Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

εχω να σου πω ιστοριες εγω με γνωστα μου προσωπα κιολας που καναν εξετασεις και κοντρα εξετασεις...και δωσ του σπερμοδιαγραμματα και δωστου σαλπιγγογραφιςες....και ολα να ειναι φυσιολογικα ετσι.....και μπηκαν στο τρυπακι των εξωσσωματικων και δεν κανα 1-2 αρκετες παραπανω...και να μην γινεται τιποτα....και τελικα οταν παρεδιδαν τα οπλα...εμειναν εγκυες φυσιολογικα .

επισης στο φορουμ του παρεντσ ( το αλλο) ειχε μπει μια κοπελα που εγραψε την ιστορια της για να μας ηρεμησει λιγο και ειπε περιληπτικα τα εξης.....καναν εξετασεις με τον αντρα της ψαχνοντας να βρουνε τι συμβαινει...και το σπερμοδιαγραμμα του αντρα της ηταν ΤΡΑΓΙΚΟ οπως ανεφερε...τους αποκλεισαν το ενδεχομενο να μεινει εγκυος (ακομα πιο τραγικο) και τελικα ενω το πηραν αποφαση οτι γονεις δεν θα γινουν...η κοπελα εμεινε εγκυος...

αλλο ενα ζευγαρι ξαδελφια μας μακρινα....κι αυτοι χρονια ταλαιπωριας και τους εβγαζαν ανικανουσ...ξεκινησαν διαδικασιες υιοθεσιας και ενω ειχαν τα παιδακια (υιοθετησαν διδυμα) στους 3 μηνες μενει εγκυος η ξαδελφη....

τιποτα λοιπον δεν ειναι τυχαιο....και ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

χαχα...την ιστορια με το τραγικο σπερμα εγω την ειπα...η κολλητη μου ειναι!!!

lGd9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα...την ιστορια με το τραγικο σπερμα εγω την ειπα...η κολλητη μου ειναι!!!

εεεεε τοτε βαλτο ακομα καλυτερα στο μυαλο σου....

τουλαχιστον σε εκανα και γελασες.....

και για να σε ξανα κανω να γελασεις θα σου πω οτι....

το καλο πραγμα αργει να γινει......;););););):D:D:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Εχεις καθε δικαιωμα και να θυμωσεις και να απελπιστεις και να κλαψεις και να κανεις οτι μπορεις για να ξεσπασεις. Αλλα μολις ηρεμησεις θα δεις οτι ειτε φυσικα ειτε με την βοηθεια της επιστημης ολοι στο τελος τα καταφερνουνε. Και στο φορουμ αλλα και στον κοσμο γύρω σου υπαρχουν πολλα παραδειγματα. Και εισαι ακομα μικρη για να παραδωσεις τα οπλα..

δεν θυμωνω με εσενα...με την κατασταση θυμωνω

i know!!!!παντως για να γελασουμε και λιγο....ειμαστε ακριβως στην ιδια μερα!!!!!(απ οτι βλεπω στο τικερακι!!)θα περιμενουμε μαζι τα ευχαριστα!!!!!πολλες καλημερες!!:tongue:

Εχεις καθε δικαιωμα και να θυμωσεις και να απελπιστεις και να κλαψεις και να κανεις οτι μπορεις για να ξεσπασεις. Αλλα μολις ηρεμησεις θα δεις οτι ειτε φυσικα ειτε με την βοηθεια της επιστημης ολοι στο τελος τα καταφερνουνε. Και στο φορουμ αλλα και στον κοσμο γύρω σου υπαρχουν πολλα παραδειγματα. Και εισαι ακομα μικρη για να παραδωσεις τα οπλα..

βρεφος!!

lGd9p2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω απολυτα......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ΑΑΑΑ!! Να σας πω και τι μου ειπε ο γυναικολογος οταν τον ζάλιζα γιατι δεν εμεινα εγκυος.. με την σκεψη!! Οτι στις περισσοτερες κοπελες που εχει προχωρησει με εξωσωματικη, το δευτερο παιδακι το 90% το επιασε φυσιολογικα επειδη πλεον δεν ειχαν αγχος..

Διαφημίσεις

Αντζυ γλυκια μου στην εποχη μας και λες οτι εισαι μεγαλη? Καταλαβαινω απολυτα τα αγχη και τις φοβιες.. Εμενα ο γυναικολογος μου ειπε στον αντρα μου να μου κοψει το ιντερνετ γιατι μου κανει κακο. Η παρανοια εχει φτασει σε αλλο επιπεδο! Συνεχεια νομιζω οτι εχω ολες τις σπανιες ασθενειες, οταν βρηκα τα αντισωματα του θυρεοειδη θετικα νομιζα οτι ειχα λυκο. Τελείως τρελη μιλάμε. Για τα πανηγύρια! Εννοείτε δεν ειχα.. Εμεινε η τρελα!

Αντζυ γλυκια μου στην εποχη μας και λες οτι εισαι μεγαλη? Καταλαβαινω απολυτα τα αγχη και τις φοβιες.. Εμενα ο γυναικολογος μου ειπε στον αντρα μου να μου κοψει το ιντερνετ γιατι μου κανει κακο. Η παρανοια εχει φτασει σε αλλο επιπεδο! Συνεχεια νομιζω οτι εχω ολες τις σπανιες ασθενειες, οταν βρηκα τα αντισωματα του θυρεοειδη θετικα νομιζα οτι ειχα λυκο. Τελείως τρελη μιλάμε. Για τα πανηγύρια! Εννοείτε δεν ειχα.. Εμεινε η τρελα!

η ηλικια παντως δεν παει με τις εποχες...στα 35 δεν εισαι στην πρωτη νιοτη...και δεν λεω οτι ειμαι γρια απλα στενευουν τα περιθωρια

lGd9p2.png

πριν απο δυο τρια χρονια μου διεγνωσαν υποθηροειδησμο...κλαμα οτι δεν θα κανω παιδια.....πολυ κλαμα...μου λεει ο ενδοκρινολογος μου διαβαζεις ιντερνετ????του λεω ναι...και μου λεει κοψε τις μα...ιες....χαχαχαχαχαχαχα...μετα απο λιγους μηνες ο υποθηροειδισμος μου εγινε υπερθηροειδισμος και μετα απο αλλους λιγους μηνες εφυγε τελειως....αρα ηταν παροδικο και φυσικα και ειμαι γονιμη και μπορω να κανω παιδια....αρα ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ -τουλαχιστον οχι αναξιοπιστες πηγες....

2kMip2.png

η ηλικια παντως δεν παει με τις εποχες...στα 35 δεν εισαι στην πρωτη νιοτη...και δεν λεω οτι ειμαι γρια απλα στενευουν τα περιθωρια

αγαπη μου γλυκια μια συναδελφος μου -γνωστη μαλιστε στο ευρυ κοινο-εκανε φυσιολογικα ενα υγειεστατο κοριτσακι στα 43 της....

2kMip2.png

αγαπη μου γλυκια μια συναδελφος μου -γνωστη μαλιστε στο ευρυ κοινο-εκανε φυσιολογικα ενα υγειεστατο κοριτσακι στα 43 της....

αμα παω μεχρι εκει γ@@@@τα στο τρελαδικο θα παω

lGd9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...