Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω παρα πολυ.....γρηγορα και σε σενα μια μεγααααααλη χοριακη!!!!

εσυ ποτε (δεν) περιμενεις????

εκανα ..αλλα βγηκε ακυρο ..γηιατι η κανονικη γραμμη που πρεπει να ενφανιστει βγηκε αχνη ροζ...οποτε δεν βγηκε ουτε η δευτερη ..εφοσον ...επρεπ ενα βγει ...αν εβγαινε ..εχω κι αλλα ,αλλά δεν κανω ..αηντε πια!

:confused:

μμμμμμ προλαβαινεις την φουρνια μου....πηρες και την ευχη της κοκι....εισαι σε καλο δρομο νομιζω!!!! ;);)

χαχα....ποσο χαιρομαι ετσι με αυτα που μου λες....παιρνω λιγο θαρρος....αχ σε αυχαριστωωωωω τοοοοοοοσο μα τοοοοοοοοοσο πολυ....

2kMip2.png

αυτο που μου αρεσει πολυ ειναι που θα σας εχω παρεα μου...θα ανυπομονω να ανοιξω το λαπτοπ για να σας συναντησω...χαχαχα...μου θυμιζει τα παιδικα μου χρονια που εστελνα γραμματα και περιμενα πως και πως την απαντηση,.....

χαχαχαχα!!ακριβώς έτσι νιώθω κι εγώ!!μπαίνω σπίτι κσι λέω...αχ για να δω..θα χει καμιά κοπέλα κανένα ευχάριστο νέο???κορίτσια είστε τέλεια συντροφιά!!!

ΚΟΚΙ.............στείλε κι απο δώ λίγη απο την θετική σου ενέργεια...σήμερα ξεκινάνε οι γονιμες μέρες μου...περιμένω τον άντρα μου για να ξεκινήσει η δράση!!!!:tongue::tongue::tongue::wink:

χαχαχαχα!!ακριβώς έτσι νιώθω κι εγώ!!μπαίνω σπίτι κσι λέω...αχ για να δω..θα χει καμιά κοπέλα κανένα ευχάριστο νέο???κορίτσια είστε τέλεια συντροφιά!!!

ΚΟΚΙ.............στείλε κι απο δώ λίγη απο την θετική σου ενέργεια...σήμερα ξεκινάνε οι γονιμες μέρες μου...περιμένω τον άντρα μου για να ξεκινήσει η δράση!!!!:tongue::tongue::tongue::wink:

εχεις και τη δικη μου θετικη σκεψη αλλα στα σιγουρα θελουμε και της αρχηγου!!!!κοκι στειλε στειλε....

2kMip2.png

αυτα τα ομορφα τικερακια που τα βρισκετε????θελω κι εγω....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

χαχα....ποσο χαιρομαι ετσι με αυτα που μου λες....παιρνω λιγο θαρρος....αχ σε αυχαριστωωωωω τοοοοοοοσο μα τοοοοοοοοοσο πολυ....

το θαρρος να μην το χασεις οτι κι αν γινει στις 28. να εχεις παντα ελπιδα και πιστη. και να μην απογοητευτεις αν χτυπα ξυλο αδιαθετησεις.....θα πεις οτι ενας νεος κυκλος ξεκιναει και οτι θα ειναι καλυτερος. το παν ειναι να μην αφησεις το αγχος να σε παρει απο κατω και να σε παρασυρει γιατι τοτε θα παιδευτεις πολυ να το αποβαλεις. να εισαι σιγουρη οτι μανουλα θα γινεις απλα το ποτε θα γινεις δεν μπορει κανεις να στο προβλεψει.

στα λεω αυτα σαν συμβουλη......

ποσο καιρο προσπαθεις???

bhXOp3.png

ofRSp2.png

elpidaa σου ευχομαι η δραση να εχει το καλυτερο αποτελεσμα δηλαδη μια κοιλιτσα φουσκαααα σε λιγο καιρο!!!!!πολλα φιλια!

εχεις και τη δικη μου θετικη σκεψη αλλα στα σιγουρα θελουμε και της αρχηγου!!!!κοκι στειλε στειλε....

με θετική σκέψη,πολύ αγάπη στην καρδια και πίστη....ακόμη και τα πιο τρελά όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν!!!!!έτσι δεν είναι??????:wink:καλή επιτυχία σε όλες μας!!

αυτα τα ομορφα τικερακια που τα βρισκετε????θελω κι εγω....

