Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

εγω γυρισα απο το γιατρο...λοιπον εχω ενα καλο ενδομητριο περιπου στο 7 ενα 15αρι ωαριο που θα μεγαλωσει μεχρι την παρασκευη που θα ξανα παω...αλλα εχω και ενα που δεν εχει σπασει εδω και τρεις μηνες και εχει γινει κυστη...αποτελεσμα εαν δεν καταφερω κατι αυτο το μηνα παω για λαπαροσκοπησ...αυτα

γεια σου Angie μου,

μακαρι να σου πανε ολα κατ'ευχην αυτον τον μηνα και να μην χρειαστει να κανεις τιποτα. κι αν χρειαστει τελικα να πας για λαπαροσκοπηση να σκεφτεσαι το θετικο της υποθεσης και μονο....το οποιο φυσικα ειναι οτι θα απαλαχθεις απο τυχον προβλημα.....και θα μπορεις να συνεχισεις τις προσπαθειες σου με μεγαλυτερες πιθανοτητες.

κρατα μας ενημερες για οτι συμβει....κι εδω ειμαστε εμεις ετσι?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο το μηνα δεν την παρακολουθουσα γιατι ειχα πει πως δεν θα κανω τιποτα ( επειδη τον προηγ.μηνα ημουν κατα φαντασιαν εγκυος και καθε μερα ημουν με ενα θερμομετρο αγκαλια). ετσι αυτον τον μηνα δεν επιασα το θερμομετρο παρα μονο ενα βραδυ πριν την ημερα που την περιμενα και ειχα 37.

ομως να σου πω κατι???? και τον προηγ. που την κοιταζα νομιζεις οτι με βοηθησε? απο την ωορρηξια και μετα ηταν συνεχως ανεβασμενη απο 36,9 μεχρι 37,2 και λιγο πριν μου ερθει περιδος επεσε στο 36,4....

τελεια ...σε ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες...ειναι πολυ χρησιμες ωστε να σταματαμε να ειμαστε κατα φαντασιαν φουσκωμενες και να απολαμβανουμε απλως τις στιγμες....σε ευχαριστω κοριτσαρα...μανουλαρα....χαχαχα..

2kMip2.png

γεια σου Angie μου,

μακαρι να σου πανε ολα κατ'ευχην αυτον τον μηνα και να μην χρειαστει να κανεις τιποτα. κι αν χρειαστει τελικα να πας για λαπαροσκοπηση να σκεφτεσαι το θετικο της υποθεσης και μονο....το οποιο φυσικα ειναι οτι θα απαλαχθεις απο τυχον προβλημα.....και θα μπορεις να συνεχισεις τις προσπαθειες σου με μεγαλυτερες πιθανοτητες.

κρατα μας ενημερες για οτι συμβει....κι εδω ειμαστε εμεις ετσι?????

ευχαριστω ρε κοριτσι αλλα ξερεις...βαρεθηκα τις εξετασεις που δεν βγαζουν τπτ...ολα καλα ειναι παντα!!!

σημερα φαινεται δεν ειναι πολυ καλη μερα!!

lGd9p2.png

τελεια ...σε ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες...ειναι πολυ χρησιμες ωστε να σταματαμε να ειμαστε κατα φαντασιαν φουσκωμενες και να απολαμβανουμε απλως τις στιγμες....σε ευχαριστω κοριτσαρα...μανουλαρα....χαχαχα..

χαχαχαχαχα.......σιγα καλε το πραγμα...χαρα μου να βοηθαω .......:-P

Κοριτσαρες μου παω για υπνο, καλο βραδυ σε ολες

θα τα πουμε παλι αυριο...

φιλακια πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ευχαριστω ρε κοριτσι αλλα ξερεις...βαρεθηκα τις εξετασεις που δεν βγαζουν τπτ...ολα καλα ειναι παντα!!!

σημερα φαινεται δεν ειναι πολυ καλη μερα!!

το προβλημα θα ηταν αγαπη μου αν οι εξετασεις εμφανιζαν σημαντικα προβληματα........απο την στιγμη που το κυνηγας και ξερεις οτι ολα ειναι καλα , εχεις τουλαχιστον το μυαλο σου καθαρο απο αυτον τον φοβο...του τυπου μηπως εχω κατι ?.....να δεις που το μωρακι θα ερθει οταν σου φυγει η αγωνια και το αγχος....!!! εγω ειμαι της αποψης οτι αν νομιζουμε πως εχουμε κατι πρεπει να το ψαχνουμε...και μπραβο σου που το κανεις...μπορει να σε βαζει σε ταλαιπωρια αλλα τουλαχιστον ξερεις τι σου γινεται..

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, είμαι στη δουλειά και είπα να σας διηγηθώ τη μικρή μου ιστοριούλα που ακόμα δεν έχει αίσιο τέλος αλλά είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα έχει.:P:p:p

Πριν 2 χρόνια ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές και στο 2ο μήνα μένω έγκυος, χωρίς όμως να το καταλάβω γιατί αδιαθετησα κανονικά. Κάτιι όμως υποψιαζόμουνα, πήγα για χοριακή και ήταν 154 μονάδες. Ο γιατρός μου είπε ότι ήταν παλλίνδρομη κύηση. Μετά από 2 μέρες έπεσε στις 33 και έτσι έληξε άδοξα αυτή η εγκυμοσύνη.

