatum κι εγώ σκέφτομαι με γνώμονα τι θα χρειαστώ

για τους 2 πρώτους μήνες που λέμε να μη βγούμε απο το σπίτι και για μετά ότι θέλω συμπληρώνω. Πάντως θηρίο είσαι με τέτοια ξενύχτια που βαράς!!!!!

Πάω να μαζέψω λίγο το σπίτι μιας που βρήκα ευακιρία τώρα που είναι ο αντρας στη δουλειά!!!!

Θα ξαναμπώ αργότερα!!!!

μαμαδες Οκτωβριου καλημερα!!!

εγω κανονικα εχω ΠΗΤ 3/11 αλλα λογω διδυμων δεν προκειται να φτασω εκει... οποτε αν ολα πανε καλα θα ειμαι κ εγω μια μαμα Οκτωβριου και ελπιζω να τα λεμε απο δω και περα...

tJYkp3.png

Η εταιρεία Maclaren αποσύρει περίπου ένα εκατομμύριο παιδικά καροτσάκια που πωλούνταν στις ΗΠΑ την τελευταία δεκαετία, καθώς έχει δεχθεί δεκάδες αναφορές για ακρωτηριασμό παιδικών δαχτύλων που παγιδεύτηκαν στους αρμούς.

Η Maclaren ανακοίνωσε την εθελοντική απόσυρση μαζί με την Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων (CPSC) των ΗΠΑ. Η CPSC δήλωσε ότι οι καταναλωτές πρέπει να σταματήσουν αμέσως να χρησιμοποιούν τα καροτσάκια, τα οποία έχουν κατασκευαστεί στην Κίνα, εκτός και αν λάβουν άλλες οδηγίες. Η απόσυρση περιλαμβάνει όλα τα μονά και διπλά καροτσάκια με ομπρέλα της Macklaren που πωλούνται στις ΗΠΑ από το 1999.

Η Maclaren δήλωσε ότι έχει λάβει 15 αναφορές για παιδιά που έβαλαν τα δάχτυλά τους στους αρμούς του μηχανισμού ανοίγματος-κλεισίματος του καροτσιού, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό 12 δαχτύλων στις ΗΠΑ.

Τα περιστατικά αυτά συνέβησαν κατά το άνοιγμα ή κλείσιμο του καροτσιού και όχι όταν τα παιδιά ήταν καθισμένα στα καροτσάκια.

Η Maclaren προσφέρει στους καταναλωτές δωρεάν υφασμάτινα καλύμματα για τους αρμούς, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος. Η αγγλική εταιρεία δήλωσε επίσης ότι η απόσυρση αφορά μόνο τις ΗΠΑ και όχι τη Μ. Βρετανία.

Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης στις ΗΠΑ, τουλάχιστον δύο Βρετανοί καταναλωτές εμφανίστηκαν για να δηλώσουν ότι τα παιδιά τους είχαν χάσει τις άκρες των δαχτύλων τους, γεγονός που δημιουργεί ανησυχία ότι οι αναφορές περιστατικών μπορεί να αυξηθούν.

Τα μοντέλα που αποσύρονται στις ΗΠΑ είναι τα εξής: Volo, Triumph, Quest Sport, Quest Mod, Techno XT, TechnoXLR, Twin Triumph, Twin Techno και Easy Traveler.

Απόσυρση βρεφικής κούνιας

Επιπλέον, η εταιρεία Stork Craft Manufacturing Inc αποσύρει εθελοντικά περισσότερα από 2,1 εκατομμύρια βρεφικά κρεβατάκια στις ΗΠΑ και τον Καναδά, λόγω ενδεχόμενου κινδύνου ασφυξίας, όπως δήλωσε η CPSC.

Τα κρεβατάκια αυτά πωλούνται σε μεγάλα και γνωστά πολυκαταστήματα, καθώς και μέσω του διαδικτύου, σε γνωστά websites.