Πας www.lilypie.com, επιλέγεις θέμα στην πρώτη σελίδα (π.χ. γενέθλια, εγκυμοσύνη κλπ.), επιλέγεις θέμα και στην επόμενη σελίδα, μετά επιλέγεις mini ticker, μετά πας στο chose a scene και διαλέγεις, πατάς ΝΕΧΤ, πας στο chose a todler επιλέγεις και πατάς ΝΕΧΤ, επιλέγεις τι θες στο add details ( στο add details γράφεις αν θές κάτι δικό σου π.χ. το μωρό μου κλπ στα αγγλικά, δεν δέχεται ελληνικά) και πατάς ΝΕΧΤ, σε βγάζει στην τελική σελίδα όπου βλέπεις πως θα είναι το τικεράκι σου, η σελίδα λέει Ticker code snippets. Επιλέγεις εκεί που λέει forum signatures το Pseudo HTML,UBB Code and BB Code. Από κάτω γράφει

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

και ένα λίνκ που αρχίζει ως εξής http://.......]. Αυτό αντιγράφεις στην υπογραφή σου και ειναι ετοιμο!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

elpidaa σου ευχομαι η δραση να εχει το καλυτερο αποτελεσμα δηλαδη μια κοιλιτσα φουσκαααα σε λιγο καιρο!!!!!πολλα φιλια!

και σε σένα γλυκιά μου ευχομαι μέσα αποτην καρδιά μου ένα μεγάλο +++++++++++ αποτέλεσμα και μια τέλεια χοριακή!!!!!!ευχαριστώ πολύ!!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

με θετική σκέψη,πολύ αγάπη στην καρδια και πίστη....ακόμη και τα πιο τρελά όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν!!!!!έτσι δεν είναι??????:wink:καλή επιτυχία σε όλες μας!!

ετσι ειναι και μπραβο σου που το λες....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

το θαρρος να μην το χασεις οτι κι αν γινει στις 28. να εχεις παντα ελπιδα και πιστη. και να μην απογοητευτεις αν χτυπα ξυλο αδιαθετησεις.....θα πεις οτι ενας νεος κυκλος ξεκιναει και οτι θα ειναι καλυτερος. το παν ειναι να μην αφησεις το αγχος να σε παρει απο κατω και να σε παρασυρει γιατι τοτε θα παιδευτεις πολυ να το αποβαλεις. να εισαι σιγουρη οτι μανουλα θα γινεις απλα το ποτε θα γινεις δεν μπορει κανεις να στο προβλεψει.

ποσο καιρο προσπαθεις???

αχ αυτο το θεμα του αγχους ειναι τεραστιο....δεν το καταλαβαινω να το εχω...ξερω ομως πως εχω τη λαχταρα...προσπαθουμε απο το σεπτεμβριο αλλα επειδη εγω ελειπα συχνα θεσσαλονικη για δουλεια δεν πετυχαιναμε παντα τις σωστες μερες μεχρι που πηρα τεστ ωορρηξιας τις βρηκα και ειδα πως οντως δεν πεφταμε μεσα...τωρα ειναι η δευτερη φορα που το χρησιμοποιησα και ειμασταν πολυ δραστηριοι...αλλα παντα υπαρχει στο πισω μερος του κεφαλιου σου ενα μεγαλο "μπααααααααααα"...το οποιο δεν θα ηθελα να υπαρχει..αυτα ειπα και στην κοκι και μου εστειλε ενα μεγαλο χαμογελο στα χειλη μου και ηρεμησα λιγο...

2kMip2.png

αχ αυτο το θεμα του αγχους ειναι τεραστιο....δεν το καταλαβαινω να το εχω...ξερω ομως πως εχω τη λαχταρα...προσπαθουμε απο το σεπτεμβριο αλλα επειδη εγω ελειπα συχνα θεσσαλονικη για δουλεια δεν πετυχαιναμε παντα τις σωστες μερες μεχρι που πηρα τεστ ωορρηξιας τις βρηκα και ειδα πως οντως δεν πεφταμε μεσα...τωρα ειναι η δευτερη φορα που το χρησιμοποιησα και ειμασταν πολυ δραστηριοι...αλλα παντα υπαρχει στο πισω μερος του κεφαλιου σου ενα μεγαλο "μπααααααααααα"...το οποιο δεν θα ηθελα να υπαρχει..αυτα ειπα και στην κοκι και μου εστειλε ενα μεγαλο χαμογελο στα χειλη μου και ηρεμησα λιγο...

αν σκεφτεις οτι και τον αντρα μου τον κυνηγουσα 6 μηνες για να τον ριξω....χαχαχαχα....αρα δεν χανω το θαρρος μου....χαχαχαχαχαχα

2kMip2.png

ποσο καιρο προσπαθεις???

να σε ρωτησω και κατι αλλο????ποτε ξεκινησαν τα συμπτωματα σου????μετα την καθυστερηση???γιατι εγω μεχρι στιγμης εχω τα κανονικα της αναμονης περιοδου και οπως καταλαβαινεις λεω μπααααααααααα αποκλειεται....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...