Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλημερα και παλι ..

δεν ηθελα να πω τπτ σε καμια ..

εκανα εχθεσ απογευμα χοριακη για να αποκλεισω καθε ενδεχομενο ..

μολις με πηρανε ...αρνητικη ...

οποτε ...

γ@@μω το αγχος μου γ@@μω!

παλι θα μου πειτε ...εισαι για σφαλιαρες,αλλα ευχομαι καμια να μηνε ρθει στη θεση μου ..

με αυτα τα ..ψυχολογικα ..και τα σκ@@τα εδω στη δουλεια

μας τσακιζουν τα νευρα!:(

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και παλι ..

οποτε ...

παλι θα μου πειτε ...εισαι για σφαλιαρες,αλλα ευχομαι καμια να μηνε ρθει στη θεση μου ..

καλημερα ντινα μου, δεν πειραζει,τουλαχιστον τωρα ξερεις κ θα χαλαρωσεις..οσο μπορεις τουλαχιστον!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα ντινα μου, δεν πειραζει,τουλαχιστον τωρα ξερεις κ θα χαλαρωσεις..οσο μπορεις τουλαχιστον!!

μα δεν ημουν ετσι ,απ την αγωνια μου μηπωσ ειμαι εγκυος ..

αλλα απ την κωλοδουλεια και αυτα που γινονται εδω μεσα...

αυτο θελω να σασ δωσω να καταλαβετε..!

αυτα τα ειχα πιεση δλδ και πονοκεφαλο ..απ την προηγουμενη εβδομαδα που δεν ειχα ακομα περιοδο...

αλλα τωρα ..γυρισαν σε ναυτιεσ και ζαλαδεσ.

Πολλές καλημέρες και από μένα. Περίοδο περιμένω στις 28-29 Φλεβάρη. όμως αυτό το μήνα νομίζω δεν έκανα ωορηξία. ή τουλάχιστον δεν την ένιωσα καθόλου. Εγώ την ωορηξία μου την νιώθω κάθε μήνα και μετά από αυτή τη μέρα αρχίζει να μου πρήζεται το στήθος και να με πονάει λίγο. Αυτό το μήνα τίποτα από αυτά. Ούτε ωορηξία ένιωσα. ούτε πρησμένο στήθος.Λίγη ενόχληση μόνο τις τελευταίες μέρες. Άρα, τζίφος και αυτό το μήνα. Αυτό που με αγχώνει όμως είναι το γιατί δεν έκανα ωορηξία. Ελπίζω να μην έχει πάθει κάτι ο κύκλος μου τώρα που ξεμπερδέψαμε με το σπεμοδιάγραμμα.

καλημέρα κι απο μένα!!!!μπορει να μην την κατάλαβες....δεν ειναι στανταρ τα συμπτωματα..κι εγω καποιους μηνες χαμπαρι δεν παιρνω....αλλα δεν ηξερα.....συμβαινει να μην κανει μια γυναικα ωορηξια????

καλημερα και παλι ..

οποτε ...

σε νιώθω απόλυτα...και το αγχος η το χεις η δεν το χεις ρε παιδι μου...παντως να σας πω κατι??ενταξει..λενε πως το αγχος παιζει το ρολο του στην συλληψη ενος παιδιου..αλλα ποσες γυναικες γνωριζεται...με αγχος(οχι αστεια>>)που συλλαβανε κανονικα???κουραγιο και υπομονη....για ολες μας....δεν μπορει....θα ρθει!!!

ath_gal μου σου στελνω τα φιλια μου....όλα θα πάνε καλα...δεν ξερω γιατι..αλλα το πιστευω πολυ για σενα!!!!!

Διαφημίσεις

αυτα τα ειχα πιεση δλδ και πονοκεφαλο ..απ την προηγουμενη εβδομαδα που δεν ειχα ακομα περιοδο...

καλα βρε παιδι μου,δεν μπορεισ να παρεις καμια αδεια απο την δουλεια?? θα αρρωστησεις εσυ..

