Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

gianna μου το πιστευω ακράδαντα..θα λεγα πως είναι το μότο μου......καταλαβαίνω την αγωνία κάθε κοπέλας,μιας και την βιώνω κι εγώ..όπως και την απογοήτευση όταν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.αλλά με λιγη υπομονή...θα ρθει κι αυτό,,,στην ώρα του για την καθεμιά μας!!!να απολαυσεις την εγκυμοσήνη σου...κάθε της μέρα!!!και σε λίγους μήνες να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι!!!!:lol:

σ'ευχαριστω παρα πολυ...αυτο κανω την απολαμβανω!!!!

να σε ρωτησω και κατι αλλο????ποτε ξεκινησαν τα συμπτωματα σου????μετα την καθυστερηση???γιατι εγω μεχρι στιγμης εχω τα κανονικα της αναμονης περιοδου και οπως καταλαβαινεις λεω μπααααααααααα αποκλειεται....

αυτο που στην αρχη με εκανε να υποψιαστω οτι μαλλον κατι εχει γινει.....ηταν τα συμπτωματα της περιοδου( πρησμενο στηθος-πονοι στην κοιλια-ενοχλησεις στην μεση) που ειχα τα οποια ομως ξεκινησαν μια εβδομαδα πριν την αναμενομενη περιοδο...κατι τετοιο δεν μου ειχε ξανα συμβει, παντα μα παντα αρχιζα να ποναω μια μερα πριν ή την ιδια. Μετα ομως με ειχε πιασει μια ρνητικοτητα και ελεγα μπαααα αποκλειεται μωρε να ειμαι και περιμενα κανονικα την περιοδο μου. μεχρι που πηγα για χοριακη με μια μερα καθυστερηση κ βγηκε θετικοτατη με 133 μοναδες. Τωρα συνεχιζω να εχω πρησμενο στηθος, τοσο που νομιζω οτι θα εκραγει και με ποναει παρα πολυ. εξακολουθω να εχω πονακια περιοδου-αλλα ειναι απολυτως φυσιολογικο-, εχω παρα πολλα υγρα(κιτρινα) και το πρωι που σηκωνομαι εχω καουρα στο στομαχι και μια αηδιαστικη γευση στο στομα μου. σημερα ειχα κ την πρωτη μου εξαγωγουλα......ειναι ομως τετοια η περιπτωση που δεν με νοιαζει αν παιδευτω ...ισα ισα τα λεω και γελαωωω....:D:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

ναι αλλα αν εχεις παντα αυτα τα συμπτωματα δεν μπορεις να υπολογισεις...ας πουμε εμενα παντα ειναι πρησμενο το στηθος μου...το δικο σου ηταν πολυ???διαφορετικο απο τις αλλες φορες???

2kMip2.png

χαλια ...δεν ξερω γιατι ..ανησυχω για την πιεση μου ..μηπως ξαφνικα αρχιζει και ανεβαινει απο κει που ημουν υποτασικη!

νιωθω .σαν ναγουλα στο στομαχι,και ωρες ωρες ..σαν να μην μπορω να παρω ανασα!

γινονται τααα...εκτρωπα στη δουλεια μου..

η αληθεια ειναι οτι πηρα το γυναικολογο μου ...τωρα που γυρισα ..κ του ειπα οτι μου κοπηκε η περιοδος...οτι δλδ ..στην ουσια ..ηταν 2.5 μερες...και μου ειπε οτι ενδεχεται να ειναι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ !

τι να πω ...νιωθω ..ασταθεια ,κ ζαλαδα ...πολλεσ φορεσ...αφουε χω 0,50 μυωιπα και αστιγματισμο ...δλ δ..πολυ λιγο .και αρχισα να φοραω τα γυαλια στη δουλεια στο πισι ..λεω μηπωσ ειναι απο αυτο.

χασιματα νιωθω ..δεν μπορω να το περιγραψω...

:(:(:(:(:(:(:(

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

ναι αλλα αν εχεις παντα αυτα τα συμπτωματα δεν μπορεις να υπολογισεις...ας πουμε εμενα παντα ειναι πρησμενο το στηθος μου...το δικο σου ηταν πολυ???διαφορετικο απο τις αλλες φορες???

