Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

ΧΕΙΜΑΡΟΣ η Tatum!!!!!!!!!!

εμ,γι'αυτό είπα κι εγω να πάω με μια φρεσκομανούλα για τα ψώνια να είμαι εντάξει!!!

Επίσης μια φίλη μου είπε να πάω νυχτικάκια κι οχι πυτζαμούλες για το νοσοκομείο,γιατί εξυπηρετούν καλύτερα στις αλλαγές και εσώρουχα μιας χρήσης.Τώρα βρε κορίτσια όταν πλησιάζει ο καιρός θα τα ξαναπούμε,ε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμ,γι'αυτό είπα κι εγω να πάω με μια φρεσκομανούλα για τα ψώνια να είμαι εντάξει!!!

Επίσης μια φίλη μου είπε να πάω νυχτικάκια κι οχι πυτζαμούλες για το νοσοκομείο,γιατί εξυπηρετούν καλύτερα στις αλλαγές και εσώρουχα μιας χρήσης.Τώρα βρε κορίτσια όταν πλησιάζει ο καιρός θα τα ξαναπούμε,ε;

Οτι απορια μπορουμε να λυσουμε οι... δευτερο-τριτομανουλες, φανταζομαι ολες θα το κανουμε με χαρα ανα πασα στηγμη!

Μπορει να γινω κουραστικη αλλα αν κατι δεν σας κολαει απ αυτα που λεω ή δεν σας αρεσει και πολυ ψαξτετο και θα βρητε τι σας ταιριαζει καλυτερα! Εγω τουλαχιστον γιατρος-μαια δεν ειμαι, οποτε και η εμπιριες μου ειναι στο τι ταιριαξε-βολεψε σε μενα περισσοτερο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

επισης να εχουν κουμπακια απο πανω,για να βολευει τον θυλασμο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

επισης να εχουν κουμπακια απο πανω,για να βολευει τον θυλασμο..

εγω ειχα παρει μαζι μου 5 κ δεν φτασαν,μια με εκανε εμετο το μωρο,μια λερωνεσαι..αρα παρε παραπανω η να στα παιρνουν να στα πλενουν..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

μακαρι να γεννησουμε τοσο ευκολα ολες μας..δειτε το

αχ τι μού κανες απογεματιάτικα!!!!θα ρθει ο Νικολάκης θα με δει να κλαίω και θα τρομάξει!!!!

κι εγω σπίτι ήθελα να γεννήσω....

τελοσπάντων μακάρι όλες--ειδικά οι πρωτομάνες----να γεννήσουμε έτσι εύκολα!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Δευτερο-τριτομανούλες μου, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!

Απλά λίγο να τα βάλουμε σε μια σειρά να φτιάξουμε μια λίστα γιατί μπερδεύτηκααααα!!!

Πρέπει να πιάσω να γράψω τα απαραίτητα σε ένα excelάκι γιατί λόγω του άντρα όλα τελευταία στιγμή φαντάζομαι θα τα πάρουμε!!!

Ουφφφ... κάτσε να τα πιάσω με τη σειρά με τα βασικά.... καρότσι, κούνια....

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλησπέρα κορίτσια!!!

ΠΩΠΩ!! ευχαριστούμε ήδη μανούλες για τις πληροφορίες!!!Θα μας βοηθήσουν πολύ !!! Να σας πω την αλήθεια δεν έχω κοιτάξει τίποτα ακόμα και μου φάνηκαν βουνό όλα αυτά που γράφετε!!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω να ψάχνω να τα βάλω σε μια σειρά!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλησπέρα κορίτσια!!!

ΠΩΠΩ!! ευχαριστούμε ήδη μανούλες για τις πληροφορίες!!!Θα μας βοηθήσουν πολύ !!! Να σας πω την αλήθεια δεν έχω κοιτάξει τίποτα ακόμα και μου φάνηκαν βουνό όλα αυτά που γράφετε!!! Μάλλον πρέπει να αρχίσω να ψάχνω να τα βάλω σε μια σειρά!!!

Για μενα το βασικο ηταν να ξεκαθαρησω τι απ οσα μου λεγαν οτι θα χριαστω, θα χριαζομουν πραγματικα! Π.χ. δεν ηθελα κουνια και επεμεναν ο αντρας μου και τα πεθερικα και τελικα η μικρη κοιμηθηκε εκει λιγοτερο απο 6 μηνες και παλι καλα επεμενα και πηραμε απ αυτες που γινοντε κρεβατι και κοιμηθικε αλλο 1 χρονο χωρις τα καγκελα! Την πηραμε στους 5 μηνες. Τις πρωτες μερες-μηνα σκεψου για αρχη και τα υπολιπα θα τα βρεις σιγα σιγα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

1. 1 Καρότσι justbaby 300
    2 Κούνια SUNDVIK 119 ικεα
    3 Στρώμα VYSSA/SKONTautoeditadmin 59 ικεα
    4 Παπλωματοθήκη και μαξιλαροθήκη κούνιας BARNSLIG 14.99 ικεα
    5 Πετσέτα μωρού με κουκούλα, πράσινο BARNSLIG 9.99 ικεα
    6 Υπνόσακος, κοκκινο BARNSLIG 17 ικεα
    7 Πάντα λευκή KOMPISAR 15 ικεα
    8 Σεντόνι με λάστιχο για κούνια, λευκό, 2 τεμ LEN 9.99 ικεα
    9 Παπλωματοθήκη και μαξιλαροθήκη κούνιας, κόκκινο TORVA 12.99 ικεα
    10 Κουβέρτα μωρού, διάφορα σχέδια, 3 τεμ TORVA 9.99 ικεα
    11 Κουβέρτα μωρού TORVA 19.99 ικεα
    12 Σαλιάρα, συνδυασμός χρωμάτων, 5 τεμ KLADD 4.99 ικεα

