Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ! :P:p

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ..

ΟΛΑ ΕΙΝΙΑ ΠΟ ΑΓΧΟΣ ...ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ..

ΛΙΓΟ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΧΘΕΣ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΕ 11 Η ΩΡΑ...

ΜΠΙΡΙ ΜΠΙΡΙ ...ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ...ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ...

ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑ ΜΕΤΑ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ Κ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΣΤΟ 10.5 ...ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ!

Ε ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ..ΑΝ ΞΑΝΑ-ΦΟΥΝΤΩΣΩ.....ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ (ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙ ΑΜΟΥ ΠΑΝΤΑ) ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΩ!

ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΙ ΕΣΑΣ ..

ΑΠ ΤΗ ΜΙΑ ΣΑ ΛΕΩ ΤΙΣ Μ@@ ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΜΠΕΜΠΕ...ΚΑΘΟΜΑΙ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΙΑ ..ΟΤΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΠΕΜΠΕ ...ΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!

.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΩ!ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ...ΝΑ ΜΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!

καλημερα ομορφη....ε μα ειναι δυνατον να μη σε πιανει αγχος με αυτο το χαμο που σου γινεται????εδω εγω με τις σκεψεις μου και δημιουργω προβλημα στο μεσα μου.....και μην ανησυχεις για τιποτα ...κι εγω εχθες το βραδυ αργα δεν ημουνα και στα καλυτερα μου...ισως εφταιγε και η μερα....σκεφτομουνα πως παει αυτο ειναι δεν θα κανω ποτε παιδια....φαινεται δεν το εχει η μοιρα μου και τετοιες σαχλαμαρες.....σημερα σηκωθηκα με αλλον αερα ασχετα που παλι ο καιρος ειναι καταθλιπτικος....αντε επιτελους να δουμε λιγο ηλιο...βαρεθηκα!!!!

καλημ

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συγνωμη δεν θελω να σε στενοχωρω..δεν το κανω επιτηδες...απλα δεν το ελεγχω

angie μου καλημέρα!!!!και σ'ολα τα κοριτσια!!!!διαβασα την ιστορια σου...να μην αγχωνεσαι καθολου....κι εγω ειχα κυστη και ημουν ετοιμη για λαπαροσκοπηση αλλα τελικα εφυγε...καταλαβαινω πως νιωθεις..αλλα σκεψου θετικα..κι οτι ειναι να γινει θα γινει...!!!!και σου ευχομαι να γινει το καλυτερο!!!ενα σπορακι να γεννηθει στην κοιλιτσα σου!!!!!!:Pπαμε με χαμογελο και αισιοδοξια!!!!!

καλημερα ομορφη....ε μα ειναι δυνατον να μη σε πιανει αγχος με αυτο το χαμο που σου γινεται????εδω εγω με τις σκεψεις μου και δημιουργω προβλημα στο μεσα μου.....και μην ανησυχεις για τιποτα ...κι εγω εχθες το βραδυ αργα δεν ημουνα και στα καλυτερα μου...ισως εφταιγε και η μερα....σκεφτομουνα πως παει αυτο ειναι δεν θα κανω ποτε παιδια....φαινεται δεν το εχει η μοιρα μου και τετοιες σαχλαμαρες.....σημερα σηκωθηκα με αλλον αερα ασχετα που παλι ο καιρος ειναι καταθλιπτικος....αντε επιτελους να δουμε λιγο ηλιο...βαρεθηκα!!!!

καλημ

ακριβως το ιδιο σκεφτομαι...μαλλον δεν θα κανω ποτε παιδια...αμα ηταν θα ειχε ερθει!

lGd9p2.png

κι εγω τα ιδια λεω στις αλλες..μακαρι να ηταν τοσο ευκολο!

Angie....μανουλα θα γινεις.....με τον εναν η με τον αλλον τροπο...να εισαι σιγουρη οτι μανουλα θα γινεις....!! στο 2012 ζουμε....οτι προβλημα εχουμε μπορει να αντιμετωπιστει ιατρικα και φυσικα η επιστημη σημερα κανει θαυματα....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Angie....μανουλα θα γινεις.....με τον εναν η με τον αλλον τροπο...να εισαι σιγουρη οτι μανουλα θα γινεις....!! στο 2012 ζουμε....οτι προβλημα εχουμε μπορει να αντιμετωπιστει ιατρικα και φυσικα η επιστημη σημερα κανει θαυματα....