το μονο που ηταν διαφορετικο ηταν οτι ξεκινησα να α εχω τα συμπτωματα της 1 εβδομαδα νωριτερα. αυτο μου ειχε κινησει την περιεργεια. οταν αδιαθετουσα πονουσε η κοιλια μου απο την προηγουμενη η την ιδια μερα και τοτε πρηζοταν και το στηθος....αλλα ποτε πιο νωρις....!!! αυτο ηταν μονο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

γιατι δεν βγαίνει τι τικερακι σου???το έκανες paste στην επεξεργασία υπογραφής???και μετα αποθήκευση???
σ'ευχαριστω παρα πολυ...αυτο κανω την απολαμβανω!!!!

αυτο που στην αρχη με εκανε να υποψιαστω οτι μαλλον κατι εχει γινει.....ηταν τα συμπτωματα της περιοδου( πρησμενο στηθος-πονοι στην κοιλια-ενοχλησεις στην μεση) που ειχα τα οποια ομως ξεκινησαν μια εβδομαδα πριν την αναμενομενη περιοδο...κατι τετοιο δεν μου ειχε ξανα συμβει, παντα μα παντα αρχιζα να ποναω μια μερα πριν ή την ιδια. Μετα ομως με ειχε πιασει μια ρνητικοτητα και ελεγα μπαααα αποκλειεται μωρε να ειμαι και περιμενα κανονικα την περιοδο μου. μεχρι που πηγα για χοριακη με μια μερα καθυστερηση κ βγηκε θετικοτατη με 133 μοναδες. Τωρα συνεχιζω να εχω πρησμενο στηθος, τοσο που νομιζω οτι θα εκραγει και με ποναει παρα πολυ. εξακολουθω να εχω πονακια περιοδου-αλλα ειναι απολυτως φυσιολογικο-, εχω παρα πολλα υγρα(κιτρινα) και το πρωι που σηκωνομαι εχω καουρα στο στομαχι και μια αηδιαστικη γευση στο στομα μου. σημερα ειχα κ την πρωτη μου εξαγωγουλα......ειναι ομως τετοια η περιπτωση που δεν με νοιαζει αν παιδευτω ...ισα ισα τα λεω και γελαωωω....:D:D

το μονο που ηταν διαφορετικο ηταν οτι ξεκινησα να α εχω τα συμπτωματα της 1 εβδομαδα νωριτερα. αυτο μου ειχε κινησει την περιεργεια. οταν αδιαθετουσα πονουσε η κοιλια μου απο την προηγουμενη η την ιδια μερα και τοτε πρηζοταν και το στηθος....αλλα ποτε πιο νωρις....!!! αυτο ηταν μονο.

αλλωστε αυτα διαφερουν απο γυναικα σε γυναικα....υπομονη θα κανω και μετα αν δεν ερθει το μικρουλι αισιοδοξια....

2kMip2.png

χαλια ...δεν ξερω γιατι ..ανησυχω για την πιεση μου ..μηπως ξαφνικα αρχιζει και ανεβαινει απο κει που ημουν υποτασικη!

νιωθω .σαν ναγουλα στο στομαχι,και ωρες ωρες ..σαν να μην μπορω να παρω ανασα!

γινονται τααα...εκτρωπα στη δουλεια μου..

η αληθεια ειναι οτι πηρα το γυναικολογο μου ...τωρα που γυρισα ..κ του ειπα οτι μου κοπηκε η περιοδος...οτι δλδ ..στην ουσια ..ηταν 2.5 μερες...και μου ειπε οτι ενδεχεται να ειναι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ !

τι να πω ...νιωθω ..ασταθεια ,κ ζαλαδα ...πολλεσ φορεσ...αφουε χω 0,50 μυωπιπα και αστιγματισμο ...δλ δ..πολυ λιγο .και αρχισα να φοραω τα γυαλια στη δουλεια στο πισι ..λεω μηπωσ ειναι απο αυτο.

χασιματα νιωθω ..δεν μπορω να το περιγραψω...

:(:(:(:(:(:(:(

περαστηκά σου!!!!!λες να είναι απ το αγχος???να προσέχεις τον εαυτό σου..κοιτα να ξεκουραστείς(οσο μπορεις)και να χαλαρώσεις..δεν γεμίζεις την μπανιέρα να κάνεις ένα ωραιο,ζεστό αφρόλουτρο...πιες κι ένα κρασάκι...μήπως νιώσεις καλύτερα!!:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...