Αυτή είναι μια πρόχειρη λίστα και είμαστε στα 590 χονδρικά!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

1. 1 Καρότσι justbaby 300
    2 Κούνια SUNDVIK 119 ικεα
    3 Στρώμα VYSSA/SKONTautoeditadmin 59 ικεα
    4 Παπλωματοθήκη και μαξιλαροθήκη κούνιας BARNSLIG 14.99 ικεα
    5 Πετσέτα μωρού με κουκούλα, πράσινο BARNSLIG 9.99 ικεα
    6 Υπνόσακος, κοκκινο BARNSLIG 17 ικεα
    7 Πάντα λευκή KOMPISAR 15 ικεα
    8 Σεντόνι με λάστιχο για κούνια, λευκό, 2 τεμ LEN 9.99 ικεα
    9 Παπλωματοθήκη και μαξιλαροθήκη κούνιας, κόκκινο TORVA 12.99 ικεα
    10 Κουβέρτα μωρού, διάφορα σχέδια, 3 τεμ TORVA 9.99 ικεα
    11 Κουβέρτα μωρού TORVA 19.99 ικεα
    12 Σαλιάρα, συνδυασμός χρωμάτων, 5 τεμ KLADD 4.99 ικεα

Αυτή είναι μια πρόχειρη λίστα και είμαστε στα 590 χονδρικά!!!!

Μια χαρα σε βρησκω! Απλα, αν θες, περιμενε πριν τα αγορασεις μη βρεθεις με 20 σαλιαρες και 30 κουβερτες (απ τα πιο συχνα που μου φερναν)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Μια χαρα σε βρησκω! Απλα, αν θες, περιμενε πριν τα αγορασεις μη βρεθεις με 20 σαλιαρες και 30 κουβερτες (απ τα πιο συχνα που μου φερναν)

Ναί οκ απλά σκέφτομαι ότι το σπίτι είναι κρύο οπότε και 1-2 επιπλέον κουβέρτες δε θα πάνε στράφι... α και ακόμα δεν έχω υπολογίσει και το σώμα λαδιού που θέλουμε να αγοράσουμε για το παιδικό...

Είναι περίεργη η αίσθηση όταν το πρώην παιδικό σου δωμάτιο θα γίνει το δωμάτιο του παιδιού σου!!!! Έχω πολύ ανάμικτα συναισθήματα... στη σωλήνα υδάτων του μπαλκονιού υπάρχουν ακόμα οι μετρήσεις ύψους που μου έπαιρνε η μαμά μου... σκατά... συγκινούμαι!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ναί οκ απλά σκέφτομαι ότι το σπίτι είναι κρύο οπότε και 1-2 επιπλέον κουβέρτες δε θα πάνε στράφι... α και ακόμα δεν έχω υπολογίσει και το σώμα λαδιού που θέλουμε να αγοράσουμε για το παιδικό...

Είναι περίεργη η αίσθηση όταν το πρώην παιδικό σου δωμάτιο θα γίνει το δωμάτιο του παιδιού σου!!!! Έχω πολύ ανάμικτα συναισθήματα... στη σωλήνα υδάτων του μπαλκονιού υπάρχουν ακόμα οι μετρήσεις ύψους που μου έπαιρνε η μαμά μου... σκατά... συγκινούμαι!

Η κορη μου παιζει στην αυλη της μαμας μου (απεναντι) και μας φεραν και κατι γειτονοπουλα 1 χελονα που βρηκαν καπου, οπως ειχα κι εγω στην ιδια αυλη! Το παιδικο μου εχει γινει ξενονας-παιδοτοπος με τα παλια μου παιχνιδια, ακομα και αν ολα αυτα ειναι μονο για καποιους μηνες μου φερνουν και εμενα τρελς σκεψης, γλυκες και με λιγη νοσταλγια!

Μη μου λες για κρυο σπιτι γιατι σχεδον ολοι στην πολυκατικια εχουν τζακι στο σαλονι και σκευτοντε να μη βαλουν πετρελαιο το χειμωνα και μαλον θα φυγουμε απο δω δεκεμβριο!!! Τρομαζω!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Πωπω εμείς μπάζουμε από παντού! Πολλές μεγάλες μπαλκονόπορτες παλιά αλουμίνια και όταν φυσσάει σφυρίζει!!!!

Στην καλύτερη τις 2-3 ώρες που είναι αναμμένο το καλοριφέρ να έχουμε 20-22 βαθμούς αλλιώς ...άστα!!!

Σώμα λαδιού με ροδάκια και χρονοδιακόπτη.... αλλιώς σιβηρία!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Πωπω εμείς μπάζουμε από παντού! Πολλές μεγάλες μπαλκονόπορτες παλιά αλουμίνια και όταν φυσσάει σφυρίζει!!!!

Στην καλύτερη τις 2-3 ώρες που είναι αναμμένο το καλοριφέρ να έχουμε 20-22 βαθμούς αλλιώς ...άστα!!!

Σώμα λαδιού με ροδάκια και χρονοδιακόπτη.... αλλιώς σιβηρία!!!!

Να σου πω κι εγω για το μπανακι της οταν ηταν μωρο ενα τετιο ειχα για να μη μου κρυωσει!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...