Ο ατελής μηχανισμός για να κατεβαίνουν τα πλαϊνά του κρεβατιού μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία κενού χώρου ανάμεσα στο στρώμα και τα κάγκελα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το μωρό να παγιδευτεί και να πάθει ασφυξία, όπως δήλωσε η CPSC.

Η απόσυρση αφορά κρεβατάκια Stork Craft που κατασκευάστηκαν και διανεμήθηκαν μεταξύ Ιανουαρίου 1993 και Οκτωβρίου 2009, συμπεριλαμβανομένων 147.000 κρεβατιών με το logo της Fisher-Price. Οι γονείς κλήθηκαν να σταματήσουν αμέσως να χρησιμοποιούν τα κρεβατάκια και να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για δωρεάν εξαρτήματα επιδιόρθωσης.

S4iNp3.png

BU56p3.png

μαμαδες Οκτωβριου καλημερα!!!

εγω κανονικα εχω ΠΗΤ 3/11 αλλα λογω διδυμων δεν προκειται να φτασω εκει... οποτε αν ολα πανε καλα θα ειμαι κ εγω μια μαμα Οκτωβριου και ελπιζω να τα λεμε απο δω και περα...

καλημερα σε ολα τα κοριτσια! καλως ηρθες εβελινα διδυμομανουλα!!με το καλο τα μωρακια σου!τι εχεις?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσια! καλως ηρθες εβελινα διδυμομανουλα!!με το καλο τα μωρακια σου!τι εχεις?

καλως σας βρηκα!!! τα μωρακια μου ειναι ενα αγορακι κ ενα κοριτσακι... και την παρασκευη εχω την β επιπεδου..

κ εσυ με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!!!

αληθεια αυτο που διαβασα με τα καροτσια με τρομαξε γιατι πριν απο λιγες μερες μας χαρισαν καποιοι φιλοι το καροτσι της maclaren για διδυμα... μαλλον θα αγορασω καινουριο καροτσι...

tJYkp3.png

καλως σας βρηκα!!! τα μωρακια μου ειναι ενα αγορακι κ ενα κοριτσακι... και την παρασκευη εχω την β επιπεδου..

κ εσυ με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!!!

αληθεια αυτο που διαβασα με τα καροτσια με τρομαξε γιατι πριν απο λιγες μερες μας χαρισαν καποιοι φιλοι το καροτσι της maclaren για διδυμα... μαλλον θα αγορασω καινουριο καροτσι...

για αυτο το κοινοποιησα,ειναι το πιο δημοφιλες καροτσι..κ εγω αυτο ηθελα να παρω παλια,τελικα κατεληξα σε pegperego.τι να πω τωρα,θα τα αποσυρουν κ απο δω?η θα καλυφθει οπως γινεται συνηθως?να το αλλαξεις δεν μπορεις?

με το καλο τα μωρακια σου!κ ολα καλα να πανε στην β επιπεδου!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Evelina καλώς ήρθες νέα Οκτωβριο-μανούλα!!

Βασικά αυτό που μου είπαν οι αδερφές μου για το καρότσι είναι να είναι γερό γιατί έχει αρκετή χρήση...

Ευτυχώς που οι δευτερο- και τριτό- μανούλες είναι εδω να μας δώσουν τα φώτα τους!!!!!!!;)

Εγώ ξύπνια σήμερα απο τις 9..ο μπαμπάς μας όμως σηκώθηκε στις 4 και μας ξύπνησε κι εμάς!!!

Σόφη έχεις φτιάξει ωραία λίστα εκεί απο τα ΙΚΕΑ...κι εγω προς τα εκεί προσανατολιζόμουν σε περίπτωση που δεν μας κάλυπταν όσα μας έδωσαν..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

για αυτο το κοινοποιησα,ειναι το πιο δημοφιλες καροτσι..κ εγω αυτο ηθελα να παρω παλια,τελικα κατεληξα σε pegperego.τι να πω τωρα,θα τα αποσυρουν κ απο δω?η θα καλυφθει οπως γινεται συνηθως?να το αλλαξεις δεν μπορεις?

