Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

xaxa Πόσο μικρός ειναι ο κόσμος? και κοντινή ηλικία και τα 2 παιδάκια σας............Σαν να σας βλέπω στην Κοραή για καφέ.

οποτε θες !

την τριτη θα παω στο κεντρο μανα κ παδιου για να μου γραψει τις εξετασεις κ θα ειμαι εκει τριγυρω :tongue: κ αν εχει καλο καιρο θαχω κ τον μικρο μαζι

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οποτε θες !

την τριτη θα παω στο κεντρο μανα κ παδιου για να μου γραψει τις εξετασεις κ θα ειμαι εκει τριγυρω :tongue: κ αν εχει καλο καιρο θαχω κ τον μικρο μαζι

Βρε εσας τις 2 λέω που είστε κοντά. Εμας εδω μας ταλαιπωρεί μια ίωση και θα κάτσουμε πολλές μέρες ακόμα χωρις να βγούμε έξω και χωρίς να έρθουμε σε επαφή με παιδάκια. και να μην υπήρχε ή ιωση όμως ,όταν ένα απο τα παιδάκια σου πάει σχολείο δεν είναι τόσο εύκολοι όι καφέδες. Ευχαριστώ όμως. Θα σε έχω στα υπόψην:wink:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

οποτε θες !

Για τον προγεννητικό μιλάς? Τις γράφει το κέντρο μάνας και παδιού? Με ραντεβού? Με το χαρτί που σου έδωσε ο γιατρός σου ή θέλει παραπεμπτικό απο το Ικα-ΕΟΠΥ?

καλε σας μπερδεψα, νομιζα οτι το μηνυμα το γραψε η marikious.ξανθια εδω οβερ!

οντως την εχω απο ημερων στον γιωργη κ δεν την αλλαζω πραγματικα!!!

ραντεβου εκλεισα στο 184 στο κεντρο μανας κ παιδιου για να μου γραψουν τον προγγενετικο με το χαρτι που μου εδωσε ο γυναικολογος.μετα σου δινει το ικα(κενρο μανας κ παιδιου) παραπεμπτικο κτλ κτλ ....αλλα αν θυμαμαι καλα απτον γιο μου το ικα με ειχε ταλαιπωρησει . ευχομαι τα τελειωνω οντως την τριτη

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλε σας μπερδεψα, νομιζα οτι το μηνυμα το γραψε η marikious.ξανθια εδω οβερ!

οντως την εχω απο ημερων στον γιωργη κ δεν την αλλαζω πραγματικα!!!

ραντεβου εκλεισα στο 184 στο κεντρο μανας κ παιδιου για να μου γραψουν τον προγγενετικο με το χαρτι που μου εδωσε ο γυναικολογος.μετα σου δινει το ικα(κενρο μανας κ παιδιου) παραπεμπτικο κτλ κτλ ....αλλα αν θυμαμαι καλα απτον γιο μου το ικα με ειχε ταλαιπωρησει . ευχομαι τα τελειωνω οντως την τριτη

Για αυτο πάω ιδιωτικά. Δεν έχω χρόνο να κάνω βόλτες μαζεύωντας χαρτιά και μετα να γυρίσω τα μισά ικα για εξετάσεις. Ουφφφ

καλησπερα και απο εμενα ειδα και εγω θετικο τεστ πριν 4 μερες αλλα ακομα δεν εχω παει στην γιατρο...την τεταρτη θα ειναι ο 1ος υπερηχος......συγχαρητηρια σε ολες και ευχομαι να εχουμε μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Καλησπέρα κοριτσακια!!!! Γύρισα κ Εγω!!! Σας έλειψα;;; Εγω πάντως ξεκουραστηκα, κ ας ήταν λίγο... Τι νέα;;;Έχουμε καμία εξέλιξη;

Καλησπέρα κ στην νενος!!! Με το Καλο το μωρακι σου!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

τελειομηνες εγκυμοσυνες ευχομαι στα καινουργια κοριτσια

ετοιμαζομαι να παω στο ικα μηνπως καταφερω κ μου γραψουν τις εξετασεις,πριν ληξει η ασφαλεια μου (περιμενω το αυτοκολλητο)

κ χτες κ σημερα εκανα εμετο τον πρωινο ελληνικο μου καφε κ εχω χαλαστει πλυ

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα κ απο μενα!

ετοιμαζομαι να παω στο ικα μηνπως καταφερω κ μου γραψουν τις εξετασεις,πριν ληξει η ασφαλεια μου (περιμενω το αυτοκολλητο)

καλημερα!!!!αχ ριτακι μου σε καταλαβαινω απολυτα, εμενα με χαλαει ακομα κ νερο να πιω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα κ απο μενα!

Καλήμέρα και καλώς ήρθαν οι νέες μανούλες.

Ριτάκι νομίζω ότι με το θέμα της ασφάλειας έχουν πάρει παράταση γιτι δεν έχουν τυπωθεί τα αυτοκόλλητα:shock::shock: Και έγω έχω το ίδιο θέμα αλλά εμένα θα πρέπει να αλλάξει απο ικα σε τεβε και τώρα μετο ενιαίο ταμείο εοπυ δεν ξέρω τι ακριβώς τι γίνεται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...