Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια εμεις ειμασταν ηδη 10 χρονια μαζι οταν παντρευτηκαμε ...και πιο συγκεκριμενα συζουσαμε κιολας πριν παντρευτουμε για περιπου 9 χρονια(?) .....μετα απο 10 χρονια θυμηθηκε να με παντρευτει....αντρες καλε τι περιμενετε!!!!

ελα ντε !!!!κοριτσαρες σας ευχαριστω πολυ ειστε τρελο παρεακι.παω να μαγειρεψω μοσχαρακι γιατι αυριο το πρωι δουλεια.τα λεμε παλι αυριο.φιλακια καληνυχτα και ονειρα γλυκα

πλακα εχουν..επειδη αυτοι εχουν πολλαααααααααααα χρονια γονιμοτητας μπροστα τους νομιζουν πως συμβαδιζουμε κι εμεις.....ειναι χαζουλικα μωρε...

ναι παιδι μου....εμένα μου λέει...έλα μωρε...θα ρθει το νινάκι...του λέω κι εγω...βρε ..μου φαγες τα καλυτερα χρονια της ζωης μου κια θα σε περιμενω κι αλλο???κοιτα να μου κανεις παιδι συντομα γιατι σ εφαγα!!χαχαχα!!φυσικα κανω πλάκα!!!αλλα.....τις γονιμες μερες..θα τον κυνηγαω απο δω και πέρα...δεν έχει...είμαι κουρασμενος και τέτοια....όλα κι όλα!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

ελα ντε !!!!κοριτσαρες σας ευχαριστω πολυ ειστε τρελο παρεακι.παω να μαγειρεψω μοσχαρακι γιατι αυριο το πρωι δουλεια.τα λεμε παλι αυριο.φιλακια καληνυχτα και ονειρα γλυκα

καληνυχτααααααααααααααα!!!!

2kMip2.png

ναι παιδι μου....εμένα μου λέει...έλα μωρε...θα ρθει το νινάκι...του λέω κι εγω...βρε ..μου φαγες τα καλυτερα χρονια της ζωης μου κια θα σε περιμενω κι αλλο???κοιτα να μου κανεις παιδι συντομα γιατι σ εφαγα!!χαχαχα!!φυσικα κανω πλάκα!!!αλλα.....τις γονιμες μερες..θα τον κυνηγαω απο δω και πέρα...δεν έχει...είμαι κουρασμενος και τέτοια....όλα κι όλα!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

κι εγω του ειπα πριν απο μια εβδομαδα...αγαπη μου απο σημερα ξεκινανε οι γονιμες....θελεις να καλλιεργησουμε το γιο σου?????ξεκινα....και δεν με αφησε ησυχη...χαχαχα...ευτυχως...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

κι εγω του ειπα πριν απο μια εβδομαδα...αγαπη μου απο σημερα ξεκινανε οι γονιμες....θελεις να καλλιεργησουμε το γιο σου?????ξεκινα....και δεν με αφησε ησυχη...χαχαχα...ευτυχως...

πιανει το κολπο με τον γιο...χαχαχα...

2kMip2.png

καλη νυχτα και σε σενα.....καλο μαγειρεμα...!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

βαλτον κατω και πες του: φιλαρακι...δεν εχει μανα σου και μανα μου....αντε γιατι το εχεις παρακανει το θεματακι"....:D:D:D παιξτο λιγο σκληρη βρε παιδι μου...και αγρια κυριως αυτο.....κι αν δεις και τσουναει....δεστον ;););)μπορει να του ερθει τρελη ορεξη,,,,δεν ξερεις καμια φορα...;););)

εγω στις τελευταιες γονιμες τον ξεζουμησα-καθε μερα- εργολαβια το ειχαμε παρει....χαχχαχαχαχαχ....και μας εκατσε το 10 το καλο!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

βαλτον κατω και πες του: φιλαρακι...δεν εχει μανα σου και μανα μου....αντε γιατι το εχεις παρακανει το θεματακι"....:D:D:D παιξτο λιγο σκληρη βρε παιδι μου...και αγρια κυριως αυτο.....κι αν δεις και τσουναει....δεστον ;););)μπορει να του ερθει τρελη ορεξη,,,,δεν ξερεις καμια φορα...;););)

εγω στις τελευταιες γονιμες τον ξεζουμησα-καθε μερα- εργολαβια το ειχαμε παρει....χαχχαχαχαχαχ....και μας εκατσε το 10 το καλο!!!

