Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μοναξιές,ε?Πολύ μ'αρέσει το κοριτσάκι με την κοιλίτσα που έβαλες κάτω από το όνομα σου!:P

ααααααα να ενας ανθρωπος......:D:D:D:D

καλε εξαφανιστηκαν ολες.....

μα δεν εχει πολυ γουστο το αβαταρ μου?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ααααααα να ενας ανθρωπος......:D:D:D:D

καλε εξαφανιστηκαν ολες.....

μα δεν εχει πολυ γουστο το αβαταρ μου?????

Ναι,πολύ!Μ'αρέσει που την χαιδεύει κιόλας!Σε λίγο καιρό θα το κάνεις κι εσύ!Και μάλιστα πολλές φορές χωρίς να το καταλαβαίνεις.Θα σου βγαίνει φυσικά!

Ναι,πολύ!Μ'αρέσει που την χαιδεύει κιόλας!Σε λίγο καιρό θα το κάνεις κι εσύ!Και μάλιστα πολλές φορές χωρίς να το καταλαβαίνεις.Θα σου βγαίνει φυσικά!

μεταξυ μας.....εχω ηδη αρχισεινα το κανω.....:lol::lol::lol::lol::lol:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μεταξυ μας.....εχω ηδη αρχισεινα το κανω.....:lol::lol::lol::lol::lol:

Για πες...έχεις καμία ιδιαίτερη προτίμηση στο φύλο?Μη μου πεις όχι!Ένα από τα δύο θα υπερτερεί έστω και λιγάκι!

Διαφημίσεις

Να σας ρωτησω κατι εσας κοριτσακια που περιμενετε μωρακι? Ειχατε καποιο ιδιαιτερο συμπτωμα? Ισχυει οτι ειναι σαν να περιμενεις περιοδο? Μιλαω για πριν την καθυστερηση.. Αν υπηρχε κατι που σας τραβηξε την προσοχη

Για πες...έχεις καμία ιδιαίτερη προτίμηση στο φύλο?Μη μου πεις όχι!Ένα από τα δύο θα υπερτερεί έστω και λιγάκι!

κοιτα θα ειμαι ειλικρινης....

απο μικρη ελεγα οτι θελω κοριτσι....μεχρι κσαι που μεγαλωσα....

η αληθεια ειναι οτι εχει αλλη χαρη το κοριτσακι (φουστανακια-καλτσονακια-κοκαλακια κλπ.) . βεβαια τωρα που εμεινα εγκυος....δεν με πολυ νοιαζει...ειναι και το πρωτο.....ενταξει εχω μια προτιμηση σε κοριτσακι αλλα δεν θα στεναχωρηθω κιολας αν ειναι αγορακι...!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοιτα θα ειμαι ειλικρινης....

απο μικρη ελεγα οτι θελω κοριτσι....μεχρι κσαι που μεγαλωσα....

η αληθεια ειναι οτι εχει αλλη χαρη το κοριτσακι (φουστανακια-καλτσονακια-κοκαλακια κλπ.) . βεβαια τωρα που εμεινα εγκυος....δεν με πολυ νοιαζει...ειναι και το πρωτο.....ενταξει εχω μια προτιμηση σε κοριτσακι αλλα δεν θα στεναχωρηθω κιολας αν ειναι αγορακι...!!!

να ειναι καλα με νοιαζει και μετα ολα τα αλλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Να σας ρωτησω κατι εσας κοριτσακια που περιμενετε μωρακι? Ειχατε καποιο ιδιαιτερο συμπτωμα? Ισχυει οτι ειναι σαν να περιμενεις περιοδο? Μιλαω για πριν την καθυστερηση.. Αν υπηρχε κατι που σας τραβηξε την προσοχη

