Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια κι απο μενα...ειμαι χαλια παλι.... ναυτιες κ ζαλαδες..εχω ξαπλωσει...δεν την παλευω καθολου...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

γεια κι απο μενα...ειμαι χαλια παλι.... ναυτιες κ ζαλαδες..εχω ξαπλωσει...δεν την παλευω καθολου...

ρε συ με τετοιο ιστορικο - εγκυμοσυνη και περιοδο- γιατι δεν κανεις μια χοριακη να εισαι σιγουρη 20 ευρω θα χασεις στη τελικη.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

ρε συ με τετοιο ιστορικο - εγκυμοσυνη και περιοδο- γιατι δεν κανεις μια χοριακη να εισαι σιγουρη 20 ευρω θα χασεις στη τελικη.

δεν λυπαμαι τα 15 ευρω,αλλα θα μπω παλι στο τρυπακι....σου ειπα βεβαια οτι κοπηκε ετσι??2.5 μερες κρατησε μονο.

δεν λυπαμαι τα 15 ευρω,αλλα θα μπω παλι στο τρυπακι....σου ειπα βεβαια οτι κοπηκε ετσι??2.5 μερες κρατησε μονο.

Εμένα πάντως μου Κάνει εντύπωση.. Τον γιατρο σου τον πήρες;;

S4iNp3.png

BU56p3.png

μα αυτο ειναι το περιεργο σου ξανακρατησε ποτε τοσο? από πονο και ροη το ιδιο όπως παντα?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Εμένα πάντως μου Κάνει εντύπωση.. Τον γιατρο σου τον πήρες;;

ναι.δεν μου ειπε να κανω χοριακη..κ οτι ολα αυτα ειναι απ το αχγοσ μου...

ξερει βεβαια πολλα πραγματα για μενα κ οτι αφορα βεβαια τη δουλεια μου...κ μου λεει να ηρεμησω...ε του λεω κι εγω ελα στη δουλεια να δεισ τι γινεται...κ μετα πεσ μου ''χαλαρωσε''....

Θα μπεις στο τρυπακι για λιγες ωρες και μετα θα σου φυγει απο το μυαλο. η ξαδελφη του αντρα μου τριων μηνων το ανακαλυψε. ποτε δεν ξερεις.. αλλωστε σου εχει ξανασυμβει.. Πράξε αναλόγως με τι θα νιώθεις καλύτερα!

Διαφημίσεις

ξερει βεβαια πολλα πραγματα για μενα κ οτι αφορα βεβαια τη δουλεια μου...κ μου λεει να ηρεμησω...ε του λεω κι εγω ελα στη δουλεια να δεισ τι γινεται...κ μετα πεσ μου ''χαλαρωσε''....

εμενα απο αγχος ποτε δεν μου κοπηκε αποτομα η περιοδος

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Τι να πω βρε Ντίνακι.. Πάντως είναι περίεργο..σίγουρα θα πρέπει να χαλαρωσεις, μην χαλάσει ο κύκλος σου..

S4iNp3.png

BU56p3.png

μα αυτο ειναι το περιεργο σου ξανακρατησε ποτε τοσο? από πονο και ροη το ιδιο όπως παντα?

ηρθε κυριακη ενω επρεπε σαββατο...μεσημερι ροζ....απογευμα βραδυ κανονικη ροη,δευτερα τριτη...κ τεταρτη πρωι τπτ....

τριτη βραδυ εκανα μπανιο...κ τεταρτη που ξυπνησα καθαρη απο κατω..λεω λογω μπανιου ειναι..αλλα τελικα δεν συνεχιστηκε το αιμα

Θα μπεις στο τρυπακι για λιγες ωρες και μετα θα σου φυγει απο το μυαλο. η ξαδελφη του αντρα μου τριων μηνων το ανακαλυψε. ποτε δεν ξερεις.. αλλωστε σου εχει ξανασυμβει.. Πράξε αναλόγως με τι θα νιώθεις καλύτερα!

μα συγνωμη 2 στα 2?κ επειδη ετυχε μια φορα? πρεπει να ξανασυμβει? κ αν λεω ειμαι? δεν ειναι ανησυχιτικο ποειχα αιμα?..γιατι για περιοδο ηταν λιγεσ μερες..για εγκυμοσ. ομωσ ...αρκετο

ηρθε κυριακη ενω επρεπε σαββατο...μεσημερι ροζ....απογευμα βραδυ κανονικη ροη,δευτερα τριτη...κ τεταρτη πρωι τπτ....

τριτη βραδυ εκανα μπανιο...κ τεταρτη που ξυπνησα καθαρη απο κατω..λεω λογω μπανιου ειναι..αλλα τελικα δεν συνεχιστηκε το αιμα

Κοιτα 2 μερες κανονικη ροη νομιζω ειναι περιοδος αλλα οι ζαλαδες που εχεις πρεπει να ψαξεις απο που προερχονται

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...