Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

δεν συμφωνω με τον γιατρο........αλλα τελος παντων κατι παραπανω απο μενα θα ξερει ο επιστημων.....γιατι το λεω αυτο?????

γιατι εγω τωρα που εμεινα εγκυος, του ειχα βγαλει το λαδι του αντρα μου καθε μερα ερχομασταν σε επαφη,ολες τις γονιμες......το καλο το πραγμα δεν πρεπει να μενει κλεισμενο στο σπιτι....πρεπει να πηγαινει την βολτα του......:D

δεν ξερω αν με καταλαβαινεις????:lol::lol::lol:

σε αντιλαμβανομαι πληρως...αλλα εκανα τεστ σημερα και δεν ειναι γονιμες ακομα..απο οτι λεει ο επιστημων την κυριακη μαλλον...αλλα εγω θα κανω και αυριο...αλλα τι να το κανεις..ο δικος μου ακουει κατα γραμμα τον επιστημονα...χρυσο τον εχω κανει!!!

lGd9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν συμφωνω με τον γιατρο........αλλα τελος παντων κατι παραπανω απο μενα θα ξερει ο επιστημων.....γιατι το λεω αυτο?????

γιατι εγω τωρα που εμεινα εγκυος, του ειχα βγαλει το λαδι του αντρα μου καθε μερα ερχομασταν σε επαφη,ολες τις γονιμες......το καλο το πραγμα δεν πρεπει να μενει κλεισμενο στο σπιτι....πρεπει να πηγαινει την βολτα του......:D

δεν ξερω αν με καταλαβαινεις????:lol::lol::lol:

επισης συμφωνω μαζι σου αλλα εχω δυο απεναντι μου!!!!:mad::x:x:x

lGd9p2.png

σε αντιλαμβανομαι πληρως...αλλα εκανα τεστ σημερα και δεν ειναι γονιμες ακομα..απο οτι λεει ο επιστημων την κυριακη μαλλον...αλλα εγω θα κανω και αυριο...αλλα τι να το κανεις..ο δικος μου ακουει κατα γραμμα τον επιστημονα...χρυσο τον εχω κανει!!!

Ο γιατρος σου ειπε μερα παρα μέρα ή καθε μέρα?

Διαφημίσεις

απο οταν μου πει τις δυο πρωτες συνεχεια και μετα καθε δυο!!!ξερω κι εγω...θεμα τυχης ειναι

Ο δικος μου ειπε μερα παρα μέρα στις γονιμες, αλλά δεν ξέρω. κι εγω αυτο που σου ειπε ο γιατρος σου εφαρμόζω..

Ο δικος μου ειπε μερα παρα μέρα στις γονιμες, αλλά δεν ξέρω. κι εγω αυτο που σου ειπε ο γιατρος σου εφαρμόζω..

\

εντελως τυχαια πριν καμια 20αρια μερες διαβασα μια ερευνα που ελεγε οτι δεν ισχυει πια το μερα παρα μερα...μωρε δεν ξερω...

lGd9p2.png

Διαφημίσεις

γεια σαααααααααςςςςςςςςςςςς τι μου κανετε???

εγω σημερα τελεια μια χαρα ουτε αναγουλες ουτε ζαλαδες

τι κανετε εσεις?

γεια σας κυρια μου....εμεις καλα ειμαστε, εσυ??

bhXOp3.png

ofRSp2.png

οπως και να εχει παντως....καλη επιτυχια...και καλη συλληψη...!!!

πιστευω οτι ως γκαστρουλα..εχεις καλη ευχουλα..μακαρι εκτος των αλλων να γλυτωσω και το χιλιαρικακι...των εξετασεων

lGd9p2.png

clear blue ειναι ακριβα λιγο (55) εχει 7 μεσα

Και εγω αυτα λεω να παρω, τα βρηκα στο ιντερνετ 26Ε σε προσφορα. Οσο για τις προσπαθειες εγω κανω καθε μερα, αν ειναι να τυχει θα τυχει!

clear blue ειναι ακριβα λιγο (55) εχει 7 μεσα

στο www.allcosmetics.gr τα εχει 25 ευρω το κουτι των 7. μην κανετε πλουσιους τους φαρμακοποιους......σας το λεω με σιγουρια οτι εχουν τοσο, γιατι τα κοιταζα πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος ( ελεγα πως δεν υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος και ηθελα να τα παρω επειδη εχω ακουσει τα καλυτερα για τα συγκεκριμενα-με την φατσουλα-)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...