εγω μια εβδομαδα πριν την ημερα που περιμενα περιοδο, αρχισα να εχω τα συμπτωματα της, να ειναι πρησμενο δηλαδη το στηθος μου, να με ενοχλει η μεση μου και φυσικα να ποναει η κοιλια μου. γενικα τα συμπτωματα εμενα μου ξεκινουσαν την ιδια μερα που ερχοταν η περιοδος η την προηγουμενη. και σκεφτομουν κι ελεγα, μα καλα μια εβδομαδα νωριτερα θα αδιαθετησω????? στην αρχη μπηκα σε υποψιες.....μετα ομως εβλεπα οτι καθε μερα συνεχιζα να εχω τα ιδια συμπτωματα και αρχισα να πειθομαι οτι θα αδιαθετησω και εχασα κι αυτον τον μηνα προσπαθειων. καθε μερα λοιπον περιμενα οτι απο στιγμη σε στιγμη θα αδιαθετουσα....μεχρι και ντεπον ηπια την ημερα που την περιμενα για ηταν του αγ.βαλεντινου και θα πηγαιναμε για φαγητο, και λεω ας πιω ενα ντεπον μην πεθανω απο τους πονους μπροστα στον κοσμο....φυσικα η περιοδος μου δεν ηρθε και την επομενη πηγα για χοριακη και ειχα 133 μοναδες.....δεν το πιστευα!!!! ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα με την περιοδο...τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο που ειχα πειστει οτι δεν ειμαι...αφου ελεγα στην μικροβιολογο, εισαι σιγουρη???? μηπωςδεν εκανες σωστα την εξεταση??? χαχαχαχαχαχα........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εγω μια εβδομαδα πριν την ημερα που περιμενα περιοδο, αρχισα να εχω τα συμπτωματα της, να ειναι πρησμενο δηλαδη το στηθος μου, να με ενοχλει η μεση μου και φυσικα να ποναει η κοιλια μου. γενικα τα συμπτωματα εμενα μου ξεκινουσαν την ιδια μερα που ερχοταν η περιοδος η την προηγουμενη. και σκεφτομουν κι ελεγα, μα καλα μια εβδομαδα νωριτερα θα αδιαθετησω????? στην αρχη μπηκα σε υποψιες.....μετα ομως εβλεπα οτι καθε μερα συνεχιζα να εχω τα ιδια συμπτωματα και αρχισα να πειθομαι οτι θα αδιαθετησω και εχασα κι αυτον τον μηνα προσπαθειων. καθε μερα λοιπον περιμενα οτι απο στιγμη σε στιγμη θα αδιαθετουσα....μεχρι και ντεπον ηπια την ημερα που την περιμενα για ηταν του αγ.βαλεντινου και θα πηγαιναμε για φαγητο, και λεω ας πιω ενα ντεπον μην πεθανω απο τους πονους μπροστα στον κοσμο....φυσικα η περιοδος μου δεν ηρθε και την επομενη πηγα για χοριακη και ειχα 133 μοναδες.....δεν το πιστευα!!!! ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα με την περιοδο...τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο που ειχα πειστει οτι δεν ειμαι...αφου ελεγα στην μικροβιολογο, εισαι σιγουρη???? μηπωςδεν εκανες σωστα την εξεταση??? χαχαχαχαχαχα........

Αχ, σε ευχαριστω για τις πληροφοριες, ακουμε διαφορα και εχω λιγο μπερδευτει. Εμενα βεβαια παντα τα συμπτωματα της περιοδου ξεκινανε νωριτερα 5-6 ημερες. Ετσι και τωρα. Οποτε περιμενουμε.. παλι..

Διαφημίσεις

Αχ, σε ευχαριστω για τις πληροφοριες, ακουμε διαφορα και εχω λιγο μπερδευτει. Εμενα βεβαια παντα τα συμπτωματα της περιοδου ξεκινανε νωριτερα 5-6 ημερες. Ετσι και τωρα. Οποτε περιμενουμε.. παλι..

τα συμπτωματα διαφερουν απο γυναικα σε γυναικα....αλλες τυγχανει να μην εχουν κανενα απολυτο συμπτωμα εγκυμοσυνης πριν την αναμενομενη περιοδο...και αλλες να τα εχουν σχεδον ολα...!!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

τα συμπτωματα διαφερουν απο γυναικα σε γυναικα....αλλες τυγχανει να μην εχουν κανενα απολυτο συμπτωμα εγκυμοσυνης πριν την αναμενομενη περιοδο...και αλλες να τα εχουν σχεδον ολα...!!!!!

Eυχαριστω πολυ.. Και με το καλό το μωράκι σου!

εγω μια εβδομαδα πριν την ημερα που περιμενα περιοδο, αρχισα να εχω τα συμπτωματα της, να ειναι πρησμενο δηλαδη το στηθος μου, να με ενοχλει η μεση μου και φυσικα να ποναει η κοιλια μου. γενικα τα συμπτωματα εμενα μου ξεκινουσαν την ιδια μερα που ερχοταν η περιοδος η την προηγουμενη. και σκεφτομουν κι ελεγα, μα καλα μια εβδομαδα νωριτερα θα αδιαθετησω????? στην αρχη μπηκα σε υποψιες.....μετα ομως εβλεπα οτι καθε μερα συνεχιζα να εχω τα ιδια συμπτωματα και αρχισα να πειθομαι οτι θα αδιαθετησω και εχασα κι αυτον τον μηνα προσπαθειων. καθε μερα λοιπον περιμενα οτι απο στιγμη σε στιγμη θα αδιαθετουσα....μεχρι και ντεπον ηπια την ημερα που την περιμενα για ηταν του αγ.βαλεντινου και θα πηγαιναμε για φαγητο, και λεω ας πιω ενα ντεπον μην πεθανω απο τους πονους μπροστα στον κοσμο....φυσικα η περιοδος μου δεν ηρθε και την επομενη πηγα για χοριακη και ειχα 133 μοναδες.....δεν το πιστευα!!!! ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα με την περιοδο...τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο που ειχα πειστει οτι δεν ειμαι...αφου ελεγα στην μικροβιολογο, εισαι σιγουρη???? μηπωςδεν εκανες σωστα την εξεταση??? χαχαχαχαχαχα........[/quote

και γω τα ιδια συμπτωματα είχα αλλά με τη μόνη διαφορά ότι εμένα τελικά μου ήρθε!!το αστείο όμως ξέρετε ποιο είναι?ότι αφού ήρθε εγώ πάλι έλεγα ιδέα μου είναι!!!:lol:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...