Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΕΕΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ

γεια σου καριδακιιιιιιι.....

gianna_p να σε ρωτήσω κάτι εσυ που τα έχεις πιο προσφατα..αυτή τη φορά που έμεινες εγκυος είχες υγρά μετα το πέρας των γόνιμων ημερών?Εγω πιστευω οτι είχα χθες ωορηξία γιατι είχα πονακια σαν σουβλιες και πολλά υγρά,αλλα αυτα τα υγρα αντι να σταματησουν σημερα έγιναν περισσότερα.

ειχα λιγα υγρα ...αλλα οχι πολλα....εμοιαζαν ομως με αυτα της ωορρηξιας.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

γεια σας κι απο μενα τι μου κανετε??

καινουργιο λαο βλεπω καλως ηρθατε κοριτσια και ευχομαι συντομα μανουλες

εγω το πρωι εκανα χοριακη και περιμενω το απογευμα να παρω αποτελεσματα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

kala apotelesmata...me ta roz ti egine?

lGd9p2.png

Διαφημίσεις

HELLOOOOOOOOOOOO

την γραμματεα του μπεζου στην νεα σειρα μου θυμησες τωρα...χαχχαχαχα!!!

χαρα μου τι κανεις??? εισαι καλυτερα???? ενημερωσε για την χοριακη το απογευμα...μην μας αφησεις σε αναμενα καρβουνα....αν κι εγω κοπελα μου πιστευω πως μια χαρα θα ειναι η χοριακουλα σου....ανεβασμενη ανεβασμενη

bhXOp3.png

ofRSp2.png

και μενα σαν της ωορρηξίας είναι..αλλα λέω να συνεχήσω τις προσπάθειες γιατι μπορεί να κάνω καθυστερημένη ωορρηξία και γι αυτο να συνεχίζουν τα υγρά.Δεν ξέρω πια εχω μπερδευτει...:confused::confused::confused:

και μενα σαν της ωορρηξίας είναι..αλλα λέω να συνεχήσω τις προσπάθειες γιατι μπορεί να κάνω καθυστερημένη ωορρηξία και γι αυτο να συνεχίζουν τα υγρά.Δεν ξέρω πια εχω μπερδευτει...:confused::confused::confused:

να κανεις γλυκια μου κι αλλη προσπαθεια αν νομιζεις οτι η ωορρηξια σου ειναι καθυστερημενη αυτο τον μηνα.....δεν εχεις να χασεις κατι....μονο να απολαυσεις ;)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλε εννοειτε πρωτες πρωτες θα ενημερωθητε

και εγω το ιδιο πιστευω οτι ολα καλα πανε φαινετε κιολας δε μπορω να βαλω τιποτα ολα με ενοχλουν εγω εχω το εξης κακο το ειχα και στη πρωτη εγκυμοσυνη πριζετε αμεσως η κοιλια μου ρε γαμωτο

δεν ειχα ροζ ειχα καφετι τα οποια εχουν σταματησει καμια φορα μονο μπορει να ειναι πολυ πολυ ελαχιστα αν και πιστευω οτι μπορει να ειναι τελειωμα περιοδου και γι αυτο πιστευω δεν ειναι κατι κακο

γιαννα εχεις φουσκωσει καθολου?? μια βδομαδα διαφορα νομιζω εχουμε??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλε εννοειτε πρωτες πρωτες θα ενημερωθητε

και εγω το ιδιο πιστευω οτι ολα καλα πανε φαινετε κιολας δε μπορω να βαλω τιποτα ολα με ενοχλουν εγω εχω το εξης κακο το ειχα και στη πρωτη εγκυμοσυνη πριζετε αμεσως η κοιλια μου ρε γαμωτο

δεν ειχα ροζ ειχα καφετι τα οποια εχουν σταματησει καμια φορα μονο μπορει να ειναι πολυ πολυ ελαχιστα αν και πιστευω οτι μπορει να ειναι τελειωμα περιοδου και γι αυτο πιστευω δεν ειναι κατι κακο

γιαννα εχεις φουσκωσει καθολου?? μια βδομαδα διαφορα νομιζω εχουμε??

αυτο χαρα μου ηθελα να το πω κι εγω......νιωθω σαν πρησμενη....δηλαδη η κοιλια μου δεν ειναι οπως ηταν...αλλα πιο φουσκωμενη...και μαλιστα ελεγα να μην πω τιποτα γιατι θα με κοροιδευουν 5 εβδομαδες εγκυος οτι νομιζω πως εχω κοιλια απο τωρα....αλλα μαλλον δεν ειναι της φαντασιας μου....:-P

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αυτο χαρα μου ηθελα να το πω κι εγω......νιωθω σαν πρησμενη....δηλαδη η κοιλια μου δεν ειναι οπως ηταν...αλλα πιο φουσκωμενη...και μαλιστα ελεγα να μην πω τιποτα γιατι θα με κοροιδευουν 5 εβδομαδες εγκυος οτι νομιζω πως εχω κοιλια απο τωρα....αλλα μαλλον δεν ειναι της φαντασιας μου....:-P

καθολου της φαντασιας σου δεν ειναι ενταξει ειναι λογικο να μην ειναι απο το μωρο που ειναι μια κουκιδα αλλα μαλλον πρεπει να γινετε κατακρατηση και γι αυτο πριζομαστε ετσι δηλαδη εμενα αμα με δεις σα να φαινετε οτι ειναι εγκυος ετσι ημουν ακι στο πρωτο αμεσως φουσκωσα γι αυτο εκανα και ενα γιο 3700 ζωη και χρονια να εχει στις 37 εβδομαδεσ +3 μερες να φανταστεις αμα τον εβγαζα κανονικα πανω απο 4 κιλα θα γεννιοταν

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καθολου της φαντασιας σου δεν ειναι ενταξει ειναι λογικο να μην ειναι απο το μωρο που ειναι μια κουκιδα αλλα μαλλον πρεπει να γινετε κατακρατηση και γι αυτο πριζομαστε ετσι δηλαδη εμενα αμα με δεις σα να φαινετε οτι ειναι εγκυος ετσι ημουν ακι στο πρωτο αμεσως φουσκωσα γι αυτο εκανα και ενα γιο 3700 ζωη και χρονια να εχει στις 37 εβδομαδεσ +3 μερες να φανταστεις αμα τον εβγαζα κανονικα πανω απο 4 κιλα θα γεννιοταν

γιοκαρος ο μπομπιρας.....πολυ καλος...!!! δηλαδη τωρα καλα να ειναι το σπορακι σου, πας για την κορη????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...