Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλε εννοειτε πρωτες πρωτες θα ενημερωθητε

και εγω το ιδιο πιστευω οτι ολα καλα πανε φαινετε κιολας δε μπορω να βαλω τιποτα ολα με ενοχλουν εγω εχω το εξης κακο το ειχα και στη πρωτη εγκυμοσυνη πριζετε αμεσως η κοιλια μου ρε γαμωτο

δεν ειχα ροζ ειχα καφετι τα οποια εχουν σταματησει καμια φορα μονο μπορει να ειναι πολυ πολυ ελαχιστα αν και πιστευω οτι μπορει να ειναι τελειωμα περιοδου και γι αυτο πιστευω δεν ειναι κατι κακο

γιαννα εχεις φουσκωσει καθολου?? μια βδομαδα διαφορα νομιζω εχουμε??

Γεια σας κορίτσια!Χαρά,γιατί λες για τελείωμα περιόδου?Αφού είσαι έγκυος.Κάτι δεν έχω καταλάβει???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιοκαρος ο μπομπιρας.....πολυ καλος...!!! δηλαδη τωρα καλα να ειναι το σπορακι σου, πας για την κορη????

κοριτσακι ηρθα κι εγω..μαγειρεψα και τωρα καθομαι...αν και θελω να κανω και μια τυροπιτα σε λιγο...

2kMip2.png

μακαρι εγω θελω πολυ αλλα οτι θελει ο θεος γερο να ειναι να κατουραει καθιστο χαχαχαχ

χαρουλα μου πολυ χαιρομαι για σενα....μακαρι να ειναι ολα καλα τα αποτελεσματα....ενημερωσε να χαρουμε ολες μαζι σου!!!!λινα!!!!

2kMip2.png

γιοκαρος ο μπομπιρας.....πολυ καλος...!!! δηλαδη τωρα καλα να ειναι το σπορακι σου, πας για την κορη????

κοριτσακι ηρθα κι εγω..μαγειρεψα και τωρα καθομαι...αν και θελω να κανω και μια τυροπιτα σε λιγο...

νοικοκυρούλα μου εσυ!!!!!!!!!!εγώ μόλις εφαγα γιουβαρλάκια!!!:lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια μου!!!!εγω ειμαι άρρωστη με τον λαιμό μου κ τα αυτιά μου!ο γιατρός μου έδωσε αντιβιωση προσεφ!ανησυχώ λίγο..είχε καμία τέτοια εμπειρία;

χαρουλα μου πολυ χαιρομαι για σενα....μακαρι να ειναι ολα καλα τα αποτελεσματα....ενημερωσε να χαρουμε ολες μαζι σου!!!!λινα!!!!

φιλεναδες παω να κανω και την τυροπιτα....ειναι ενας ωραιος τροπος να ξεχνιεσαι....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...