ρε γιαννα μακαρι να μπορουσα να το πιστεψω...ναι ολα γινονται αλλα μαλλον οχι σε μενα

lGd9p2.png

Διαφημίσεις

ακριβως το ιδιο σκεφτομαι...μαλλον δεν θα κανω ποτε παιδια...αμα ηταν θα ειχε ερθει!

ΑΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ.....τι ειναι αυτα που λετε??????

κοριτσια ΣΥΝΕΛΘΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ΑNGIE77 και εγω σου ευχομαι να πανε ολα καλα!! Να σκεφτεσαι οτι εχεις μπει στην διαδικασια και εχεις παρεα και τον αντρα σου οποτε θα το παλεψετε και θα τα καταφερετε.. Να μια θετικη σκεψη! Στο λεω γιατι η κολλητη μου χτες που τις γκρινιαζα μου ειπε οτι παιζω με τον πονο της καθως στα 34 δεν εχει βρει ακομα εναν συντροφο με τον οποιο μπορει να κανει παιδι η οικογενεια γενικα. και οντως ας σκεφτουμε οτι εχουμε καλους συμμαχους!

ρε γιαννα μακαρι να μπορουσα να το πιστεψω...ναι ολα γινονται αλλα μαλλον οχι σε μενα

αυτο που το εχεις και σιγουρο εσυ με τρελενει......μα εισαι καλα που καθεσαι και σκεφτεσαι τετοια πραγματα???? πως να μην θες να βαλεις τα κλαματα μετα....για ονομα του Θεου μην σκεφτεται τεοιες βλακειες....

και εγκυος θα μεινεις και την χαρα της εγκυμοσυνης θα νιωσεις και το παιδακι σου θα κρατησεις αγκαλια....και ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Σ Υ Μ Φ Ω Ν Ω !!!κοριτσια μου........γιατι?????:o

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ 35 με οχι καλο ιστορικο...εχω κανει 2 εξωσωματικες (με αλλον αντρα βεβαια) και πολλα αλλα...γι αυτους τους λογους λοιπον νομιζω οτι μπορω να απελπιστω!

lGd9p2.png

Διαφημίσεις

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ 35 με οχι καλο ιστορικο...εχω κανει 2 εξωσωματικες (με αλλον αντρα βεβαια) και πολλα αλλα...γι αυτους τους λογους λοιπον νομιζω οτι μπορω να απελπιστω!

συγνώμη....καταλαβαίνω και σεβομαι τις ανησυχιες και τους φοβους σου...κι εγω φοβαμαι...απλα ηθελα να σε κανω να νιωσεις καλυτερα και πραγματικα πιστευω πως καθε γυναικα μπορει και ΘΑ γινει μανουλα.....

επειδη λοιπον κι εγω 35 ειμαι και ακομα δεν εχουμε παιδακια ακριβως γιαυτο το λογο ΔΕΝ πρεπει να απελπιζομαστε καλη μου...σε νιωθω απολυτα...μας μιανει μια το αγχος της ηλικιας -που δεν θα επρεπε πια, γιατι τωρα κανεις παιδια και σε δεκα χρονια απο τωρα-μια ο προβληματισμος μηπως λογω ηλικιας εχουμε προβλημα....μηπως ο συζυγος εχει προβλημα....ολα αυτα....και σου τα λεω αυτα εγω που φτιαχνω στο κεφαλι μου αυτοκαταστροφικα σεναρια και μετα τρωγομαι με τα ρουχα μου....γκρινια παιδι μου γκρινια...εχουμε το δικαιωμα να εχουμε μια κακη μερα αλλα αν το συνεχισουμε ετσι....ζητω που καηκαμε....μην τρελαινεσαι κουκλα μου....οι ωριμες μανουλες εχουν το ζουμι...χαχαχαχα....ετσι για να σκασει λιγο το χειλακι....

