Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ μωρε κατερινακι μου συνηθως ειμαι αισιοδοξη αλλα τωρα με εχει πιασει αρνηση γιατι φοβαμαι να χαρω....(δεν) περιμενω κατα τις 28......οι γονιμες μου ηταν απο τις 16 μεχρι τις 20 περιπου και απο τις 14 ημασταν ανα δυο μερες σε εργασια και χαρα....χαχαχαχα....απλα δεν εχω κανενα σημαδι ακομα και φοβαμαι πως θα στενοχωρηθω παλι....τι τραβαμε κι εμεις οι γυναικες....ε?

2kMip2.png

ελενη μου σε σχεση με το τεστ ωορρηξιας κοστιζει περιπου 40-50 ευρω και σου λεει μεσα οδηγιες χρησης αναλογα με τη διαρκεια του κυκλου σου για το ποτε να το χρησιμοποιησεις,....της clear blue να παρεις....ειναι αξιοπιστοτατο...

2kMip2.png

καλησπέρα κορίτσια εμένα που ήρθ πάντως η περίοδος να σας ρωτησω εσεις που ξέρετε λεω αυτο το μηνα να κανω τεστ ωορεξιας. ποτε πρεπει να το κανω; ειναι ακριβο;

ελενη ,,,ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ...

ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓ. ΣΑΙΤ... ΣΤΟ ΠΑΡΕΝΤΣ ...

ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ...

ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ...ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΜΙΝΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ? Η ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΛΛΑ ΝΤ ΑΛΛΩΝ...ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΩ...

ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΠΤ ? ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ? ΜΕΤΑ????

αχ μωρε κατερινακι μου συνηθως ειμαι αισιοδοξη αλλα τωρα με εχει πιασει αρνηση γιατι φοβαμαι να χαρω....(δεν) περιμενω κατα τις 28......οι γονιμες μου ηταν απο τις 16 μεχρι τις 20 περιπου και απο τις 14 ημασταν ανα δυο μερες σε εργασια και χαρα....χαχαχαχα....απλα δεν εχω κανενα σημαδι ακομα και φοβαμαι πως θα στενοχωρηθω παλι....τι τραβαμε κι εμεις οι γυναικες....ε?

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ (ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΚΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ α) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ β)ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΧΑ ΧΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ)...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΣΥΜΒΒΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ! ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ!!ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!

κι εγω κατι τετοιες ενοχλησεις εχω στην κοιλια σαν να μου ερχεται η περιοδος απο τις μερες της εργασις και μετα ασταματητα αλλα σε χαμηλοτερη ενταση....κατα τα αλλα ησυχια...χαχαχ....μακαρι να σας πω καλα νεα....αλλα ειπαμε κι αν οχι υπαρχει και ο μαρτιος....χιχιχιχ//...θετικη σκεψη εεεεεεεεεε?????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!!

ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ!!!!:tongue:

εισαι ετοιμη για ωορρηξια η περιμενεις χαρμοσυνα κοπελα μου???

ειχα περιοδο κυριακη μεσημερι ροζ και μετα κανονικα...μεχρι και εχθες...

δλδ ..2.5 μερες

σημερα τπτ ..

συνηθως μου κραταει ..5 μερες

επειδη ομως συνεχεια σκεφτομαι αρνητικα ..για το κακο ..λεω ν κανω ενα τεστ ωορηξιασ .και βλεπουμε

ετσι εκανε μια αλλη κοπελα αντι εγκυμοσυνησ ωορηξιασ..και βγηκε θετικο σε μερα που δεν περιμενε να εχει ..και λενε οτι σχετιζονται λιγακι αυτεσ οι 2 ορμονεσ μεταξυ τουσ...τι ναπω ..

μπορει να λεω και βλακειεσ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...