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα σε ολες τις γυναικαρες...καλημερα ντινα μου...βασικα να χαλαρωσεις οσο γινεται πιο πολυ για την υγεια σου...για σενα για να εισαι καλα και χαρουμενη...ισως αυτο να φταιει οτι δεν εισαι χαρουμενη...εκει που εισαι στη δουλεια...αλλα δεν ειναι το παν η δουλεια μας...αν δεν ειμαστε καλα δεν θα παει και τιποτα αλλο καλα στη ζωη μας...κοιτα εξω ποσο ομορφη μερα ειναι και χαμογελα αγαπη μου..κι εγω σκεφτομαι πως ειμαι τοσο τυχερη στη ζωη μου με τον αντρα μου και την υγεια μου και λεω...τι κι αν δεν ειμαι και αυτο το μην εγκυος θα μεινω τον επομενο...γιατι καθε εμμονη ειναι περιεργη και χωρις αποτελεσμα...ειναι που μας ειχε κολλησει πως το παιδακι μας το πρωτο θα βγει σκορπιος ...χαχαχαχα....εχεις ολη τη θετικη μου σκεψη για οτι σε απασχολει!!!!

2kMip2.png

καλα βρε παιδι μου,δεν μπορεισ να παρεις καμια αδεια απο την δουλεια?? θα αρρωστησεις εσυ..

ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ..ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ...ΟΠΟΤΕ ...ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΙΧΟΥΣ?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ Μ@@ ΚΙΑ???ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ..ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ..

σε νιώθω απόλυτα...και το αγχος η το χεις η δεν το χεις ρε παιδι μου...παντως να σας πω κατι??ενταξει..λενε πως το αγχος παιζει το ρολο του στην συλληψη ενος παιδιου..αλλα ποσες γυναικες γνωριζεται...με αγχος(οχι αστεια>>)που συλλαβανε κανονικα???κουραγιο και υπομονη....για ολες μας....δεν μπορει....θα ρθει!!!

ath_gal μου σου στελνω τα φιλια μου....όλα θα πάνε καλα...δεν ξερω γιατι..αλλα το πιστευω πολυ για σενα!!!!!

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΕΛΠΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ...ΕΓΩ ΘΕΛΩ Ν ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ...ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ ΔΥΟ ΔΥΟ ...!

ΑΛΑΛ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΡΑΒΑΩ ΖΟΡΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ..ΚΑΦΡΟΥΣ!

ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ..ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ...ΟΠΟΤΕ ...ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΙΧΟΥΣ?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ Μ@@ ΚΙΑ???ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ..ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ..

καλε μαρε μια αδειουλα εκει να κοιμηθεις να κανεις ενα καυτο μπανακι να κοιταχτειτε στα ματια να βγειτε για ενα ουζακι...οτιδηποτε....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και παλι ..

οποτε ...

Ηρέμησε κοπέλα μου, χαλάρωσε!Αφιερώσου στον αντρούλη σου και στη ζωή σου και προσπάθησε να το βγάλεις από το μυαλό σου.

Το ξέρω είναι πολύ εύκολο να δίνεις συμβουλές και πολύ δύσκολο να τις εφαρμόζεις στον εαυτό σου.

Βρίσκομαι σε περίπου ίδια κατάσταση με σένα (όχι όμως ηλικιακά καθώς είμαι 28 χρονών)και εδώ και 8 μήνες ήμουν κατά φαντασίαν έγκυος κάθε μήνα και έπεφτα στα πατώματα κάθε φορά που αδιαθετούσα.

Από όταν όμως πήρα την κατάσταση στα χέρια μου έχω ηρεμήσει κατά πολύ. Εννοώ ότι έκανε ο άντρας μου ένα σπερμοδιάγραμμα και βγήκε πολύ καλό. Αυτό που έδειξε είναι ότι το σπέρμα του μετά από 10 ώρες είναι ασθενές στον οργανισμό μου και έτσι χρειάζονται καθημερινές επαφές και όχι μέρα παρά μέρα όπως κάναμε.Στο προτείνω και σένα καθώς έτσι ξέρεις τι γίνεται τουλάχιστον και δεν πας στα τυφλά.

Επίσης, αυτό που με βοήθησε πολύ είναι ότι μοιράστηκα τα προβλήματά μου με κάποιους ανθρώπους που τους θεωρώ πολύ δικούς μου. Με την αδερφή μου, με μια φίλη μου που είναι στην ίδια φάση......Πίστεψέ με, βοηθάει πολύ.

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΕΛΠΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ...ΕΓΩ ΘΕΛΩ Ν ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ...ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ ΔΥΟ ΔΥΟ ...!