2kMip2.png

συγνώμη....καταλαβαίνω και σεβομαι τις ανησυχιες και τους φοβους σου...κι εγω φοβαμαι...απλα ηθελα να σε κανω να νιωσεις καλυτερα και πραγματικα πιστευω πως καθε γυναικα μπορει και ΘΑ γινει μανουλα.....

δεν θυμωνω με εσενα...με την κατασταση θυμωνω

lGd9p2.png

εχω να σου πω ιστοριες εγω με γνωστα μου προσωπα κιολας που καναν εξετασεις και κοντρα εξετασεις...και δωσ του σπερμοδιαγραμματα και δωστου σαλπιγγογραφιςες....και ολα να ειναι φυσιολογικα ετσι.....και μπηκαν στο τρυπακι των εξωσσωματικων και δεν κανα 1-2 αρκετες παραπανω...και να μην γινεται τιποτα....και τελικα οταν παρεδιδαν τα οπλα...εμειναν εγκυες φυσιολογικα .

επισης στο φορουμ του παρεντσ ( το αλλο) ειχε μπει μια κοπελα που εγραψε την ιστορια της για να μας ηρεμησει λιγο και ειπε περιληπτικα τα εξης.....καναν εξετασεις με τον αντρα της ψαχνοντας να βρουνε τι συμβαινει...και το σπερμοδιαγραμμα του αντρα της ηταν ΤΡΑΓΙΚΟ οπως ανεφερε...τους αποκλεισαν το ενδεχομενο να μεινει εγκυος (ακομα πιο τραγικο) και τελικα ενω το πηραν αποφαση οτι γονεις δεν θα γινουν...η κοπελα εμεινε εγκυος...

αλλο ενα ζευγαρι ξαδελφια μας μακρινα....κι αυτοι χρονια ταλαιπωριας και τους εβγαζαν ανικανουσ...ξεκινησαν διαδικασιες υιοθεσιας και ενω ειχαν τα παιδακια (υιοθετησαν διδυμα) στους 3 μηνες μενει εγκυος η ξαδελφη....

τιποτα λοιπον δεν ειναι τυχαιο....και ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

επειδη λοιπον κι εγω 35 ειμαι και ακομα δεν εχουμε παιδακια ακριβως γιαυτο το λογο ΔΕΝ πρεπει να απελπιζομαστε καλη μου...σε νιωθω απολυτα...μας μιανει μια το αγχος της ηλικιας -που δεν θα επρεπε πια, γιατι τωρα κανεις παιδια και σε δεκα χρονια απο τωρα-μια ο προβληματισμος μηπως λογω ηλικιας εχουμε προβλημα....μηπως ο συζυγος εχει προβλημα....ολα αυτα....και σου τα λεω αυτα εγω που φτιαχνω στο κεφαλι μου αυτοκαταστροφικα σεναρια και μετα τρωγομαι με τα ρουχα μου....γκρινια παιδι μου γκρινια...εχουμε το δικαιωμα να εχουμε μια κακη μερα αλλα αν το συνεχισουμε ετσι....ζητω που καηκαμε....μην τρελαινεσαι κουκλα μου....οι ωριμες μανουλες εχουν το ζουμι...χαχαχαχα....ετσι για να σκασει λιγο το χειλακι....

και εχθες το βραδυ αργα παλι με ειχε πιασει απελπισια...εκλαιγα συνεχως...αλλα ειπα δεν θα τρελαθω εγω επειδη αντρα θελω τωρα τονε θελω....καλα δεν εννοω ακριβως αντρα....χαχαχα...παιδι στην προκειμενη...εμμονη μου εχει γινει και πρεπει να ξεκολλησω...αφου ελεγα βρε κοριτσια...καλα οσες κοπελες εμειναν δεν το σκεφτονταν???μα καμια????σε ολες εκατσε εκει που δεν το περιμεναν????δηλαδη τι εγω ειμαι η ζαβη????αλλα αυτο παλι ειναι πολυ εγωιστικο να το σκεφτομαστε...τι σημαινει μονο εγω????παλι εγω????μονο εγω????αδικο....οποτε τερμα....απο εδω και περα οταν και οποτε το θελει ας ερθει με το καλο!!!!!αλλωστε με τις απαισιοδοξες σκεψεις δεν θα βγει κατι...ασε που πειναω τωρα πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...