με το καλο τα μωρακια σου!κ ολα καλα να πανε στην β επιπεδου!

το καροτσι ειναι χρησιμοποιημενο απο φιλο που εχει διδυμα παιδακια... οποτε μαλλον θα παρω ενα καινουριο να τελειωνουμε...

ανοικω κ εγω στην κατηγορια που περιμενω πολλες προσφορες απο φιλους που μας που εχουν κανει προσφατα μωρακια.. καλαθουνες.. καθισματακια αυτοκινητου.. καποια ρουχαλακια.. περιμενω να δω τι θα μαζεψω για να δω τι θα χρειαστει να αγορασω...

το θεμα ειναι οτι επειδη εχω κανει περιδεση τραχηλου ειμαι ξαπλα εδω κ ενα μηνα και δεν μπορω να βγω στα μαγαζια γιατι το περπατημα απαγορευεται...

tJYkp3.png

το καροτσι ειναι χρησιμοποιημενο απο φιλο που εχει διδυμα παιδακια... οποτε μαλλον θα παρω ενα καινουριο να τελειωνουμε...

ανοικω κ εγω στην κατηγορια που περιμενω πολλες προσφορες απο φιλους που μας που εχουν κανει προσφατα μωρακια.. καλαθουνες.. καθισματακια αυτοκινητου.. καποια ρουχαλακια.. περιμενω να δω τι θα μαζεψω για να δω τι θα χρειαστει να αγορασω...

το θεμα ειναι οτι επειδη εχω κανει περιδεση τραχηλου ειμαι ξαπλα εδω κ ενα μηνα και δεν μπορω να βγω στα μαγαζια γιατι το περπατημα απαγορευεται...

ωχχχχχ.. δεν πειραζει ομως,χαλαλι για δυο αγγελουδια!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

εγω απο το πρωι σερφαρω στο νετ,κ ψαχνω κουνιες..βρηκα κατι ωραιες,αλλα δεν ξερω αν θα παρω,μηπως τελικα δεν θα ειναι οπως φαινονται..κ το ενα σαιτ ειναι απο ωραιοκαστρο..που εχει κ τα πιο ωραια..

S4iNp3.png

BU56p3.png

ωχχχχχ.. δεν πειραζει ομως,χαλαλι για δυο αγγελουδια!!!

χαλαλι δεν λες τιποτα!!! μπορει να ειμαι ολη μερα ξαπλα αλλα τα εχω και ολη μερα να χορευουν και τα δυο μαζι μεσα στην κοιλια μου... εχει πολυ πλακα!!!!

μετα τις 30 εβδομαδες που θα με αφησει να βγαινω κανονικα θα σηκωσω τα μαγαζια....

tJYkp3.png

εγω απο το πρωι σερφαρω στο νετ,κ ψαχνω κουνιες..βρηκα κατι ωραιες,αλλα δεν ξερω αν θα παρω,μηπως τελικα δεν θα ειναι οπως φαινονται..κ το ενα σαιτ ειναι απο ωραιοκαστρο..που εχει κ τα πιο ωραια..

εχω δει κ εγω μερικες μεσω νετ αλλα ακριβως αυτο φοβαμαι.. θελω πρωτα να παω να τις δω...

tJYkp3.png

εχω δει κ εγω μερικες μεσω νετ αλλα ακριβως αυτο φοβαμαι.. θελω πρωτα να παω να τις δω...

βρηκα βεβαια κ στον κορυδαλλο ενα ωραιο με 210ευρω κ ταιριαζει πολυ με αυτην που εχω στην μικρη.με mickey.το εχει μιση τιμη.εκει ηταν το πατρικο μου,μπορω να στειλω την μανα μου να παει να κανει ερευνα κ αν ειναι να παμε απο κει να το κλεισουμε.

S4iNp3.png

BU56p3.png

βαλε κανενα link να χαζεψουμε κ εμεις...

εσυ αγορακι δεν περιμενεις? καλα θυμαμαι?

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...