Μετά αφήσαμε γύρω στον χρόνο να περάσει γιατί ετοιμάζαμε το γάμο μας και ο άντρας μου ήταν μακρυά και από το Μάη του 11 που παντρευτήκαμε ξεκινήσαμε παάλι προσπάθειες χωρίς όμως αποτέλεσμα.Πριν ένα μήνα ο άντρας μου έκανε σπεμοδιάγραμμα το οποίο βγήκε πολύ καλό και έτσι τώρα ξεκινήσαμε ξανά με άλλον αέρα.Αν μέχρι τον Απρίλη δεν έχω μείνει έγκυος θα πάω για σαλπιγγογραφία.

Αυτά τα δικά μου νέα, όχι τόσο καλά αλλά πάντα αισιόδοξα!!!:P:p:p

wannabemummy ευχομαι συντομα τα ευχαριστα.. Ας πω κι εγω την δικη μου κιας ελπισουμε να εχει κι αυτη συντομα αισιο τελος..

Βρισκομαστε στον τριτο μηνα προσπαθειων κατι που δεν το περιμενα γιατι πιστευα οτι οταν το αποφασισω θα γινει κι ολας.. Τρομαρα μου... Να μην σας πω απογοητευση τη πρωτη φορα! Υστερα ψιλοηρεμησα καθως σκεφτηκα οτι στην δικη μου περιπτωση θα ειναι δυσκολη και η συνεχεια.. Βλεπετε, Εχω θετικα τα αντισωματα του θυρεοειδη (τα οποια μπορουν να προκαλεσουν αποβολη οποτε θα μπουκωθω με λιγη κορτιζονη), και εν συνεχεία εχω 2 κοίλες στη μεση. Δυσκολα τα πραγματα. Ευχομαι ομως να τα καταφερω. Παραμενω και εγω αισιοδοξη και ευχομαι καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσακια!!

wannabemummy ευχομαι συντομα τα ευχαριστα.. Ας πω κι εγω την δικη μου κιας ελπισουμε να εχει κι αυτη συντομα αισιο τελος..

Βρισκομαστε στον τριτο μηνα προσπαθειων κατι που δεν το περιμενα γιατι πιστευα οτι οταν το αποφασισω θα γινει κι ολας.. Τρομαρα μου... Να μην σας πω απογοητευση τη πρωτη φορα! Υστερα ψιλοηρεμησα καθως σκεφτηκα οτι στην δικη μου περιπτωση θα ειναι δυσκολη και η συνεχεια.. Βλεπετε, Εχω θετικα τα αντισωματα του θυρεοειδη (τα οποια μπορουν να προκαλεσουν αποβολη οποτε θα μπουκωθω με λιγη κορτιζονη), και εν συνεχεία εχω 2 κοίλες στη μεση. Δυσκολα τα πραγματα. Ευχομαι ομως να τα καταφερω. Παραμενω και εγω αισιοδοξη και ευχομαι καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσακια!!

καλημερες!!!!

lGd9p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ! :P:p

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ..

ΟΛΑ ΕΙΝΙΑ ΠΟ ΑΓΧΟΣ ...ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ..

ΛΙΓΟ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΧΘΕΣ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΕ 11 Η ΩΡΑ...

ΜΠΙΡΙ ΜΠΙΡΙ ...ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ...ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ...

ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑ ΜΕΤΑ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ Κ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΣΤΟ 10.5 ...ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ!

Ε ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ..ΑΝ ΞΑΝΑ-ΦΟΥΝΤΩΣΩ.....ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ (ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙ ΑΜΟΥ ΠΑΝΤΑ) ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΩ!

ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΙ ΕΣΑΣ ..

ΑΠ ΤΗ ΜΙΑ ΣΑ ΛΕΩ ΤΙΣ Μ@@ ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΜΠΕΜΠΕ...ΚΑΘΟΜΑΙ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΙΑ ..ΟΤΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΠΕΜΠΕ ...ΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!

.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΩ!ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ...ΝΑ ΜΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??? χθεσ δε μπορεσα να μπώ και σας σκεφτομουν συνέχεια!!!!! να έχουμε μια καλή μέρα!!! Ντίνα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα έγω από τη δουλειά(αγχος) έχω πάθει τριχοφάγο!!!! οτι και να γίνει τη ψυχή δε θα μας πάρουν!!! κοίτα να είσαι καλά με το αντρούλη σου και να περνας καλά όλα τα άλλα πάνε και έρχονται αισιοδοξία κορίτσια συντομα θα γίνουμε και μαμαδες τι παράδειγμα θα δόσουμε στα παιδιά μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσακια

Τελικα εκανα 2 διαφορετικα τεστ σημερα το πρωι και βγηκαν αρνητικα. Δεν καταρρακωθηκα για να πω και την αληθεια γιατι ίσως να ειναι νωρις. Αλλα είχα 5 και ήταν για ξοδεμα!!! Θα περιμένω και αν δεν μου ερθει την Κυριακή θα πάω τη Τριτη για χορικη.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...