ΑΛΑΛ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΡΑΒΑΩ ΖΟΡΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ..ΚΑΦΡΟΥΣ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΦΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!!

2kMip2.png

ναι αλλα δεν σου κανει καλο τοσο τρεξιμο.να κοιταξεις την υγεια σου πρωτα απ ολα γιατι αν δεν εισαι καλα ψυχολογικα,δεν θα εισαι ουτε σωματικα..προσπαθησε να χαλάρωσεις κ ολα θα φτιαξουν..

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημέρα κι απο μένα!!!!μπορει να μην την κατάλαβες....δεν ειναι στανταρ τα συμπτωματα..κι εγω καποιους μηνες χαμπαρι δεν παιρνω....αλλα δεν ηξερα.....συμβαινει να μην κανει μια γυναικα ωορηξια????

Εγώ όμως κάθε μήνα την ένιωθα την ωορηξία μου. Αυτό το μήνα, γιοκ.Δεν ξέρω αν γίνεται να μην κάνεις, αλλά αν δεν κάνεις λογικά κάτι πάει στραβά.

Ηρέμησε κοπέλα μου, χαλάρωσε!Αφιερώσου στον αντρούλη σου και στη ζωή σου και προσπάθησε να το βγάλεις από το μυαλό σου.

Το ξέρω είναι πολύ εύκολο να δίνεις συμβουλές και πολύ δύσκολο να τις εφαρμόζεις στον εαυτό σου.

Βρίσκομαι σε περίπου ίδια κατάσταση με σένα (όχι όμως ηλικιακά καθώς είμαι 28 χρονών)και εδώ και 8 μήνες ήμουν κατά φαντασίαν έγκυος κάθε μήνα και έπεφτα στα πατώματα κάθε φορά που αδιαθετούσα.

Από όταν όμως πήρα την κατάσταση στα χέρια μου έχω ηρεμήσει κατά πολύ. Εννοώ ότι έκανε ο άντρας μου ένα σπερμοδιάγραμμα και βγήκε πολύ καλό. Αυτό που έδειξε είναι ότι το σπέρμα του μετά από 10 ώρες είναι ασθενές στον οργανισμό μου και έτσι χρειάζονται καθημερινές επαφές και όχι μέρα παρά μέρα όπως κάναμε.Στο προτείνω και σένα καθώς έτσι ξέρεις τι γίνεται τουλάχιστον και δεν πας στα τυφλά.

Επίσης, αυτό που με βοήθησε πολύ είναι ότι μοιράστηκα τα προβλήματά μου με κάποιους ανθρώπους που τους θεωρώ πολύ δικούς μου. Με την αδερφή μου, με μια φίλη μου που είναι στην ίδια φάση......Πίστεψέ με, βοηθάει πολύ.

κοιτα...το οτι μιλαω εδω μεσα δεν σημαινει οτι δεν εχω ανθρωπουσ γυρω μου ..

αλαλ δεν μπορω να τουσ λεω τα ιδια και τα ιδια ...

δλδ ..κατανταει κουραστικο ...βεβαια τουσ φιλουσ μασ τουσ διαλεγουμε γι αυτο που ειναι ...

και γω μπορει να εχω 2-3 στραβα ..αλλα εχω και τα καλα μου ,και γι αυτο εχω διπλα μου ανθρωπουσ που ..σκιζονται για μενα οπωσ κι εγω γι αυτουσ ..

δεν ειμαι σαλαρισμενη γιατι δεν εχω ακομα μπεμπε..εξαλλου αυτο τωρα αρχισα να το σκεφτομαι ..οχι με οποιονδηποτε συντροφο που ειχα ...

με τον καλο μου προσπαθουμε και θελουμε πολυ ,αλλα οι καταστασεισ γυρωμασ μασ κανουν και τρελλενομαστε...το βασικο ειναι η δουλεια..!

ολο το ιδιο λεω ..

μπαινω λοιπομ εδω μεσα λεμε σοβαρα πραγματα λεμε και καμια μ@@κια κ ξεχνιομαστε...

τωρα νιωθω οκ ..αλλα ξερω οτι στην πορεια..θα χαλαστω παλι κ αρχιζω να αισθανομαι ..ολα αυτα ωραια ..

δεν το σκεφτομαι συνεχεια αλλα ξερω οτι θα συμβει ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...