Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Πολλές καλημέρες και από μένα. Περίοδο περιμένω στις 28-29 Φλεβάρη. όμως αυτό το μήνα νομίζω δεν έκανα ωορηξία. ή τουλάχιστον δεν την ένιωσα καθόλου. Εγώ την ωορηξία μου την νιώθω κάθε μήνα και μετά από αυτή τη μέρα αρχίζει να μου πρήζεται το στήθος και να με πονάει λίγο. Αυτό το μήνα τίποτα από αυτά. Ούτε ωορηξία ένιωσα. ούτε πρησμένο στήθος.Λίγη ενόχληση μόνο τις τελευταίες μέρες. Άρα, τζίφος και αυτό το μήνα. Αυτό που με αγχώνει όμως είναι το γιατί δεν έκανα ωορηξία. Ελπίζω να μην έχει πάθει κάτι ο κύκλος μου τώρα που ξεμπερδέψαμε με το σπεμοδιάγραμμα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ wannabemummy...μαζι (δεν) περιμενουμε περιοδο...οποτε μαζι θα αγωνιουμε...χαχαχαχα....εμεις αυτο το μηνα του δωσαμε και καταλαβε...απο τη 14η μεχρι και την 17η δουλεψαμε πολυ...βεβαια οπως ελεγα και στην γιαννα εχθες δεν εχω κανενα ξεχωριστο συμπτωμα που να μου λεει ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ και οπως καταλαβαινεις λιγο με ριχνει αυτο...αλλα παλι λεω ο θεουλης ξερει καλυτερα ...εμεις προσπαθησαμε για το καλυτερο και με πολλη αγαπη...χωρις ομως να λεμε οτι το κανουμε μονο και μονο για αυτο...τωρα αν εχει ερθει θα το μαθουμε συντομα....αλλιως προχωραμε γερα στη μαχη!!!!το ευχομαστε βεβαια πολυ...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια και απο εμενα! Η μερα σημερα μου φαινεται καλή. Ειναι και το τριημερο μετα.. τελεια. ΑΤΗ μου ευκαιρια να ξεχαστεις τρεις μερες μακρυα απο την δουλεια. Τρεις μερες κανε σαν να μην υπαρχει κανενας καφρος. Ευχομαι σημερα να ειναι μια ευχαριστη ημερα για ολες..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ wannabemummy...μαζι (δεν) περιμενουμε περιοδο...οποτε μαζι θα αγωνιουμε...χαχαχαχα....εμεις αυτο το μηνα του δωσαμε και καταλαβε...απο τη 14η μεχρι και την 17η δουλεψαμε πολυ...βεβαια οπως ελεγα και στην γιαννα εχθες δεν εχω κανενα ξεχωριστο συμπτωμα που να μου λεει ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ και οπως καταλαβαινεις λιγο με ριχνει αυτο...αλλα παλι λεω ο θεουλης ξερει καλυτερα ...εμεις προσπαθησαμε για το καλυτερο και με πολλη αγαπη...χωρις ομως να λεμε οτι το κανουμε μονο και μονο για αυτο...τωρα αν εχει ερθει θα το μαθουμε συντομα....αλλιως προχωραμε γερα στη μαχη!!!!το ευχομαστε βεβαια πολυ...

Μαζι με σας περιμενω κι εγω!!!

καλημέρα κι απο μένα!!!!μπορει να μην την κατάλαβες....δεν ειναι στανταρ τα συμπτωματα..κι εγω καποιους μηνες χαμπαρι δεν παιρνω....αλλα δεν ηξερα.....συμβαινει να μην κανει μια γυναικα ωορηξια????

ναι αμε γινεται να μην υπαρχει καποιο μηνα ωορρηξια....τουλαχιστον ετσι μου εχει πει ο γυναικολογος μου...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

ναι αμε γινεται να μην υπαρχει καποιο μηνα ωορρηξια....τουλαχιστον ετσι μου εχει πει ο γυναικολογος μου...

Να σε ρωτησω, αν θες μου απαντας Εχεις πολυκυστικες?

Μαζι με σας περιμενω κι εγω!!!

αντε να δουμε κοριτσια μου...που θα παει μια στις τρεις μας θα πετυχει το λαχειο....χαχαχαχα....ετσι για να σκασει λιγο το χειλακι....μα να σας πω κατι????ξεκιναμε να κανουμε κατι τοοοοσο ομορφο και δημιουργικο και μας πιανει μια μ....κια λες και ερχεται η συντελεια του κοσμου και το κανουμε τραγικο....το λεω για μενα αυτο για να τα ακουω...φτιαχνω σεναρια αυτοκαταστροφικα και λεω παει....δεν θα κανω παιδια....και μετα λεω μαθε γλυκια μου να εχεις υπομονη....οπως καταλαβατε μιλαω στον εαυτο μου....τουλαχιστον ξερω πως ειμαι η πιο αυστηρη κριτης του εαυτου μου και μου τα χωνω που και που!!!!!χαχαχαχα....αντε μας ευχομαι η ηλιολουστη μερα να ειναι ενας καλος οιωνος και για τις τρεις μας που περιμενουμε αμεσα αλλα και για ολες τις κοπελαρες που ειμαστε εδω.....

2kMip2.png

Να σε ρωτησω, αν θες μου απαντας Εχεις πολυκυστικες?

οχι ευτυχως ειμαι απολυτα υγειης....το ξερω γιατι προσφατα ημουνα στον γυναικολογο μου και εκανα και υπερηχο και παπ και ολα ηταν πολυ καλα

2kMip2.png

οχι ευτυχως ειμαι απολυτα υγειης....το ξερω γιατι προσφατα ημουνα στον γυναικολογο μου και εκανα και υπερηχο και παπ και ολα ηταν πολυ καλα

Αφου δεν εχεις δυσκολο να μην εκανες ωορηξια, στο λεω γιατι εγω εχω την μια ωοθήκη αλλα και ο γιατρος μου ειπε οτι κανω κανονικα γιατι ειναι μικρο το προβλημα. Μπορει απλα να μην την κατάλαβες, συμβαινει και αυτο. Think positive!! Καλη επιτυχια λοιπον και στις τρεισ μας αλλα αν δεν κατσει τωρα θα κατσει τον αλλον μηνα. Πασχαλιατικο μωρο. χαχα

Διαφημίσεις

Αφου δεν εχεις δυσκολο να μην εκανες ωορηξια, στο λεω γιατι εγω εχω την μια ωοθήκη αλλα και ο γιατρος μου ειπε οτι κανω κανονικα γιατι ειναι μικρο το προβλημα. Μπορει απλα να μην την κατάλαβες, συμβαινει και αυτο. Think positive!! Καλη επιτυχια λοιπον και στις τρεισ μας αλλα αν δεν κατσει τωρα θα κατσει τον αλλον μηνα. Πασχαλιατικο μωρο. χαχα

φανταζομαι πως αναφερεσαι στην wannabemummy για την ωορρηξια γιατι εγω ειχα αυτο το μηνα...το σεκαρα με τεστ ωορρηξιας και ειδα πως εχω κανονικα....

2kMip2.png

ενα πασχαλιατικο μωρο μεσα απο το αυγο

2kMip2.png

ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΓΩ.....ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ!!!!

κι εγω σας το ευχομαι!!!!!παντως για το θεμα της ωορηξιας...υπο φυσιολογικες συνθηκες..δυσκολο να μην κανει μια γυναικα ωορηξια...εγω αυτο ξερω κουκλες μου...αλλα μπορει να μην ειναι αντιληπτο παντα.....:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...