αααααα!!!καλή η ιδέα σου....τον περιμένω να γυρίσει γιάννα μου...και θα κανω πραξη τις συμβουλές σου!!!!!λες να πιάσει και σε μένα????:wink:

Kαλησπέρα σε όλες.Σας διαβάζω τόσην ώρα και προσπαθώ να ηρεμήσω.Τα πήγαινα τόσο καλά αυτές τις μέρες αλλά πριν κανά 2ωρο με έπιασε η "χαζομάρα" του προηγούμενου μήνα.Νιώθω πάλι να αγχώνομαι!

εεεεε.....δεν θελω τετοια....δεν ειπαμε θετικη σκεψη και οχι αγχος????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Τι έχεις εσύ σήμερα?Όλα αυτά τα προκάλεσε η κομμένη στη μέση περίοδος?

οχι δεν ειναι απο αυτο ετσι ...γενιακ χαλια ...δουλεια ..προσωπικα...διαφορα..

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

γεια σας και παλι κοριτσακια

Εγώ ειμαι ακόμη στη αναμονή αλλα αρχισα να ανησυχω λιγο με τους πόνους. Η Gianna ειπε ότι πονουσε πριν μαθει οτι εινια έγκυος αλλα ρε συ Gianna πονουσες όλη την ημέρα γιατί εγώ τωρα κλεινω ενα 48 που ποναω συνεχεια. Δεν ειναι πολυ δυνατοι αλλα δεν με αφηνουν και να ησυχασω. Μοιαζουν με πονους περιοδου αλλα και παλι λιγο διαφορετικοι. Αρχησα να ανησυχώ μηπως συμβαινει κατι άλλο περα από πιθανη εγκυμοσυνη. HELP!!!!!!

Νενα μην αγχωνεσαι!κ εγω 4 μερες φορουσα σερβιετα γιατί είχα πολλούς πόνους κ το βράδυ επερνα ντεπον για να κοιμηθώ!

εεεεε.....δεν θελω τετοια....δεν ειπαμε θετικη σκεψη και οχι αγχος????

Προσπαθώ αλλά είμαι 3η μέρα μακριά και από τον άντρα μου και δυσκολεύομαι λίγο.Εκτός από εκείνον μόνο σε εσάς μπορώ να μιλήσω!

γεια σας και παλι κοριτσακια

Εγώ ειμαι ακόμη στη αναμονή αλλα αρχισα να ανησυχω λιγο με τους πόνους. Η Gianna ειπε ότι πονουσε πριν μαθει οτι εινια έγκυος αλλα ρε συ Gianna πονουσες όλη την ημέρα γιατί εγώ τωρα κλεινω ενα 48 που ποναω συνεχεια. Δεν ειναι πολυ δυνατοι αλλα δεν με αφηνουν και να ησυχασω. Μοιαζουν με πονους περιοδου αλλα και παλι λιγο διαφορετικοι. Αρχησα να ανησυχώ μηπως συμβαινει κατι άλλο περα από πιθανη εγκυμοσυνη. HELP!!!!!!

νενα μου συγνωμη αλλα τωρα ειδα το σχολιο σου .....

πονακια εχω ακομα και σημερα...καθε μερα βασικα τα εχω απο τοτε που ξεκινησαν ( μια εβδομαδα πριν την αναμεν.περιοδο). οντως ειναι ενοχλητικα καθως σε φοβιζουν γιατι λες τωρα θα μου ρθουν τωρα θα μου ρθουν...και γενικοτερα σου φερνουν μνημες περιοδου...αλλα ειναι επισης και ενα απολυτο φυσιολογικο συμπτωμα εγκυμοσυνης. μου το ειπε και ο γιατρος μου γιατι ειχα φοβηθει και τον ρωτησα, οπως επισης εχω και παρα πολλα υγρα-κιτρινου χρωματος-τα οποια ειναι και αυτα φυσιολογικα.

ελπιζω να βοηθησα και συγνωμη που δεν ιχα δει την ερωτηση σου... σε οτι αλλο εχεις απορια και νομιζεις οτι μπορω να βοηθησω μην διαστασεις να με ρωτησεις...οκ κοριτσακι μου???:P

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Προσπαθώ αλλά είμαι 3η μέρα μακριά και από τον άντρα μου και δυσκολεύομαι λίγο.Εκτός από εκείνον μόνο σε εσάς μπορώ να μιλήσω!

γι'αυτο ειμαστε κι εμεις εδω ....μια ωραια παρεουλα, να λεμε τον πονο μας, να αλληλοβοηθουμαστε, και να συμβουλευουμε οπου μπορουμε.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...